kepek ekmeğim yoktu 1 bardak süt yarım paket kepekli bisküvi veeeee ilk defa uzun zamandan beri 1 şeftali yedimm ne güselldiii.özlemişim valla.ama ben kahaltıyı geç yapmıştım tabi ara öğün de gecikti
kavun karpuz mu inan 1 aydır yemiyom karpuzu.kahvaltıdan sonraki ara öğünümdü kahvaltıyı geç yaptım.evet evet meyve miktarlarını da istiyooooommm.sen nerelerdeydin be olcayım ben de diyetisyen arıyom valla burda yok kahretsin
kavun karpuz mu inan 1 aydır yemiyom karpuzu.kahvaltıdan sonraki ara öğünümdü kahvaltıyı geç yaptım.evet evet meyve miktarlarını da istiyooooommm.sen nerelerdeydin be olcayım ben de diyetisyen arıyom valla burda yok kahretsin
:roflol::roflol:
:mymeka:alık yaa...
Ahanda bende gittim kendinize iyi bakın hadi bakem :Saruboceq:edin hamişler bu gece sinsice planlarım var aslında benim planlara gelmeden o gessin yavvvvvvvv bak dua edin he eğer o gelmezse yarın hepiniziklava:CELENNNNNNN yarında ben sana :Saruboceq:etcem söz bu akşam sen bana ette....
kepek ekmeğim yoktu 1 bardak süt yarım paket kepekli bisküvi veeeee ilk defa uzun zamandan beri 1 şeftali yedimm ne güselldiii.özlemişim valla.ama ben kahaltıyı geç yapmıştım tabi ara öğün de gecikti
:1shok:ya kızlar valla acıdım size yavv.bana öyle şunu ye yok bunu yeme diyen doktor olmadı.kepek ekmeği falan valla size kolay gelsin.:smiley-cool:ben ballandırmayım ama sabah kahvaltıda o büyük ekmeğin yarısından çoğunu yemeden kalkmıyorum.inanılmaz tatlı şeyler yiyorum.aslına bakarsanız hiç ekşi bişi yemiyorum.bi de kızı olacak ekşiyi çok yer,erkek çocuğu olacaklar tatlıyı çok yer derler ama hiç alakası yok.tatlı benim hayatım nerdeyse:icecream:acaba ben de mi biraz kıssam ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?