2008 Ekim Anneleri

günaydın herkeşe bugün cuma yarında kontrolümüz var kızlar inşallah herşey yolundadırr

good morninghihoyyyt
bencede gülşencim bugun cook gzl bir günkaydirigubbakcemile5 akşama kocacım gelecek
yar gelecek yar gelecek
dünya bana dar gelecek
ısmarladım beydağından
tane tane kar gelecek kar gelecek hoppaaa şaappiii:teytey::teytey:

günaydın kızlar herkeze hayırlı cumalar. inşallah yolundadır yadecim bende kızımı çok özledim bu hafta gidecektim ama doktorum izinli taaa 23üne kaldı.

eylülcüm biz keyfimize ööle kepekli ekmek falan yemiyoruz.veya canımız istedi die diyet yapmıyoruz.bizde biliriz ööle bi oturusta ekmekleri tatlıları hüpletmeyi ama maalesef nisa olcay ve ben şeker madureleriyiz:çok üzgünüm:

günaydın kızlar herkeze hayırlı cumalar. inşallah yolundadır yadecim bende kızımı çok özledim bu hafta gidecektim ama doktorum izinli taaa 23üne kaldı.

kevsercim benmde kontrolum 23ündekaydirigubbakcemile5.peki nezaman 15 günde bire inecek senn?zmanı gelmedimi?

kevsercim benmde kontrolum 23ündekaydirigubbakcemile5.peki nezaman 15 günde bire inecek senn?zmanı gelmedimi?

canım ya benim bildiğim 32. haftadan sonra 15 günde bir bakılıyor yinede doktorunuza sorarsınız..bu arada benim tansiyonum yüksek ya ben aralarda limon içiyorum acaba bebişime bir etkisi olur mu?:sm_confused:

valla bana kalsa ben şimdiden her hafta gidecem ama .İşte insan devamlı kontrol altında olmak istiyo.

canım ya benim bildiğim 32. haftadan sonra 15 günde bir bakılıyor yinede doktorunuza sorarsınız..bu arada benim tansiyonum yüksek ya ben aralarda limon içiyorum acaba bebişime bir etkisi olur mu?:sm_confused:

yadecim bildiğim kadarıyla hiç bir rizikosu yok limonun.hatta kanı sulandırıcı etkisi sebebiyle bebeğe daha fazla kan akımı ve oksijen aktarımı oluyor.ama sen yinede bi doktoruna sor.:1hug:

valla bana kalsa ben şimdiden her hafta gidecem ama .İşte insan devamlı kontrol altında olmak istiyo.

bende öyleyim fulyacım bnim doktorum buzamana kadar ayda bir çağırıyodu ama ben 15 günde bir başka doktoroda görünüyorum.ne yapıyım hep iyi olduğunu bilmek istiyorum malum ilk aylarda çok badireler atlattım.ancak kendimi böle rahatlatıyorum.rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Günaydııınn!! herkese hayırlı cumalar!
bize de oğluşumla 2.doz tetanoz aşımızı vurdu akşam babamız.kolum davul gibii..kaşınıp duruyoz oğluşla1.si böyle olmamıştı..:1no2:
ben de haftaya görcem bebişimi inşallah..1 hafta nasıl geçcek bakalımkaydirigubbakcemile2

günaydınnnnnn hayırlı cumalar.rabbim bu mübarek gün hürmetine bebişleimize sağlıklı olmalarını güzel doğumlar yapabilmeyi hayırlısıyla kucağımıza alabilmeyi ve de neşe içinde büyütübilmeyi nasip etsin hepimize:Saruboceq:

Amin canım Allah Razı Olsun İnşallah Sağlıklı, Hayırlı ve Akıllı Bebişler Cümlemize nasip olur:Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnn, cumanız hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn........................... yoklama alınmamış :1no2: beni de kimsecikler merak etmemiş benneyaptımki ..............evdyim bugün iş gitmedim, yarın günüm var ya bisürü misafirim gelecek, temizlik yaptırıyorum sositososito

çakıltaşım aman dikkat et insan misafir varken farkına varmıyor sürekli ortalıkta dönüp duruyor sonra bel ağrısından kurtulamıyor, sen otur misafirler yabancı değil durumunu da anlarlar, onlar hizmet etsin:CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…