leylacım yemiyo diye pes etme
az az da yese alışacak başka yolu yok delikafadulden
sana kendi taktiğimi söliimm
mesela kabak-havuç-şehriye-tavuk pişiriyorum şuanda birazdan yedircem
eylülün sağı solu da pek belli olmuyo
bazen aynı mamayı bir kase yiyor bazen ağzına sürmüyo
ben de yedirmeye başladıktan sonra şöyle yapıyorum: ilk bir kaç kaşıkta ağzını kitliyo açmıyo ama ben yanaklarını hafif sıkarak ağzını açıp kaşığın ucuyla çorbadan veriyorum ki tadını alsın.. 4-5 kaşıktan sonra kaşığın yarısı kadar vermeye başlıyorum.. bazen bu aşamadan tadını beğeniyorsa kendisi ağzını açıyor ve yiyor
ama genelde arıza çıkarıyoöğürme ve ağlama yasak yasakkelime o yüzden öğürmüyorsa ve ağlamıyorsa ağzını açıp veriyorum kaşıkla, yutmasını bekliyorum.. eğer zırlamaya başlarsa kaldırıyorum mamayı, 15 dakika sonra tekrar deniyorum.. bu arada hoşlanacağı şeyler yapıyoruz ya yürütece biniyor ya camdan baktırıyorum vs vs..
yine yemezse kaldırıyorum tekrar bi yarım saat sonra tekrar veriyorum.. yani yemedi diye hemen dökmüyorum artık.. bu şekilde baya alıştı artık yarım saatte falan yemeğini yemiş oluyo
anacım görmedim görmediini.geldiinde bi daha koyarım teezesi Şeniz sende eylüllen şaynayı koy döerim :mymeka:iyi beeee:dilcikar:
Dbest bide sunu diyecedim yazmayi unuttum hani dedinya yurutecte camda felan yediriyom diye bu aralar bende oyle tv karsisinda sevdigi seyleri yaptirarak yedirmeye calisiyom ama bundanda cok rahatsizim mama sandalyesinde yesin istiyom kayinvaldem israrla kizim mama sandalyesinde yedrit gezerek yemeye alismasin ben bundan cok cektim diyo tabak elimde oda oda gezeerdim diyo mama sandalyesine oturtunca yemek yiyecegini bilsin ve yesin diyo ama bu munkun olmuyo yemiyo ancak gezecez bisey yapacaz oyle bunu nasil asacaz ya nasil alistiracaz
al bendende o kadar ya hiç öyle sakar değildim.şimdi elime ne alsam ya çarpıyorum ya düşürüyorum.ben nedeninin feyza uyuyorken devamlı dikkat ediyorum ya o sırada çok kasıyorum kendimi ve çarpıyorum kırıyorum buna bağlıyorum.Kizlar bugun bende bisey var yavv aksam porselen yemek kasesini dusurdum kirdim sabah mamanion kavanozunu dusurdum kirdim simdide cam kaseyi dusurdum kirdim anaamm noluyo bee
neyse canım yaa. anneler günü geliyo.ne alacaksın annele kayınvalidene?ben daha düşünmedim.fikir olur söle bakam
cok duygulandım beee senağlama
AYRILIK SIRASINDA YAŞANAN SORUNLAR
Bebeğiniz altı aylık olduğunda yabancılara karşı gösterdiği sıkılganlığın yanı sıra bir de sizden ayrılmak istemeyebilir. Bu dönemde her fırsatta size yapışır ve odadan ayrıldığınızda gözyaşlarına boğulabilir. Bu, bebeğinizin kişiliğinin yeni ortaya çıkan kalıcı bir özelliği değildir; sizden ayrı kalmaktan korkmaya başlamasının nedeni dünyada oynadığı rolün büyümesiyle ilgilidir. Siz onun güven kaynağı, gerçekten güvenebileceği tek şeysiniz; cesaret etmesi ve araştırması için ona güven veriyorsunuz. Sizi göremediğinde geri dönüp dönmeyeceğinizi bilmiyor ve kendini kaybolmuş gibi hissediyor. Onun tek korunağı sürekli yanında olup onu bırakmamanız! Olan bitene onun gözünden bakmaya çalışın. Böylece sizin için zor ve sinir bozucu olan bu dönemi daha kolay atlatabilirsiniz. Ayrılık kaygısının yoğun olduğu dönemde bebeğinizden ayrılmanız gerekirse gitmeden önce bu konuda ona güven vererek konuşun. Söylediğiniz her şeyi anlamayacaktır, ama sizin sakin ve emin tavrınız onu da etkileyecektir. Ayrıca, bebeğinizi yabancı korkusunu attığından emin olana kadar her fırsatta yakından tanıdığı kişilere bır
