Ben Destina'ya(güya hemşerim:mymeka:) küsümkaydirigubbakcemile ama dünden beri soran bir sen oldun Olcayım bi de sapıklık aklına gelen Çakal var mı başka hı var mı kötükedihüso bilmiyorum girsem mi fisfisfisgirmesem mifisfisfis
slm kızlar ben geldim. çok özledim sizi ya 2 haftadır giremiyorum valla. bu arada ben kimseye küsmedim ya biraz küsmüştüm ama geçti. girmeme sebebim kayınvalidem rahatsız benim. psikologlarda dolaşıyoruz. panik atak var. zor günler geçirdik yani. bide bebişimin bütün alışverişini bitirdim bu arada beşik hariç. bu akşam foto çeker yarın gösteririm kızlar.
BIZDIK BIZDIK BIZDIK gel gülüm gı ne kızıyon ki şurda bizim bizden başka kimimiz var kızım aklınızı başınıza devşirin beaaaaaaaaa kimse kimseye küzmesin sen beni yalnız bırakma bak okumuşundur mutlaka başedemiyom ben bunlarla hoşgeldinnnnnnnnn seni çok sefiyomŞenizhem bak bide kim gelmiş gördün mü hihoyyytkaydirigubbakcemile2BIZDIK gitme sakın tamam mı
gı bızdıkk ne küsüyon gıı zaten ütü yaptım bu sıcakta valla sıra dayağına çekerim toptan bunaltmayın leen beniiklava:
ya biraz gündem dışı olucak ama şu fatih ürekin yeni şarkısı var ya "sus" diye onun yabancı söölenişi var.onu arattırıcam şimdi.kim söölüo bve adı ne bilionuzmu???
ya biraz gündem dışı olucak ama şu fatih ürekin yeni şarkısı var ya "sus" diye onun yabancı söölenişi var.onu arattırıcam şimdi.kim söölüo bve adı ne bilionuzmu???
ya bişi soracam.bana 1 defa şeker yüklemesi yapıldı.o da açlık.sabah saat 9:30 da verdiler şekeri.10:30 da kanımı alıp ölçtüler.öyle üst üste 3 defa falan yapmadılar.benim yüklemem yanlış mı oldu o zaman?hem şu gün gel bi de tokluk yüklemene bakacaz da denilmedi.ben anlamadım.bi aydınlatıverin kızlar.haftamı da takvimim de görüyosunuz zaten.ona göre bi cevap
ya bişi soracam.bana 1 defa şeker yüklemesi yapıldı.o da açlık.sabah saat 9:30 da verdiler şekeri.10:30 da kanımı alıp ölçtüler.öyle üst üste 3 defa falan yapmadılar.benim yüklemem yanlış mı oldu o zaman?hem şu gün gel bi de tokluk yüklemene bakacaz da denilmedi.ben anlamadım.bi aydınlatıverin kızlar.haftamı da takvimim de görüyosunuz zaten.ona göre bi cevap
Bana biraz müsade kıslar ara öğün zamanım kendime bir tost yapayım.NİSA77 hadi mama zamanıcokacimcoook
evet olcayım şu an o işi hallediyommmmcokacimcoook hadi şekerim afiyet olsun.bu şeker lafı da artık hiç sevimli gelmiyoo:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?