günaydın...
artık benim dayanacak gücüm kalmadı 10 gündür uyku yok huzur yok..sabrın tükendi..bugün doktora götürcem..noolcaksa!..belki ağrı kesici şurup filan verir ağrısımı var onuda bilmiom yaa...kendimi çok kötü ve yetersiz bi anne gibi hissediorum...yawruma sesimi yükseltiorum o da korkup dahada ağlıo...sonra çok pişman oluyorum ama elimde deil kendimi tutamıorum artık..yorgunum ve sinirliyim..vede üzgün...wede bebeimi çok sewiorum...
yav deli edecek beni bu oğlan bugün yanından ayrılınca bağırıyor uyumuyor zorla bağırıyor
hay allah :çok üzgünüm: gamzecim sabır sabır..sesini yükseltiyorsun die suclama kendini evet olmaması gereken ama arada bir ses yükseltmek daha kötü seylerin olmasını engeller.rahatlatır..hem ona bağırman kızman onu sevmediğinden deiil bunuda biliyoruz..leylusunda dediği gibi geccek geccek :teselli: ama ne zamaaaaaaannnnn laelaelaelaelaegünaydın...
artık benim dayanacak gücüm kalmadı 10 gündür uyku yok huzur yok..sabrın tükendi..bugün doktora götürcem..noolcaksa!..belki ağrı kesici şurup filan verir ağrısımı var onuda bilmiom yaa...kendimi çok kötü ve yetersiz bi anne gibi hissediorum...yawruma sesimi yükseltiorum o da korkup dahada ağlıo...sonra çok pişman oluyorum ama elimde deil kendimi tutamıorum artık..yorgunum ve sinirliyim..vede üzgün...wede bebeimi çok sewiorum...
puhahaaa noldunuz len sabah sabah kaydirigubbakcemile3 bnmkide beni sinir etti sabah sabah hey allam :mymeka:Gunaydin sabah saabh sinirlerim ayaga kalkti hoduk nolacak
Gamzecim canim cok uzuldum ya bizde insaniz canimiz var napalim yetersiz diye dusunup uzulme hepsi gececek
gene haberleşmiş bunlar kendi aralarında :enbuyukkk:yav deli edecek beni bu oğlan bugün yanından ayrılınca bağırıyor uyumuyor zorla bağırıyor
gunaydın len zambak karısı?yolculuk ne zaman?gecen hani gülcenin kulaanı sormustum ya aslında hem onu hemde su kum olayınızı sorucaktım?ondan ne haber?günaydınlaaaaaaaaaar
Gunaydin sabah saabh sinirlerim ayaga kalkti hoduk nolacak
Gamzecim canim cok uzuldum ya bizde insaniz canimiz var napalim yetersiz diye dusunup uzulme hepsi gececek
GÜNAYDINLARRRR
OFFF SABAH KEREMİN KAHVALTISINI YAPTIRDIM ÇOK GÜSEL YEDİ NASIL SEVİNDİM HİÇ İTİRAZ ETMEDİ DİE SON KAŞIKTA Bİ ÖĞÜRDÜ OLDUĞU GİBİ ÇIKARDI NASIL ÜZÜLDÜM YA NİE BUKADAR ÜZÜLDÜM ONU DA ANLAMADIM AMA GÜNE KÖTÜ BAŞLADIM YANİ
LEYLA HAYIRDIR NİE MORALİNİ BOZDU HÖDÜĞÜN?
EFEKAANCIM ANLIORUM SENİ SABRIN TÜKENDİĞİ NOKTALAR BUNLAR...EŞİN YARDIMCI OLUO MU?BİRAZ O İLGİLENİNCE İNSAN RAHATLIO DİNLENİO VALLA...AKŞAM GEÇ GELDİ FUARLARI VAR, YORULMUŞUM ZOR KALKTIM SABAH..... BU HAFTA GEÇ GELİR HEP NAPCAM BİLMEM :bbo:
herkes uyuyur mu yaaaaaaaaaaaaa nerdesiniz ahandda küstümmirmirmirmir
:1shok::1shok: anaaaammm bebeler başkaldırmıs buguuuunnn :1shok: Çok üzgünüm çoook cemrede sabahın 5 bucuundan beri ağlıo.ööle bööle deil resmen sesleri kısıldı bağırmaktan.elden bişe gelmeyince cok zor yaa...elimiz kolumuz bağlı kaldık karsılarında :çok üzgünüm:
buarada good morning kılsızlarım Şeniz
hay allah :çok üzgünüm: gamzecim sabır sabır..sesini yükseltiyorsun die suclama kendini evet olmaması gereken ama arada bir ses yükseltmek daha kötü seylerin olmasını engeller.rahatlatır..hem ona bağırman kızman onu sevmediğinden deiil bunuda biliyoruz..leylusunda dediği gibi geccek geccek :teselli: ama ne zamaaaaaaannnnn laelaelaelaelae
puhahaaa noldunuz len sabah sabah kaydirigubbakcemile3 bnmkide beni sinir etti sabah sabah hey allam :mymeka:
gene haberleşmiş bunlar kendi aralarında :enbuyukkk:
?
üzülmiyimde napiim elimden başka bişi gelmio..yoruldum artık...
hee oluyo olmazmı delirmenin eşiğine geliorum biraz al diorum o zaman yardımcı oluyo..Çok üzgünüm çoook
heeee uyumazmıyız ne uyuması yawrum yaa bu canawar uyusunda ben uyumasamda olur
ben bi isyan çıkarcam onlarada daha yaşları tutmuyo:mymeka:
doğru GEÇÇEK bu günlerde ama o zamana kadar gamze kalırsa görüşürsünüz artık...bendende selam sölersiniz:çok üzgünüm:
Gamzeecimm uzuldum ama isyan etme yaa tatlimm bak burda bi zvariz en azindan elimizden bisey gelmese bile seni dinleriz kayinvakden gelsin baksin biraz cik disari biraz acilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?