Citir incileriniz hayirli olsun sira sira dizilsin cok guzel bi hadiye olmuss valla
iyi akşamlar a.s.
iklimin ilk dişleri çıkmış hemde ikisi aynı andamı sağlıklı inci gibi dizilsinler inşallah
cokacimcoookbiz bugün pikniğeeee gittikkk ama piknikte yiyeceklerimizin hepsini evde hazırladık yiğite de yedirmek istediğimiz için mangalda pişirmedik yaniiii mangal tadı olmuyor ama olsun oluşumdaa yedi bizim yediklerimizden ama her yanı yağ kir oldu bizim buralarda leydi yalasa doycak denir obiçim yani :icecreamleydi bizim köpeğimiz) allahtan hazırlıklı gitmiştim sonradan tüm üstünü değiştirdim yerimseniben çokkk güzel bir gündü
kızlar şoktayım.. ve de çok üzgün ve şaşkınım..
bugün o kadar mutluydum ki.. yarım saat önce eşim aradı hayatım anneler günü için sana üzerinde ela yazan bi altın kolye alacaktım kuyumcu kapanmış dedi.. bende güldüm tel de şaka yapıyor heralde diye. önemli değil dedim. neyse sonra eve geldi ve cidden eli boş. kuru kuru bi anneler günümü kutladı. ve çiçek bile yok. üstelik bu adam çiçekçi. 13 yıldır birbirimizi tanırız. hiçbir özel günümü atlamamıştı ama bu önemli gün benim için ilk olan günü atladı..
hala inanamıyorum ve neredeyse ağlıycam kendimi zor tutuyorum. bi de dyoki yarın alıcami. sinir oldum ne dyceğimi bilemedim. önemli değil alma dedm. senağlamasenağlama
foto mu delikafadulden hani nerde delikafadulden halay bitümü :çok üzgünüm:anammmmmmmmmmmmmmmmmm benim kızında halayı varmış foto yükliyim bari hadin halayaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa süper yaaaaa kibar kızın diş cıkarması bile kibar Şenizkızlarrrrrrrrrrrr
ıklimm annesineeee hediyesini verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ALTTAN İKİ TANE DİŞ PATLATMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.sabah gordum...:::teytey:
ahan o öküzden bi denede bende var kötükedihüso du bAkam bende 15 ini bekliorum ayın :sm_confused:kızlar şoktayım.. ve de çok üzgün ve şaşkınım..
bugün o kadar mutluydum ki.. yarım saat önce eşim aradı hayatım anneler günü için sana üzerinde ela yazan bi altın kolye alacaktım kuyumcu kapanmış dedi.. bende güldüm tel de şaka yapıyor heralde diye. önemli değil dedim. neyse sonra eve geldi ve cidden eli boş. kuru kuru bi anneler günümü kutladı. ve çiçek bile yok. üstelik bu adam çiçekçi. 13 yıldır birbirimizi tanırız. hiçbir özel günümü atlamamıştı ama bu önemli gün benim için ilk olan günü atladı..
hala inanamıyorum ve neredeyse ağlıycam kendimi zor tutuyorum. bi de dyoki yarın alıcami. sinir oldum ne dyceğimi bilemedim. önemli değil alma dedm. senağlamasenağlama
bende ösledim :çok üzgünüm: denk gelemedik bi :çok üzgünüm:kizlar anneler gununuz kutlu olsun.. a.s.
