ya uff mesaj yazdım gitmemişşşşkocişim banaa çok güzel çiçek yaptırmış ve bizi yemeğe çıkardı:asigim: gerçi oğlum uykusu geldiği için biraz burnumuzdan getirir gibi oldu yemeğimizi sırayla yemek zorunda kaldıkkafamçokkarıştı ama olsun hoş bir akşamdı gece sonunda sahilde yürüyüş yaptık
neyse ben gidip yatiyimm hadi byy
evet yaa çok üzülüyom, keşke bi fotoğraf çektirseydim, maa dediğin gibi telaştan acıdan aklıma gelmedi, bi de ben çok acı çektim, onu bile görcek gözüm yoktu, herife ilk evlendiğimiz günden beri sayıklar dururdum, bana kocamannnn bi buket gül getirceksin doğumdan soora, bak bi getirme sana bebeni göstertmem diye tehdit ederdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o da yav bana bırak ben hallederim derdi, çok güzel bi buket getirmişmiş, hayal ettiğimden bile güzeldi, bi sürü gül vardı içinde, ama anesteziden uyandığımda eşim o koca buketi bana gösterdi, bak güzelim sana güller aldım diye, onu bile görcek gözüm yoktu, sadece boş boş baktım, bi de yüzük almıştı bana doğum hediyesi, kadife kırmızı bi kutunun içindeydi, onu gösterdi, parmağıma taktı, hiç tepki veremedim, eskien hep hayal ederdim, kocam doğumdan çıkınca bana çiçek vercek, ben de ona sarılcam, bebişiimize sarılcaz ağlaşcaz, soora bebişimizi ortamıza alıp birlikte fotoğraf çekilcez sarmaş dolaş die, işte sezeryanın bu tarafı kötü, hayallerimi yaşayamadım, üzülüyom yaa, böcemi bile görcek gözüm yoktu :çok üzgünüm:
bizim çiçeğimizin balondan sülemeleri vardı bide cam vazo içine konmuştu bende onları saklıyom ne güzek kocan doğum hediyesini şak diye getirip takmış valla çok takdir ettim ibolyacım benimki daha hala alacak alt tarafı bileklik özellikle bugün alır diye bekliyodum ama yok bir kuru çiçek bide yemek-tatlicadiarzu-[/I]
Uzulme canim yaa bak ne guzel yusuf eymen saglikli ya gerisi boss allah acisini agrisini yasatmasin ins bende dogum yaptim odama cikardilar saat 8 e geliyoducarsamba gunuydu esime kanal d yi acin yaprak dokumu basladi dedim pu hahahh ve actilar onu izledim
bizim çiçeğimizin balondan sülemeleri vardı bide cam vazo içine konmuştu bende onları saklıyom ne güzek kocan doğum hediyesini şak diye getirip takmış valla çok takdir ettim ibolyacım benimki daha hala alacak alt tarafı bileklik özellikle bugün alır diye bekliyodum ama yok bir kuru çiçek bide yemek-tatlicadiarzu-[/I]
Bi kuru cicek bide yemek diye begenmiyon mu lenn daha ne istiyonn benim herif ben dogum yapinca altin islemeli bilenzik almis daha dogrusu ben aldim dedi ama kaynanam almis ben hatta 2.de Dogur set alirim dedi kari tesvik ediyo bebe manyaa bidaha cocuk yapmam diye korkuyo
Uzulme canim yaa bak ne guzel yusuf eymen saglikli ya gerisi boss allah acisini agrisini yasatmasin ins bende dogum yaptim odama cikardilar saat 8 e geliyoducarsamba gunuydu esime kanal d yi acin yaprak dokumu basladi dedim pu hahahh ve actilar onu izledim
ööle tabi, hiçbişey onun sağlığından önemli diil, ama işte hayellerimdeki gibi olmadı ona üzülüyom biraz, çok da takmıom aslında, işte senle konuşunca aklıma geldi, yoksa normalde hiç aklıma bile gelmio, anam sende çok komikmişin yav, doğumdan çıkar çıkmaz yaprak dökümünü mü sayıkladın :roflol::roflol:
Hehehe len ne bilem dogum kafama vurdu herhal bide dogum yaptim haceri aldi gittiler kalktim bende gidicem diye dikis atilacakmis geri yattim dikis atarlarken de uyukladim
vallaa baa denizlinin tapusunu sana vercez desleer yine tırsıyom artık :roflol::roflol:
len manyak ben çocuk bakmaktan kokmuom doğurmaktan korkuyom, ne hamilelik ne çocuk bakımı hiçbiri korkutmuyo beni, ona gücüm var da şu sezeryandan acayip tırsmışım, bi daa yimiyo :roflol::roflol:aynen bacım ayyneeenn çocuk işi sabır işi ben bi tanede kafayı yemek üzereyim hemde daha 7 ay olduu büyüyecekler dertleride büyüecek aman Allah sağlık versinde bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin
vallaa baa denizlinin tapusunu sana vercez desleer yine tırsıyom artık :roflol::roflol:
len manyak ben çocuk bakmaktan kokmuom doğurmaktan korkuyom, ne hamilelik ne çocuk bakımı hiçbiri korkutmuyo beni, ona gücüm var da şu sezeryandan acayip tırsmışım, bi daa yimiyo :roflol::roflol:
lokal anestezi mi yaptılardı anam, ondanmı uyukladın, naha seni :roflol::roflol:
iyi geceler sevgili analar. geçmişi okuyam dedim ama çok kaynatmışsınız yarıda bıraktım.
