2008 Ekim Anneleri

dbestim çok çok geçmiş olsun.lülüm kusuyomuş.artık ne olsa dişe bağlıyoruz.benim eylülüm de hasta.geceleri öksürükten tıkanıyo.serum veriyorum işe yaramıyo.şurup veriyorum miğdesi bulanıyo anında kusuyo.ne yapacağımı şaşırdım

leylacım yemiyo diye pes etme
az az da yese alışacak başka yolu yok delikafadulden

sana kendi taktiğimi söliimm
mesela kabak-havuç-şehriye-tavuk pişiriyorum şuanda birazdan yedircem
eylülün sağı solu da pek belli olmuyo
bazen aynı mamayı bir kase yiyor bazen ağzına sürmüyo

ben de yedirmeye başladıktan sonra şöyle yapıyorum: ilk bir kaç kaşıkta ağzını kitliyo açmıyo ama ben yanaklarını hafif sıkarak ağzını açıp kaşığın ucuyla çorbadan veriyorum ki tadını alsın.. 4-5 kaşıktan sonra kaşığın yarısı kadar vermeye başlıyorum.. bazen bu aşamadan tadını beğeniyorsa kendisi ağzını açıyor ve yiyor
ama genelde arıza çıkarıyo öğürme ve ağlama yasak yasakkelime o yüzden öğürmüyorsa ve ağlamıyorsa ağzını açıp veriyorum kaşıkla, yutmasını bekliyorum.. eğer zırlamaya başlarsa kaldırıyorum mamayı, 15 dakika sonra tekrar deniyorum.. bu arada hoşlanacağı şeyler yapıyoruz ya yürütece biniyor ya camdan baktırıyorum vs vs..

yine yemezse kaldırıyorum tekrar bi yarım saat sonra tekrar veriyorum.. yani yemedi diye hemen dökmüyorum artık.. bu şekilde baya alıştı artık yarım saatte falan yemeğini yemiş oluyo

celennnnn geberdecümmm haaaaa
koy şunu yine görmedimmmm pok var hemen kaldırıyon klava:

Dun kayinvvaldem hacere anne dedirtmeye calisiyo ben mutfaktaydim seslerini duyuyorum hadi kizim ann nee ann nee dee hadi diyo anneler gununde ona anne diyerek verilecegin en guzel hediyeyi veririsin hadi ann nnee diyoo o demiyo tabii aaaa buuuu hhåauu diye bagiriyoo ayy cok mutlu oldum yaavv

benim kayınvalidem de eylülün dede demesini pekiştiriyo.hadi kızım dedde dedde:roflol::roflol:

ya leylacım senin kayınvalidene bayılıyorum ben yaaa alkisalkisalkis

Evet canim ped etmemek lazim bende oyleyim aslinda cozum yollari ariyom corbasiini kasikla yemiyosa bardakla vriyom olmadi biberona koyuyom cok zorlarsam dedigi gibi aglamaya basliyoo artik birakiyorum onceden yiyodu hele yogurta bayiliyodu simdi ayran yapip biberonla veriyom

Canim gecmis olsun hastaymissinizada aslinda biz cok ustune dusuyoz dimi biraz kendi hallerine birakmak lazim ama olmuyo hasta olursa yok soyle olursa diye korkuyoz yurutecide sen bilirsin canim ben almiyacadim zararli diye ne biliyim herkes aldi fazla bindirmemek kaydiyla ve gozetimin altinda pek zarari oldugunu sanmiyoruz dediler aldim iyide oldu cocugun kendine guveni geldi gordugu seyi ben bunu alabilirim diyo ve gidip aliyo seb bilirsin yani

leyloş sen yürüteç aldığımızdan beri hacer pek hareketlendi dedin ya valla ben de alıyım diye düşünüyorum.geçen gün bi yere misafirliğe gittik.orda yürüteç vardı.eylül sağolsun kıçını kaldırmadı yine.o yüzden kafam karışmıştı.ama ilk kez biniyo demi ama çocuk alışsın hele bi.bakalım.alıyım size de fotosunu koyarım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…