2008 Ekim Anneleri

zaten akraba günü bu canımın içi, annem ve kardeşim gelecekler yardıma.......... hatta şöyle söyleyim benim kociş bu akşam seyahate çıkıyor pazar dönecek , annemle kardeşim bu akşamdan gelecek ve bende kalacaklar hihoyyyt he gerçi huy meselesi , ben dönmeden duramam da , azcık hiperaktif miyim neyim ben öyle oturamam ki

ÇAKILTAŞI' m bilirim ben bizim oraların akraba günlerini şimdi acayip kalabalık olur senin ev bence temizliği sonra yaptırsaydın yine batacak her yer...ALLAH yardımcın olsun baklalı dolma varmı???Çörek,madımak vs???

madımak yok ( ziraat mühendisi olduğum için yeşillikleri yemeye kıyamıyorum kaydirigubbakcemile3 ) olanları da boşver, şimdi diet diet canınız çekmesin......... yok yokkkkk ben tembelim ya hiçbişi yapmayacam merak etmeyin

olcaaaayyyy noldu kııı dualarımız işe yaradımııııı

Aman yok be anacım dua ettin ama de mi???Yürüyüşe gittik geldik 22,30 da ondan sonra bi uyumuşuz oğluşumla koltukta bi gözümü açtım 24,00 olmuş kocada uyumuş öteki koltukta eee o saatten sonrada olamadı şeker zaten gözümü açacak halimde yoktu gündüz coşuyom burda gece de olunca kolumu kıpırdatacak halim olmuyo yaÇok üzgünüm çoook:mymeka::çok üzgünüm:

tembel seniiiii, hazır uykuyu da almışınız işte, kalkıp sabahlasanıza :smiley-cool:

tembel seniiiii, hazır uykuyu da almışınız işte, kalkıp sabahlasanıza :smiley-cool:

Aman yok ÇAKILIM ne uyku alması uyandığımda bile uyuyodum maalesef hala uyuyorum hatta bu aralar ilk 3 aya döndüm ya paso uyumak istgiyorum hiç bişey yapmak gelmiyor içimden evim kirlendi ama inan hiç bişey yapasım yok

tadını çıkart , az kaldı , yakında başlarsın benim gibi sabaha kadar oda oda gezmeye...............bir de öyle ki her hafta temizlik için kadın alıyorum , sağolsun güzel de iş yapıyor ama son 2 haftadır kadının canına yetiyorum, her yer pis, her yer kirli diye , yapabilsem üşenmiyecem kendim kırklayacam evi psikolojim bozuldu galiba, zaten biraz titizdim şimdi ilerledi iyicee

kıs bu kajo nerde kaldı kı..ne çiçek varmış garıda sula sula bitmedii:roflol:

valla çakılım bebiş doğsun ozaman gör her şey batıyo insana..elimde çamaşır sulu bezlerle geziyodum kapı kollarını siliyodumm..çocuğun battaniyesi yere düşse bi daha sarmayıp yıkıyodum valan 3 ay falan sürdü bu valla aslında hiç öyle titizlik hastası falan değilim ama doğumdan sonra böyle bi dönem geçirmiştimm..:CüvCüv:

Valla aslında ne yalan söyliyim bende baya titizim hastalık derecesinde yani şimdi bebeişe aldığım bazı şeyler var onları bilen yıkamak stemiyorum tekrar kirlenecekmiş gb geliyor bana

Valla aslında ne yalan söyliyim bende baya titizim hastalık derecesinde yani şimdi bebeişe aldığım bazı şeyler var onları bilen yıkamak stemiyorum tekrar kirlenecekmiş gb geliyor bana

yoruldum valla he , iş yapamamak da hepten yoruyor insanı..........bu bızdıkla celen neden katılmıyor artık muhabbete acep .............kevser de sözünü tutmadı, resim filan yok ortada Çok üzgünüm çoook

kızlar resimleri koymaya başlıyorum biraz uzun sürecek ama yavaş yavaş koyucam.

naber kızlar?valla otur otur canım sıkıldı.yapacak bişi de yok.bu arada aranızda çatlak kremi kullanan var mı?ben hiç kullanmadım ama son aylarda başlarmış çatlaklar.öyle diyolar.ben de başlasammı acaba?ama ben çatlak kreminden ziyade badem yağı kullanmayı düşünüyorum.destinam bişi sorcam.hani sen göğüs uçlarına zeytin yağı sürüyomuşsun ya daha sonra bebişi emzirirken yıkıyo muydun?

bebişi emzirmeden hemen önce sürüyodumm..kii bebişin sütede azbuçuk geçsin gazı olmasın diye..ilk zamanlar ıslak pamukla siliyodum canım emzirme sonrası ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…