good morning :1closedeyes:
dbestim aaşam yine koyarum bacum üsülmee kaydirigubbakcemile3
iboşsunda nie pas vermedii anlasıldı şindi :dilcikar:
Naber kizlar feyzaya cok uzuldumm hem dusmus hemde bagozina dugme kaciyomus ayy allah korumuss
selam kızlarrrr
hadi koy ben de görcemmmm delikafadulden
boğazına düğme mi kaçıyomuşşşş :1shok: ben okumadım öyle bişeyyyy geçmiş olsun yaaa :çok üzgünüm:
ay sabah biz kahvaltı yaparken kerem de mama sandelyesinde oturuodu ekmek içini reçele batırdım verdim 3minik lokma yedi az tereyağı sürdüm...sonra 1dilim kaşar yedi :1shok:baya çiğnio ....bizimle birlikte yemeği daha çok sevio :asigim:
ayy iboşum yere koyuyorum bu sefer gidiyor kafasını duvara tosluyor duvara yastık koyuyorum döne döne kuru yeri bulup kafasını yere çarpıyor.şaştın nere koyacağımı.beşşiğine koyuyorum fileyi zorluyor dönmek için kan ter içinde sonrada kusuyor.kabına sığmıyor bu fındık kurdu
içine dooru cekiosun ama ortada sünger var sana bişi gelmio.
celennn ben görmedimmmm
bu ibuş karusuyla konuşuyodukkk :dilcikar:
ay sabah biz kahvaltı yaparken kerem de mama sandelyesinde oturuodu ekmek içini reçele batırdım verdim 3minik lokma yedi az tereyağı sürdüm...sonra 1dilim kaşar yedi :1shok:baya çiğnio ....bizimle birlikte yemeği daha çok sevio :asigim:
günaydın millet..
feyzaya geçmiş olsun...
eylülde kusuyomuş inşallah bir an önce iyileşir...
ben akşam gelemedim görümcem bana geldi kalmaya gece 2 de yattık..mirmirmirmir sabahta 6 da kalktık herzamanki gibi...
akşama misafirim war..
boğazım ağrıyoo..hiç halim yok...bide görümcem kayınwaldemin ewinde temizlik yapcak orayada gitmem lazım...oooofff oofff...ben tatile gitmek istiyom.....malak gibin yatmak istiom...............
good morning :1closedeyes:
dbestim aaşam yine koyarum bacum üsülmee kaydirigubbakcemile3
iboşsunda nie pas vermedii anlasıldı şindi :dilcikar:
Hacerin onune oyuncaklarini koyuyup oturtuyom alip alip firlatiyo sonra yanindaki oyuncagi almiyo taa uzagindakine yetismeye calisiyo oturdugu yerden poposunu kaldiriyo sonra kurbaga gibi bi sicriyo oyuncagin ustune ayy cocuk akli iste sonra burnu felan yere denk geliyo aiyo dun yine kaldirdi poposunu aldi geri oturdu bugun uyuz islak mendil paketine zipladi kolu vucudunun altinda kaldi agridi galiba agladi yurutece bindirdigimizden beri cok haraketlendi kucagimizda bas gelemiyoz hersesye saldiriyo tepemize tirmaniyo fikir fikir
oyyyyy yisinler onu, beim sıpa da aynı anam, bende önce suyu veriyom, birkaç kez cuk cuk yaptırdıktan sora ardından sokuşturuyom kaşığı, tabi bazen sökmüyo bu numara, ay ne kandırıkçı anneler olduk biz yav kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Masallah kereme hacerde seviyo bizle masaya oturmayi aksam yemekte corbanin suyuna ekmek batiriyoz hemen yiyo pilavi felan yiyo ama kendi icin yaptigim corbadan azicik putur olsun hemen oguruyo cok ters bu kiz ya sabah kahvaltisini yaptirmak icin yeni bi numara buldum ve tuttu simdi bulamac seklinde sevmiyo yumurtayi peyniri ayri yemeyi seviyo bende bi kaseye kahvalti muhallebisinden yapiyorum mulupanin portakalli misirlisi ni icine biskuvi eziyorum yumurta sarisi ni ve peyniride ayri aliyorum peyniri veriyom hemen aciyo agzini kasigin ucuyle bi peynirin ardindan 3 4kasik muhallebi sokusturuyom araya tabi tadini sevmiyo agzina acmiyo oaraya yumurtayi veriyom onu yiyo ardinda yine 3 4 kasik muhallebi boylece bi tatli kasigi labneyle ceyrekten biraz fazla yumurtanin hatrina bi kasenin hepsi olmasada yine de yiyo yumurtayi hergun vermiyom ama neyse bisekide yedi corbayada bi numara bulmam lazim
gecmıs olsun canım.ıklımde delı gıbı donuyor durmuyor durdugu yerde.
onu yalnız bırakıp arkamı bıle donmuyorum nerdeyse o derece..
annen gelıyormuss ohh ohhh ne guzell:teytey:
7. ayınızda kutlu olsunn:teytey:
bugün ilk reglimi oldummm :teytey: :teytey: :teytey:
benden başka kalan yok sanırım kaydirigubbakcemile3
yaa baska baslık acmış nihal :çok üzgünüm: koyuyem gurban bırdamısın :1rolleyes:
Dbest lulu nasil kusmasi devam ediyomu uzuldum ya uykusunda kusmasina ahh ah o kusmanin ne oldugunu en iyi ben bulirim ki cok sukur hacer artik kusmuyo tamamen gecti ama yaklasik 5ay oldurdu beni kusmuklu cadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?