Şenizvalla terkencim bence gaz sancısı deil emreninki.heleki emekliosa.kaka durumu nasıl kabuızlığı falan yok dimi :uhm: ya birazda huysuzluklarından bööle yapıolar :mymeka: mesela cemre ağ:mymeka:larken deişik bi ses cıkardıysa sırf o sesi duymak için dakikalarca boş boş ağlıo laelaelaelaelae
ah ah bizim cadı da feci kucağa alıştu.zaten kucakcıydı ankarada kalabalıkta iicene dellendi delikafadulden yürüteci rahat ederim die aldık ama gene kucak gene kucak :sm_confused: bööle yuvada bekleyen yavru kuşlar gibi ağzını acmış kollarını kaldırmış al die bakii :1rolleyes: hadi gelde alma :asigim:
nerdesin senklava: bugunde gelmeseydin arıyceedim kötükedihüso nisan nasıl oldu?tamerin yeni keşifleri varmı alkisalkisalkis
terkencim bi ara bioblas mı ne kullanıodun sen?faydasını gördünmğü?
:çok üzgünüm: çok zor yaaa inşallah biran önce düzelir :çok üzgünüm:
güle güle kullan leylacım
merhaba canım hoşgeldinnn Şeniz yavruların ne yapıyolarrr
bioksin kullanıyodum ama hergün kullanmak gerekiyo bende hergün hergün yıkayamadım hasılı kelam dökülmeye devam ediyor şimdi bioblas adlım o daha ucuz ama market şampuanı diye geçiyor bioksininmiş oda ne bilim inşallah keser dökülmesini benimannem taa benim doğumumdan bu yana saç dökülmesi yaşamış şu an tepesi nerdeyse kel kaldı yani korkuyoum annemin saçı yok babamın saçı yok kel aynak gibi kalacam diyeee
Şeniz
canım nisan hastaydı o yüzden gelemedim...ama evde de çok yoğun geçio günler nasıl akşam oluo hiiç anlamıorum yaa :uhm:
tamer yürütecini kırmıştı babası tamir etti ama dünde arkası kırıldıı ee kilolu çocuk ve içinde zıplıoo haliyle kırılıo....ana yürütece binemedi die bakıp bakıp büzdü dudağını gittim yürüteç aldım bacak yeri en geniş olanını aldım ama dar geldii kafamçokkarıştı bacak yerini kestim genişlettim onu tekrar diktim falan onunla uğraştım yeni yürütecimize kavuştukk :lepi: tamer iyicee tatlıı olduu yaa tam yemelik kikirdekk bişee herşeye kahkaha atıo gülüoo delüü kaydirigubbakcemile3
prensess napıoo yaa özledimm wallaa :çok üzgünüm:
hoşbuldum canım Şeniz
nisan iyileşti çok şükür herşey yolunda :lepi:
lülü nasıll özledimm yaaa
hmmm CADIARZU peki market sampuanı ne demek?kötümü?ya bnmde cok dökülüo.şööle rahatca bi yerde oturamıorum.kalktıım yerde hep sac bırakıorum :çok üzgünüm: 2 hafta kaldık işte ankarada habire sacın dökülüo sacın dökülüo diip durdular kötükedihüso
Şeniz
canım nisan hastaydı o yüzden gelemedim...ama evde de çok yoğun geçio günler nasıl akşam oluo hiiç anlamıorum yaa :uhm:
tamer yürütecini kırmıştı babası tamir etti ama dünde arkası kırıldıı ee kilolu çocuk ve içinde zıplıoo haliyle kırılıo....ana yürütece binemedi die bakıp bakıp büzdü dudağını gittim yürüteç aldım bacak yeri en geniş olanını aldım ama dar geldii kafamçokkarıştı bacak yerini kestim genişlettim onu tekrar diktim falan onunla uğraştım yeni yürütecimize kavuştukk :lepi: tamer iyicee tatlıı olduu yaa tam yemelik kikirdekk bişee herşeye kahkaha atıo gülüoo delüü kaydirigubbakcemile3
prensess napıoo yaa özledimm wallaa :çok üzgünüm:
hoşbuldum canım Şeniz
nisan iyileşti çok şükür herşey yolunda :lepi:
lülü nasıll özledimm yaaa
cıkmıomuymuş :1shok: oyun halısına döküldü bizimdeeee :çok üzgünüm: kosla falan yaramazmı kki CADIARZUKizlar su demir damlasi lekesini cikarmayi basaran varmi yaa bizim bazi beyaz badilerimize damladi ve cikmiyo bide bimim yatagima dokuldu ne pis biseymis
