2008 Ekim Anneleri

bebekler genelde bu saatte uyanır celencim yapacak bişey yok kaydirigubbakcemile3

o nasıl bişeyki hortumlu benimki şu eczanedekilerden hiçbir işe yaramıyor.birde sıprey ne kullanıyorsunuz.feyzanında devamlı tıkalı ama genzinden tıkalı balgam var sanki

bak google dan otribebe die arattır.resimleri var.bunu kullanmdan önce burnuna okyanus suyu sıkcan sonra cekcen.kuru olmucak cocuun burnunun içi

ayy iboşum yere koyuyorum bu sefer gidiyor kafasını duvara tosluyor duvara yastık koyuyorum döne döne kuru yeri bulup kafasını yere çarpıyor.şaştın nere koyacağımı.beşşiğine koyuyorum fileyi zorluyor dönmek için kan ter içinde sonrada kusuyor.kabına sığmıyor bu fındık kurdu

dur kimse yokken size cemrenin limon yedikten sonraki resmini gösteriimm muhahaa

aneyyy herkes gitmişşşşş

dükkanı kitliyom leyluşşş gece gelirsen anahtar passsss.... altında :jeyyar:

günaydınlarrrr
feyza düşmüş geçmiş olsun :çok üzgünüm:
akşam geldim yazamadan çıktım eşim hadi yatalım dedi kaydirigubbakcemile

ay sabah biz kahvaltı yaparken kerem de mama sandelyesinde oturuodu ekmek içini reçele batırdım verdim 3minik lokma yedi az tereyağı sürdüm...sonra 1dilim kaşar yedi :1shok:baya çiğnio ....bizimle birlikte yemeği daha çok sevio :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…