2008 Ekim Anneleri

zambakcım ne zaman döneceksin.ne kadar kalacaksın.anam ne meraklıyım.hani resim koyacadınn
canım 20 gün kalacam sonra sizin oraya gelcem :jeyyar:

bu soruların cilveyle ne alakalı olduğunu anlayamadım :uhm:
yaw su sag ust kosedeki puanlar ne işe yarıyor,ne oluyor yaniiii.niye ibolyanin okadar yuksekte benimki o kadar az :) kıskanmamı gerektiren bir durum var mi yaniiiiiii.
yok canım kıskanma iboş bu topiğin kraliçesi ama taçsız :roflol: bizde haremi :roflol:

Kizlar teyzem de bebisini dusurmus kanapeden ya cok uzuldum oda ekim bebesi 2ekimde dogdu cok agladi dedi kasinin sonu hafif morarmis ama kimse farketmedi dedi kayinvaldesgile felan dememis ama kafama takili yav bisey olurmu acaba 2 saat agladi diyo bi kacgun olmus saglik ocagindakiler egetr duserse uyutmayin demis uyutmadim diyo dr felan goturmemis kimseye diyeemedigi icin gozlemmledim haraketlerinde felan degisik bisey yok diyo ama icim rahat etmedi bisey olsa ne olur mesela allah korusun siz daha tecrubelisiniz diyin hele yoksa arayimda bi gotursunler ya

canım 20 gün kalacam sonra sizin oraya gelcem :jeyyar:

bu soruların cilveyle ne alakalı olduğunu anlayamadım :uhm:

yok canım kıskanma iboş bu topiğin kraliçesi ama taçsız :roflol: bizde haremi :roflol:

bende o sorulari pek alakasiz buldum ama cilveli ciktim ya yav ne alaka degilimdir valla alaksiz ama bisey diyim ben hala esimden utanirim inan uzerimi degistirirken karsisinda soyunamam inan utangac bi yapim var oda hep kizar ben senin nikahli kocanim ne cekiniyon diye ama ne biliyim iste her bi haltida karanlikta yaparik zati ayy utandim

ilaç kullanıyoz daha canım bugün sondu bakalım yarın doktora gitcez inşallah geçmiştir cemre nasıl iyi oldu mu kuzucuk
yaa demek hala ilaç kullanıonuz haa :çok üzgünüm: bi daha kontrolu ne zaman :sm_confused:
puhahaa cemrede yapıo bi kaç gündür bööle kaydirigubbakcemile3 cok komik oluo ama kaydirigubbakcemile3
eylül de tam tersine memeye yapışık yaşama planları yapıyo

dışardayken kucağıma almaktan korkuyorum herkesin içinde göğsüme yapışıyo yaaa kaydirigubbakcemile3
bunların cinsi bozuk anacım kaydirigubbakcemile5 rezil oluom ortalık yerde

kız iboş bak celene mesaj çektim şimdik ona da uygunsa yarın buluşuyok geliin mi yoksa seni koyıım mınaniknaniknaniknanik bu da yeni herhald pek hoşuma gittialkisalkisalkis
tel kapalıydı leen :teselli: ama yazdım cevabı tememdir :lepi:
valla cok heycanlı ikinci buluşmamı yapıcam hihoyyyt bu sefer düzce istanbul bulluşması sositososito
aneeee haden hayırlı olsun leeeennn Şeniz
ya arkadaşlar benim alttaki çizelgem niye çıkmıyor anlamadımm onu tekrara nasıl yapacam ?

