:1shok:ya kızlar valla acıdım size yavv.bana öyle şunu ye yok bunu yeme diyen doktor olmadı.kepek ekmeği falan valla size kolay gelsin.:smiley-cool:ben ballandırmayım ama sabah kahvaltıda o büyük ekmeğin yarısından çoğunu yemeden kalkmıyorum.inanılmaz tatlı şeyler yiyorum.aslına bakarsanız hiç ekşi bişi yemiyorum.bi de kızı olacak ekşiyi çok yer,erkek çocuğu olacaklar tatlıyı çok yer derler ama hiç alakası yok.tatlı benim hayatım nerdeyse:icecream:acaba ben de mi biraz kıssam ne dersiniz?
günaydın kızlar herkeze hayırlı cumalar. inşallah yolundadır yadecim bende kızımı çok özledim bu hafta gidecektim ama doktorum izinli taaa 23üne kaldı.
kevsercim benmde kontrolum 23ündekaydirigubbakcemile5.peki nezaman 15 günde bire inecek senn?zmanı gelmedimi?
canım ya benim bildiğim 32. haftadan sonra 15 günde bir bakılıyor yinede doktorunuza sorarsınız..bu arada benim tansiyonum yüksek ya ben aralarda limon içiyorum acaba bebişime bir etkisi olur mu?:sm_confused:
valla bana kalsa ben şimdiden her hafta gidecem ama .İşte insan devamlı kontrol altında olmak istiyo.
günaydınnnnnn hayırlı cumalar.rabbim bu mübarek gün hürmetine bebişleimize sağlıklı olmalarını güzel doğumlar yapabilmeyi hayırlısıyla kucağımıza alabilmeyi ve de neşe içinde büyütübilmeyi nasip etsin hepimize:Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnn, cumanız hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn........................... yoklama alınmamış :1no2: beni de kimsecikler merak etmemiş benneyaptımki ..............evdyim bugün iş gitmedim, yarın günüm var ya bisürü misafirim gelecek, temizlik yaptırıyorum sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?