2008 Ekim Anneleri

kepek ekmeğim yoktu 1 bardak süt yarım paket kepekli bisküvi veeeee ilk defa uzun zamandan beri 1 şeftali yedimm ne güselldiii.özlemişim valla.ama ben kahaltıyı geç yapmıştım tabi ara öğün de gecikti

Afiyey olsun sen öğlen yemeği yemedin mi ne kahvaltısı aman dikkat et günde toplam 6 öğün 3 ana-3 ara haberin ola...Şeftali ye tabii neden yemicen bana bütün meyveler serbest dedi ama dozları var elimde canın bişey çekerse söyle yazarım sana miktarını listemde kavun-karpuz bile var...Heeeeee birde sana bir tüyo meyve yediğin zaman mutlaka ama mutlaka süt-ayran ya da bir lokma peynir yicen meyvenin şekerini alsın diye bana bunu başkası söyledi diyetisyen değil sonra listeme bi baktım nerde meyve var orda süt ya da ayran

kavun karpuz mu inan 1 aydır yemiyom karpuzu.kahvaltıdan sonraki ara öğünümdü kahvaltıyı geç yaptım.evet evet meyve miktarlarını da istiyooooommm.sen nerelerdeydin be olcayım ben de diyetisyen arıyom valla burda yok kahretsin

Valla şeker liste uzun sen istediğin meyveyi söyleyeceksin ben bakacağım listeye ama incir mi ararsın muz mu ararsın üzümü merak ettim bak onu bilmiyom varmı yani bazı meyvelerde kısıtlama var listemde koyu puntoyla taranmış ama bebişlerimizin şekere de ihtiyacı var ve en doğal şeker meyvelerde ondan kısıtlama yok ama ölçülü abartı yok benim diyetisyeni ben pek bi sevdim o da hamiş onda da çıkmış şeker ama çok tavanda değil benim gibi ve benden 1 hafta geride sadece 6,5 kilo almış yaaaaaaaa

Valla şeker liste uzun sen istediğin meyveyi söyleyeceksin ben bakacağım listeye ama incir mi ararsın muz mu ararsın üzümü merak ettim bak onu bilmiyom varmı yani bazı meyvelerde kısıtlama var listemde koyu puntoyla taranmış ama bebişlerimizin şekere de ihtiyacı var ve en doğal şeker meyvelerde ondan kısıtlama yok ama ölçülü abartı yok benim diyetisyeni ben pek bi sevdim o da hamiş onda da çıkmış şeker ama çok tavanda değil benim gibi ve benden 1 hafta geride sadece 6,5 kilo almış yaaaaaaaa kötükedihüso

kızlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın.

slm kızlar kevsercim canım hoşgeldin seni burda görmek çok güzel.bebeişin kıyafetleride hayırlı olsun güle güle giyer inşallah geçmiş olsun bu arada..öpüldünüz kızlar bende çıkıyorum.

Ahanda bende gittim kendinize iyi bakın hadi bakem :Saruboceq:edin hamişler bu gece sinsice planlarım var aslında benim planlara gelmeden o gessin yavvvvvvvv bak dua edin he eğer o gelmezse yarın hepinizi klava:CELENNNNNNN yarında ben sana :Saruboceq:etcem söz bu akşam sen bana ette....

:roflol::roflol:

:mymeka:alık yaa...

ne ayıp.ben kocasız bi karıyım bide sen aşalıyonsenağlamasenağlama çok kırıldımsenağlama
phatoshuuum canımsın saol.hemen indirdim bitanem:1hug: türkcesi deil ama bu süper.e bide konuyu deiştirmek lazımdı ama dimiyasakkelime

olcayım dualarım sennle ve sulanması gereken solmus ciceklerinle.gazan mubarek olsun kardeşim:Saruboceq:

iyisi mi ben de azcık şekerleme yapıyım tv karşısında, göz kapaklarım isyan ediyor artık

merhaba arkadaşlar ankarada eğitimdeyim hepinize sevgiler iyisiniz inşallah ben 32.haftama girdim 3hafta daha burdayım hayırlısı ile dönerim inşallah sizlerin nasıl geçior iyice ağırlaştım ben allahtan eğitim rahat otelle siemens yakın öğle arasnda bile gelip dinlenebiliorum

kepek ekmeğim yoktu 1 bardak süt yarım paket kepekli bisküvi veeeee ilk defa uzun zamandan beri 1 şeftali yedimm ne güselldiii.özlemişim valla.ama ben kahaltıyı geç yapmıştım tabi ara öğün de gecikti

:1shok:ya kızlar valla acıdım size yavv.bana öyle şunu ye yok bunu yeme diyen doktor olmadı.kepek ekmeği falan valla size kolay gelsin.:smiley-cool:ben ballandırmayım ama sabah kahvaltıda o büyük ekmeğin yarısından çoğunu yemeden kalkmıyorum.inanılmaz tatlı şeyler yiyorum.aslına bakarsanız hiç ekşi bişi yemiyorum.bi de kızı olacak ekşiyi çok yer,erkek çocuğu olacaklar tatlıyı çok yer derler ama hiç alakası yok.tatlı benim hayatım nerdeyse:icecream:acaba ben de mi biraz kıssam ne dersiniz?

eylül canım kişiye göre değiyor bu ekşi tatlı meselesi galiba bende kızımda çok tatlı yemiştim ama bu hamileliğimde tatlıyı görmek bile istemedim ekşiden ziyade tuzlu şeyler çok yemek istedimsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…