canım 20 gün kalacam sonra sizin oraya gelcem :jeyyar:zambakcım ne zaman döneceksin.ne kadar kalacaksın.anam ne meraklıyım.hani resim koyacadınn
http://www.kadinlarkulubu.com/testler/276806-bakalim-cilvelimisiniz.html ahan da bu topic tam benlik çıktı :roflol:
yok canım kıskanma iboş bu topiğin kraliçesi ama taçsız :roflol: bizde haremi :roflol:yaw su sag ust kosedeki puanlar ne işe yarıyor,ne oluyor yaniiii.niye ibolyanin okadar yuksekte benimki o kadar az :) kıskanmamı gerektiren bir durum var mi yaniiiiiii.
canım 20 gün kalacam sonra sizin oraya gelcem :jeyyar:
bu soruların cilveyle ne alakalı olduğunu anlayamadım :uhm:
yok canım kıskanma iboş bu topiğin kraliçesi ama taçsız :roflol: bizde haremi :roflol:
yaa demek hala ilaç kullanıonuz haa :çok üzgünüm: bi daha kontrolu ne zaman :sm_confused:ilaç kullanıyoz daha canım bugün sondu bakalım yarın doktora gitcez inşallah geçmiştir cemre nasıl iyi oldu mu kuzucuk
puhahaa cemrede yapıo bi kaç gündür bööle kaydirigubbakcemile3 cok komik oluo ama kaydirigubbakcemile3eylül dede baba abba diyo yaaaa :asigim:
bi de iki gündür bişeye sinirlenince ellerini yumruk yapıp yanlara uzatıyor kaskatı oluyor woaaa diye tüm gücüyle bağırıyo bu beni korkutuyor ya sinirini kontrol edemiyo gibi kaydirigubbakcemile3 ay görmeniz lazım büyük insan gibi sinirleniyor genelde mama yerken oluyo bu
bunların cinsi bozuk anacım kaydirigubbakcemile5 rezil oluom ortalık yerdeeylül de tam tersine memeye yapışık yaşama planları yapıyo
dışardayken kucağıma almaktan korkuyorum herkesin içinde göğsüme yapışıyo yaaa kaydirigubbakcemile3
tel kapalıydı leen :teselli: ama yazdım cevabı tememdir :lepi:kız iboş bak celene mesaj çektim şimdik ona da uygunsa yarın buluşuyok geliin mi yoksa seni koyıım mınaniknaniknaniknanik bu da yeni herhald pek hoşuma gittialkisalkisalkis
aneeee haden hayırlı olsun leeeennn Şeniziyi geceler hepinize arkadaşlar kaç gündür girmek ve sizlerle sohbet etmek istiyorum ama kızım bugünlerde çok huysuz çünkü diş çıkarıyor onunla uğraşmaktan hiç giremedim bayaa bir uzak kaldım sizlerin sohbetlerinize beni tekrar katın sohbetleree :roflol: kızım ilk dişini çıkardı bu arada arkadaşlar darısı diğerlerine inş.sizlerde iyisinizdir inş bebeklerde sağlıklıdır umarmmm
ya arkadaşlar benim alttaki çizelgem niye çıkmıyor anlamadımm onu tekrara nasıl yapacam ?
Kizlar teyzem de bebisini dusurmus kanapeden ya cok uzuldum oda ekim bebesi 2ekimde dogdu cok agladi dedi kasinin sonu hafif morarmis ama kimse farketmedi dedi kayinvaldesgile felan dememis ama kafama takili yav bisey olurmu acaba 2 saat agladi diyo bi kacgun olmus saglik ocagindakiler egetr duserse uyutmayin demis uyutmadim diyo dr felan goturmemis kimseye diyeemedigi icin gozlemmledim haraketlerinde felan degisik bisey yok diyo ama icim rahat etmedi bisey olsa ne olur mesela allah korusun siz daha tecrubelisiniz diyin hele yoksa arayimda bi gotursunler ya
Kizlar teyzem de bebisini dusurmus kanapeden ya cok uzuldum oda ekim bebesi 2ekimde dogdu cok agladi dedi kasinin sonu hafif morarmis ama kimse farketmedi dedi kayinvaldesgile felan dememis ama kafama takili yav bisey olurmu acaba 2 saat agladi diyo bi kacgun olmus saglik ocagindakiler egetr duserse uyutmayin demis uyutmadim diyo dr felan goturmemis kimseye diyeemedigi icin gozlemmledim haraketlerinde felan degisik bisey yok diyo ama icim rahat etmedi bisey olsa ne olur mesela allah korusun siz daha tecrubelisiniz diyin hele yoksa arayimda bi gotursunler ya
ben düşmeden çok korkarım korkutmak istemem ama halam da 6 aylık bebeğini çekyattan düşürmüş sonra da kimseye dememiş o günler bişey olmamış ama sonradan hastaneyee yatmıştı şimdi sebebini hatırlamıyom ama düşmeden kaynaklı demişler malesef bebeğini kaybetti :çok üzgünüm:
bence gizli de olsa bebeği doktora götürsün
yaw su sag ust kosedeki puanlar ne işe yarıyor,ne oluyor yaniiii.niye ibolyanin okadar yuksekte benimki o kadar az :) kıskanmamı gerektiren bir durum var mi yaniiiiiii.
ya ben burası olmadan cok sıkılıorummmm:jeyyar:
iyi pazarlar herkeseee..
kk özletti bızı..sorun vardı sanırıö.neysekı duzelmiş.
günaydın millet dün çıldırdım bi türlü giremedim siteye..ama demekki sorun sadece bende deilmiş..
biz oğlumla pazar keyfi yapıoz pazarın körü keyfi::roflol: ay bu velet nie uyumuo..doktora götürcem ben bunu karar verdima.s yarın bide aşımız war hepsini birden kaldıramaz bu bünye çöker walla...en sonunda kocamın dediğine gelip RUS bakıcımı tutsak naapsak :roflol::roflol: çok kıllatamadınız heralde bi bakiim..
ben geldimmm kimse yokkkk :1shok: :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?