Sabah hacerin kahvaltisini ayri ayri verdim zilli nasil yedi varya cok sasirdim yunurtayi kasigin ucuyla tutuyom nasil agzini aciyo demekki cocuk bulamac sekilde sevmiyo yada cok acikti yapin tekrar oyle deneyecem bugun sabah demir damlasini verdim biraz bekllettim acaba cok mu acikti da yedi ama normalde hep ac hic bisey yemiyodu cunki ins allahim hep yer
herkese merhaba.kaç gündür gelemiyodum ama sanırım sitede de problem varmış..bizim oğlan tam gaz yaramazlığa devam..ortada hala diş yok:1no2: bazen öyle bi ağlama krizi tutuyoki,eşimle ne yapacağımızı şaşırıyoruz.cumartesi gecesi mahvolduk.gece 2 gibi oturdum ağladım ben desenağlamakomşular bile soruyo ne oldu bu kadar ağlıyo diye.apartmanda 5-6 bebek var tek yağızın çığlıkları duyuluyo valla.bide acayip kucak istiyo.bıraktığım an basıyo çığlığı yine:1shok:darmaduman oldum valla kızlar.Allah yardımcımız olsun.bebek büyütmek zor ama yaramaz ve huysuz bebek çok daha zor.gecede 10 kere falan kalkıyoz artık:çok üzgünüm:canı da yanıyo herhalde dişten.eşimle konuşuyoruz da,ben 2.bebekten bile vazgeçmiş durumdayım.gerçi eşim yağız ilkokula başlasın falan diyo ama yok anam ben 2.bi yağıza daha bakarsam kesin bakırköylük olurumkaydirigubbakcemile3şaka bi yana şu huysuzluk aylarının geçeceği zamanı iple çekiyoruma.s
yarın pnömokok aşısının 2.dozunu olcak oğluş:çok üzgünüm:ilki çok ateş yapmıştı.korkuyorum valla.eşim ilkinde nöbetteydi,bu kez nöbet bile yazmadı.evde olsun ben daha huzurlu oluyom..bu gece annemlerde kalcam,birazdan babam gelcek bizi almaya.
umarım sizler iyisinizdir.hasta falan yoktur inşallah.geçmişi okumak istesemde okutmaz bu velet..Çok üzgünüm çoook
,,Dun bende sacimi boyattim katalogdan kahvenin bi tonunu begendim icine bakirda karistirdik guzel oldu ama bakinca belli degil zaten belirgin bi renk olsun istemedim ucundaki rofleler gitti iste eve geldim esim bakti guzel olmus ama sari ya boyatsaydin sana daha cok yakisiyo du oyle cok hosuma gidiyodun cok cekici oluyodun diyo uyuz saclarim sariyken niye hic demedin hosuna gittigimi bende dedimki kuafore sacimi boyatmaya gittigimi biliyodun deseydin ya dedim sormadin ki diyo
inşallah yer artıkk hacer hanım
bende dün hanım kızıma çorba yaptım biz sofradayken onuda yanıma oturttum biz yerken o da yesin diye çorbayı veriyom ağzına sürmüyo yemeğin suyuna ekmek batırdım allhım nasıl açıyo ağzını faydalı değil ya biliyo sıpa onu yemek istiyo neyse verdim ağzınaa arada bir de çorba verim dedim yok çorbayı görünce kafasını çeviriyo herşeyi biliyo bunlar yaaaaa çok cadılar
mrb kızlarr Şeniz
ne var ne yok umarım herkes iyidir :sm_cool:
çok geçmiş olsun fatoşçum benim oğlumda aynen böyle kucaktan indiği an yıkıyor ortalığı ayağımda salllamaya çalışıyorum kendini atıyor yan tarafa halbuki ayakta sallanmaya bayılırdı ayaklarıyla karnını havaya kaldırıyor ben bunları gaza yorumladım çğnkü dişimiz daha kabarmadı bile acaba bizimkide diştenmidirki senin oğlunun dişetlerinde kabarma varmı bizide sadece belirti olarak beni yemeye çalışıyor kulaklarını çok çekiyor birde herşeyi ağzına sokuyor yani öyle şiddetli kıvranarak ağlıyorki ben bunu dişe yoramamıştım sizin ağlamalarınız nasıl yani böyle kıvranarakmı ağlıyor birde biz gün içinde iyiyiz ama akşam saatlerinde başlıyor ve gecede devam ediyor kırk kere kalkıyoruz
mrb kızlarr Şeniz
sitede sorun var anlasılan.sabahtan beri girmek mumkun dieldi.halada cok zor.
biz edhaklan bulustuk +ııııııı kocişlerde bulustu kaydirigubbakcemile5 ben gene doyamadım ama :1no2: bak gelin istanbula tamammı :içelim:
buarada cicimiz denedik edhak teezesi.aman aman aman bi güzel ldu herkesler cok beğendi tekrar tekrar tesekkürler.:1hug:a.s.
