2008 Ekim Anneleri

BIZDIK BIZDIK BIZDIK gel gülüm gı ne kızıyon ki şurda bizim bizden başka kimimiz var kızım aklınızı başınıza devşirin beaaaaaaaaa kimse kimseye küzmesin sen beni yalnız bırakma bak okumuşundur mutlaka başedemiyom ben bunlarla hoşgeldinnnnnnnnn seni çok sefiyomŞenizhem bak bide kim gelmiş gördün mü hihoyyytkaydirigubbakcemile2BIZDIK gitme sakın tamam mı

CANIMMMMMMMMMM hoş geldin biz naz yapıyosun sandık beaaaaaaa dedim çok uzattı KEVSER de ya meğer hastan var mı çok geçmiş olsun hayatım ama madem okudun arada bir yazdfıklarımızı deseydin ya kayınvaldem hasta diye bizde bu kadar merak etmezdik seni neyse hoşgeldinnnnnn

nereye gidiyomuş ki bızdık , saçından tutar getiririz kaydirigubbakcemile

kevserr hoşgeldinnŞenizgeçmiş olsun canumm bende küstün deyii üzülüyodumm:CüvCüv:

gülşencim burdaki garılar toptan diyette ve şekerli olduklarından yemekten pek bahsetmiyosskaydirigubbakcemile5

gı bızdıkk ne küsüyon gıı zaten ütü yaptım bu sıcakta valla sıra dayağına çekerim toptan bunaltmayın leen beniiklava:

çakılım takvimin güzel olmuşş hıı ihtiyacın olmamasınada hiç şaşırmadımmsositososito

fulya demek tık yokk hıı sen ondan katılmıyon bu muhabbete bi celen kadar olamıyonn..

olcaycımm valla dalga geçmiyom şekerim olabilir..ozman sen bu adamı içirecen başka çaren kalmadıı..sarhoş edip sabahta ben bişi hatırlamıyom diycenn:lepi:

Hee gördüm Kevser gelmiş zaten o gelmeseydi ben hiç yazmicaktım ki dedim o beni affetmişŞeniz bende diğer arkadaşını çekemeyenkaydirigubbakcemile nazına kaprisine laf eden yeri geldiğinde alasını yapan sütaş ineklerini:mymeka: affediyim dedim ne yapıyım olcay fani dünya neyseeeeeeee:Saruboceq:
Kevserim hoşgeldin bitanem kayınvalidene çok geçmiş olsun :teselli:a.s.

ya biraz gündem dışı olucak ama şu fatih ürekin yeni şarkısı var ya "sus" diye onun yabancı söölenişi var.onu arattırıcam şimdi.kim söölüo bve adı ne bilionuzmu???

kevserciiiiiimmm bızdıkımm hoşgeldiniz geçmiş olsun kevsercim bu arada fotoları sabırsızlıkla bekliyosssss

gı bızdıkk ne küsüyon gıı zaten ütü yaptım bu sıcakta valla sıra dayağına çekerim toptan bunaltmayın leen beniiklava:

gel hadi gel kaydirigubbakcemilebende sana çekem bi dayak :mymeka:zaten çok sinir yaptım kocam da yok senağlamakonuyu da değiştirmediniz tepem atık valla ya

ya bişi soracam.bana 1 defa şeker yüklemesi yapıldı.o da açlık.sabah saat 9:30 da verdiler şekeri.10:30 da kanımı alıp ölçtüler.öyle üst üste 3 defa falan yapmadılar.benim yüklemem yanlış mı oldu o zaman?hem şu gün gel bi de tokluk yüklemene bakacaz da denilmedi.ben anlamadım.bi aydınlatıverin kızlar.haftamı da takvimim de görüyosunuz zaten.ona göre bi cevap

Kızım ilk gittiğinde verdiğin kan açlık 1 saat sonra şekerli halinle verdiğin ikincisi de tokluk işte o 3 kere alınanlar 50 mg şekeri yüksek olanlar 100 mg yaptırıyor ayy şükret istemiyorlar senden bunlar beni de şüphelendirdiler zaten ayol hepsi şekerli diyetli bunların bi koca diyeti yapamıyorlar azgınlar şurda 2 gün dedik ya olan var olmayan var neyse gece gelecek kocacığım görürsünüz siz yarın

DESTİNA elindeki son taktik bu he adamı sarhoş etcez cık sevmedim ben bunu kokar kısım o zaman neyse artık kendi kendimize bi çözüm bulcez artık çiçek mi sularım şöyle incecik giyinirim mi bilmem:dilcikar: ben KASIM annelerinin halini okuyınca dedim gene biz iyyiz dedim valla

hepinize teşekkürler kızlar. hazır kayınvalidem burdayken bebein eksiklerini alalım dedik çarşıya gittik gezdik. onada iyi geldi valla. zaten ilk kız torunu olacak. bütün kız kıyafetlerine bakıyoruz valla. mevlütlüğünü bile aldık kızlar.

eylülcüm herkese önce sana yaptıkları gibi yapıyolarr..o 50 grlık şeker yüklemesi banada ondan yaptılşar düşük çıkarsa tekrarlamaya gerek yok ama yüksek çıkarsa 100 lük yapıyolar ve 3 kere kan alıyolar yani seninki düşük çıkmış üzülecek bişi yok..açlık tokluk olayına gelince şimdi aç karna gidip kan veriyosun ya o açlık şekerinn sonra o glikozu içtikten 1 saat sonra verdiğinde tokluk şekerinnŞeniz

ayyy kızlar teşekkür ederim aydınlattınız beni.evet benim şeker yüklememin sonucu iyi çıktı.yalnızca kan değerim düşük çıktı.onun için de ilaç verdiler.ama siz öyle 3 defa falan değince acaba dedim.tekrar teşekkürlerr.

kepek ekmeğim yoktu 1 bardak süt yarım paket kepekli bisküvi veeeee ilk defa uzun zamandan beri 1 şeftali yedimm ne güselldiii.özlemişim valla.ama ben kahaltıyı geç yapmıştım tabi ara öğün de gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…