ticker larda kıllandı anasını satiim :mymeka:
bu mesajı gece yazıorum kopyaladım yarın göndericem elenktürükler kesildi.uğursuz iboşun yüzünden.msnden mesajı bi attı küt gitti elenktürükler..yedim seni iboooooşşşşşş…
buarada günaydın kaydirigubbakcemile3

en yakında tecrübelenen olarak yazıorum..:çok üzgünüm:eğer birkaçgün geçmişse ve hareketlerinde bi deişiklik yoksa bence endişelenmesin..düştükten sora bende uyutmadım..bide kustumu doktora götürmek lazımmış..başka bi bilgim yok maalesef :sm_confused:

ben düşmeden çok korkarım korkutmak istemem ama halam da 6 aylık bebeğini çekyattan düşürmüş sonra da kimseye dememiş o günler bişey olmamış ama sonradan hastaneyee yatmıştı şimdi sebebini hatırlamıyom ama düşmeden kaynaklı demişler malesef bebeğini kaybetti :çok üzgünüm:
bence gizli de olsa bebeği doktora götürsün

hadi yaa ne diosun içime kurt düşürdün şimdi:1shok: eşimde şehir dışında gerçi burda olsada farketmez yok bişi dicek ama:uhm: yaa inşallah bişi olmaz...:Saruboceq:
off şimdi daha çok üzüldüm...Allahım sen koru yarabbim...:Saruboceq:
1 saattir uğraşıorum siteye giremedim kimseciklerde yok sizdemi giremionuz yoksa:uhm:

sitede sorun var anlasılan.sabahtan beri girmek mumkun dieldi.halada cok zor.
biz edhaklan bulustuk +ııııııı kocişlerde bulustu kaydirigubbakcemile5 ben gene doyamadım ama :1no2: bak gelin istanbula tamammı :içelim:
buarada cicimiz denedik edhak teezesi.aman aman aman bi güzel ldu herkesler cok beğendi tekrar tekrar tesekkürler.:1hug:a.s.
bakalım bi dahaki bulusma kimler arasında nerde olucak :asigim: kesinlikle aynı sehirdeyseniz bulusun cok farklı oluo.görüşmeden sonra burda yazısmak dahada güzel oluı :1hug:

yaw su sag ust kosedeki puanlar ne işe yarıyor,ne oluyor yaniiii.niye ibolyanin okadar yuksekte benimki o kadar az :) kıskanmamı gerektiren bir durum var mi yaniiiiiii.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen de ben gibi oftde fingirde senin de puanın olur yafrim, len salla puanı yav, ona mı taktın kafayı kaydirigubbakcemile3

günaydın millet dün çıldırdım bi türlü giremedim siteye..ama demekki sorun sadece bende deilmiş..
biz oğlumla pazar keyfi yapıoz pazarın körü keyfi::roflol: ay bu velet nie uyumuo..doktora götürcem ben bunu karar verdima.s yarın bide aşımız war hepsini birden kaldıramaz bu bünye çöker walla...en sonunda kocamın dediğine gelip RUS bakıcımı tutsak naapsak :roflol::roflol: çok kıllatamadınız heralde bi bakiim..

iyi pazarlar herkeseee..
kk özletti bızı..sorun vardı sanırıö.neysekı duzelmiş.

leeeeeeeennnnnnnn dükkanı okadar kullanıyok kira mıra ödediğimiz yokk hıhh sonunda olacaaa buydu kapattlar dukkanımızı

ya ben burası olmadan cok sıkılıorummmm:jeyyar:

iyi pazarlar herkeseee..
kk özletti bızı..sorun vardı sanırıö.neysekı duzelmiş.

ben geldimmm kimse yokkkk :1shok: :1shok:

kkya saldırı varmıs mıllet ondan gıremıomusuz

şükür kavuşturana hihoyyyt
selam güsel anneler ve bebişleri 4gün tatilin ardından normal hayata geçiş süreci yaşıom
ay nasıl geçti 3gün anlamadım halasının kuzusu da geldi çok tatlı olmuş öyküm abimin kızı :asigim:...yine ayrılık zor oldu annem ağla ağla ben tuttum kendimi evde olsak ağlardım da dışarda ayrıldık annem de evde bi posta ağlamıştı nekadar 3saatlik yol da olsa şehir dış sonuçta istediğin zaman görüşemiosunsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…