2008 Ekim Anneleri

Hosgeldinn tatlimm

Fatoscum gemis olsun canim yaa bizde oyle dis bekliyoruz bi ara hacerde oyleydi simdi duzeldi sukur aglamiyo gece uykusu eskisi gibi degil ama bunada sukur tek sıkınti istahsizlik in yagizda duzelirr
teşekkür ederim canım..inşallah düzelir:Saruboceq:
çok geçmiş olsun merancım:çok üzgünüm: ayyyy evet aynı yağız:mymeka:şuan öyle bakıyo mesela
:çok üzgünüm: çok zor yaaa inşallah biran önce düzelir :çok üzgünüm:

çok teşekkür ederim canım..amiiiiin
evet canım tabiki mecburen ayak uyduruyoruz.başka çaremiz yok zaten:1no2:yat kalk yapmaya alıştım ama gün içinde yorgun düşüyorum.çünkü gündüzde uyumuyo..neyse bu günlerde geçecek inşallah yeterki sağlıkları iyi olsun

valla muhabbete bile katılamıyorum..şuan hiç durmuyo.kendinize iyi bakın:a015:
ya bu arada bu velet anne deel diye bağırıyo:uhm:
çok dikkat ettim yaa.aynen böyle çıkıyo ağzından..yerim ben onun anne diyen dilleriniii:asigim:
kaçtım ben Şeniz

ahanda para kokusu aldım e benimki tutuyyyyy bankaya gitsem deli derler len bana
nisan iyleştimi meran
fatoş yardımcın olsun rabbim leyla kız yeni saçının resmini isterük

Lenn misafir dedi ne kiziyonn ben uydurmadim ya duydugumu diyom efekaan a gecmis olsun gec olmasi sorun degil herhalde yarin olursunuz ins ates i cikmaz

yok kuzum kızmadım len sengözlerimebaksanab nerden buluon die merak ettimkaydirigubbakcemile3
hem benimki 4 deil noolcak şindi:dilcikar:

ahanda para kokusu aldım e benimki tutuyyyyy bankaya gitsem deli derler len bana
nisan iyleştimi meran
fatoş yardımcın olsun rabbim leyla kız yeni saçının resmini isterük

puhahaaaaaa :roflol: ben ekim anasıyım dersen bişi demezler muhahaaaaaa :roflol:

selam kızlarr..kaydirigubbakcemile2
şükür kavuşturana..:Saruboceq:
bu arada bende sistit oldum galiba ama idrarda biraz da kan vardı.. off doktora g,tmem lazım.heç sevmem doktora g,tmeyi..kafamçokkarıştı
bu arada annemler geldi dün.
sizde ne var ne yok. her şey iiyidir umarım..

ay terken alemsin, gaz sancısı çekip de emeklemeye başlayanı da ilk sende duyyom :roflol::roflol: şaka bi yana hayılı olsun len, maşallah bıdıkız falan dememişiniz emekliyonuz, alkisalkisalkis benim sıpada emekleme çabaları yok daha :mymeka:
leyla benimki de bulamaç şeklinde sevmiyo hemen öğrüyo, ben de peynirle yumurtayı ayrı ayrı verdim, iki gündür de peynrle yumurtayı bulamaç yapıp öle veriyom başka bişi eklemedim daha, o şekil yiyo, ama bugün yimedi :dilcikar: hoşgeldin patoşum, niye bölye ediyo bu yağız delikanlı yav, dediğin gibi dişten yapıyo olabilir, amann az kaldı ya az daha sabır, yavaş yavaş düzelcekler artık üzme canını :teselli:

leyla bi foto koy da görek yav, bence güzel olmuşundur herüfüne bakma sen Şeniz
mrb kızlarr Şeniz

ne var ne yok umarım herkes iyidir :sm_cool:

aaaaa meran gelmişşşşşşşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

abowwww kaç gündür bu ne ya bende işte kk yı mı engellediler diom bad gateway deyip duruyoÇok üzgünüm çoook

ay niye düzelmedi ki yaaaaa
zaten oğlum durmuyo hiç bişi yemiodelirdim bide buraya giremiom kudurdum ooooofffffffffklava:

Sitede sorunlar bolumundeki topige girdim herkes kiniyoruz saldiranlari elleriniz kirilsin felan yazmis kazen abimiz aciklama yapti bekleyin sunda hakliyken haksiz duruma dusmeyelim gerekli aciklama 100.000 uyeye maille bildirilecektir beklemede kalin yazmis karilarda taman patron arkandayiz yazmiss pu hahah patron hakli mail geldimi size ben ben acmadim hic bugun msn yi

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35
olan haliloya oldu haaa puhahahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…