kkya saldırı varmıs mıllet ondan gıremıomusuz
şükür kavuşturana hihoyyyt
selam güsel anneler ve bebişleri 4gün tatilin ardından normal hayata geçiş süreci yaşıom
ay nasıl geçti 3gün anlamadım halasının kuzusu da geldi çok tatlı olmuş öyküm abimin kızı :asigim:...yine ayrılık zor oldu annem ağla ağla ben tuttum kendimi evde olsak ağlardım da dışarda ayrıldık annem de evde bi posta ağlamıştı nekadar 3saatlik yol da olsa şehir dış sonuçta istediğin zaman görüşemiosunsenağlama
sitede sorun var anlasılan.sabahtan beri girmek mumkun dieldi.halada cok zor.
biz edhaklan bulustuk +ııııııı kocişlerde bulustu kaydirigubbakcemile5 ben gene doyamadım ama :1no2: bak gelin istanbula tamammı :içelim:
buarada cicimiz denedik edhak teezesi.aman aman aman bi güzel ldu herkesler cok beğendi tekrar tekrar tesekkürler.:1hug:a.s.
bakalım bi dahaki bulusma kimler arasında nerde olucak :asigim: kesinlikle aynı sehirdeyseniz bulusun cok farklı oluo.görüşmeden sonra burda yazısmak dahada güzel oluı :1hug:
hangi densüz saldırmış kiii :enbuyukkk: elleri kurusun
allah kavuştursun özlem ben de çok zor ayrıldım ama napalım gurbet olunca böyle oluyo hayatımız özlemekle ayrılıklarla geçiyor :çok üzgünüm:
bende o sorulari pek alakasiz buldum ama cilveli ciktim ya yav ne alaka degilimdir valla alaksiz ama bisey diyim ben hala esimden utanirim inan uzerimi degistirirken karsisinda soyunamam inan utangac bi yapim var oda hep kizar ben senin nikahli kocanim ne cekiniyon diye ama ne biliyim iste her bi haltida karanlikta yaparik zati ayy utandim
Allahhhhhhh girdim valla.anacım bu ne ya 2 gündür şiştim yahu.nasılsınız hanımlar.herkes iyimi
eyiyük eyiyük valla giremeyince bende şiştim ha :roflol:
he anam zati kendi şişlerim yetiyor birde bunlar şişirdi:1shok:bendemi saldırayım şimdii:tomato:
kimmiş len o densiz kargalar Çok üzgünüm çoookkkya saldırı varmıs mıllet ondan gıremıomusuz
allah kavustursun.cidden gurbetlik zor işmiş :çok üzgünüm:şükür kavuşturana hihoyyyt
selam güsel anneler ve bebişleri 4gün tatilin ardından normal hayata geçiş süreci yaşıom
ay nasıl geçti 3gün anlamadım halasının kuzusu da geldi çok tatlı olmuş öyküm abimin kızı :asigim:...yine ayrılık zor oldu annem ağla ağla ben tuttum kendimi evde olsak ağlardım da dışarda ayrıldık annem de evde bi posta ağlamıştı nekadar 3saatlik yol da olsa şehir dış sonuçta istediğin zaman görüşemiosunsenağlama
he anam bulustuk :lepi: ctesi özsütte sengözlerimebaksanab cok güzeldi.biz edhaklan kıllattık kocişler kendi kendine kıllattı bebişlerde kendi aralarında.ailecek kıllandık anlıyceeniz.valla bu buluşmayada doyamadım :çok üzgünüm: konusucak o kadar cok sey kaldı ki iki buluşmadanda pooofff :çok üzgünüm: neyse canım bu bile ii geldi valla :sm_cool:bebekler pek anlastı sayılamaz.cemre nerdeyse erayın gözünü cıkarıodu.eray basladı aalamaya.ah o da bi şşeker ki aman aman cokacimcoookbuluştunuz muuu delikafadulden delikafadulden
bebeler naptı leynnn anlaştılar mııı tamerin haberi var mı :jeyyar:
:1shok: alemsin vallaaa kaydirigubbakcemile3
yolcular evlerine döndümü dbest celen.kız celen foto yokmu buluşma fotosu koysana anam iki bakalımda neşemiz yerine gelsin
dbest bişi sorcam len sana, şimdik be n bugün bebelac 2 aldım, yoğurdu onla mayalamak istiyom, önceden milupayla mayalıyodum, hani diyorum milupa daha kaliteli ya, yoğurtla mayalayınca da içindeki sütü yoğurt haline getiriyoz ya, önemli olan da yoğurttaki kültürü alması ya, bebelacla yada milupayla yapmamın bi farkı olur mu, eğer fark yapmazsa yoğurdunu bebelacla yapim diyom, milupayı da mama olarak kullansın diom, çok pahalı yav :))
ben geldüüümmma rtıkın evimdeyüm.ama ii bir ankara cıkartması yaptım hee :lepi: hiç akılda olmayan seyler yasadım alkisalkisalkis cemreyede ii geldi.kalabalıkta acıldıydı cocuk inşallah yanlız kalınca bu cıvıl cıvıllığı kaybolmaz :Saruboceq: :çok üzgünüm: kuzucum sabahın körğnden beri dede dede diip duruo kaydirigubbakcemile3 anacım 2 hafta kaldık ankarada valizleri bir actık evde sanarsınız senelik gittik kaydirigubbakcemile3 heryer heryerde :dilcikar:
kimmiş len o densiz kargalar Çok üzgünüm çoook
allah kavustursun.cidden gurbetlik zor işmiş :çok üzgünüm:
he anam bulustuk :lepi: ctesi özsütte sengözlerimebaksanab cok güzeldi.biz edhaklan kıllattık kocişler kendi kendine kıllattı bebişlerde kendi aralarında.ailecek kıllandık anlıyceeniz.valla bu buluşmayada doyamadım :çok üzgünüm: konusucak o kadar cok sey kaldı ki iki buluşmadanda pooofff :çok üzgünüm: neyse canım bu bile ii geldi valla :sm_cool:bebekler pek anlastı sayılamaz.cemre nerdeyse erayın gözünü cıkarıodu.eray basladı aalamaya.ah o da bi şşeker ki aman aman cokacimcoook
sen ne zaman geldin?otobüsle mi döndünüz?ankara-bursa kac saat?eylül durdumu?pammık napii delikafadulden bide evdeki kıllılar delikafadulden
anam biz ctesi günü leylaylanda bulustuk msn de kaydirigubbakcemile3 konusmii sesi cıkmii :sm_confused: bileydim ışıkları kapatırdım
heee döndükkk :çok üzgünüm:
ben kaçanzi.yol carptı sanırım başım ağrii :çok üzgünüm: ya meran gelmedi bi daha dimiiiii :sm_confused: gerci biz bile giremedik o ayrıda hiç tık yok karıda :uhm: olmazsa yarın bi onu bide olcayı ariim kılsızda yok ne zamandır :mymeka:
,hayden eyü geceler :a015: ibooooşşş o içtiin cay boğazında kalmaya emi :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?