bizde bugün ablamın kızının doğum günü vardı oraya gittik.pasta fln yedik.ondan önce kocişim bizi gezdirdi. hem kendi işlerini halleti hemde bizi gezdirdi.2 işi bir arada yapmaya bayılır. brenim gibi kaydirigubbakcemile3.
ablamdan çıkmamız akaşm oldu. oradan alışveriş merkezine fln gittik.oğluşuma yazlık şapka baktım ama beğenemedim.
haft başında oğlum ne güzel bana hediyesini vermişti. böyle hhnneeee hhhnnneee diyordu.
dün gece anlamadım.emzirdim tam doydu bitti derken gözleri kapalı figan feryat bağırmaya başladı.ne olduğunu bend eanlayamadım.sabahın 4.buçuğu neyse ışığı fln açtım avunsun fln diye yok ne çağre, babamız uyandı o aldı biraz kucağına sakinleşsin diye, ama ne mümkün tam durulur gibi oluyor yine ses yükseliyor.sonra baktım olacak gibi değil aldım kucağıma uyutamaya çalıştım.sesi küçüldü biraz tam dalar gibi oluyor tekrar başlıyor ağlamaya böyle tam bir saat geçti.yatağınma bırakıyorum , tam bırakırken yine ağlıyor. sonra yine sil baştan uyutmaya çalışıyporum. 1 saat uyuduk uyumadık , yine ağlayarak uyandı.tekrar emzirmeye çalıştım.sakinleşir gibi oldu ,ama kucakta zar zor uyudu.tam yatağına bırakıyorum yine başlıyor ağlamaya.soydum bakım hiç bir yerinde görünür bişy yok.bir ara eşime verdim.o sakinleştirmye çalıştı fln.gün ışıdı zaten.
biraz uyumuşuz , bizim beyefendi sabah 8.30 gibi gülerek uyanıyor, sanki gec eo ağlamamışı gibi lülülülülülü .şimdi bu gece uyuturjken yine zor uyudu. bkalaım neye çıkacak bu işin sonu.:uhm:
Tirsmaa bu guzellikten bu mutluluk cift olsa daha iyi olmazmi yusuf eymenin sana verdigi mutlulugun aynindan bidene daha hep berarber hamile kalak gene dogurak ule yas gecmeden
Allah iyiliiini versin kızım o acı en fazla bi kaç günlük ne korkuyon ben çocuk olayından tırstım ya yok biberon almadı yok meme almadı valla yıprattı beniiii
Epidural yapildi sen diyonya sezeryanddan korkuyom diye epidural sezeryan yaparsin sende 2. Yi hem bebenin doguduna bakarsin hemde ayilma bayilma derdi yok tirsma yane
allah allah niye öle yaptı acaba CADIARZU
ama mahvetti beni dün gice valla.
e aynı zamanlarda nasıl tutturcaz lan :roflol::roflol: olm bana güvenmeyin yoğsan ortada kalırsınız, ben 8 senede bi denk getiriyom söliiim :roflol::roflol:
bend evarım bende. ama dün gice karar virdim biraz zaman geçsin.
yok valla ben çok acı çektim, elalem 4. gün çarşıya pazara gidiyomuş ben yerimden kalkamıyodum, ağrı kesiciler bile fayda etmedi, sürekli ağrım vardı, bi de ağrı kesici yapmasalar nolurdu halim bilmem -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?