2008 Ekim Anneleri

iyi geceler hepinize arkadaşlar kaç gündür girmek ve sizlerle sohbet etmek istiyorum ama kızım bugünlerde çok huysuz çünkü diş çıkarıyor onunla uğraşmaktan hiç giremedim bayaa bir uzak kaldım sizlerin sohbetlerinize beni tekrar katın sohbetleree :roflol: kızım ilk dişini çıkardı bu arada arkadaşlar darısı diğerlerine inş.sizlerde iyisinizdir inş bebeklerde sağlıklıdır umarmmm

Hosgeldin ebrucum hayirli olsun disleriniz inci gibi dizilsin gel canim firsat buldukca kafan dagilir bu sipacanlar bizi cok yoruyo iste napalim annelik bu olsa gerek

Hosgeldin ebrucum hayirli olsun disleriniz inci gibi dizilsin gel canim firsat buldukca kafan dagilir bu sipacanlar bizi cok yoruyo iste napalim annelik bu olsa gerek

hoşbulduk canım saol:1hug: inşlah dizilirler hepimizin bebişlerinin incileri.vallaa dediğin gibi annelik bu olsa gerek

haydeeeee ilk inciniz hayırlı olsun baaam :teytey: bizim ne zaman çıkcik acaba, ortada bi belirti de yok ama fisfisfis
Iboos sen cilvelimisinki leenn gel bura zekzu garii

yok sevimlimişim :roflol:
ya arkadaşlar benim alttaki çizelgem niye çıkmıyor anlamadımm onu tekrara nasıl yapacam ?

yavrum eski site çalışmiyo artıkın, bak benim cetvelin üzerine gel sağ tıkla özelliklerden adresi kopyala ordan edecüna.s

çok teşkr ederim canım darısı senin bebişin dişlerine inşallaah bi deneyim yapamazsam tekrar sorarım canım cetveli ona göreeekaydirigubbakcemile3cokacimcoook

çok teşkr ederim canım darısı senin bebişin dişlerine inşallaah bi deneyim yapamazsam tekrar sorarım canım cetveli ona göreeekaydirigubbakcemile3cokacimcoook

ay inşallah sorunsuz çıkartırız biz de, gerçi ben pek anlayacağımızı sanmıyorum, her halukarda cazgırt olduğumuz için pek bişi değişmez gibi kaydirigubbakcemile3 takıldığın yerde sorarsın anacım ama büyük ihtimal yaparsın, eski siteye benziyo biraz, niyse ben gidiiim bari, sıpamın mamasını verdim azcık bişi kaldı, onu da kaktırim uyuycim, hayde beni özlemeyin anacım baaaay kaydirigubbakcemile3

yafrim onu başka bi sayfa aç oraya yapıştır, sora ordan yanlış hatırlamıyosam angel rememberbişeyden yapılıyodu, önceden yaptıysan bilirsin zaten, bi dene bakem olcekmi

inşallah canım.neyse iyi geceler yapamazsam yarın anlatırsın canım bende çıkıyorum zaten uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşlar hepinizemirmirmirmir

inşallah canım.neyse iyi geceler yapamazsam yarın anlatırsın canım bende çıkıyorum zaten uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşlar hepinizemirmirmirmir

temem şekerim yarın anlatiiim, hayde çok pis mucuk mucuk ettim seni :jeyyar:kaydirigubbakcemile3 görüşürüz yafrim baaayyy :a015:

yaw su sag ust kosedeki puanlar ne işe yarıyor,ne oluyor yaniiii.niye ibolyanin okadar yuksekte benimki o kadar az :) kıskanmamı gerektiren bir durum var mi yaniiiiiii.

günaydın millet biz bu gecede uyumadık halbuki saat onda yattı ama hiçbişi farketmedi delirijiim..
hastamı olcek ne aman Allah korusun..nie böle bu çocuk yaaaaaaaaaaaaawwwwwwww:1shok:

gunaydınlarrr,
nesi vardi,effekaancim.niye uyutmadı.
benimkide gece saat basi uyaniyor ve emmek istiyor,surekli gazı oluyor,pırt pırt biraz uyku sonra yine gaz sancısı...birde buyuk oglanda hafif kırgındı,oda sabaha kadar nazlandı durdu.bende gozumu kırpmadım,bakalım bu gun nasıl gececek..
allahtan buyugu babası işe götürdüde,biraz daha rahat olucam.

benimkininde gazı war 3 4 gündür ama akşamki biraz farklıydı bilmiorum nesi war hasta olmasında ben razıyım uykusuzluğa..bide pazartesi aşımız war böle giderse bilmiom naapcam..yoruldum walla...:1shok:
bu arada ben iffetli çıktım kızlar...:jeyyar: benden size hayır yok:dilcikar:
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…