2008 Ekim Anneleri

sahi ailemizin sapıkı bi bızdıkımız vardı ya, bugünlerde ihmal ediyor bizi , gözümden kaçmış değilllll

yav bu olcayı öğlen yemeğe filan göndermemek lazım hee, nasıl yemekse bitirip de gelemiyor

OLCAAAYYYYYYYYYY
bu destina seni rezil etmiş qııı oralarda kaydirigubbakcemile3

Sorma kıs hemide ne rezil etti beni küsüyüm mü DESTİNA' ya sence:dilcikar:

bilmiyorum hiç ihtiyacım olmadı ki :jeyyar:

Demek öyle seni gidi yere bakan yürek yakan sana da küsüyüm mi:dilcikar:

maşallahınız var azgın karılar sizi!!!! hiç düşünmüyosunuz yapan var yapamayan varklava:klava: biz ne yapalım acep kardeş bacı olduk hamile kaldığımızdan beri tık yok:1no2::1no2:

Ay kıyamam ben sana:1hug:

Vay CELEN demek ööle bak ben bilem

BIZDIK' ım nolur gel baksana madara olduk bunlara iyice gel beraber kurtarak mahallenin namusunu

arkadaslar bugun yemekte ne var :) neler pisirdiniz bakiiim ?????cokacimcoook bana yakin varsa bir tabakta bana ayirin Allah rizasi icin :icecream: bendeki stok tukendi tukenecek hic birsey dayanmiyor maximum 2 gun gidiyor :roflol:

napiimmmm , hayır arada fentezi olsun deyi düşünmedim değil ama :roflol::roflol::roflol:

ba baa baa bizde üzülüyoz burda celen kızdıkçaklava: vicdan azabı duyuyoz..celen kıs aferinyerimseniben,kardeş kardeş uyuyan diğer arkadaşlara örnek olsun valla bu yazdığın!:jeyyar:

Kızlarya giriyom çıkıyom aynı konu siz hala ordamısınız canım .Konuyu değiştirelim artık yapan var yapamayan var.

slm kızlar ben geldim. çok özledim sizi ya 2 haftadır giremiyorum valla. bu arada ben kimseye küsmedim ya biraz küsmüştüm ama geçti. girmeme sebebim kayınvalidem rahatsız benim. psikologlarda dolaşıyoruz. panik atak var. zor günler geçirdik yani. bide bebişimin bütün alışverişini bitirdim bu arada beşik hariç. bu akşam foto çeker yarın gösteririm kızlar.

siz neler yapıyorsunuz bakalım. yazıları valla oku oku bitiremedim ama yeni aldığınız cicilere baktım bayıldım hepsine yaaaa. bebişleriniz güle güle giysin.

annaaaammmmmmmmmmmmmm kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşş, özledik bacım yaaaa, geçmişler olsun , inşallah tekrar yaşamazsınız o tip sıkıntılar........... aldıklarının fotosunu bekliyoruz akşam unutma sakınnnnn kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin kevsercimmma.s.
özledik seni valla.kaydirigubbakcemile5.bu arada geçmiş olsun kayınvalidene.

Vay CELEN demek ööle bak ben bilem

BIZDIK' ım nolur gel baksana madara olduk bunlara iyice gel beraber kurtarak mahallenin namusunu

Ben Destina'ya(güya hemşerim:mymeka:) küsümkaydirigubbakcemile ama dünden beri soran bir sen oldun Olcayım bi de sapıklık aklına gelen Çakal var mı başka hı var mı kötükedihüso bilmiyorum girsem mi fisfisfisgirmesem mifisfisfis

kevsercim hooşgeldin canımın içia.s. valla acaip merakta bıraktın bizleri.buarada cok gecmiş olsun.
bızdıık:mymeka: bide sen başlama küserim die:mymeka: zaten sıcak bide sen kapris yapma onun üstüne.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…