puhahaaa olabülüüüüü kaydirigubbakcemile3 edhakınkinede baktım ama bitek ikimizinkiler satıstaydı :uhm:
yarın da edhakın prensi satarsındelikafadulden
gözünaydın canım ben de halihazırda ikinciyi oluyom pek rahatladımbugün ilk reglimi oldummm :teytey: :teytey: :teytey:
benden başka kalan yok sanırım kaydirigubbakcemile3
aaa geçmiş olsun lülüyee çok dikkat etmek lasım bu bebişlere allahım korusundr la konuştuk diş çıkarma yüzünden değilmiş
eylülün burnu minicik o yüzden doğduğundan beri sık sık burnu tıkanıyo dr kusmasını buna bağladı :çok üzgünüm:
offf yavrumu öyle görünce aklım çıkıyo yaaa hiçbişey düşünemiyorum :çok üzgünüm:
hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım.benim annem geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yolda şimdi sabaha inşaallah burda olur.
Hacer herbiseyi yapiyo ama sirt ustu yatarken yuz ustu donmuyo yaa buna sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim aslinda istese doner bunu biliyorum mesela yatarken ayanina oyuncak koyuyom hemn yanina donup almaya calisiyo alabilmek icin yuz ustude donebilir ama donmuyo eylul siz yurutece bindiriyonuz mu ayy bi haftadir yurutece bindi acayip degisti cok haraketlendi cok sey ogrendi ev fir donuyo hatta kosarak gidiyo
ben görmedim :dilcikar:tememmi siliimm :1closedeyes:
şimdi ben devam sütünü kullanıyım mı kullanmayım mı?ne diyosunuz kızlar
Dun kayinvvaldem hacere anne dedirtmeye calisiyo ben mutfaktaydim seslerini duyuyorum hadi kizim ann nee ann nee dee hadi diyo anneler gununde ona anne diyerek verilecegin en guzel hediyeyi veririsin hadi ann nnee diyoo o demiyo tabii aaaa buuuu hhåauu diye bagiriyoo ayy cok mutlu oldum yaavv
leyloş sen yürüteç aldığımızdan beri hacer pek hareketlendi dedin ya valla ben de alıyım diye düşünüyorum.geçen gün bi yere misafirliğe gittik.orda yürüteç vardı.eylül sağolsun kıçını kaldırmadı yine.o yüzden kafam karışmıştı.ama ilk kez biniyo demi ama çocuk alışsın hele bi.bakalım.alıyım size de fotosunu koyarım Şeniz
Kizlar bugun bende bisey var yavv aksam porselen yemek kasesini dusurdum kirdim sabah mamanion kavanozunu dusurdum kirdim simdide cam kaseyi dusurdum kirdim anaamm noluyo bee
yaw bu arada benim oğluşum uff oldu
diyiverin teyzeleri napam dün gece 9 dan beri 5 kez kaka yaptı cıvık mukusumsu ve altın sarısı ishal oldu dedim dişe bağladım ama öğleden beri burnu akıyo hırıldayınca dr a götürdüm
angut karı ateşi 36.8 gelince önemli deil dedi atesi 38.5 olunca biey yaparmşıız
ama ishal burnu akıyo dedim önemli deil diştendir dedi deli olacammm
muz yedirdim dedim aa iyi yedirin evet dedi sebze püresi pirinç filan onları zaten veriyom dedim gıcık karı bilmediğim bişey söle ilaç neyim verklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?