2008 Ekim Anneleri

bebeyle anca o kadar olur zaten len, ne güzel düşünmüş kocan yimeğe çıkarmış, daha ne istion kaydirigubbakcemile3
neyse ben gidip yatiyimm hadi byy

güle güle yafrim, ben de yatacam :a015:

Uzulme canim yaa bak ne guzel yusuf eymen saglikli ya gerisi boss allah acisini agrisini yasatmasin ins bende dogum yaptim odama cikardilar saat 8 e geliyoducarsamba gunuydu esime kanal d yi acin yaprak dokumu basladi dedim pu hahahh ve actilar onu izledim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hee bak o bana süprriz oldu, ben de beklemiyodum, yani bekliyodum da hemen beklemiyodum, ama baa sözü var, bi dene bana bi dene böceeme adana burması bozucik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaa eşim o yönden çok bonkör davrandı, hamile kaldığım ilk zaman bana hamilelik hediyesi künye alıverdi, soora doğum günü hediyeisi cep telefonu alıverdi, doğurdum yüzük alıerdi, bakam bekliiim, sıra adana burmalarında :jeyyar::roflol::roflol:

ööle tabi, hiçbişey onun sağlığından önemli diil, ama işte hayellerimdeki gibi olmadı ona üzülüyom biraz, çok da takmıom aslında, işte senle konuşunca aklıma geldi, yoksa normalde hiç aklıma bile gelmio, anam sende çok komikmişin yav, doğumdan çıkar çıkmaz yaprak dökümünü mü sayıkladın :roflol::roflol:

Bi kuru cicek bide yemek diye begenmiyon mu lenn daha ne istiyonn benim herif ben dogum yapinca altin islemeli bilenzik almis daha dogrusu ben aldim dedi ama kaynanam almis ben hatta 2.de Dogur set alirim dedi kari tesvik ediyo bebe manyaa bidaha cocuk yapmam diye korkuyo

vallaa baa denizlinin tapusunu sana vercez desleer yine tırsıyom artık :roflol::roflol:

delikafadulden benimde doğumdan sonra ağzım bi tarafta burnum bi taraftaydı ıyy hatırlamak bile istemiyorum ameliyathaneden çıkarken millete salak gibi Allah razı olsun diyodum

Hehehe len ne bilem dogum kafama vurdu herhal bide dogum yaptim haceri aldi gittiler kalktim bende gidicem diye dikis atilacakmis geri yattim dikis atarlarken de uyukladim

vallaa baa denizlinin tapusunu sana vercez desleer yine tırsıyom artık :roflol::roflol:

aynen bacım ayyneeenn çocuk işi sabır işi ben bi tanede kafayı yemek üzereyim hemde daha 7 ay olduu büyüyecekler dertleride büyüecek aman Allah sağlık versinde bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin

aynen bacım ayyneeenn çocuk işi sabır işi ben bi tanede kafayı yemek üzereyim hemde daha 7 ay olduu büyüyecekler dertleride büyüecek aman Allah sağlık versinde bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin
len manyak ben çocuk bakmaktan kokmuom doğurmaktan korkuyom, ne hamilelik ne çocuk bakımı hiçbiri korkutmuyo beni, ona gücüm var da şu sezeryandan acayip tırsmışım, bi daa yimiyo :roflol::roflol:

Tirsmaa bu guzellikten bu mutluluk cift olsa daha iyi olmazmi yusuf eymenin sana verdigi mutlulugun aynindan bidene daha hep berarber hamile kalak gene dogurak ule yas gecmeden