bakalım bi dahaki bulusma kimler arasında nerde olucak :asigim: kesinlikle aynı sehirdeyseniz bulusun cok farklı oluo.görüşmeden sonra burda yazısmak dahada güzel oluı :1hug:
valla eray ı bilemem ama ben cemreye bayıldummmbuluştunuz muuu delikafadulden delikafadulden
bebeler naptı leynnn anlaştılar mııı tamerin haberi var mı :jeyyar:
hoşgeldin anacım evine biz dünden beri fellik fellik orduevinde yer arıyoz dün de dışarıda kaldık sanırsam bugün bulucaz şuan da bi internet cafeden yazıyom eray her an patlak verebilür ve kalkabilirimben geldüüümmm
he anam bulustuk :lepi: ctesi özsütte sengözlerimebaksanab cok güzeldi.biz edhaklan kıllattık kocişler kendi kendine kıllattı bebişlerde kendi aralarında.ailecek kıllandık anlıyceeniz.valla bu buluşmayada doyamadım :çok üzgünüm: konusucak o kadar cok sey kaldı ki iki buluşmadanda pooofff :çok üzgünüm: neyse canım bu bile ii geldi valla :sm_cool:bebekler pek anlastı sayılamaz.cemre nerdeyse erayın gözünü cıkarıodu.eray basladı aalamaya.ah o da bi şşeker ki aman aman cokacimcoook
sen ne zaman geldin?otobüsle mi döndünüz?ankara-bursa kac saat?eylül durdumu?pammık napii delikafadulden bide evdeki kıllılar delikafadulden
anam biz ctesi günü leylaylanda bulustuk msn de kaydirigubbakcemile3 konusmii sesi cıkmii :sm_confused: bileydim ışıkları kapatırdım
hoşgeldiiiiiiiin :dance: :dance: :dance:
iyidir nisan nasıl tamer nasıl sen nasılsın niye gelmedin bizi özledinmi şimdilik bu sorularımı cevapla sormaya devam edeceem kaydirigubbakcemile3
tamer hala böle mi alkisalkisalkis
valla terkencim bence gaz sancısı deil emreninki.heleki emekliosa.kaka durumu nasıl kabuızlığı falan yok dimi :uhm: ya birazda huysuzluklarından bööle yapıolar :mymeka: mesela cemre ağ:mymeka:larken deişik bi ses cıkardıysa sırf o sesi duymak için dakikalarca boş boş ağlıo laelaelaelaelaeAllahım Allahım inanamıyorum girebildim sonunda öf bu ne beee 2 gündür uğraşıyorum napıyosunuz kızlar hasta bebişler iyileştimi iştahsız bebişlerin yemesi düzeldimi herşey yolundamı
biz yine gaz nöbetindeyiz 2 gün önce yine şiddetlendi ve yavrum sıkıntısından emeklemeye başladı :teytey: ben sıkıntısını gaz olarak yorumluyorum ama acaba diştende olabilirmiki böyle ayaklarını direrek ağlıyor kendini oraya buraya atıyor daha dişetlerinde görünür bir kabarıklık yok inek sütü alerjisimi acaba diyorum ama 6. aydan sonra alevlendi yani ek gıdaya geçince böyle olduk bizden böyle işte sizler ne alemdesiniz
ah ah bizim cadı da feci kucağa alıştu.zaten kucakcıydı ankarada kalabalıkta iicene dellendi delikafadulden yürüteci rahat ederim die aldık ama gene kucak gene kucak :sm_confused: bööle yuvada bekleyen yavru kuşlar gibi ağzını acmış kollarını kaldırmış al die bakii :1rolleyes: hadi gelde alma :asigim:herkese merhaba.kaç gündür gelemiyodum ama sanırım sitede de problem varmış..bizim oğlan tam gaz yaramazlığa devam..ortada hala diş yok:1no2: bazen öyle bi ağlama krizi tutuyoki,eşimle ne yapacağımızı şaşırıyoruz.cumartesi gecesi mahvolduk.gece 2 gibi oturdum ağladım ben desenağlamakomşular bile soruyo ne oldu bu kadar ağlıyo diye.apartmanda 5-6 bebek var tek yağızın çığlıkları duyuluyo valla.bide acayip kucak istiyo.bıraktığım an basıyo çığlığı yine:1shok:darmaduman oldum valla kızlar.Allah yardımcımız olsun.bebek büyütmek zor ama yaramaz ve huysuz bebek çok daha zor.gecede 10 kere falan kalkıyoz artık:çok üzgünüm:canı da yanıyo herhalde dişten.eşimle konuşuyoruz da,ben 2.bebekten bile vazgeçmiş durumdayım.gerçi eşim yağız ilkokula başlasın falan diyo ama yok anam ben 2.bi yağıza daha bakarsam kesin bakırköylük olurumkaydirigubbakcemile3şaka bi yana şu huysuzluk aylarının geçeceği zamanı iple çekiyoruma.s
yarın pnömokok aşısının 2.dozunu olcak oğluş:çok üzgünüm:ilki çok ateş yapmıştı.korkuyorum valla.eşim ilkinde nöbetteydi,bu kez nöbet bile yazmadı.evde olsun ben daha huzurlu oluyom..bu gece annemlerde kalcam,birazdan babam gelcek bizi almaya.
