2008 Ekim Anneleri

ben bu gecelik bittim artık dayanacak halim kolumdu yoruldum mahvoldum yatıyorum herkese iyi geceler umarım yarın sitee düzelir hepinizi öptüm

günaydın...
artık benim dayanacak gücüm kalmadı 10 gündür uyku yok huzur yok..sabrın tükendi..bugün doktora götürcem..noolcaksa!..belki ağrı kesici şurup filan verir ağrısımı var onuda bilmiom yaa...kendimi çok kötü ve yetersiz bi anne gibi hissediorum...yawruma sesimi yükseltiorum o da korkup dahada ağlıo...sonra çok pişman oluyorum ama elimde deil kendimi tutamıorum artık..yorgunum ve sinirliyim..vede üzgün...wede bebeimi çok sewiorum...

Gunaydin sabah saabh sinirlerim ayaga kalkti hoduk nolacak

Gamzecim canim cok uzuldum ya bizde insaniz canimiz var napalim yetersiz diye dusunup uzulme hepsi gececek

GÜNAYDINLARRRR
OFFF SABAH KEREMİN KAHVALTISINI YAPTIRDIM ÇOK GÜSEL YEDİ NASIL SEVİNDİM HİÇ İTİRAZ ETMEDİ DİE SON KAŞIKTA Bİ ÖĞÜRDÜ OLDUĞU GİBİ ÇIKARDI NASIL ÜZÜLDÜM YA NİE BUKADAR ÜZÜLDÜM ONU DA ANLAMADIM AMA GÜNE KÖTÜ BAŞLADIM YANİ
LEYLA HAYIRDIR NİE MORALİNİ BOZDU HÖDÜĞÜN?
EFEKAANCIM ANLIORUM SENİ SABRIN TÜKENDİĞİ NOKTALAR BUNLAR...EŞİN YARDIMCI OLUO MU?BİRAZ O İLGİLENİNCE İNSAN RAHATLIO DİNLENİO VALLA...AKŞAM GEÇ GELDİ FUARLARI VAR, YORULMUŞUM ZOR KALKTIM SABAH..... BU HAFTA GEÇ GELİR HEP NAPCAM BİLMEM :bbo:

yav deli edecek beni bu oğlan bugün yanından ayrılınca bağırıyor uyumuyor zorla bağırıyor

yav deli edecek beni bu oğlan bugün yanından ayrılınca bağırıyor uyumuyor zorla bağırıyor

ben de bugün iyice deli oldum gözlerim yuvalarından fırlayacak gibi kuzu 6ya kadar hiç uyumadı sonra da 15 dkda bir uyanarak 8e kadar uyuduk güya çok uykum var yaaaaaa deli olacam artık 3 saat kesintisiz uyusam yeter yaaa fazla bişey istemiyorum ki :çok üzgünüm:

:1shok::1shok: anaaaammm bebeler başkaldırmıs buguuuunnn :1shok: Çok üzgünüm çoook cemrede sabahın 5 bucuundan beri ağlıo.ööle bööle deil resmen sesleri kısıldı bağırmaktan.elden bişe gelmeyince cok zor yaa...elimiz kolumuz bağlı kaldık karsılarında :çok üzgünüm:
buarada good morning kılsızlarım Şeniz

hay allah :çok üzgünüm: gamzecim sabır sabır..sesini yükseltiyorsun die suclama kendini evet olmaması gereken ama arada bir ses yükseltmek daha kötü seylerin olmasını engeller.rahatlatır..hem ona bağırman kızman onu sevmediğinden deiil bunuda biliyoruz..leylusunda dediği gibi geccek geccek :teselli: ama ne zamaaaaaaannnnn laelaelaelaelae

Gamzecim canim cok uzuldum ya bizde insaniz canimiz var napalim yetersiz diye dusunup uzulme hepsi gececek
puhahaaa noldunuz len sabah sabah kaydirigubbakcemile3 bnmkide beni sinir etti sabah sabah hey allam :mymeka:
gene haberleşmiş bunlar kendi aralarında :enbuyukkk:

günaydınlaaaaaaaaaar
gunaydın len zambak karısı?yolculuk ne zaman?gecen hani gülcenin kulaanı sormustum ya aslında hem onu hemde su kum olayınızı sorucaktım?ondan ne haber?

üzülmiyimde napiim elimden başka bişi gelmio..yoruldum artık...

hee oluyo olmazmı delirmenin eşiğine geliorum biraz al diorum o zaman yardımcı oluyo..Çok üzgünüm çoook

herkes uyuyur mu yaaaaaaaaaaaaa nerdesiniz ahandda küstümmirmirmirmir

heeee uyumazmıyız ne uyuması yawrum yaa bu canawar uyusunda ben uyumasamda olur

ben bi isyan çıkarcam onlarada daha yaşları tutmuyo:mymeka:
doğru GEÇÇEK bu günlerde ama o zamana kadar gamze kalırsa görüşürsünüz artık...bendende selam sölersiniz:çok üzgünüm:

hele dur bi kısırımız yiyip cayımızı içelimde alkisalkisalkis

ayyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yetteeeerrrr.valla az sonra delirejiiimm.bu kız çıldırdımı ne yaa.sabahtan beri uyumadı.dün akşamdan beri emmedii.ağlayıp duruyor.hırpalamamakl için yanına gitmiyoırum.gidersem biliyorum kötü olacak.napiim ben yaaa.

Gamzeecimm uzuldum ama isyan etme yaa tatlimm bak burda bi zvariz en azindan elimizden bisey gelmese bile seni dinleriz kayinvakden gelsin baksin biraz cik disari biraz acilirsin

Anaa nihalde cildirmiss bugun ne olddu bee benim zillosa demeyo unutmus sizin bebisler aralarinda anlasiyolar ya haceri unutmuslarr ehehe bugun benim zillos akilli bakalim uyandi simdi kahvalti yapmazssa bende cildirirm banyo yaptiracam bugun

ay bu gün okuduğum mesajlardan sora yapabildiğim tek şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::::roflol::roflol::roflol:

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Gamzeecimm uzuldum ama isyan etme yaa tatlimm bak burda bi zvariz en azindan elimizden bisey gelmese bile seni dinleriz kayinvakden gelsin baksin biraz cik disari biraz acilirsin

saol canım zaten sizler olmasanız napardım bilemiorum...kayınwaldem evde deil bizim fındık işlerimiz başladı köyde onlar...olsada zaten ...... nese bişi demicem...
bu akşam alışverişe gitcez markete açılırım biraz heralde..

günaydın kızlar.birkaç gündür giremiyorum.eylülüm hasta.öksürüyo demiştim ya iyice azdı.resmen büyük insanlar gibi .sesi de gitti,bi de çok acayip öksürüyo.doktora götürdük.cemrenin bronşiolit olduğu geldi aklıma.ama Allah'tan öyle bişisi yokmuş.üşütmüş.ama kimin yüzünden bilinnnnnnnklava:tabiki kayınbabamın yüzünden.geçen gün aşağı gittik.hiç onlarla gitmezdim.görümcem sen de gel baba demiş o da geldi.çocuğa dondurma verdi ama kaşığın ucuyla.bi de babymix ler var ya onu dolaptan çıkarıp koymuştum çantaya o da ılımamış.sonra ben şurdan sıcak su alıyım bu çok soğuk dedim aldırtmadılar bana soğuk değil diye.Allah'ım kafayı yiyecem.işime karıştılar çocuğu hasta yaptık.ama birdaha mı tövbe onlarla sokağa çıkmakklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…