Allah bizi sevdiklerimizden ozellikle de yavrularimizdan hic ayirmasin.. :Saruboceq:
iklimin ilk dislerini kutluyoruz. :teytey: cok sevindim ya, ne guzel bir anneler gunu hediyesi..
celeeenn nerdesin yaaa? ozledim seni kizim. ne zamandir konusamadik..
iyi akşamlar a.s.
iklimin ilk dişleri çıkmış hemde ikisi aynı andamı sağlıklı inci gibi dizilsinler inşallah
cokacimcoookbiz bugün pikniğeeee gittikkk ama piknikte yiyeceklerimizin hepsini evde hazırladık yiğite de yedirmek istediğimiz için mangalda pişirmedik yaniiii mangal tadı olmuyor ama olsun oluşumdaa yedi bizim yediklerimizden ama her yanı yağ kir oldu bizim buralarda leydi yalasa doycak denir obiçim yani :icecreamleydi bizim köpeğimiz) allahtan hazırlıklı gitmiştim sonradan tüm üstünü değiştirdim yerimseniben çokkk güzel bir gündü
iyi akşamlar a.s.
kızlarrrrrrrrrrrr
ALTTAN İKİ TANE DİŞ PATLATMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.sabah gordum...:::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hıcbır belırtı gostermedı maşalahhhhhhhhhhh
huzursuzlanmadı,,doğrduzgun dişi kasınmadı bıle :teytey:
arkadaslar sızlerde ınsallah boyle kolay cıkarırsınızz
Kizlarr esim bana cok guzel cecek yaptirmis ay cok sasridimm beklemiyodum arada boyle bi essiyoo benimkine bi kirmizi bide mavi gull mavi gulun bazim hayatimizda daha dogrusu onun icin cok onemi var ilk tanistigimizda yani ilk bulusmamizda bana mavi gul almisti ben ona tav olup teklifini kabul ettiydim cok romantik diye hos odunmus romantzmle alakssi yokmus ama dedigim gibi arada icindeki romantik erkegi cikariyoo cok mutlu oldum bee hic beklemiyodumm aslinda hediyemi almistim sabah kavinvaldem bana kiyafet alcakmis ama bedeni tutturamam diye parasini verdi sen al diye o bakimdan cicek beklemiyodum sasirdim
iyi akşamlar a.s.
sselamm sevgili ekim annişleri
ben gecikmişim bugün ama yine de hepimizin hayatının ilk anneler günü kutlu olsun allahım evlatlarımızı bize bağışlasın mutlu hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsina.s.
bugün sabah baya işlendim ankaraya gitmeden halıları yıkamaya vermiştik ev halısız pek çıplaktı tüm evi temizleyip halıları serdim sonra buzdolabı tamtakırdı alışverişe gidip onu doldurduk kocişim dışarı çıkmışken yemeği de dışarda yiyelim dedi bugün yemekle ğraşma dedi:asigim:
ayrıca sabah oğluşumla beraber dışarı çıkmşlardı meğersem çiçek toplamışlar bana a.s. oğluşum da ağzına sokmadan çiçekleri getirmeyi baarmış:asigim: bi de ufak bi hediye almışlar ama benim için en büyük hediye oğluşum la kocişim zaten çok sefiyom ben onları:asigim:
Canim bak dusunmus iste ne guzel takma uzme kendini
ıııhhh başıııımmm ııııhhhhh başııııımmm kafamçokkarıştı
foto mu delikafadulden hani nerde delikafadulden halay bitümü :çok üzgünüm:
aaa süper yaaaaa kibar kızın diş cıkarması bile kibar Şeniz
ahan o öküzden bi denede bende var kötükedihüso du bAkam bende 15 ini bekliorum ayın :sm_confused:
bende ösledim :çok üzgünüm: denk gelemedik bi :çok üzgünüm:
mangalsız piknikmi olur ule :mymeka: yakacaadın mangalı gaffur pijamalı erkeğin yelleyeceddiii offff cokacimcoook acıktım beeee cokacimcoook
merhaba kızlarrr
ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN :teytey: :teytey: :teytey:
:roflol: :roflol:
:çok üzgünüm: canım ya çok üzüldüm ne diyebilirim ki :çok üzgünüm: allah yavrularını sana bağışlasın :çok üzgünüm:
kızlarrrrrrrrrrrr
ALTTAN İKİ TANE DİŞ PATLATMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.sabah gordum...:::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Kizlarr esim bana cok guzel cecek yaptirmis ay cok sasridimm beklemiyodum arada boyle bi essiyoo benimkine bi kirmizi bide mavi gull mavi gulun bazim hayatimizda daha dogrusu onun icin cok onemi var ilk tanistigimizda yani ilk bulusmamizda bana mavi gul almisti ben ona tav olup teklifini kabul ettiydim cok romantik diye hos odunmus romantzmle alakssi yokmus ama dedigim gibi arada icindeki romantik erkegi cikariyoo cok mutlu oldum bee hic beklemiyodumm aslinda hediyemi almistim sabah kavinvaldem bana kiyafet alcakmis ama bedeni tutturamam diye parasini verdi sen al diye o bakimdan cicek beklemiyodum sasirdim
kizlar anneler gununuz kutlu olsun.. a.s.