Kizlar portakal suyu verebilirmiyiz artik bebislere
benim koltuklara bile fışkırtmıştı krem koltukta da pek hoş görünüyo :çok üzgünüm: üstüne döküldüğü zaman hemen çıkarıp yıkarsam çıkıyo yoksa bir çaresini bulmadımKizlar su demir damlasi lekesini cikarmayi basaran varmi yaa bizim bazi beyaz badilerimize damladi ve cikmiyo bide bimim yatagima dokuldu ne pis biseymis
phatoshcum gülçede anlattığının aynısı tıpkısı ilk zamanlar bende bunalıma girdim çok üzülüyodum yoruluyodum ama laışrım artık 10 defa kalkıyo ama ben yat kalk yat kalk yapmaya alıştım sen de alışırsın üzülme mecburen bu sıpacanlara ayak udyuruyoruz iştecanım diş etlerinde hafif bi kabarma var.ama kabarıklık yokken de bu ağlamalar başlamıştı.ben gaza yormuyorum çünkü gazını çok rahat çıkarsa da ağlama devam ediyo.kıvranarak ağlamıyo canım,ama son ses ve gözlerden yaşlar aka aka bağırıyo gibi ağlıyo.nefesi kesiliyo ağlarkensenağlamabazen dişlerini kaşırken ağlıyo.aynen dediğin gibi beni ısırmaya çalışıyo.sırf bu durumu anlamak için hastaneye bile gittik geçenlerde.ama tahliller temiz çıktı..dişler huzursuz ediyo olabilir dedi dr.bizimde akşam saatleri ve gece daha yoğun ama bazı günler gündüzde çok ağlıyo..5 dk kucağımdan bırakamadn akşamı ediyoz öyle olduğunda:çok üzgünüm:Allah yardımcımız olsun çok üzülüyo insan ya
çok sevindim canım nisanın iyileşmesine nisan da fırsattan istifade annesinin tadını çıkarmış :jeyyar:çok özledim ama 1 haftadır nisan bana yapıştı resmen kucağında uyucam dio yanımdan kalkma dio....sürekli midesi bulanıo ishal bi taraftan ee tamerde var derkennn gelemedim...aksilik kayınvalidemler taşınıodu eşimde onlara yardım ediodu eşimde olmayınca çokk zor geçti son 1 hafta kafamçokkarıştı neyse nisan iyileşti çok şükür bugün okula bile gitti :lepi:
gülçe nasıll delikafadulden
saçımı boyattığımdan beri saçım dökülmüyo :1shok: :uhm:hmmm CADIARZU peki market sampuanı ne demek?kötümü?ya bnmde cok dökülüo.şööle rahatca bi yerde oturamıorum.kalktıım yerde hep sac bırakıorum :çok üzgünüm: 2 hafta kaldık işte ankarada habire sacın dökülüo sacın dökülüo diip durdular kötükedihüso
ben geçenlerde 2 dilimi sıktım verdim içmedi sevmedi vermicem zaten asitliKizlar portakal suyu verebilirmiyiz artik bebislere
dün gece bizim yatak odasının balkonunun demirine baykuş konmus ama nası ötüo korku filmi gibiydi :1no2: kocacım kovaladı sooora uursuzu
Kizlar size bisey diycem bilen varmi bilmiyom burda bi soylenti var t.c kimlik numarasinin son rakami 4 olan annelere annlere gunu hediyesi olarak 500lira para veriyolarmis
hönkk ne alakaymış mı 4 olmasıı fisfisfis
Kizlar size bisey diycem bilen varmi bilmiyom burda bi soylenti var t.c kimlik numarasinin son rakami 4 olan annelere annlere gunu hediyesi olarak 500lira para veriyolarmis
ne alaka yaaaaaaklava:
allah alaah öyle şey mi olur biz de isterük :enbuyukkk:
kızım yaaa nerden buluon duyuyon böle haberleri yaaw...:uhm:
bu arada herkes gelmiş hepinizi çok özledim..bizde aşıya gittik.. ama ebemiz yoktu.. :mymeka:doktor yoktu..:mymeka:diğer ebeler yoktu..:mymeka:.aaaaaaaaaaaaaaa şiştim wallaklava: nereye gittilerse hep beraber.kötükedihüso
yarın götürcem birkaçgün geçse bişi olmaz demi:uhm:
bu arada nisanın iyileştiğine sewindim....
benim oğlanda çok huzursuz..bende gazı war sanıorum ama bilemiom...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?