2008 Ekim Anneleri

gunaydınlar..
ayrı kaldık...
ıyı de oldu heralde ozledık bırbırımızı bırazccıkk-tatlicadiarzu-

hadi site düzelmiş toplanın millet kıllatın bol bol kaç günün acısı çıksın:sm_cool:
bende işlere devam edeyim
görüşürüz

puhahahaaaa ekim bebeleri satışa cıktı hanııııııııııımmmmmmm hihoyyyt batan geminin malları bunlar geeel geeeeelll kaydirigubbakcemile3

yemezler gülüm yemezler ekim bebişi olduklarını duyan vazgeçer satamazsın elinde kalır :roflol::roflol:
gunaydınlar..
ayrı kaldık...
ıyı de oldu heralde ozledık bırbırımızı bırazccıkk-tatlicadiarzu-

he walla özledik ama sen birazCIK özlemişsin:dilcikar:
ben çooooook özledim yaawdelikafadulden

yemezler gülüm yemezler ekim bebişi olduklarını duyan vazgeçer satamazsın elinde kalır :roflol::roflol:

he walla özledik ama sen birazCIK özlemişsin:dilcikar:
ben çooooook özledim yaawdelikafadulden

puhahaaa dooru diin elimizde patladı bebeler

dün dışardaki halimiz bu keyfine dicek yoktu kuzumun...:dance:
buda t.c.deki en tatlı cimbom taraftarı:lepi:

Eklentiler

• $DSC06726.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSC06654.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 34
heyt efeme beeeeee :teytey: zaten yağusuyluydu hepten yağusuulu olmus delikafadulden
hemi bu cocuk cok neseli hiçte seni üzüo gibi durmii CADIARZU

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35

alla allaaaaaa herkes nirde yaw fisfisfis

Lenn ben sabahtan beri hic mi hic giremedim siteye siz nasil girdinizz de killattiniz bee ya ben hep direk siteye giriyodum hep su aci cehrenin yazisi cikiyodu ve forma girilmiyodu bende deli oldum az once googleden girdim girildi allah alla sabahtan beri niye boyle girmedimse

Son düzenleme:
meerhaba kızlarr nerdesinizzz

özleeemmm ben bugun ruyamda senlen keremi gördüm.keremi satıyomussun onun satısı bitince cemreyi satcakmısız benneyaptımki allah hayra cıkarsın kafamçokkarıştı

:1shok: :1shok: hayır olsun diyelim

bugün uzun zamandır giymediğim etek ceket takımımı giydim olduuuuu çok sevindimalkisalkisalkis
eteği biraz çan ondan oldu ama zayıfladığımdan deellll göbek hala duruo:CüvCüv:

ya benim hamilelik öncesi kıyafetlerim bol geliyo :uhm: kilomu yanlış mı hatırlıyorum acaba ya çünkü hala fazla kilom olduğunu düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

heyt efeme beeeeee :teytey: zaten yağusuyluydu hepten yağusuulu olmus delikafadulden
hemi bu cocuk cok neseli hiçte seni üzüo gibi durmii CADIARZU

konuşana bakkkk lülülülülülü
biz de cemreyi görene kadar cadı sanıyodukk yavrum melek gibiiii :asigim:

bugün ilk reglimi oldummm :teytey: :teytey: :teytey:

benden başka kalan yok sanırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…