Allah bizi sevdiklerimizden ozellikle de yavrularimizdan hic ayirmasin.. :Saruboceq:
iklimin ilk dislerini kutluyoruz. :teytey: cok sevindim ya, ne guzel bir anneler gunu hediyesi..
celeeenn nerdesin yaaa? ozledim seni kizim. ne zamandir konusamadik..
sselamm sevgili ekim annişleri
ben gecikmişim bugün ama yine de hepimizin hayatının ilk anneler günü kutlu olsun allahım evlatlarımızı bize bağışlasın mutlu hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsina.s.
bugün sabah baya işlendim ankaraya gitmeden halıları yıkamaya vermiştik ev halısız pek çıplaktı tüm evi temizleyip halıları serdim sonra buzdolabı tamtakırdı alışverişe gidip onu doldurduk kocişim dışarı çıkmışken yemeği de dışarda yiyelim dedi bugün yemekle ğraşma dedi:asigim:
ayrıca sabah oğluşumla beraber dışarı çıkmşlardı meğersem çiçek toplamışlar bana a.s. oğluşum da ağzına sokmadan çiçekleri getirmeyi baarmış:asigim: bi de ufak bi hediye almışlar ama benim için en büyük hediye oğluşum la kocişim zaten çok sefiyom ben onları:asigim:
günaydın güsel anneler ve bebişlerineeee
ilk anneler günümüz kutlu olsun daha nicelerine inşallah
kızlarr günaydın..
Allahım çok şükür sana.. bu mutluluk tarif edilemeyecek kadar güzel. yaşadığım yaşayabileceğim en güzel duyguyu bugün içime sindirerek yaşıyorum. tek gülüşü tek bakışı dünyalara değermiş..
Hepimizin ANNELER GÜNÜ BAYRAMI kutlu olsun.resmen bayram gibi hissediyorum bugün..
sabah çok duygulandım eşimde erken gitmişti.. eşime ve tabii elaya bir mektup yazdım. hem ağladım hem yazdım.. akşama eşime vericem. kızıma yazdığımıda saklıycam.
Gunaydin tatli anneler annaler gununuz kutlu olsunn
günaydınnn Anneler gününüz kutlu olsun bir ömür evlatlarınızla mutlu ve huzurlu olun
bende bugünümü oğlum ve kızımla geçireceğim kızım büyük olduğu için kahvaltı hazırlıyor bize beni mutfağa katmıyor en büyük mutlukluk bu işte evladınızın ayakları üstünde durup istediklerini yapabilmesi kendi başına birey olabilmesi inşallah sizlerde ogünleri görürsünüza.s.