umarım sizler iyisinizdir.hasta falan yoktur inşallah.geçmişi okumak istesemde okutmaz bu velet..Çok üzgünüm çoook
nerdesin senmrb kızlarr Şeniz
,,
güle güle kullan bacım bende istiyorummm boyatmak ama saçlarım çok dökülüyo yav aslında bir değişiklik çok iyi gelecek hem kestirip hem boyatmak şöyle bir imaj değişikliği yapmak lazım
herkese merhaba.kaç gündür gelemiyodum ama sanırım sitede de problem varmış..bizim oğlan tam gaz yaramazlığa devam..ortada hala diş yok:1no2: bazen öyle bi ağlama krizi tutuyoki,eşimle ne yapacağımızı şaşırıyoruz.cumartesi gecesi mahvolduk.gece 2 gibi oturdum ağladım ben desenağlamakomşular bile soruyo ne oldu bu kadar ağlıyo diye.apartmanda 5-6 bebek var tek yağızın çığlıkları duyuluyo valla.bide acayip kucak istiyo.bıraktığım an basıyo çığlığı yine:1shok:darmaduman oldum valla kızlar.Allah yardımcımız olsun.bebek büyütmek zor ama yaramaz ve huysuz bebek çok daha zor.gecede 10 kere falan kalkıyoz artık:çok üzgünüm:canı da yanıyo herhalde dişten.eşimle konuşuyoruz da,ben 2.bebekten bile vazgeçmiş durumdayım.gerçi eşim yağız ilkokula başlasın falan diyo ama yok anam ben 2.bi yağıza daha bakarsam kesin bakırköylük olurumkaydirigubbakcemile3şaka bi yana şu huysuzluk aylarının geçeceği zamanı iple çekiyoruma.s
Dun bende sacimi boyattim katalogdan kahvenin bi tonunu begendim icine bakirda karistirdik guzel oldu ama bakinca belli degil zaten belirgin bi renk olsun istemedim ucundaki rofleler gitti iste eve geldim esim bakti guzel olmus ama sari ya boyatsaydin sana daha cok yakisiyo du oyle cok hosuma gidiyodun cok cekici oluyodun diyo uyuz saclarim sariyken niye hic demedin hosuna gittigimi bende dedimki kuafore sacimi boyatmaya gittigimi biliyodun deseydin ya dedim sormadin ki diyo
mrb kızlarr Şeniz
Hosgeldinn tatlimm
Fatoscum gemis olsun canim yaa bizde oyle dis bekliyoruz bi ara hacerde oyleydi simdi duzeldi sukur aglamiyo gece uykusu eskisi gibi degil ama bunada sukur tek sıkınti istahsizlik in yagizda duzelirr
,,
güle güle kullan bacım bende istiyorummm boyatmak ama saçlarım çok dökülüyo yav aslında bir değişiklik çok iyi gelecek hem kestirip hem boyatmak şöyle bir imaj değişikliği yapmak lazım
slm bacular kaç gündür gircem sizi çatlataqcam giremiyom valla zati kk da da sorun varmış aferim kıllatıp sayfa biriktirememişsinizhihoyyyt
he anam bende doyamadım valla daha arabaya bindik şunu da konuşcaktım bak bunu da sorcaktım vs.ler o kadar birikti ki inş en yakın zamanda bir istanbul çıkarmasında kaldıımız yerden devam ederik:jeyyar:
güle güle giysin güsel cemrem Şeniz valla kociş bilem söledi ben böle tatlı kız bebiş görmedim dedi pek çıtı ptı pek güsel valla bayıldım cemreye sıkıştırmaya bilem kıyamadım:asigim:
celen de eşi de çok sıcak kanlı biz edhak ve tayfası olaraktan çok memnun kaldık a.s.
valla eray ı bilemem ama ben cemreye bayıldummm
hoşgeldin anacım evine biz dünden beri fellik fellik orduevinde yer arıyoz dün de dışarıda kaldık sanırsam bugün bulucaz şuan da bi internet cafeden yazıyom eray her an patlak verebilür ve kalkabilirim
fotoları koyma işini celen bana bıraktu en müsait zamnımda koyacam beni takip edin anacumm
neyse ben kaçar
bu arada tüm bebişler inş iyidir şu odamıza yerleşelim daha rahat girecem inş
bu arada eray a dün nihayet aşı yaptık dün biraz huysuzlandı ama şükür ateş yapmadı
bugün de eski haline döndü
neyse hepiciğinizi öpüyorumŞeniz
çok özledim ama 1 haftadır nisan bana yapıştı resmen kucağında uyucam dio yanımdan kalkma dio....sürekli midesi bulanıo ishal bi taraftan ee tamerde var derkennn gelemedim...aksilik kayınvalidemler taşınıodu eşimde onlara yardım ediodu eşimde olmayınca çokk zor geçti son 1 hafta kafamçokkarıştı neyse nisan iyileşti çok şükür bugün okula bile gitti :lepi:
gülçe nasıll delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?