2008 Ekim Anneleri

kkya saldırı varmıs mıllet ondan gıremıomusuz

hangi densüz saldırmış kiii :enbuyukkk: elleri kurusun

allah kavuştursun özlem ben de çok zor ayrıldım ama napalım gurbet olunca böyle oluyo hayatımız özlemekle ayrılıklarla geçiyor :çok üzgünüm:

buluştunuz muuu delikafadulden delikafadulden
bebeler naptı leynnn anlaştılar mııı tamerin haberi var mı :jeyyar:

Son düzenleme:

özlemim yafrim alıntı yapamiyom tek mesacda yazim dedim, allah kavuştursun anacım,ü zme canını, gönüller bir olsun herkes yerinde sağolsun, yine görüşürsnüz nolcek Şeniz :teselli:
dbest yafrim hani acı çehre diye bi zayıflama ilacı vardı, kkda bu ilacı kullanan kişiler ilaç hakkında olumsuz şeyler yazmışlar o yüzden saldırı geliyomuş acı çehreden

:1shok: alemsin vallaaa kaydirigubbakcemile3

yolcular evlerine döndümü dbest celen.kız celen foto yokmu buluşma fotosu koysana anam iki bakalımda neşemiz yerine gelsin

dbest bişi sorcam len sana, şimdik be n bugün bebelac 2 aldım, yoğurdu onla mayalamak istiyom, önceden milupayla mayalıyodum, hani diyorum milupa daha kaliteli ya, yoğurtla mayalayınca da içindeki sütü yoğurt haline getiriyoz ya, önemli olan da yoğurttaki kültürü alması ya, bebelacla yada milupayla yapmamın bi farkı olur mu, eğer fark yapmazsa yoğurdunu bebelacla yapim diyom, milupayı da mama olarak kullansın diom, çok pahalı yav :))

ben geldüüümmm artıkın evimdeyüm.ama ii bir ankara cıkartması yaptım hee :lepi: hiç akılda olmayan seyler yasadım alkisalkisalkis cemreyede ii geldi.kalabalıkta acıldıydı cocuk inşallah yanlız kalınca bu cıvıl cıvıllığı kaybolmaz :Saruboceq: :çok üzgünüm: kuzucum sabahın körğnden beri dede dede diip duruo kaydirigubbakcemile3 anacım 2 hafta kaldık ankarada valizleri bir actık evde sanarsınız senelik gittik kaydirigubbakcemile3 heryer heryerde :dilcikar:

kkya saldırı varmıs mıllet ondan gıremıomusuz
kimmiş len o densiz kargalar Çok üzgünüm çoook
allah kavustursun.cidden gurbetlik zor işmiş :çok üzgünüm:
buluştunuz muuu delikafadulden delikafadulden
bebeler naptı leynnn anlaştılar mııı tamerin haberi var mı :jeyyar:
he anam bulustuk :lepi: ctesi özsütte sengözlerimebaksanab cok güzeldi.biz edhaklan kıllattık kocişler kendi kendine kıllattı bebişlerde kendi aralarında.ailecek kıllandık anlıyceeniz.valla bu buluşmayada doyamadım :çok üzgünüm: konusucak o kadar cok sey kaldı ki iki buluşmadanda pooofff :çok üzgünüm: neyse canım bu bile ii geldi valla :sm_cool:bebekler pek anlastı sayılamaz.cemre nerdeyse erayın gözünü cıkarıodu.eray basladı aalamaya.ah o da bi şşeker ki aman aman cokacimcoook
sen ne zaman geldin?otobüsle mi döndünüz?ankara-bursa kac saat?eylül durdumu?pammık napii delikafadulden bide evdeki kıllılar delikafadulden
:1shok: alemsin vallaaa kaydirigubbakcemile3

anam biz ctesi günü leylaylanda bulustuk msn de kaydirigubbakcemile3 konusmii sesi cıkmii :sm_confused: bileydim ışıkları kapatırdım

yoğurt anlamında diyosan bi farkı olmaz yani mayayı almış olacak hem mama olarak milupa veriyormuşsun..

site çok sorunlu ben kaçıyorum yarın görüşürüzzz

ben kaçanzi.yol carptı sanırım başım ağrii :çok üzgünüm: ya meran gelmedi bi daha dimiiiii :sm_confused: gerci biz bile giremedik o ayrıda hiç tık yok karıda :uhm: olmazsa yarın bi onu bide olcayı ariim kılsızda yok ne zamandır :mymeka:
,hayden eyü geceler :a015: ibooooşşş o içtiin cay boğazında kalmaya emi :mymeka:

6 saat sürüyo otobüste lülüye de koltuk aldığımızdan çok rahat geldik hiç ağlamadı yemeğini yedi meme emdi kaydirigubbakcemile3 en arka sıradan almıştım biletleri rahat ettik yaw
evdeki kıllılar da iyiler ellerinden öperler kaydirigubbakcemile3

heee döndükkk :çok üzgünüm:

ay üzülmeyin beee bende üzülüyom yaa, gönüller bir olsun yafrim, dedimya demin de herkes yerinde sağolsun :çok üzgünüm::teselli: bu arada teşekkür ederim dbestim, bende senin gibi düşünmüştüm, önemli olan mayayı alması, yoğurdu bebelacla yapim bundan sora, milupayı da sadece mama olarak kullanalım Şeniz
he ara valla anam bende merak ediyom yav bu karıları :uhm: olm sende her yaptığıma bişey buluyon yav, çay içmekte suç oldu hayret bişey yaaa :mymeka:

selam millet sonunda normale döndü hayat...o saldıranlarda şişsin bizim gibiÇok üzgünüm çoook
bizim yarın aşımız war dua edin bize..umarım ateşi olmaz bu huysuzluğun üstüne hiç çekilmez walla
bu gün sabah 5ten beri 9 buçuğa kadar 2 saat uyudu..kriz geçircektim az kaldı...:1shok:
çok yorgunum gidiim yatiim bende....hade kimse kalmasın içerde tükkanı kitliomdelikafadulden

Leen millet girmis killatmis ben niye giremedim bee neyse kimse yok zaten bende gidemde yatam bu saldiriyi duzenleyenler yarin sisecekler merak etmediyin editorler savciliga vericemiss hafta sonu ya bisey yapamiyolar hani ama helal olsun iyi yazi yazmisla pc arkasina saklanan capulcular benim vaktim cok felan okudunuz mu hele bi pazartesi olsun diye bu aci cehre ilacinida cizik atmis altina kirmizi yaziylan öldürür yazmis ayy gicik oldum haa elleeri kirilasicalaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…