bugün ilk reglimi oldummm :teytey: :teytey: :teytey:
benden başka kalan yok sanırım kaydirigubbakcemile3
Ee herkes nerdee
hadı hayırlı olsunnalkisalkisalkis
benımde bu sıra olmam gerek gectı gunu.
lekelenme oluyor kahverengı ama bırturlu sokemedı ya.agrı da yapıyor kac gundur.Çok üzgünüm çoook
Anaa hayirli olsun bi sen kaldiydin herhalde
hadi gözün aydın canımşakkıdı
ben geldimmmm
bugün kerem 2kez kusmuş ya bidaha zorlamıycam çocuğu ye die dio babanesi Çok üzgünüm çoook çocuğu zorlarsan tabi kusar h.sonu 4gün hiç kusmamıştı CADIARZU
üstü başı kokuodu haliyle hemen banyo yaptırdım emzirdim uyyo şimdi...işte babane de olsa kimse annesi gibi bakamıo senağlama
dr la konuştuk diş çıkarma yüzünden değilmiş
eylülün burnu minicik o yüzden doğduğundan beri sık sık burnu tıkanıyo dr kusmasını buna bağladı :çok üzgünüm:
offf yavrumu öyle görünce aklım çıkıyo yaaa hiçbişey düşünemiyorum :çok üzgünüm:
anaa kıyamam uykusundamı kusuyo :1shok:
dbest
Orkide
Meslek: Araştırma Görevlisi
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Doktora
Yaşadığınız Yer: Diğer
Kan Grubunuz: A Rh+
herzamankinden farklı geldi gözüme işemi başladın canım
dbest sorum sanaydı canım
teşekkür ederim arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
özlem eylül de dün gece uykusunda gece 3 gibi biraz kustu :çok üzgünüm: az önce yine uykusunda kusmaya başlamış tesadüfen kontrole gittiğimde fark ettim mutfakta yemek yiyoduk :çok üzgünüm: 5 dakikada bir mutlaka kontrol ediyorum uyuyo bile olsa.. allahtan kusmaya başladığında yetiştik bir kaldırdık ama her yer battı okadar çok kustu ki öyle böyle değil yani :çok üzgünüm:
ben bu durumu diş çıkarmaya bağlıyorum :çok üzgünüm: belki keremin sıkıntısı da o yüzden olabilir mi aceba
evet yaa aklım çıktı ya o an görmeseydim :çok üzgünüm: tamam yan yatıyo ama yine de çok korktum
hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım.benim annem geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yolda şimdi sabaha inşaallah burda olur.
hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım.benim annem geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yolda şimdi sabaha inşaallah burda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?