teşekkür ederim canım..inşallah düzelir:Saruboceq:Hosgeldinn tatlimm
Fatoscum gemis olsun canim yaa bizde oyle dis bekliyoruz bi ara hacerde oyleydi simdi duzeldi sukur aglamiyo gece uykusu eskisi gibi degil ama bunada sukur tek sıkınti istahsizlik in yagizda duzelirr
çok geçmiş olsun merancım:çok üzgünüm:çok özledim ama 1 haftadır nisan bana yapıştı resmen kucağında uyucam dio yanımdan kalkma dio....sürekli midesi bulanıo ishal bi taraftan ee tamerde var derkennn gelemedim...aksilik kayınvalidemler taşınıodu eşimde onlara yardım ediodu eşimde olmayınca çokk zor geçti son 1 hafta kafamçokkarıştı neyse nisan iyileşti çok şükür bugün okula bile gitti :lepi:
gülçe nasıll delikafadulden
ayyyy evet aynı yağız:mymeka:şuan öyle bakıyo meselaah ah bizim cadı da feci kucağa alıştu.zaten kucakcıydı ankarada kalabalıkta iicene dellendi delikafadulden yürüteci rahat ederim die aldık ama gene kucak gene kucak :sm_confused: bööle yuvada bekleyen yavru kuşlar gibi ağzını acmış kollarını kaldırmış al die bakii :1rolleyes: hadi gelde alma :asigim:
:çok üzgünüm: çok zor yaaa inşallah biran önce düzelir :çok üzgünüm:
phatoshcum gülçede anlattığının aynısı tıpkısı ilk zamanlar bende bunalıma girdim çok üzülüyodum yoruluyodum ama laışrım artık 10 defa kalkıyo ama ben yat kalk yat kalk yapmaya alıştım sen de alışırsın üzülme mecburen bu sıpacanlara ayak udyuruyoruz işte
Lenn misafir dedi ne kiziyonn ben uydurmadim ya duydugumu diyom efekaan a gecmis olsun gec olmasi sorun degil herhalde yarin olursunuz ins ates i cikmaz
ahanda para kokusu aldım e benimki tutuyyyyy bankaya gitsem deli derler len bana
nisan iyleştimi meran
fatoş yardımcın olsun rabbim leyla kız yeni saçının resmini isterük
Len koysamda fark yokki zaten kendi sacima yakin sadece ucundaki sarilar gitti
ahanda para kokusu aldım e benimki tutuyyyyy bankaya gitsem deli derler len bana
nisan iyleştimi meran
fatoş yardımcın olsun rabbim leyla kız yeni saçının resmini isterük
Allahım Allahım inanamıyorum girebildim sonunda öf bu ne beee 2 gündür uğraşıyorum napıyosunuz kızlar hasta bebişler iyileştimi iştahsız bebişlerin yemesi düzeldimi herşey yolundamı
biz yine gaz nöbetindeyiz 2 gün önce yine şiddetlendi ve yavrum sıkıntısından emeklemeye başladı :teytey: ben sıkıntısını gaz olarak yorumluyorum ama acaba diştende olabilirmiki böyle ayaklarını direrek ağlıyor kendini oraya buraya atıyor daha dişetlerinde görünür bir kabarıklık yok inek sütü alerjisimi acaba diyorum ama 6. aydan sonra alevlendi yani ek gıdaya geçince böyle olduk bizden böyle işte sizler ne alemdesiniz
Sabah hacerin kahvaltisini ayri ayri verdim zilli nasil yedi varya cok sasirdim yunurtayi kasigin ucuyla tutuyom nasil agzini aciyo demekki cocuk bulamac sekilde sevmiyo yada cok acikti yapin tekrar oyle deneyecem bugun sabah demir damlasini verdim biraz bekllettim acaba cok mu acikti da yedi ama normalde hep ac hic bisey yemiyodu cunki ins allahim hep yer
hoşgeldin patoşum, niye bölye ediyo bu yağız delikanlı yav, dediğin gibi dişten yapıyo olabilir, amann az kaldı ya az daha sabır, yavaş yavaş düzelcekler artık üzme canını :teselli:herkese merhaba.kaç gündür gelemiyodum ama sanırım sitede de problem varmış..bizim oğlan tam gaz yaramazlığa devam..ortada hala diş yok:1no2: bazen öyle bi ağlama krizi tutuyoki,eşimle ne yapacağımızı şaşırıyoruz.cumartesi gecesi mahvolduk.gece 2 gibi oturdum ağladım ben desenağlamakomşular bile soruyo ne oldu bu kadar ağlıyo diye.apartmanda 5-6 bebek var tek yağızın çığlıkları duyuluyo valla.bide acayip kucak istiyo.bıraktığım an basıyo çığlığı yine:1shok:darmaduman oldum valla kızlar.Allah yardımcımız olsun.bebek büyütmek zor ama yaramaz ve huysuz bebek çok daha zor.gecede 10 kere falan kalkıyoz artık:çok üzgünüm:canı da yanıyo herhalde dişten.eşimle konuşuyoruz da,ben 2.bebekten bile vazgeçmiş durumdayım.gerçi eşim yağız ilkokula başlasın falan diyo ama yok anam ben 2.bi yağıza daha bakarsam kesin bakırköylük olurumkaydirigubbakcemile3şaka bi yana şu huysuzluk aylarının geçeceği zamanı iple çekiyoruma.s
yarın pnömokok aşısının 2.dozunu olcak oğluş:çok üzgünüm:ilki çok ateş yapmıştı.korkuyorum valla.eşim ilkinde nöbetteydi,bu kez nöbet bile yazmadı.evde olsun ben daha huzurlu oluyom..bu gece annemlerde kalcam,birazdan babam gelcek bizi almaya.
umarım sizler iyisinizdir.hasta falan yoktur inşallah.geçmişi okumak istesemde okutmaz bu velet..Çok üzgünüm çoook
Dun bende sacimi boyattim katalogdan kahvenin bi tonunu begendim icine bakirda karistirdik guzel oldu ama bakinca belli degil zaten belirgin bi renk olsun istemedim ucundaki rofleler gitti iste eve geldim esim bakti guzel olmus ama sari ya boyatsaydin sana daha cok yakisiyo du oyle cok hosuma gidiyodun cok cekici oluyodun diyo uyuz saclarim sariyken niye hic demedin hosuna gittigimi bende dedimki kuafore sacimi boyatmaya gittigimi biliyodun deseydin ya dedim sormadin ki diyo
mrb kızlarr Şeniz
ne var ne yok umarım herkes iyidir :sm_cool:
Şenizaaaaa meran gelmişşşşşşşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Niye kimse yok yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?