2008 Ekim Anneleri

good morning.bu ne be hala giremiyok anasını satiim len leyluş nerde okudun o yazıyı??

Allahım Allahım inanamıyorum girebildim sonunda öf bu ne beee 2 gündür uğraşıyorum napıyosunuz kızlar hasta bebişler iyileştimi iştahsız bebişlerin yemesi düzeldimi herşey yolundamı

biz yine gaz nöbetindeyiz 2 gün önce yine şiddetlendi ve yavrum sıkıntısından emeklemeye başladı :teytey: ben sıkıntısını gaz olarak yorumluyorum ama acaba diştende olabilirmiki böyle ayaklarını direrek ağlıyor kendini oraya buraya atıyor daha dişetlerinde görünür bir kabarıklık yok inek sütü alerjisimi acaba diyorum ama 6. aydan sonra alevlendi yani ek gıdaya geçince böyle olduk bizden böyle işte sizler ne alemdesiniz

ben bu yürüteç konusunda hala kararsızım kızlar kayınvalidem sakın alma annem al rahat edersin diyor doktor yasak dedi ama oğlum kalkıp yürümek istiyor geçen ay koltuk altlarından tuttuğum zaman yürümeye çalışıyordu bu ay koşmaya çalışıyor hiç oturtamıyorum iş güç hak getire haftada alese girecem bir soru bile çözmedim zaten beni Allahın dağına vermişler nasıl gireceksem bilmiyorm

yürüteç hediye geldi bize ama duruyo bi kenerda daha benim kızıma göre değil biraz daha büyüsün güçlensin sonra belki ama çok kullanmıycam günde 10 15 dkka çünkü benimki yaşıtlarına göre pek güçsüz vücuduna zarar verir diye düşünüyorum

canım bence gaz değildir başka sıkıntısı vardır

good morning.bu ne be hala giremiyok anasını satiim len leyluş nerde okudun o yazıyı??

evet yaa o yazıyı ben de merak ettimmmm :enbuyukkk:
dün akşam açmaya çalışınca bir yazı açılıyodu orda acaaaaaip şeyler yazıyodu ben gördüm he he he merakınızdan çatlayın emi
canım çocuğunu en iyi sen bilirsin ama artık nerdeyse 7 ayları bitecek bence bi koy dene artık

terken geçmiş olsun
burda bikaç arkadaş söylemişti ama okumamış olabilirsin diye ben de yazayım

verdiğin gıdalara çok dikkat etmen lazım.. her yeni besini tek tek denemek ve sonra bebekte bi değişiklik yapıyor mu iyi takip etmek lazım.. senin dediğine göre sürekli gazı var ama bu aylarda artık gaz olmaması lazım tamam bazı besinlere karşı (brokoli, fasulye, ıspanak gibi) gaz olabilir ama artık sindirim sistemleri olgunlaşıyor ve ben gaz yaptığını bildiğim besinleri bile az da olsa veriyorum ve tolare edebiliyor çok sıkıntı yaratmıyor..

inek sütü yazmışsın :1shok: sanırım direkt inek sütü vermiyorsundur ama yoğurt, peynir onlardan bahsediyorsun.. evet onlara alerjisi olabilir bunu anlamanın yolu beslenme listesinden çıkarman olacak a.s

evet dikkat ediyorum mesela çilek vermiştim geçen hafta acaba ondanmı diye düşündük kestim ama bir değişiklik olmadı inek sütü vermiyorum ama netten araştırdığım kadarıyla sadece peynir yoğurdu kesmek yetmeyecek galiba çünkü verdiğimiz devam mamasının da etkisi oluyormuş cuma günü kontrol ümüz var bakalım doktor ne diyecek

Dalga gecme leen uygun bi zaman yine bulusak konustumda ses gitmemis demekki sonra zati cemre pc yi kitledi kaapattik..

Dun siteye girince yaziyodu

Sabah hacerin kahvaltisini ayri ayri verdim zilli nasil yedi varya cok sasirdim yunurtayi kasigin ucuyla tutuyom nasil agzini aciyo demekki cocuk bulamac sekilde sevmiyo yada cok acikti yapin tekrar oyle deneyecem bugun sabah demir damlasini verdim biraz bekllettim acaba cok mu acikti da yedi ama normalde hep ac hic bisey yemiyodu cunki ins allahim hep yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…