2008 Ekim Anneleri

günaydın millet..
feyzaya geçmiş olsun...
eylülde kusuyomuş inşallah bir an önce iyileşir...
ben akşam gelemedim görümcem bana geldi kalmaya gece 2 de yattık..mirmirmirmir sabahta 6 da kalktık herzamanki gibi...
akşama misafirim war..
boğazım ağrıyoo..hiç halim yok...bide görümcem kayınwaldemin ewinde temizlik yapcak orayada gitmem lazım...oooofff oofff...ben tatile gitmek istiyom.....malak gibin yatmak istiom...............

good morning :1closedeyes:
dbestim aaşam yine koyarum bacum üsülmee kaydirigubbakcemile3
iboşsunda nie pas vermedii anlasıldı şindi :dilcikar:

Hacerin onune oyuncaklarini koyuyup oturtuyom alip alip firlatiyo sonra yanindaki oyuncagi almiyo taa uzagindakine yetismeye calisiyo oturdugu yerden poposunu kaldiriyo sonra kurbaga gibi bi sicriyo oyuncagin ustune ayy cocuk akli iste sonra burnu felan yere denk geliyo aiyo dun yine kaldirdi poposunu aldi geri oturdu bugun uyuz islak mendil paketine zipladi kolu vucudunun altinda kaldi agridi galiba agladi yurutece bindirdigimizden beri cok haraketlendi kucagimizda bas gelemiyoz hersesye saldiriyo tepemize tirmaniyo fikir fikir

selam kızlarrrr

hadi koy ben de görcemmmm delikafadulden

Naber kizlar feyzaya cok uzuldumm hem dusmus hemde bagozina dugme kaciyomus ayy allah korumuss

boğazına düğme mi kaçıyomuşşşş :1shok: ben okumadım öyle bişeyyyy geçmiş olsun yaaa :çok üzgünüm:

selam kızlarrrr

hadi koy ben de görcemmmm delikafadulden

boğazına düğme mi kaçıyomuşşşş :1shok: ben okumadım öyle bişeyyyy geçmiş olsun yaaa :çok üzgünüm:

yaa baska baslık acmış nihal :çok üzgünüm: koyuyem gurban bırdamısın :1rolleyes:

Masallah kereme hacerde seviyo bizle masaya oturmayi aksam yemekte corbanin suyuna ekmek batiriyoz hemen yiyo pilavi felan yiyo ama kendi icin yaptigim corbadan azicik putur olsun hemen oguruyo cok ters bu kiz ya sabah kahvaltisini yaptirmak icin yeni bi numara buldum ve tuttu simdi bulamac seklinde sevmiyo yumurtayi peyniri ayri yemeyi seviyo bende bi kaseye kahvalti muhallebisinden yapiyorum mulupanin portakalli misirlisi ni icine biskuvi eziyorum yumurta sarisi ni ve peyniride ayri aliyorum peyniri veriyom hemen aciyo agzini kasigin ucuyle bi peynirin ardindan 3 4kasik muhallebi sokusturuyom araya tabi tadini sevmiyo agzina acmiyo oaraya yumurtayi veriyom onu yiyo ardinda yine 3 4 kasik muhallebi boylece bi tatli kasigi labneyle ceyrekten biraz fazla yumurtanin hatrina bi kasenin hepsi olmasada yine de yiyo yumurtayi hergun vermiyom ama neyse bisekide yedi corbayada bi numara bulmam lazim

Dbest lulu nasil kusmasi devam ediyomu uzuldum ya uykusunda kusmasina ahh ah o kusmanin ne oldugunu en iyi ben bulirim ki cok sukur hacer artik kusmuyo tamamen gecti ama yaklasik 5ay oldurdu beni kusmuklu cadi

naber kızlar?

feyzama geçmiş olsun.bu kızda bişi var ama çözemedim.Allah'ım korusun.

ya bişi soracam kızlar.siz tuza başladınız mı?ben çorbasına hiç tuz koymuyorum.bi de yemek olarak sadece çorba veriyorum.mama yatarken veriyorum.eşim milupanın 7 tahıllısını almış.devam sütüyle yapılıyomuş.onu sonradan gördüm.şimdi aldım ama üzerinde doktor önermedikçe kullanmayın yazıyo napıyım şimdi ver,iyim mi vermeyim mi?sonra yoğurt arada da meyve püresi veriyorum.sizin günlük öğününüz nasıl?

allah allahhh nasıl beceriyo yav, hadi kanepeden düşmesini beşiğini filan anladık da yerdeken kafayı nasıl tosluyo onu anlamadım :1shok:
içine dooru cekiosun ama ortada sünger var sana bişi gelmio.

