git bacım git dinlen sen yola çıkacanyaw ben bi su içiim dedim ama ellerimin titremesinden içemedim be
çok yorulmuşum sanırsam artık vücut bağışıklık yapmış yorgunluğa hissetmiyim
ben gidip yatıım bari
anam bizin int.bağlandısı çok dandik bir bakmışsın ful çekiyor iki dakika sonra gitmiş.bende sinir oluyorum kapatıyorum.dün akşam çok güzel çocuk şarkıları vardı aklımda onları yazacadım bağlantı koptu.
ne tarihi yav, ya ben yukarıdaki dizinden bahsediyorum, hani sol tarafta olandan, sanki düşmüş de dizini yaralamış gibi :uhm: yav bizim de bugün bi güneş açtı bi rüzgar esti, amannn şööyle havalar sıcacık olsa kapıları pencereleri açsak püfür püfür ohhhh, gerçi o zaman da şikayet ederiz ya neyse kaydirigubbakcemile3 yafrim benim azgın teke iyce çığrından çıktı, sabah kahvaltısını bulamaç yapıp veriyom öğk böğk derken kusuyo sıpa, ama sadece peynir verince hapır hupur yiyo, sora emek emek çorba yapıyom pütürü olmasın diye de blendirdıan geçiriyom, beyfendi ona da öğürüyo, azcıcık pütür geldi diye kusuyo, ama geçen gün kendimize yaptığım tarhana çorbasının içine bebe ekmeği koydum pütür mütür dinlemedi yedi valla anlamıyom ben bu sıpayı :mymeka:
kız neydisin.naniknaniksizi beğenmeyen noolsun-tatlicadiarzu-hayırlı akşamlar canım
:1closedeyes: bizi beğenmiyo olabilürmü acep
gel anacım öpiiijjiimmŞenizhastaydı o yaw uğraşmayın kısla bakıım
:enbuyukkk:gdayanışması diyelim şekerim.avukatmısın leyn kaydirigubbakcemile3 sen niye savunuyon
yaw ben bi su içiim dedim ama ellerimin titremesinden içemedim be
ben gidip yatıım bari
hadi ben kaçtım size iyi geceler
bak bu iboşu sıkı tutun ha orda burda topiclerde dolanıp güzin ablalık yapıı:roflol::roflol:
gerçi kelin merhemi olsa başına sürermiş bizden akıl alan kızın vay evliliğinin haline ben dahil çoğumuzda bi hödük koca:roflol::roflol:
yaw ben bi su içiim dedim ama ellerimin titremesinden içemedim be
ben gidip yatıım bari
anam bizin int.bağlandısı çok dandik bir bakmışsın ful çekiyor iki dakika sonra gitmiş.bende sinir oluyorum kapatıyorum.dün akşam çok güzel çocuk şarkıları vardı aklımda onları yazacadım bağlantı koptu.
hadi ben kaçtım size iyi geceler
bak bu iboşu sıkı tutun ha orda burda topiclerde dolanıp güzin ablalık yapıı:roflol::roflol:
gerçi kelin merhemi olsa başına sürermiş bizden akıl alan kızın vay evliliğinin haline ben dahil çoğumuzda bi hödük koca:roflol::roflol:
yaw resimde dizinin üstünde görünen fotoğraf makinasının tarihi bişi diil yoksayerimsenibenyerimseniben yaa benimkide hiç bişi yemio..sadece elma muz püresi bideyoğurt başka bişi koymuyo ağzına..kafamçokkarıştı
kız zambak ne zaman gidisen hataya.oralımısen
bende kaçıom çok yorgunum...aynen katılıom bizim werdiğimiz akılla ancak bizim gibi olur ahanda böle :1shok::1shok: :roflol::roflol:
Ben geldimm ama gidecem hacere mama hazirliyom onu yediremcem yersee
Ben geldimm ama gidecem hacere mama hazirliyom onu yediremcem yersee
hoşgeldin canım.daha uyumadımı cimcime bu saatte mama yiyecek
şşşş leyla gel ulen buraya.ne işin var senin cilveyle milveyle.bizim kocaman göbeciklerimiz var cilveyi neyleyek
Leenn ben cilveli ciktim aamma degilimdire yaav
şşşş leyla gel ulen buraya.ne işin var senin cilveyle milveyle.bizim kocaman göbeciklerimiz var cilveyi neyleyek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?