iyi geceler sevgili analar. geçmişi okuyam dedim ama çok kaynatmışsınız yarıda bıraktım.
bizde bugün ablamın kızının doğum günü vardı oraya gittik.pasta fln yedik.ondan önce kocişim bizi gezdirdi. hem kendi işlerini halleti hemde bizi gezdirdi.2 işi bir arada yapmaya bayılır. brenim gibi kaydirigubbakcemile3.
ablamdan çıkmamız akaşm oldu. oradan alışveriş merkezine fln gittik.oğluşuma yazlık şapka baktım ama beğenemedim.
haft başında oğlum ne güzel bana hediyesini vermişti. böyle hhnneeee hhhnnneee diyordu.
dün gece anlamadım.emzirdim tam doydu bitti derken gözleri kapalı figan feryat bağırmaya başladı.ne olduğunu bend eanlayamadım.sabahın 4.buçuğu neyse ışığı fln açtım avunsun fln diye yok ne çağre, babamız uyandı o aldı biraz kucağına sakinleşsin diye, ama ne mümkün tam durulur gibi oluyor yine ses yükseliyor.sonra baktım olacak gibi değil aldım kucağıma uyutamaya çalıştım.sesi küçüldü biraz tam dalar gibi oluyor tekrar başlıyor ağlamaya böyle tam bir saat geçti.yatağınma bırakıyorum , tam bırakırken yine ağlıyor. sonra yine sil baştan uyutmaya çalışıyporum. 1 saat uyuduk uyumadık , yine ağlayarak uyandı.tekrar emzirmeye çalıştım.sakinleşir gibi oldu ,ama kucakta zar zor uyudu.tam yatağına bırakıyorum yine başlıyor ağlamaya.soydum bakım hiç bir yerinde görünür bişy yok.bir ara eşime verdim.o sakinleştirmye çalıştı fln.gün ışıdı zaten.
biraz uyumuşuz , bizim beyefendi sabah 8.30 gibi gülerek uyanıyor, sanki gec eo ağlamamışı gibi lülülülülülü .şimdi bu gece uyuturjken yine zor uyudu. bkalaım neye çıkacak bu işin sonu.:uhm:

len manyak ben çocuk bakmaktan kokmuom doğurmaktan korkuyom, ne hamilelik ne çocuk bakımı hiçbiri korkutmuyo beni, ona gücüm var da şu sezeryandan acayip tırsmışım, bi daa yimiyo :roflol::roflol:

Allah iyiliiini versin kızım o acı en fazla bi kaç günlük ne korkuyon ben çocuk olayından tırstım ya yok biberon almadı yok meme almadı valla yıprattı beniiii

kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi yav hadi herkese iyi gecelerr datlu rüyalaaaarr

allah allah niye öle yaptı acaba CADIARZU
Tirsmaa bu guzellikten bu mutluluk cift olsa daha iyi olmazmi yusuf eymenin sana verdigi mutlulugun aynindan bidene daha hep berarber hamile kalak gene dogurak ule yas gecmeden

e aynı zamanlarda nasıl tutturcaz lan :roflol::roflol: olm bana güvenmeyin yoğsan ortada kalırsınız, ben 8 senede bi denk getiriyom söliiim :roflol::roflol:
Allah iyiliiini versin kızım o acı en fazla bi kaç günlük ne korkuyon ben çocuk olayından tırstım ya yok biberon almadı yok meme almadı valla yıprattı beniiii

yok valla ben çok acı çektim, elalem 4. gün çarşıya pazara gidiyomuş ben yerimden kalkamıyodum, ağrı kesiciler bile fayda etmedi, sürekli ağrım vardı, bi de ağrı kesici yapmasalar nolurdu halim bilmem -tatlicadiarzu-

Epidural yapildi sen diyonya sezeryanddan korkuyom diye epidural sezeryan yaparsin sende 2. Yi hem bebenin doguduna bakarsin hemde ayilma bayilma derdi yok tirsma yane

evet evet epidural gerçekten iyi oluyo.beni tam ameliyat hameye alıyorlarken ,bi tırstım. hani şansım olsa kalkıp gidecektim. sonra bana bir sakinleştirici yaptılar, doğumda olduğumu bilem unutmuştum kaydirigubbakcemile3. benim oğluşum ağlıyo ben d ediyom, bu ses nereden geliyo diye kendi kendime:roflol: allahtan doktor dedi , bak bu senin oğlunun sesi diye. ahh o günler ahhh. o zman sanki kendimize daha fazla vakit ayırıyoduk.mahvetti bu sıpalar bizi :asigim:

ağrı hissi her vücudta farklı hisediliyormuş.ikinci umarım daha iyi olur.hepsi bir olcek değil ya.yusufumuz gardaşsız bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…