2008 Ekim Anneleri

Şeniz
canım nisan hastaydı o yüzden gelemedim...ama evde de çok yoğun geçio günler nasıl akşam oluo hiiç anlamıorum yaa :uhm:
tamer yürütecini kırmıştı babası tamir etti ama dünde arkası kırıldıı ee kilolu çocuk ve içinde zıplıoo haliyle kırılıo....ana yürütece binemedi die bakıp bakıp büzdü dudağını gittim yürüteç aldım bacak yeri en geniş olanını aldım ama dar geldii kafamçokkarıştı bacak yerini kestim genişlettim onu tekrar diktim falan onunla uğraştım yeni yürütecimize kavuştukk :lepi: tamer iyicee tatlıı olduu yaa tam yemelik kikirdekk bişee herşeye kahkaha atıo gülüoo delüü kaydirigubbakcemile3

prensess napıoo yaa özledimm wallaa :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm: çok zor yaaa inşallah biran önce düzelir :çok üzgünüm:

güle güle kullan leylacım

merhaba canım hoşgeldinnn Şeniz yavruların ne yapıyolarrr

hoşbuldum canım Şeniz
nisan iyileşti çok şükür herşey yolunda :lepi:

lülü nasıll özledimm yaaa

hmmm CADIARZU peki market sampuanı ne demek?kötümü?ya bnmde cok dökülüo.şööle rahatca bi yerde oturamıorum.kalktıım yerde hep sac bırakıorum :çok üzgünüm: 2 hafta kaldık işte ankarada habire sacın dökülüo sacın dökülüo diip durdular kötükedihüso

puhahaa üzüldü he yürütecine canım yaaa :asigim: vala bende özledim.buluşmak iide sonrada koyuyo adama keske hep beraber olsak die :a015:
nisanada cok sevindim :Saruboceq: şükür gecmiş :1hug:

yani eczanede satılmıyo ben bir eczaneye sordum bioblas varmı die market şampuanı bizde bulunmaz diye dudak büktüler kardeşim bioksin şişesi küçük 25 tl bioblas daha büyük 10 tl aynı firmanın ürünü hergün hergün yıkayacakmışım bide 8 ay kullanacakmışım paramı dayanır diye bioblasa döndüm hergün yıkarsan dökülmüyo ama arayı açarsan dökülmeler başlıyo

saç dökülmesi için bi serum var onu tavsiye ederim...kesinlikle işe yarıor benim şakaklarımdan çok dökülmüştüü hemenn çıkardıı...kerastase serum kutusunu 300-350 gibi bişeydi galiba öyle almıştık ama işe yaradı hemde 10 serum falan kullanmıştım hemen çıkmıştı delikafadulden

dün gece bizim yatak odasının balkonunun demirine baykuş konmus ama nası ötüo korku filmi gibiydi :1no2: kocacım kovaladı sooora uursuzu

ayyy canım benim yaaa yürütecini özlemiş hee :asigim:

lülü çok şükür iyi merancım
annemlerde 1 hafta kaldık ya acaip huy değiştirmişti :çok üzgünüm: gece boyunca meme istiyordu eee öyle olunca da en sevdiği yiyecekleri bile yemedi mesela kahvaltıya bayılır hiç yediremedim :çok üzgünüm: milupanın pirinçli muhallebisini her gece yatmadan çok severek yerdi onu bile yemedi :çok üzgünüm:

ama 2 gün oldu ya döneli alışıyor çok şükür dün çok güzel yedi uykusu da daha iyiydi ama inşallah eskisi gibi olur böyle çok zor oluyo

Kizlar su demir damlasi lekesini cikarmayi basaran varmi yaa bizim bazi beyaz badilerimize damladi ve cikmiyo bide bimim yatagima dokuldu ne pis biseymis
cıkmıomuymuş :1shok: oyun halısına döküldü bizimdeeee :çok üzgünüm: kosla falan yaramazmı kki CADIARZU
Kizlar portakal suyu verebilirmiyiz artik bebislere

valla cemre yarım limon bitirdi gecen gün.hatta cilekde tattırdım ikiisndende bişi olmadı.sende bi dene istersen.artık 8. aylarına gireceklerç

Kizlar size bisey diycem bilen varmi bilmiyom burda bi soylenti var t.c kimlik numarasinin son rakami 4 olan annelere annlere gunu hediyesi olarak 500lira para veriyolarmis

