üfff ne yemekler vardır çakılımsende gız keşkem yakın olsaydıkta geleydimm tıkınmayaacokacimcoook
çakıltaşım aman dikkat et insan misafir varken farkına varmıyor sürekli ortalıkta dönüp duruyor sonra bel ağrısından kurtulamıyor, sen otur misafirler yabancı değil durumunu da anlarlar, onlar hizmet etsin:CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
oyyyyyy valla ne harika olurdu hee, ekim anneleri olarak toplanıp gelseydiniz hepiniz, size neler neler hazırlardım :1hug:
hepimiz gelseydik bence menü şekerli annelerin diyet listesinden ibaret olurdunaniknanik
ÇAKILTAŞI' m bilirim ben bizim oraların akraba günlerini şimdi acayip kalabalık olur senin ev bence temizliği sonra yaptırsaydın yine batacak her yer...ALLAH yardımcın olsun baklalı dolma varmı???Çörek,madımak vs???
olcaaaayyyy noldu kııı dualarımız işe yaradımııııı
Aman yok be anacım dua ettin ama de mi???Yürüyüşe gittik geldik 22,30 da ondan sonra bi uyumuşuz oğluşumla koltukta bi gözümü açtım 24,00 olmuş kocada uyumuş öteki koltukta eee o saatten sonrada olamadı şeker zaten gözümü açacak halimde yoktu gündüz coşuyom burda gece de olunca kolumu kıpırdatacak halim olmuyo yaÇok üzgünüm çoook:mymeka::çok üzgünüm:
tembel seniiiii, hazır uykuyu da almışınız işte, kalkıp sabahlasanıza :smiley-cool:
Valla aslında ne yalan söyliyim bende baya titizim hastalık derecesinde yani şimdi bebeişe aldığım bazı şeyler var onları bilen yıkamak stemiyorum tekrar kirlenecekmiş gb geliyor bana
kızlar resimleri koymaya başlıyorum biraz uzun sürecek ama yavaş yavaş koyucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?