2008 Ekim Anneleri

Citir incileriniz hayirli olsun sira sira dizilsin cok guzel bi hadiye olmuss valla

saolun canlar..
yesımcım ne guzzell bır gun gecırmıssınız bol keyıflı ohh..:teytey:

Canim bak dusunmus iste ne guzel takma uzme kendini

ıııhhh başıııımmm ııııhhhhh başııııımmm kafamçokkarıştı

anammmmmmmmmmmmmmmmmm benim kızında halayı varmış foto yükliyim bari hadin halayaaaaaaaaaaaaaaaaaa
foto mu delikafadulden hani nerde delikafadulden halay bitümü :çok üzgünüm:
kızlarrrrrrrrrrrr
ıklimm annesineeee hediyesini verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ALTTAN İKİ TANE DİŞ PATLATMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.sabah gordum...:::teytey:
aaa süper yaaaaa kibar kızın diş cıkarması bile kibar Şeniz
ahan o öküzden bi denede bende var kötükedihüso du bAkam bende 15 ini bekliorum ayın :sm_confused:
bende ösledim :çok üzgünüm: denk gelemedik bi :çok üzgünüm:

mangalsız piknikmi olur ule :mymeka: yakacaadın mangalı gaffur pijamalı erkeğin yelleyeceddiii offff cokacimcoook acıktım beeee cokacimcoook

Bizim burda da it yalasa doyar derler puhaha ne kabayiz

sselamm sevgili ekim annişleri
ben gecikmişim bugün ama yine de hepimizin hayatının ilk anneler günü kutlu olsun allahım evlatlarımızı bize bağışlasın mutlu hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsina.s.

bugün sabah baya işlendim ankaraya gitmeden halıları yıkamaya vermiştik ev halısız pek çıplaktı tüm evi temizleyip halıları serdim sonra buzdolabı tamtakırdı alışverişe gidip onu doldurduk kocişim dışarı çıkmışken yemeği de dışarda yiyelim dedi bugün yemekle ğraşma dedi:asigim:
ayrıca sabah oğluşumla beraber dışarı çıkmşlardı meğersem çiçek toplamışlar bana a.s. oğluşum da ağzına sokmadan çiçekleri getirmeyi baarmış:asigim: bi de ufak bi hediye almışlar ama benim için en büyük hediye oğluşum la kocişim zaten çok sefiyom ben onları:asigim:

hıcbır belırtı gostermedı maşalahhhhhhhhhhh
huzursuzlanmadı,,doğrduzgun dişi kasınmadı bıle :teytey:
arkadaslar sızlerde ınsallah boyle kolay cıkarırsınızz

ayyy çok güzel bi haber yaaa :teytey: :teytey:
darısı başımıza:Saruboceq: ağrısız sızısız çıkarması çok iyi maşallahh

canım yaa :çok üzgünüm: bence de başka süprizi vardır çünkü isim yazan kolyeleri önceden sipariş vermek lazım kuyumcu açık olsa da alamıcaktı yani boşver takmamaya çalış ama üzüldüğünü anlamıştır zaten telafi eder umarım :çok üzgünüm:

kız leyluş çiçeklerin hayırlı olsun Şenizü
sen şimdi onlardan yimek yaparsın he kaydirigubbakcemile3 ben olsam yapardım puhahaha bak meran da güllerden reçel yapacaktı noldu sahi kaydirigubbakcemile3

ohhh ne güzell gezmişsinizzz kaydirigubbakcemile2 biz bu hafta sadece hastaneye gitmek içn evden çıktık :çok üzgünüm: eylül iştahsız diye belki hasta olacak diye korktum evden çıkarmadım, ben de işe başlıcam zaten hiç evden çıkasım yok :çok üzgünüm:

eray annesine çiçek toplamışşş gamyoncuiremsu en güzel hediye işte yaaa alkisalkisalkis

Canim bak dusunmus iste ne guzel takma uzme kendini

benim bozulduğumu anlayınca gidip açtıracam şu kuyumcuyu diyo.. sanki ben hediye için tavır yapıyorum.. ama böyle durumlarda kendimi anlatamıyorum ve susuyorum..
üstüne istediği şey yapılmayan yaramaz çocuk muamelesi görüyorum. hey allahım ya.. sabır..klava:

ŞenizŞeniz terken bu arada allah cezanı vermesin, en içimi acıtan şiir bu manyakmısın len senağlamasenağlama hem ben artık tvdeki reklamlara bile ağlıyom ööle şeyler koymayın ule bura senağlamasenağlama:mymeka:
anaa maşşşallah, ne güzel len sorunsuz çıkarmışınız, hayde ilk inciniz hayırlı olsun yafrim Şeniz
aaaa haklısın eet ama fazla abartmışın be gülüşüm yaaa, erkekler bu konuda biraz takoz oluyolar, anlayışla karşıla şekerim, bak benim hödük de dün çarşıya çıkmıştı, annemle bana aynı hediyeyi almış kaydirigubbakcemile3 hemi de ilk anneler günü hediyesi, gerçi benim için hoştu, yani ben hayal kırıklığına uğradım sayılmaz ama daha güzel bişeyler düşünebilirdi, hem de dün verdi hediyemi kaydirigubbakcemile3 üzme o tatlı canını şekerim, dedimya erkekler bu konuda biraz takoz oluyolar, hem çiçekçi diyosun, yani eve çiçek getirsem zaten yıllardır çiçekçiyim, karım çiçeğe doymuştur hoşlanmaz diye düşünmüş olabilir, gerçekten de kuyumcular kapanmış yani adamcık alcakmış ne güzel, en azından düşünmüş, hemi yarın alcekmiş bak ne güzel, ay üzme canını kıyamam sana :teselli:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3demekki senin hödük arada bi kısa devre yapıyo, bööle romantik oluo
seninde kutlu olsun yafrımmmmmmmmmmmmmmm Şeniz
ay ne güzellllll, eray anasına çiçekmi toplamıııııııışşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın güsel anneler ve bebişlerineeee
ilk anneler günümüz kutlu olsun daha nicelerine inşallah