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun RABBİM yavrularımızla beraber uzun yıllar sağlıklı mutlu birlikte olmayı nasip etsin
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
hepimizin anneler günü kutlu olsun birçoğumuz için ilk bilmezdim bu duygunun bu kadar güzel olduğunu sanki ondan önce hayatım hiç olmamış gibi hissettireceğini bir gülüşüyle dünyanın en mutlusu edecek sayılı kişilerden olacağını bilmezdim kızım sana teşekkürler bu güzel duyguyu tatttırdın bana rabbim binlerce kez şükürler duam bütün bebeklerin yüzü hep sağlıkla gülsün ailerine bağışlasın hayırlı evlat olsunlar hep iyi günlerini görürüz inşallah
cümle dileyenin evini bu güzel gülücüklerden eksik etme
annem değerini biliyordum elbet ama anne olunca daha iyi anladım yüzü kalbi bana göre en güzel olan kadın minnettarım sana anneler günün kutlu olsun
hepimizin anneler günü kutlu olsunnnnnn
tünaydın kızlarrrrrrrrrrrr.hepinizin ilk anneler gününüz kutlu olsun.nice yıllara inşallah bebişlerimizle sağlıklı,sıhhatli,mutlu bir hayata.
dün gece eylül hiçç uyumadı.hepimizi ayağa dikti.burnundan nefes alamıyo.uykusuna yansıyo bu da.gece cinnet geçirecektim.neyse bu günü böyle tatsız şeylerle bızmayım.
aydeeeeeeee tey tey teyyyyyyy :teytey::teytey:bu arada biz bugün 7 ay 1 günlük olduk.dün burası hata verdi giremedim.şimdi söyleyim dedimm
canım benimmm yaaaa :teselli:arkadaşlar hepimizin anneler günü olsun ve tabi annelerinizinde benim için anneler günü çok buruk geçiyor hiç bişş anlamıyorum 2 yıldır çünkü annecimi anneler gününden 2 gün önce kaybettim bundan 2 yıl önce allah herkesin anasına sağlıklı ömürler onları başınızdan eksik etmesin bugün benim için kötü bi gün paylaşmak istedim ama anne olmam birazda olsa acımı hafifletiyo iyiki kuzularım var onlar olmasa hayat çok zor olurdu herhalde annelerinizn kıymetini bilin onlarsız bir hayat çok dayanılmaz buna inanın
aminnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:senağlamagooooooooddddd morning ekim analaaaarııııııahan celende geldi alkisalkisalkis
kocacım nöbetteb cıktı aldı kızınıda yanına uyuyo :mymeka: bende kılanmış tam 20 sayfa okudum laelaelaelaelae
hepinizin anneler gunu mubarek olsun
7 senedir yanlız/ağlayarak kutladığım bu gunu allahıma cok şükür artık kızımla kutluyorum :Saruboceq:
rabbim kimseyi bu yolda oyalama.sana bugun el acıp bir evlat diye yalvaran kadınların dualarını geri cevirme :Saruboceq: senağlama cok zor allahım sabır ver sabırlarınında karsılığını ver :Saruboceq:senağlama ve sana binlerce kez şükür :Saruboceq:
annnaaaamm yüriiiiii alkisalkisalkis ay cok güzel yaaa..valla darısı basımıza.evde minicik bişi pati pati gezcek delikafadulden
anneciğinede sağsalim kavusun hadi gözün aydın a.s.
