bu arada bugün kızım 7 aylık olduuu.ve sabah yataktan düştü öyle korktumki anlatamam.bizim yatak bazalı mazalı baya yüksek ben düşsem biyerime bişey olur.kuzumun altını değiştirdim yatağın tam ortasına enine koydum.elimi yıkayım derken biraz oyalandım.güm diye bir ses geldi tabi arkasından çığlık bir koştum ama odayı zor buldum Allah tan babası daha evdeydi o aldı hemen susturdu.çok ağlamadı ağlasaydı hastaneye gidecektik.orasına burasına baktım bişey yok.öğlene kadarda uyutmadım kusarsa falan hemen götürürüm diya.Allah tüm bebekleri korusun.bu gümm sesinden nefret ediyorum.
bu arada bugün kızım 7 aylık olduuu.ve sabah yataktan düştü öyle korktumki anlatamam.bizim yatak bazalı mazalı baya yüksek ben düşsem biyerime bişey olur.kuzumun altını değiştirdim yatağın tam ortasına enine koydum.elimi yıkayım derken biraz oyalandım.güm diye bir ses geldi tabi arkasından çığlık bir koştum ama odayı zor buldum Allah tan babası daha evdeydi o aldı hemen susturdu.çok ağlamadı ağlasaydı hastaneye gidecektik.orasına burasına baktım bişey yok.öğlene kadarda uyutmadım kusarsa falan hemen götürürüm diya.Allah tüm bebekleri korusun.bu gümm sesinden nefret ediyorum.
şaştım valla nasıl yaptısa düştü.aynen dedğin gibi bir an olsun yalnız bırakmaya gelmiyor.teşekkür ederiz teyzeesiŞenizgecmıs olsun canım.ıklımde delı gıbı donuyor durmuyor durdugu yerde.
onu yalnız bırakıp arkamı bıle donmuyorum nerdeyse o derece..
annen gelıyormuss ohh ohhh ne guzell:teytey:
7. ayınızda kutlu olsunn:teytey:
çok gecmiş olsun nihalim.verilmiş sadakanız varmıs allahım korumuz feyza meleği :Saruboceq: bende nefret ediyorum o sesten:çok üzgünüm:
7.ayınızda hayırlı uğurlu olsun feyzaya ve ailesine..
of allah korusun en tehlikeli sey :1no2: aman dbestim sürekli yan yatır.hatta sırtüstüne dönmemesi için arkasından yastıkla falan destekle?belki üşütmüşte olabilir?içtiği su soğukmuydu ki veya verdiğiniz meyve veya mama?sırtına rüzgarda aldıysa kusar benneyaptımki
saol canım
yok ya bi şikayetimiz yok
burnu tıkalı ya ondan kusmuş şimdi baktım kustuğu kıyafetlerde nevresimde hep balgam var :çok üzgünüm:
meran nerde yaaa CADIARZU olcayda yok :1ninca:
dbest ne oldu canım eylüle .geçende demiştin uykusunda kusuyor diye.
ayyy kıyamam yoksa burnunun akıntısı geriye gidioda onu mu cıkartıooooo :teselli:
meran geldi bişi yazmadan gitti :sm_confused:
çok geçmiş olsun canım :teselli:
ya burnu hep tıkalı ondan oluyo ne bilim işte aklım çıktı yaaa :çok üzgünüm:
evet aynen öyle
doğduğunda daha çoktu ve 4 aylık olana kadar her kusması balgamlıydı
şimdi bi de uykuda kusuyo ya ben burnunu temizlemedim iyi gibi geldi bana ondan öyle oldu
artık tıkanık olmasa bilee burnuna sprey sıkcam öyle yatırcam napim
sen bu hortıumlu aspiratörden kullanmıonmu?ne var ne yok hepiciii gelii :lepi: kafamçokkarıştı
başlıyorum haftayaalışayım diye değiştirdim kendimi ev hanımı sanıyorum delikafadulden
ben böyle de çok mutluydum yaaaaa
hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım.benim annem geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yolda şimdi sabaha inşaallah burda olur.
ibuuuuuşşşş cay mı içiiinn yoosam muzlı pasta mı yapiin kaydirigubbakcemile3
sen bu hortıumlu aspiratörden kullanmıonmu?ne var ne yok hepiciii gelii :lepi: kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?