Eylulcum ben tahilli mamalardan yatarken yapip veriyorum tok tutsun diye ama yemiyo bizdeki su ile yapilandan corba yapiyorum onuda yemiyo yogurt herggun yapiyorum onuda yemiyo meyve puresini biraz yiyo sabah kahvalti yapiyorum onuda hepsini olmasada yiyo bide bu kavanozda muhallebiler varya onu cok seviyo bebelac in muzlu muhallbesi icersinde yogurtda varmis onu bi kavozu hep bitiriyo yese ah ben hersey veriyom da sebze puresini hic yemiyo her dafasinda aliyoz kavanozdakilerden cope gidiyo evde kendim yapiyom onuda sevmiyo alisir ins napiyim elimden geleni yapiyom
maşallah cemremeeçok limoni gördüm yalnız:roflol:
tememmi siliimm :1closedeyes:
yok artıkkkk hemen silmesene lennnn bn yine görmedim yaaaaaaa
Dun kayinvvaldem hacere anne dedirtmeye calisiyo ben mutfaktaydim seslerini duyuyorum hadi kizim ann nee ann nee dee hadi diyo anneler gununde ona anne diyerek verilecegin en guzel hediyeyi veririsin hadi ann nnee diyoo o demiyo tabii aaaa buuuu hhåauu diye bagiriyoo ayy cok mutlu oldum yaavv
leylacım yemiyo diye pes etme
az az da yese alışacak başka yolu yok delikafadulden
sana kendi taktiğimi söliimm
mesela kabak-havuç-şehriye-tavuk pişiriyorum şuanda birazdan yedircem
eylülün sağı solu da pek belli olmuyo
bazen aynı mamayı bir kase yiyor bazen ağzına sürmüyo
ben de yedirmeye başladıktan sonra şöyle yapıyorum: ilk bir kaç kaşıkta ağzını kitliyo açmıyo ama ben yanaklarını hafif sıkarak ağzını açıp kaşığın ucuyla çorbadan veriyorum ki tadını alsın.. 4-5 kaşıktan sonra kaşığın yarısı kadar vermeye başlıyorum.. bazen bu aşamadan tadını beğeniyorsa kendisi ağzını açıyor ve yiyor
ama genelde arıza çıkarıyoöğürme ve ağlama yasak yasakkelime o yüzden öğürmüyorsa ve ağlamıyorsa ağzını açıp veriyorum kaşıkla, yutmasını bekliyorum.. eğer zırlamaya başlarsa kaldırıyorum mamayı, 15 dakika sonra tekrar deniyorum.. bu arada hoşlanacağı şeyler yapıyoruz ya yürütece biniyor ya camdan baktırıyorum vs vs..
yine yemezse kaldırıyorum tekrar bi yarım saat sonra tekrar veriyorum.. yani yemedi diye hemen dökmüyorum artık.. bu şekilde baya alıştı artık yarım saatte falan yemeğini yemiş oluyo
ya leylacım senin kayınvalidene bayılıyorum ben yaaa alkisalkisalkis
ya sorma leylecım.sanırım bu biraz da benden kaynaklanıyo.ben eylülü hiç battaniyeyle yere koymadım.hep kucağıma alıp oynadım onunla.yürütecimiz yok.zararlı mı zararsız mı onu da anlamadım.alıyım mı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?