canım bence gaz değildir başka sıkıntısı vardırAllahım Allahım inanamıyorum girebildim sonunda öf bu ne beee 2 gündür uğraşıyorum napıyosunuz kızlar hasta bebişler iyileştimi iştahsız bebişlerin yemesi düzeldimi herşey yolundamı
biz yine gaz nöbetindeyiz 2 gün önce yine şiddetlendi ve yavrum sıkıntısından emeklemeye başladı :teytey: ben sıkıntısını gaz olarak yorumluyorum ama acaba diştende olabilirmiki böyle ayaklarını direrek ağlıyor kendini oraya buraya atıyor daha dişetlerinde görünür bir kabarıklık yok inek sütü alerjisimi acaba diyorum ama 6. aydan sonra alevlendi yani ek gıdaya geçince böyle olduk bizden böyle işte sizler ne alemdesiniz
good morning.bu ne be hala giremiyok anasını satiim len leyluş nerde okudun o yazıyı??
dün akşam açmaya çalışınca bir yazı açılıyodu orda acaaaaaip şeyler yazıyodu ben gördüm he he he merakınızdan çatlayın emievet yaa o yazıyı ben de merak ettimmmm :enbuyukkk:
canım çocuğunu en iyi sen bilirsin ama artık nerdeyse 7 ayları bitecek bence bi koy dene artıkyürüteç hediye geldi bize ama duruyo bi kenerda daha benim kızıma göre değil biraz daha büyüsün güçlensin sonra belki ama çok kullanmıycam günde 10 15 dkka çünkü benimki yaşıtlarına göre pek güçsüz vücuduna zarar verir diye düşünüyorum
Allahım Allahım inanamıyorum girebildim sonunda öf bu ne beee 2 gündür uğraşıyorum napıyosunuz kızlar hasta bebişler iyileştimi iştahsız bebişlerin yemesi düzeldimi herşey yolundamı
biz yine gaz nöbetindeyiz 2 gün önce yine şiddetlendi ve yavrum sıkıntısından emeklemeye başladı :teytey: ben sıkıntısını gaz olarak yorumluyorum ama acaba diştende olabilirmiki böyle ayaklarını direrek ağlıyor kendini oraya buraya atıyor daha dişetlerinde görünür bir kabarıklık yok inek sütü alerjisimi acaba diyorum ama 6. aydan sonra alevlendi yani ek gıdaya geçince böyle olduk bizden böyle işte sizler ne alemdesiniz
terken geçmiş olsun
burda bikaç arkadaş söylemişti ama okumamış olabilirsin diye ben de yazayım
verdiğin gıdalara çok dikkat etmen lazım.. her yeni besini tek tek denemek ve sonra bebekte bi değişiklik yapıyor mu iyi takip etmek lazım.. senin dediğine göre sürekli gazı var ama bu aylarda artık gaz olmaması lazım tamam bazı besinlere karşı (brokoli, fasulye, ıspanak gibi) gaz olabilir ama artık sindirim sistemleri olgunlaşıyor ve ben gaz yaptığını bildiğim besinleri bile az da olsa veriyorum ve tolare edebiliyor çok sıkıntı yaratmıyor..
inek sütü yazmışsın :1shok: sanırım direkt inek sütü vermiyorsundur ama yoğurt, peynir onlardan bahsediyorsun.. evet onlara alerjisi olabilir bunu anlamanın yolu beslenme listesinden çıkarman olacak a.s
ben geldüüümmma rtıkın evimdeyüm.ama ii bir ankara cıkartması yaptım hee :lepi: hiç akılda olmayan seyler yasadım alkisalkisalkis cemreyede ii geldi.kalabalıkta acıldıydı cocuk inşallah yanlız kalınca bu cıvıl cıvıllığı kaybolmaz :Saruboceq: :çok üzgünüm: kuzucum sabahın körğnden beri dede dede diip duruo kaydirigubbakcemile3 anacım 2 hafta kaldık ankarada valizleri bir actık evde sanarsınız senelik gittik kaydirigubbakcemile3 heryer heryerde :dilcikar:
kimmiş len o densiz kargalar Çok üzgünüm çoook
allah kavustursun.cidden gurbetlik zor işmiş :çok üzgünüm:
he anam bulustuk :lepi: ctesi özsütte sengözlerimebaksanab cok güzeldi.biz edhaklan kıllattık kocişler kendi kendine kıllattı bebişlerde kendi aralarında.ailecek kıllandık anlıyceeniz.valla bu buluşmayada doyamadım :çok üzgünüm: konusucak o kadar cok sey kaldı ki iki buluşmadanda pooofff :çok üzgünüm: neyse canım bu bile ii geldi valla :sm_cool:bebekler pek anlastı sayılamaz.cemre nerdeyse erayın gözünü cıkarıodu.eray basladı aalamaya.ah o da bi şşeker ki aman aman cokacimcoook
sen ne zaman geldin?otobüsle mi döndünüz?ankara-bursa kac saat?eylül durdumu?pammık napii delikafadulden bide evdeki kıllılar delikafadulden
anam biz ctesi günü leylaylanda bulustuk msn de kaydirigubbakcemile3 konusmii sesi cıkmii :sm_confused: bileydim ışıkları kapatırdım
good morning.bu ne be hala giremiyok anasını satiim len leyluş nerde okudun o yazıyı??
Terken gilliycik ne demek avatarinda yaziyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?