hey maşallah girayıma beeeee edhak ında dediği gibi biz 1 tane cıkarana kadar sizin 20 lik cıkcak heralde zeynepcimher gelen yeni dişi ona sağlık mutlulık getirsin inşallah
o meme muhabbetini hiç deme bana en korktuum yaaaa
höynk
ya diyet falan mı yapıonuz yoksa durduu yerdemi gidio :sm_confused: ben daha kilo alıyorum yaaaa senağlama nerdeyse hamile pantolonum dar gelicek.en uak bir diyette de süt gidii laelaelaelaelae
ooff cemrede ööle yaa iicene memeye düştü zaten meme bitiydi artık oranın bi parcası gibi görüyorum.sürekli emcek hiç bişi yemicek cocuk.işte hep bunlar emzik almadıklarından oldu Çok üzgünüm çoook alsalardı kendi kendilerine oyalancaklardı
gecmişler olsun alexacım allahım bir daha bööle kötü olaylar yasatmasın
amiiiiiinnnnn :Saruboceq:
bende kızımın bize kahvaltı hazırladıı günleri görebilecekmiyim acaba :
Leen iboss analar gunun kutlu olsun yafri naptin nerdeydin
Dbest aklin fikrin yemekte loo mis gibi kokan guller yenirmi olm kurutacam sakliyacam
tenkyu yafrimmm Şeniz anamgile gittik anneler günü hediyesini vermeye, soora bizim oğlan nişanlısıylan geldi, biraz onlarla çene çaldık, gelin kız anneler gününü kutlamaya gelmiş annemin, soora da akşam dayımlar geldi , yengem de anneler gününü kutlamaya gelmiş, işte eve geldik yemek yedik, sıpacanı uyuttuk, bende yeni girebildim daha, sen nettin bakem, gucacın çiçek almış he, alkisalkisalkis
yaa güller dedin de aklıma geldi, benim herüf doğumda bana güllerle dolu kocamaaannnn bi buket yaptırmış, 2 gün hastanede kaldık buruştu, o telaşla vazo filan da getirtmedik hemşirelere, daha doorusu kesilmiş pet şişe getirmişler, biz de ona koymayı unutmuşuz, temizlikçiler de çöp die atmışlar, çiçeeem buruşmuştu hastane köşelerinde, keşke fotoğraf çekilseydim o çiçekle bi, eve getirdim ama buruşmuştu, çok üzülmüştüm, arasından güllerini çıkartıp kuruttum ama ilk andaki gibi muhteşem diildi :çok üzgünüm:
Iste telaseden insanin aklina gelmiyo bide sen sezeryandin hele hic onu dusunecek halde degildin eminim ben son aylardayken herife hep diyodum cicekcilerin onunden gecerken bana su cicegi al diye cok seviyodum canli degil saklanabilir ama agzimla istedim gitmis baska cicek almis bende niye benim istedigimden almadin diye hic demedim
ya uff mesaj yazdım gitmemişşşşkocişim banaa çok güzel çiçek yaptırmış ve bizi yemeğe çıkardı:asigim: gerçi oğlum uykusu geldiği için biraz burnumuzdan getirir gibi oldu yemeğimizi sırayla yemek zorunda kaldıkkafamçokkarıştı ama olsun hoş bir akşamdı gece sonunda sahilde yürüyüş yaptık
evet yaa çok üzülüyom, keşke bi fotoğraf çektirseydim, maa dediğin gibi telaştan acıdan aklıma gelmedi, bi de ben çok acı çektim, onu bile görcek gözüm yoktu, herife ilk evlendiğimiz günden beri sayıklar dururdum, bana kocamannnn bi buket gül getirceksin doğumdan soora, bak bi getirme sana bebeni göstertmem diye tehdit ederdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o da yav bana bırak ben hallederim derdi, çok güzel bi buket getirmişmiş, hayal ettiğimden bile güzeldi, bi sürü gül vardı içinde, ama anesteziden uyandığımda eşim o koca buketi bana gösterdi, bak güzelim sana güller aldım diye, onu bile görcek gözüm yoktu, sadece boş boş baktım, bi de yüzük almıştı bana doğum hediyesi, kadife kırmızı bi kutunun içindeydi, onu gösterdi, parmağıma taktı, hiç tepki veremedim, eskien hep hayal ederdim, kocam doğumdan çıkınca bana çiçek vercek, ben de ona sarılcam, bebişiimize sarılcaz ağlaşcaz, soora bebişimizi ortamıza alıp birlikte fotoğraf çekilcez sarmaş dolaş die, işte sezeryanın bu tarafı kötü, hayallerimi yaşayamadım, üzülüyom yaa, böcemi bile görcek gözüm yoktu :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?