2008 Ekim Anneleri

kız iboş bak celene mesaj çektim şimdik ona da uygunsa yarın buluşuyok geliin mi yoksa seni koyıım mınaniknaniknaniknanik bu da yeni herhald pek hoşuma gittialkisalkisalkis

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
edhak
nerde bu millet yaw ben geldim herkeş gitmiş
üfff ne güzel kociş uyuyii oğluş uyuyıı valizleri hazırladım banyomu yaptım işim bitti kıllatmak istiyim gelin loooo yoksa giderim

kız iboş peşinden geliim dedim ama aşk meşk olaylarına el atmışın ne geziyon orlarda gel bakıım topikine

amannnnnnn ceelene angaranın çıkışından koymam cendermeler sizi çevirir dedinya ona istinaden dediydim :roflol:
kız iboş bak celene mesaj çektim şimdik ona da uygunsa yarın buluşuyok geliin mi yoksa seni koyıım mınaniknaniknaniknanik bu da yeni herhald pek hoşuma gittialkisalkisalkis

nası gelim olm ben oraya yaa dalgamı geçiyon :çok üzgünüm:
kız iboş peşinden geliim dedim ama aşk meşk olaylarına el atmışın ne geziyon orlarda gel bakıım topikine

olim topicde kimse yok bende oftede fingirdiyom napim kaydirigubbakcemile3

üfff celene mesaj attım ama cevap gelmedi ya uyudu karı yada cemre yle uğraşıı görmedi yada ben yanlış numero ya mı gönderdim ki??
kız celennn mesajımı almadıysan biz yarın 2.30 da optimumda oluruk uygunsan haberleşelim bacım ok??

selam millet ben bugün teyzeme gittim gezmeye iyi geldi walla...:lepi:
akşamüstü geldik ewe sorada efe beyle uğraştım az öne uyudu..bu sabah beşten beri toplasam 2 saat uyudukafamçokkarıştı nooluyo bu çocuğa ben anlamadım...
umarım herkes iyidir..hastalar iyileşmiştir...yerimseniben

kesin cemreyle uğraşıyodur anam, ne zaman arasam telefonu açmiii, yarım saat bi saat sonra geri dönii bana, büyük ihtimal telefonu titrşimde ve duymii, arar o seni telaşlanma kaydirigubbakcemile5
gelemes ki gelemes kinaniknaniknaniknanik

:çok üzgünüm::dilcikar:
oh oh gezin anam, şööle dışarı çıkıp gezmek gibisi varmı yaa, insanın gözü gönlü açılıyo, ben de gezecem de bu aralar bura rüzgarlı arada yağmur falan yağıyo, bi de serin, hala ısınmadı, tam yaza girerken hasta etmiim diye dışarı çıkamıyom, zaten pazartesiden beri de aşı nöbeti bekliyoduk malum, ya bu çocukların huyu sürekli değişiyo, benimki de iki gündür bi değişik davranıyo artık, önceden uyku öncesi isyan çıkartan çocuk şimdik çarşafta salladıktan sonra sarhoşlatıp yatağa atıyom battaniyesiyle kavga ederken uyuyup kalıyo, hemi de bayaa bi uyuyo yani hayret ediyorum, karnı aç yinede uyuyo fisfisfis ya bu arada dikkatimi çekti avatardaki resminde efekaanın dizinde ne var

tarih var yawruuuyerimsenibenyerimseniben naniknaniknaniknanik
bende korktum ne war dieyerimseniben
burdada hawalar soğudu bi bugün güneşliydi kaçırmayalım dedik...yoksa bu aralar dışarı çıkılmaz...yusuf paşamın keyfi iyidir inşallah..kaydirigubbakcemile3

ne tarihi yav, ya ben yukarıdaki dizinden bahsediyorum, hani sol tarafta olandan, sanki düşmüş de dizini yaralamış gibi :uhm: yav bizim de bugün bi güneş açtı bi rüzgar esti, amannn şööyle havalar sıcacık olsa kapıları pencereleri açsak püfür püfür ohhhh, gerçi o zaman da şikayet ederiz ya neyse kaydirigubbakcemile3 yafrim benim azgın teke iyce çığrından çıktı, sabah kahvaltısını bulamaç yapıp veriyom öğk böğk derken kusuyo sıpa, ama sadece peynir verince hapır hupur yiyo, sora emek emek çorba yapıyom pütürü olmasın diye de blendirdıan geçiriyom, beyfendi ona da öğürüyo, azcıcık pütür geldi diye kusuyo, ama geçen gün kendimize yaptığım tarhana çorbasının içine bebe ekmeği koydum pütür mütür dinlemedi yedi valla anlamıyom ben bu sıpayı :mymeka:
hayırlı akşamlar canım

:1closedeyes: bizi beğenmiyo olabilürmü acep

olabilü kaydirigubbakcemile3

yaw ben bi su içiim dedim ama ellerimin titremesinden içemedim be
çok yorulmuşum sanırsam artık vücut bağışıklık yapmış yorgunluğa hissetmiyim
ben gidip yatıım bari

yes itize pensil anam, ge bura sen niye hep cee deip kaçıon bakim kaydirigubbakcemile

anam bizin int.bağlandısı çok dandik bir bakmışsın ful çekiyor iki dakika sonra gitmiş.bende sinir oluyorum kapatıyorum.dün akşam çok güzel çocuk şarkıları vardı aklımda onları yazacadım bağlantı koptu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…