2008 Ekim Anneleri

şimdi ben yarın cemreye tavuklu corba yapıcam.bu tavuu blendırda ezmiimi şindik?ne ediiim?elimle parcalasam cok küçültemem.çatalla ezsem o kadar yumusuycanı sanmıyorum.ne etsem?sizler ne eidonuz?

şimdi ben yarın cemreye tavuklu corba yapıcam.bu tavuu blendırda ezmiimi şindik?ne ediiim?elimle parcalasam cok küçültemem.çatalla ezsem o kadar yumusuycanı sanmıyorum.ne etsem?sizler ne eidonuz?

celen yavrum ben tavuğu haşladıktan sora önce havanda bi iyce ezdim sora dondurucuya attım, çıkartıyorum çorbasını yaparken içine atıyorum, sora blenderden geçiriyorum, içinde patates havuç kabak filen koyuyorum, ama bebe ekmeğini blenderden geçirmiorum, sonuçta azck pütür oluyo, ama pütürlerin olabildiğince küçük olmasına özen gsteriyorum, karnı eğer çok açsa yiyo bu aralar, öncden yemiyodu, ya deniyorum işte, eğer yerse pütürlü veriyorum, o an yemezse blenderden geçirip veriyorum, ama ilk önce pütürlü deniyorum, tavuğu ne kadar parçalasan küçük olmaz, bence blenderden geçir, bebe ekmeğini parçalayıp koyarsın içine, sonuçta pütür olcak yine

saol ibuşuuumm Şeniz ben bi göğüs kaynatıcam.bgunden sehriye corbası var onun içine koyup vericem.yani zaten tel sehriye azına gelicek pütür olarak.ekmekte koyarımdediğin gibi kaydirigubbakcemile5 ama hani diolar ya metal deemicek die laelaelaelaelae

e değymicek de anam şimdik onu elimizde parçalamaya kalksak diyelimki sebze çorbası yaptık, havucu nasıl parçalıcan, hadi patatesi ezdin, sonuçta yine çatal kullancan yine metal değcek, ya bi de ben şu şekil düşünüyorum artık, zaten yemiyo, en azından böle bari yesin tadına alışsın, ilerde zaten bu blendermiş parçalamaymış bunları aşacaz, o zamana kadar bu şekilde yapmak daha mantıklı geliyo bana, zaten benim sıpa her halta öğürüyo, ilk başlarda bu tavuklu kıymalı çorbalara daha ağzına değirirken öğürmeye başlıyodu, şimdik alıştı, hele karnı açsa ağzını açıyo kasedekinin hepsini bitiriyo, bn bile şok oluorum yane ama çok fazla aç değilse bir iki kaşık sonrasında ağzını kilitilyo, bi de dudaklarını öpücük atcakmış gibi bana doğru uzatıyo, gözümün içine bakıyo hüüüüüüü hüüüüü yapıyo, verme istemiom der gibi yalvarıyo :roflol: dediğim gibi bi süre sonra zaten bu şekilde yapmayı bırakcaz, mecburen metal değdiriyoz anam, başka çaresi yok ki, blenderden geçirmesen neyle ezcen

celen bende blendirdan geciriyom canim gecirmek zorundasin baska turlu olmaz cunku bi kerede kiymaylaa corba yapimistim onuda blenderdan gecirdim

nise hatunlar ben gidiyom uykum geldi bugün erken zıbaracam başım ağrıyo uykusuzluktan, beni özlemeyin anacım baaayy :))

Nasil yani bee metal kasik degmeyen mama sadece bu kavanoz mamalari diye biliyom ben hatta sadece mulipaninkinde yaziyodu yoksa bebelere verilen herseye mi metal degmiyecek yavv ben bazen cay kasigiyla yediriyom slikon kasikta var plastikte ama cay kasigindan daha iyi yiyo sanki diye

puhahaa yalvarıo ha :roflol: maşallah yufusuma bak alısıcak annesi sositososito
ben bugun kavaltıda peynirlen yumurta arısı verdim.elinede bebe ekmee verdim.o ekmee kemirdi ben diğerlerini verdim :lepi:

celen bende blendirdan geciriyom canim gecirmek zorundasin baska turlu olmaz cunku bi kerede kiymaylaa corba yapimistim onuda blenderdan gecirdim

bende gecireyiöm ozaman :uhm: cemrede cay veya şeker kasıından yemei cok sevio.kendi kasığıylanda yiyo ama ondan daha uzun yiyo.yani hepsini bitiriyo.şimdi bide adet edindi ne suluğundan ne biberonundan su içmek istemio.benm plastik su şişemden içio.napam içsinde :sm_confused:
de hayden bende kaçanzi.sabahın köründe dikicee iiçin cadı hazretleri kalkıpta uyuyam eyü geceler bacılar :a015:

günaydınlar sabahtan beri ilk kez açıldı site ama şimdi de yavaşşş
herkes iyidir umarım :sm_confused:

kızlar beyazzambak bugün hataya tatile gidiyor 20gün yokum dedi msnden konuştuk haber vereyim dedim merak etmeyin belki şimdi kendisi de girebilir kaydirigubbakcemile5

kızlar beyazzambak bugün hataya tatile gidiyor 20gün yokum dedi msnden konuştuk haber vereyim dedim merak etmeyin belki şimdi kendisi de girebilir kaydirigubbakcemile5

o zaman ona ve gülceye ii yolculuklar :a015: bende gitcem memleketime yaaaaaaaaaaa senağlama cok ösledim ismiriii senağlama poooofffffffff:çok üzgünüm:

özleeemmm ben bugun ruyamda senlen keremi gördüm.keremi satıyomussun onun satısı bitince cemreyi satcakmısız benneyaptımki allah hayra cıkarsın kafamçokkarıştı

bugün uzun zamandır giymediğim etek ceket takımımı giydim olduuuuu çok sevindimalkisalkisalkis
eteği biraz çan ondan oldu ama zayıfladığımdan deellll göbek hala duruo:CüvCüv:

özleeemmm ben bugun ruyamda senlen keremi gördüm.keremi satıyomussun onun satısı bitince cemreyi satcakmısız benneyaptımki allah hayra cıkarsın kafamçokkarıştı

aaa hayırdır inşallah
faceden resimlere baktık ya belki ondan etkilenmişsindirkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…