hayır canım diş çıkarmadı daha bende huysuzluğunu ona bağlıorum ama emin diilim...sabrediorum zatende kalmadı artık...gamze diş çıkardı mı senin yavrun?belki o yüzdendir.biyeri mi ağrıyo acaba yaa.çok üzüldüm.nolur sabredin.valla insan bazen dayanamıyo ama o senin gözüne bakıyo ya masum masum kendime geliyorum birden. biraz daha sabır canlarım benimmmmmmmmmmmm Şeniz
uyudu elhamdülillah.azda olsa emdi bende rahatladım biraz.beni uyumaması yada huysuzlığu değil emmemesi çıldırtıyor.bu arada herkese günaydın.nasılsınız.
slm nihayet odamıza yerleştik
üfff bi sürü allıntı yaptım ama hata verdi deli oldum hala düzelmemiş bu site aslında bi yandan işime geliyo zaten çok giremiyom bensiz ne kaynatıyonuz diyee çok düşünmüyom
du aklımda kalanları önce özetliim
celen kıı ne kaynanası yaw delü kendi dayanamayıı beni gönderiyi
neyseki gazi de yer bulduk orda kalıyoz
baykuş siz yokken evi sahiplenmiş haa çok güldüm yaww
leylacım o haberi bende duydum ama dün haberlerde izledim idiham olmuş son 4 olan bayanlar bankalara koşmuş ama daha tek kuruş alan olmamış balon habermiş herhald
gamzecim allah annelere sabır veriyo yavruş napcan bugünlerimiz geçecek analı kızlı/oğullu çocuklarımızı elinden tutup gezmelere gitiğimiz günler gelecek bugünleri unutcaz
valla benimki de ankara ya geldik geleli düzeldi gibi maşallah çok yoruluyo sanırsam burada geceleri güzel uyuyo
sende gün boyu yor öğle ykusunu az uyut belki ozaman gece daha çok uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?