2008 Ekim Anneleri

ibuuuuuşşşş cay mı içiiinn yoosam muzlı pasta mı yapiin kaydirigubbakcemile3

bu arada bugün kızım 7 aylık olduuu.ve sabah yataktan düştü öyle korktumki anlatamam.bizim yatak bazalı mazalı baya yüksek ben düşsem biyerime bişey olur.kuzumun altını değiştirdim yatağın tam ortasına enine koydum.elimi yıkayım derken biraz oyalandım.güm diye bir ses geldi tabi arkasından çığlık bir koştum ama odayı zor buldum Allah tan babası daha evdeydi o aldı hemen susturdu.çok ağlamadı ağlasaydı hastaneye gidecektik.orasına burasına baktım bişey yok.öğlene kadarda uyutmadım kusarsa falan hemen götürürüm diya.Allah tüm bebekleri korusun.bu gümm sesinden nefret ediyorum.

saolun canlarım.hemde nasıl rahatlarım haftalardır bu günü bekliyorum annemin geleceği günü.feyzayı bi vereceğim kucağına yaza kadar almayacağım dermişiimm:))

gecmıs olsun canım.ıklımde delı gıbı donuyor durmuyor durdugu yerde.
onu yalnız bırakıp arkamı bıle donmuyorum nerdeyse o derece..
annen gelıyormuss ohh ohhh ne guzell:teytey:
7. ayınızda kutlu olsunn:teytey:

çok gecmiş olsun nihalim.verilmiş sadakanız varmıs allahım korumuz feyza meleği :Saruboceq: bende nefret ediyorum o sesten :çok üzgünüm:
7.ayınızda hayırlı uğurlu olsun feyzaya ve ailesine..

len istanbuldaki karılar anneler gününde agu agu nun organizasyonu varmıs altunizadede.giden varmı?

şaştım valla nasıl yaptısa düştü.aynen dedğin gibi bir an olsun yalnız bırakmaya gelmiyor.teşekkür ederiz teyzeesiŞeniz
çok gecmiş olsun nihalim.verilmiş sadakanız varmıs allahım korumuz feyza meleği :Saruboceq: bende nefret ediyorum o sesten :çok üzgünüm:
7.ayınızda hayırlı uğurlu olsun feyzaya ve ailesine..

teşekkür ederiz canımŞeniz

saol canım
yok ya bi şikayetimiz yok
burnu tıkalı ya ondan kusmuş şimdi baktım kustuğu kıyafetlerde nevresimde hep balgam var :çok üzgünüm:

saol canım
yok ya bi şikayetimiz yok
burnu tıkalı ya ondan kusmuş şimdi baktım kustuğu kıyafetlerde nevresimde hep balgam var :çok üzgünüm:

ayyy kıyamam yoksa burnunun akıntısı geriye gidioda onu mu cıkartıooooo :teselli:

meran nerde yaaa CADIARZU olcayda yok :1ninca:

meran geldi bişi yazmadan gitti :sm_confused:

çok geçmiş olsun canım :teselli:

dbest ne oldu canım eylüle .geçende demiştin uykusunda kusuyor diye.

ya burnu hep tıkalı ondan oluyo ne bilim işte aklım çıktı yaaa :çok üzgünüm:

ayyy kıyamam yoksa burnunun akıntısı geriye gidioda onu mu cıkartıooooo :teselli:

evet aynen öyle
doğduğunda daha çoktu ve 4 aylık olana kadar her kusması balgamlıydı
şimdi bi de uykuda kusuyo ya ben burnunu temizlemedim iyi gibi geldi bana ondan öyle oldu
artık tıkanık olmasa bilee burnuna sprey sıkcam öyle yatırcam napim

meran geldi bişi yazmadan gitti :sm_confused:

çok geçmiş olsun canım :teselli:

ya burnu hep tıkalı ondan oluyo ne bilim işte aklım çıktı yaaa :çok üzgünüm:

alla allaa CADIARZU nie bişi yazmadı ki??

sen bu hortıumlu aspiratörden kullanmıonmu?ne var ne yok hepiciii gelii :lepi: kafamçokkarıştı

ben kaçanzi.sabahın 7 sinden beri bu gözler acık..artık isyan bayraklarını cekiolar.ya bu cocuu nasıl vazgeciririm bu 7 de kalkamalardan?kargaların kaavaltısına eşlik edioz ana kız..gec yatırsamda erken yatırsamda 7 dedimi uyanıo sonra teeee 10 da uyuyo.tabş bende uyku neyim kalmıo...içine kacmıs o calar saagti bi cıkartsam var yaaaaaaaa......

eyü geceler kılsızlar.ulen kılsız die die herbi kılsızlastınız heeee...önceden 20 sayfa okurdum en az.şimdi tükkanı kapattıımız sayfada acıoz geri....de hayden ben kactım...

başlıyorum haftaya alışayım diye değiştirdim kendimi ev hanımı sanıyorum delikafadulden
ben böyle de çok mutluydum yaaaaa

ya bi yönden iyi olur aslında, ama evde olmak da başka güzel, ikisinin de artıları ve eksileri var, naapcan yafrim eninde sonunda başlıcaz çalışmaya
hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım.benim annem geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yolda şimdi sabaha inşaallah burda olur.

hade gözün aydın anacum :dance:
ibuuuuuşşşş cay mı içiiinn yoosam muzlı pasta mı yapiin kaydirigubbakcemile3

zıkkımın kökünü yapiiim :mymeka::mymeka:
ya sen bu çocuğu daha önce de düşürmedinmi :uhm: koymasana anam sen yatağın üzerine, yerrde değiştir altını, sürekli yerde olsun, bi battaniye at yere onun üzerinde takılsın, neyse allah korumuş, gelmiş geçmiş olsun anacım :teselli:

sen bu hortıumlu aspiratörden kullanmıonmu?ne var ne yok hepiciii gelii :lepi: kafamçokkarıştı

o nasıl bişeyki hortumlu benimki şu eczanedekilerden hiçbir işe yaramıyor.birde sıprey ne kullanıyorsunuz.feyzanında devamlı tıkalı ama genzinden tıkalı balgam var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…