nereee koymıın len:uhm:
güle güle kullansın hacerim mercedesini artık babası onun için de bi ehliyet alır kızına:roflol:
beşinci mi abowwwwwww:1shok: bizimkiler birinci dişlerini çıkarana kadar giray 20 lik dişerini bilem çıkaracak nerdeyse maşallah
kız iboş bak celene mesaj çektim şimdik ona da uygunsa yarın buluşuyok geliin mi yoksa seni koyıım mınaniknaniknaniknanik bu da yeni herhald pek hoşuma gittialkisalkisalkis
kız iboş peşinden geliim dedim ama aşk meşk olaylarına el atmışın ne geziyon orlarda gel bakıım topikine
nası gelim olm ben oraya yaa dalgamı geçiyon :çok üzgünüm:
üfff celene mesaj attım ama cevap gelmedi ya uyudu karı yada cemre yle uğraşıı görmedi yada ben yanlış numero ya mı gönderdim ki??
kız celennn mesajımı almadıysan biz yarın 2.30 da optimumda oluruk uygunsan haberleşelim bacım ok??
gelemes ki gelemes kinaniknaniknaniknanik
selam millet ben bugün teyzeme gittim gezmeye iyi geldi walla...:lepi:
akşamüstü geldik ewe sorada efe beyle uğraştım az öne uyudu..bu sabah beşten beri toplasam 2 saat uyudukafamçokkarıştı nooluyo bu çocuğa ben anlamadım...
umarım herkes iyidir..hastalar iyileşmiştir...yerimseniben
hayırlı akşamlar hanımlar.nasılsınız herşey yolundamı.
oh oh gezin anam, şööle dışarı çıkıp gezmek gibisi varmı yaa, insanın gözü gönlü açılıyo, ben de gezecem de bu aralar bura rüzgarlı arada yağmur falan yağıyo, bi de serin, hala ısınmadı, tam yaza girerken hasta etmiim diye dışarı çıkamıyom, zaten pazartesiden beri de aşı nöbeti bekliyoduk malum, ya bu çocukların huyu sürekli değişiyo, benimki de iki gündür bi değişik davranıyo artık, önceden uyku öncesi isyan çıkartan çocuk şimdik çarşafta salladıktan sonra sarhoşlatıp yatağa atıyom battaniyesiyle kavga ederken uyuyup kalıyo, hemi de bayaa bi uyuyo yani hayret ediyorum, karnı aç yinede uyuyo fisfisfis ya bu arada dikkatimi çekti avatardaki resminde efekaanın dizinde ne var
hayırlı akşamlar canımhayırlı akşamlar hanımlar.nasılsınız herşey yolundamı.
yes itize pensil anam, ge bura sen niye hep cee deip kaçıon bakim kaydirigubbakcemile
yes itize pensil anam, ge bura sen niye hep cee deip kaçıon bakim kaydirigubbakcemile
hastaydı o yaw uğraşmayın kısla bakıım
tarih var yawruuuyerimsenibenyerimseniben naniknaniknaniknanik
bende korktum ne war dieyerimseniben
burdada hawalar soğudu bi bugün güneşliydi kaçırmayalım dedik...yoksa bu aralar dışarı çıkılmaz...yusuf paşamın keyfi iyidir inşallah..kaydirigubbakcemile3
hayırlı akşamlar canım
:1closedeyes: bizi beğenmiyo olabilürmü acep
hastaydı o yaw uğraşmayın kısla bakıım
avukatmısın leyn kaydirigubbakcemile3 sen niye savunuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?