ay onu bende merak ediyodum, yoğsan diom bu karı cemrenin sümüklerinimi yutuyo diodum :roflol::roflol:
celennn ben görmedimmmm
bu ibuş karusuyla konuşuyodukkk :dilcikar:

aannnaaa bana küsüyon bee, bende görmedim hemi, celennnn bi daa koy bi daaaaa delikafaduldendelikafadulden

amanınnnnnnnn kerem abeyimiz çiğnemeyi de öğrenmiş haaa, :teytey::teytey: biz daha tam olarak kaşık olayını bile çözemedik yav bi kurtulsaydık şu kaşık sıkıntısından
ahhhhhh ah o tatili bende çok istiyom da imposible falan yani

anaaaa önüne gelen küsüyo bu gün yaaa, iyki bi konuştuk hayret bişiii :mymeka:
amanin hacere bak sen kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis yavvv biz de dün uğur böceemizi açtıydık, sesiyle oyalansın dedim bende mutfağa gidim işimi görim dedim, durmadı illa beni istedi, bende yanına gittim, karnının üzerine düşüyo ikide bir, ben sırt üstü yatırıyom o karnının üzerine dönüyo, soora bi baktım uğur böceğine uzanmak için hırslanıyo, amanin şnav çekiomuş gibi oldu, karnını tamamen yerden kaldırdı, ben şok tabi bu arada :1shok: nasıl becerdi ya hala hayret ediyorum, sanırsam bu sıpa emekliycek hihoyyythihoyyythihoyyyt oyyyyy yisinler onu, beim sıpa da aynı anam, bende önce suyu veriyom, birkaç kez cuk cuk yaptırdıktan sora ardından sokuşturuyom kaşığı, tabi bazen sökmüyo bu numara, ay ne kandırıkçı anneler olduk biz yav kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse siz kıllatadurun ben bulanşıklarımı yıkiiiimm, mutfak dandini oldu, heryer bu sıpanın kaseleriyle kaşıklarıyla dolu, bişey koycak yer yok :roflol:

ya bizim eylül daha kıçını kaldıramıyooben anlamadım.ekim bebişleri fır dönüyo ama Allah Allah anlamadım şimdi benn:1no2:

Eylulcum ben tahilli mamalardan yatarken yapip veriyorum tok tutsun diye ama yemiyo bizdeki su ile yapilandan corba yapiyorum onuda yemiyo yogurt herggun yapiyorum onuda yemiyo meyve puresini biraz yiyo sabah kahvalti yapiyorum onuda hepsini olmasada yiyo bide bu kavanozda muhallebiler varya onu cok seviyo bebelac in muzlu muhallbesi icersinde yogurtda varmis onu bi kavozu hep bitiriyo yese ah ben hersey veriyom da sebze puresini hic yemiyo her dafasinda aliyoz kavanozdakilerden cope gidiyo evde kendim yapiyom onuda sevmiyo alisir ins napiyim elimden geleni yapiyom

Hacer herbiseyi yapiyo ama sirt ustu yatarken yuz ustu donmuyo yaa buna sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim aslinda istese doner bunu biliyorum mesela yatarken ayanina oyuncak koyuyom hemn yanina donup almaya calisiyo alabilmek icin yuz ustude donebilir ama donmuyo eylul siz yurutece bindiriyonuz mu ayy bi haftadir yurutece bindi acayip degisti cok haraketlendi cok sey ogrendi ev fir donuyo hatta kosarak gidiyo

bugün ilk reglimi oldummm :teytey: :teytey: :teytey:

benden başka kalan yok sanırım kaydirigubbakcemile3

ben varım canım.hala olmadım.artık kendimi eylüle hamile kaldığım dönemdeki gibi hissetmeye başladım.sanki hala hamileymşim gibi hissediyorum :1ninca:

yaa baska baslık acmış nihal :çok üzgünüm: koyuyem gurban bırdamısın :1rolleyes:

canım ya mutfağa geçtiydim geldim şimdi koy hele bakalımmmm cemremi göriimmmm

Dbest lulu nasil kusmasi devam ediyomu uzuldum ya uykusunda kusmasina ahh ah o kusmanin ne oldugunu en iyi ben bulirim ki cok sukur hacer artik kusmuyo tamamen gecti ama yaklasik 5ay oldurdu beni kusmuklu cadi

saol leylacım iyi çok şükür
hasta değil ya buna seviniyorum ama burnu hep tıkalı yaa :çok üzgünüm: burnunu temizlememden hoşlanmıyo diye çok müdahale etmiyordum ancak çok tıkanırsa elliyordum ama dün öyle kusunca aklım çıktı şimdi günde en az 3-4 kere spreylicem burnunu

ya sorma leylecım.sanırım bu biraz da benden kaynaklanıyo.ben eylülü hiç battaniyeyle yere koymadım.hep kucağıma alıp oynadım onunla.yürütecimiz yok.zararlı mı zararsız mı onu da anlamadım.alıyım mı sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…