:uhm:
Kizlar su demir damlasi lekesini cikarmayi basaran varmi yaa bizim bazi beyaz badilerimize damladi ve cikmiyo bide bimim yatagima dokuldu ne pis biseymis
benim koltuklara bile fışkırtmıştı krem koltukta da pek hoş görünüyo :çok üzgünüm: üstüne döküldüğü zaman hemen çıkarıp yıkarsam çıkıyo yoksa bir çaresini bulmadım
phatoshcum gülçede anlattığının aynısı tıpkısı ilk zamanlar bende bunalıma girdim çok üzülüyodum yoruluyodum ama laışrım artık 10 defa kalkıyo ama ben yat kalk yat kalk yapmaya alıştım sen de alışırsın üzülme mecburen bu sıpacanlara ayak udyuruyoruz işte

çok sevindim canım nisanın iyileşmesine nisan da fırsattan istifade annesinin tadını çıkarmış :jeyyar:
gülçe iyi teyzesi ellerinden öper kaydirigubbakcemile3
bu gece kakasını yapamadığından hiiiiiç uyumadı 1 saatir uyuyo o yüzden yorgun düştü kuzum

saçımı boyattığımdan beri saçım dökülmüyo :1shok: :uhm:

Kizlar portakal suyu verebilirmiyiz artik bebislere
ben geçenlerde 2 dilimi sıktım verdim içmedi sevmedi vermicem zaten asitli
dün gece bizim yatak odasının balkonunun demirine baykuş konmus ama nası ötüo korku filmi gibiydi :1no2: kocacım kovaladı sooora uursuzu

baykuş mu :1shok: ben hiç görmedim sesini de duymadım ama burda acaip derecede sayılamayacak kadar çok karga var başka da kuş yok zaten :dilcikar:

ay çok özledim ben burayı yaaaaaaa

hataya gidince napcam bilmiyom sanırsam hiç giremiycem :çok üzgünüm:
çok özleyecem hepinizi :a015:

Son düzenleme:
Merancim yuruteciniz hayirli olsun gercekten bebisler seviyo yaa hacer cok sevdi iyki almisiz bi ara kafam karisti almaktan vazgecmstim bi gorsen mutfaga pesimden geliyo bide bizim aralik kaisinda boncuk var perde gibi gidip gidip ona asiliyo kucagima aliyom oturmuyo yurutece altilo fir donuyo arkasina geciyom ayaklarimi yere vurup geldim geldim haceri ham yapmaya geldim diyom bi kossarak kaciyo sonra durup arkasina bakiyo ben yine geldim geldim diyom donup kosuyo bide pencerenin onune gelince alisti hemen kolunu uzatip perdeyi aciyo elektirik prizinin yanina gelince isigi kapat kzim diyom hemen elini uzatiyo cak yap diyo elime vuruyo cok cadi

Kizlar size bisey diycem bilen varmi bilmiyom burda bi soylenti var t.c kimlik numarasinin son rakami 4 olan annelere annlere gunu hediyesi olarak 500lira para veriyolarmis

kızım yaaa nerden buluon duyuyon böle haberleri yaaw...:uhm:

bu arada herkes gelmiş hepinizi çok özledim..bizde aşıya gittik.. ama ebemiz yoktu.. :mymeka:doktor yoktu..:mymeka:diğer ebeler yoktu..:mymeka:.aaaaaaaaaaaaaaa şiştim wallaklava: nereye gittilerse hep beraber.kötükedihüso
yarın götürcem birkaçgün geçse bişi olmaz demi:uhm:

bu arada nisanın iyileştiğine sewindim....

benim oğlanda çok huzursuz..bende gazı war sanıorum ama bilemiom...:çok üzgünüm:

ne alaka yaaaaaa klava:
allah alaah öyle şey mi olur biz de isterük :enbuyukkk:

Valla ben oyle duydum artik en 4 rakamindaki en az anne var ondan olabuluu burda herkes birbirine diyo ama para alan duymadim cumartesi misafir geldi onlar soyledi gelin kaynana ikisinin t.c numarasinin son rakami 4mus pazartesi bankaya gidecez diyodu bakalim onlar alacakmi tv dede demis bizimkiler tutmuyo

Lenn misafir dedi ne kiziyonn ben uydurmadim ya duydugumu diyom efekaan a gecmis olsun gec olmasi sorun degil herhalde yarin olursunuz ins ates i cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…