celen site yönetimi seni kapama kararı alacak yakında he
banane onlar çiçeklerini sulatırken iiydi ama:dilcikar:
becerememişler ki, sadece dillerinde onların , icraat yok kaydirigubbakcemile3
OLCAAAYYYYYYYYYY
bu destina seni rezil etmiş qııı oralarda kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum hiç ihtiyacım olmadı ki :jeyyar:
maşallahınız var azgın karılar sizi!!!! hiç düşünmüyosunuz yapan var yapamayan varklava: klava: biz ne yapalım acep kardeş bacı olduk hamile kaldığımızdan beri tık yok:1no2::1no2:
ya benm anlamadığım tamam yasak varda bununda bir türlü yöntemi var dimi mesela:icecream: biz bu konuda heeç yasak koymadıksiftahımız yok diyorsak o kadarda deeel yaneeelülülülülülü annnaamm cok ösledim kıııı:icecream:
yav bu olcayı öğlen yemeğe filan göndermemek lazım hee, nasıl yemekse bitirip de gelemiyor
Sen geç benimle dalganı ondan sonrada merak et beni küsüyüm mi he küsüyüm mü sanada AMASYA ' lı dedik bağrımıza bastık senin yaptığına bak hiç ihtiyacı olmamışmış hapa -mapa:dilcikar:
napiimmmm , hayır arada fentezi olsun deyi düşünmedim değil ama :roflol::roflol::roflol:
ya benm anlamadığım tamam yasak varda bununda bir türlü yöntemi var dimi mesela:icecream: biz bu konuda heeç yasak koymadıksiftahımız yok diyorsak o kadarda deeel yaneeelülülülülülü annnaamm cok ösledim kıııı:icecream:
becerememişler ki, sadece dillerinde onların , icraat yok kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben geldim. çok özledim sizi ya 2 haftadır giremiyorum valla. bu arada ben kimseye küsmedim ya biraz küsmüştüm ama geçti. girmeme sebebim kayınvalidem rahatsız benim. psikologlarda dolaşıyoruz. panik atak var. zor günler geçirdik yani. bide bebişimin bütün alışverişini bitirdim bu arada beşik hariç. bu akşam foto çeker yarın gösteririm kızlar.
Vay CELEN demek ööle bak ben bilem
BIZDIK' ım nolur gel baksana madara olduk bunlara iyice gel beraber kurtarak mahallenin namusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?