2008 Ekim Anneleri

hadi ben kaçtım size iyi geceler
bak bu iboşu sıkı tutun ha orda burda topiclerde dolanıp güzin ablalık yapıı:roflol::roflol:
gerçi kelin merhemi olsa başına sürermiş bizden akıl alan kızın vay evliliğinin haline ben dahil çoğumuzda bi hödük koca:roflol::roflol:

yaw ben bi su içiim dedim ama ellerimin titremesinden içemedim be
çok yorulmuşum sanırsam artık vücut bağışıklık yapmış yorgunluğa hissetmiyim
ben gidip yatıım bari
git bacım git dinlen sen yola çıkacan

bilemiyceeeeeeeeeeem inanmak için kontrole gelcem oltudamıydın sen dusen hataya gidim geliim de sizin oralara gelelim

yaw resimde dizinin üstünde görünen fotoğraf makinasının tarihi bişi diil yoksayerimsenibenyerimseniben yaa benimkide hiç bişi yemio..sadece elma muz püresi bideyoğurt başka bişi koymuyo ağzına..kafamçokkarıştı

hayırlı akşamlar canım

:1closedeyes: bizi beğenmiyo olabilürmü acep
kız neydisin.naniknaniksizi beğenmeyen noolsun-tatlicadiarzu-
hastaydı o yaw uğraşmayın kısla bakıım
gel anacım öpiiijjiimmŞeniz
avukatmısın leyn kaydirigubbakcemile3 sen niye savunuyon
:enbuyukkk:gdayanışması diyelim şekerim.
ben gidip yatıım bari

ne oldu yafrim.geçmiş olsun yaaa.s.

bende kaçıom çok yorgunum...aynen katılıom bizim werdiğimiz akılla ancak bizim gibi olur ahanda böle :1shok::1shok: :roflol::roflol:

ben gidip yatıım bari

e hadi iyi geceler anacım, yat da dinlen, ben de yatacim birazdan, meyve püresi verdim biraz önce, biraz vakit geçsin mamasını verip yatcam mirmirmirmir
hıııııı, neden ööle ki bağlantınız, telekoma bi sorsaydınız yav, gerçi benim de bazen sayfaları açmıyo, genel bi sorunmu acaba, turizimciye soralım gelince kaydirigubbakcemile3ay o çocuk şarkılarıyla uğraşmışım sabaha kaardar ben yav :roflol:
şşşşşş çaktırmasana olm :roflol::roflol:
hııııııı ne bilim fotoğraf küçük ya ondan öle zaar, bi gün çinicem bu bebeleri ya n ezaman, sanki zehir veriyoz hayret bişi ya :mymeka: aanam ben iki gündür yoğurduna muz ezip koyyom, meyveli yoğurt oluyo, çok güzel tadı var yav, benim bilem yiyesim geliyo cokacimcoook hihoyyythihoyyyt

bende kaçıom çok yorgunum...aynen katılıom bizim werdiğimiz akılla ancak bizim gibi olur ahanda böle :1shok::1shok: :roflol::roflol:

yaaaaaaa adı üstünde koca, iyi bi halt olsa gonca derlerdi dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 işte ben de kötüünün iyisini anlatmaya çalışıyom arkadaşlara ne edim yav kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…