Gunaydin tatli anneler annaler gununuz kutlu olsunn

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun RABBİM yavrularımızla beraber uzun yıllar sağlıklı mutlu birlikte olmayı nasip etsin

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

bu arada biz bugün 7 ay 1 günlük olduk.dün burası hata verdi giremedim.şimdi söyleyim dedimm
aydeeeeeeee tey tey teyyyyyyy :teytey::teytey:
anneler günümüz kutlu olsun bacılar, biz artık anneyiz dimi, ay ben ço k mutluyum yaaa, hayatımda yaşayabileceğim en büyük aşkı yaşıyorum, iyiki doğurmuşum yaaa, ne güzel şeymiş anne olmak senağlamasenağlama canım benimmm yaaaa :teselli: aminnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:senağlama

Leen iboss analar gunun kutlu olsun yafri naptin nerdeydin

tenkyu yafrimmm Şeniz anamgile gittik anneler günü hediyesini vermeye, soora bizim oğlan nişanlısıylan geldi, biraz onlarla çene çaldık, gelin kız anneler gününü kutlamaya gelmiş annemin, soora da akşam dayımlar geldi , yengem de anneler gününü kutlamaya gelmiş, işte eve geldik yemek yedik, sıpacanı uyuttuk, bende yeni girebildim daha, sen nettin bakem, gucacın çiçek almış he, alkisalkisalkis

Dbest aklin fikrin yemekte loo mis gibi kokan guller yenirmi olm kurutacam sakliyacam

yaa güller dedin de aklıma geldi, benim herüf doğumda bana güllerle dolu kocamaaannnn bi buket yaptırmış, 2 gün hastanede kaldık buruştu, o telaşla vazo filan da getirtmedik hemşirelere, daha doorusu kesilmiş pet şişe getirmişler, biz de ona koymayı unutmuşuz, temizlikçiler de çöp die atmışlar, çiçeeem buruşmuştu hastane köşelerinde, keşke fotoğraf çekilseydim o çiçekle bi, eve getirdim ama buruşmuştu, çok üzülmüştüm, arasından güllerini çıkartıp kuruttum ama ilk andaki gibi muhteşem diildi :çok üzgünüm:

Iyyi olmuss ay bu anneler gunu sanki bayram gibi oldu bana o havayi verdi sabah kalktik kayinvaldemin elini optuk hediyesini verdik dun ben kendi anneme gidip onunkine dunden verdiydim sonra telle ariyolar kutlamak icin komsu geldi basti zile kutlamak icin burda oyle kutluyoruz sanki bayram gibi sipalar sayesinde bayram ettik iyiki dogurmusuz

Iste telaseden insanin aklina gelmiyo bide sen sezeryandin hele hic onu dusunecek halde degildin eminim ben son aylardayken herife hep diyodum cicekcilerin onunden gecerken bana su cicegi al diye cok seviyodum canli degil saklanabilir ama agzimla istedim gitmis baska cicek almis bende niye benim istedigimden almadin diye hic demedim

ya uff mesaj yazdım gitmemişşşş kocişim banaa çok güzel çiçek yaptırmış ve bizi yemeğe çıkardı:asigim: gerçi oğlum uykusu geldiği için biraz burnumuzdan getirir gibi oldu yemeğimizi sırayla yemek zorunda kaldıkkafamçokkarıştı ama olsun hoş bir akşamdı gece sonunda sahilde yürüyüş yaptık

evet yaa çok üzülüyom, keşke bi fotoğraf çektirseydim, maa dediğin gibi telaştan acıdan aklıma gelmedi, bi de ben çok acı çektim, onu bile görcek gözüm yoktu, herife ilk evlendiğimiz günden beri sayıklar dururdum, bana kocamannnn bi buket gül getirceksin doğumdan soora, bak bi getirme sana bebeni göstertmem diye tehdit ederdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o da yav bana bırak ben hallederim derdi, çok güzel bi buket getirmişmiş, hayal ettiğimden bile güzeldi, bi sürü gül vardı içinde, ama anesteziden uyandığımda eşim o koca buketi bana gösterdi, bak güzelim sana güller aldım diye, onu bile görcek gözüm yoktu, sadece boş boş baktım, bi de yüzük almıştı bana doğum hediyesi, kadife kırmızı bi kutunun içindeydi, onu gösterdi, parmağıma taktı, hiç tepki veremedim, eskien hep hayal ederdim, kocam doğumdan çıkınca bana çiçek vercek, ben de ona sarılcam, bebişiimize sarılcaz ağlaşcaz, soora bebişimizi ortamıza alıp birlikte fotoğraf çekilcez sarmaş dolaş die, işte sezeryanın bu tarafı kötü, hayallerimi yaşayamadım, üzülüyom yaa, böcemi bile görcek gözüm yoktu :çok üzgünüm:

Ne guze degisiklik olmus size de sevindim canim

bizim çiçeğimizin balondan sülemeleri vardı bide cam vazo içine konmuştu bende onları saklıyom ne güzek kocan doğum hediyesini şak diye getirip takmış valla çok takdir ettim ibolyacım benimki daha hala alacak alt tarafı bileklik özellikle bugün alır diye bekliyodum ama yok bir kuru çiçek bide yemek-tatlicadiarzu-[/I]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…