2008 Ekim Anneleri

ya ben epiduralden de tırsıyorum kaydirigubbakcemile3 onda da uzman kişiler tarafından yapılmazsa felç kalma riski filan var dediler, aslında çok güzel, herşeyi canlı canlı yaşıyosun, bebeğinin ilk doğduğu anı ilk çığlığını bütün ilklerini görüyosun, soora ona dokunabiliyosun, bi de müzik dinletiyolarmış sanırım, cesaret iğnesi de vuruyolarmış, amannn tırsıyom işte yaa kaydirigubbakcemile3 bakalım belkim ilerde cesarete gelirsem tayyip amcamın sözünü dinliycim, en aşşa 3 dene, durmak yok yola devam :roflol::roflol:
ağrı hissi her vücudta farklı hisediliyormuş.ikinci umarım daha iyi olur.hepsi bir olcek değil ya.yusufumuz gardaşsız bırakma.

yok benden 6 tane de myom temizlemişler, kanımca onun acısını da çektim, belki 2. bu kadar zor olmaz ama işte tırstım, bi de çok taze ya daha, bakalım bikaç sene geçsin belki cesarete gelir yusufa kardaşcıklar yaparum :jeyyar::roflol::roflol:

günaydınlar güsel bir hafta olur inş
baya kıllatmışınız geçmişi okurum inş fırsat buldukça

günaydınnlar yine bi haftaya başladık hepimize sorunsuz bol uykulu huzurlu bi hafta olur inş

çıtır kız iklim diş çıkarmış hemde iki tane birden hayırlı olsun incileriniz

ben bi oğluşuma sebze çorbası yapıp geliiyiim

tünaydın mirmirmirmir oofff basım gecmedi daha yaaa laelaelaelaelae aksi gibi 6 da kalkktı cadıı ne işi varsa :sm_confused:

delikafadulden benimde doğumdan sonra ağzım bi tarafta burnum bi taraftaydı ıyy hatırlamak bile istemiyorum ameliyathaneden çıkarken millete salak gibi Allah razı olsun diyodum
puhahaaaa ay sabah sabah cok güldüm yaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
len manyak ben çocuk bakmaktan kokmuom doğurmaktan korkuyom, ne hamilelik ne çocuk bakımı hiçbiri korkutmuyo beni, ona gücüm var da şu sezeryandan acayip tırsmışım, bi daa yimiyo ::
biz dün kocacımlan konustuk.allah izin verirse seneye subat ayında yine hamile kalmakya karar verdim.o doğuduğunda cemrede 2 yasında lucak e yeter zaten
alla allaaa fisfisfis diş mi gelcek ki :uhm: gerci su ana kadar cıkaran bebeklerin hepsi patdadanak cıkarıverdi dişlerini alkisalkisalkis
Allah iyiliiini versin kızım o acı en fazla bi kaç günlük ne korkuyon ben çocuk olayından tırstım ya yok biberon almadı yok meme almadı valla yıprattı beniiii
yok anam seni yıpratan ne biberon ne meme.seni yıpratan varsa yoksa kaka :lepi:

he he gene ekim anası mı olcan lenkaydirigubbakcemile3
yok anam ben ekim ayını bi kez denedim hem evde herkes ekim doğumlu yok ikinciyi mart nisan bebesi yapmayı düşünüyom ben inş:jeyyar:

sabah 6 mıdelikafadulden namaza mı kalkmış cadı:roflol: hiç uyumadı mı bu saate kadar uyusaydın be kuş baş ağrının çoğu uykusuzluk yorgunluktantan dır

biz dün kocacımlan konustuk.allah izin verirse seneye subat ayında yine hamile kalmakya karar verdim.o doğuduğunda cemrede 2 yasında lucak e yeter zaten
:

hadi ya alkisalkisalkis hadi bakalım kolay gelsin şimdiden cemreye kardeş gelecek :CüvCüv:

bana kalsa şuan 2.ye hamileydim sağlıklı olsun da hangi ay olursa olsun :asigim: siparişle oluyosa lülünün aynısından biberon ve emzik alanını bir adet sarınız lütfen

heee burdayımmm
ne göstercen moklu bez mi
ahahahahahaaaa :roflol: :roflol:
uyududa 1 saatı gecmez.ni bööle yapii bilmiim :sm_confused:
he anam ekim anası olmayı istiim. :dance:
hadi ya alkisalkisalkis hadi bakalım kolay gelsin şimdiden cemreye kardeş gelecek :CüvCüv:
mersi boku
bana da göstert bana dadelikafaduldendelikafadulden

göstertem mi :jeyyar: şş baa bak gecende sordum ama okumadın zaar.sen o söölediğim kişiyi kocene sordun mu?

hangi kişiyi ya ben öle bişey okumadım delikafadulden korkutma nnennn ne istiyon bizdennn kaydirigubbakcemile3

bana kalsa şuan 2.ye hamileydim sağlıklı olsun da hangi ay olursa olsun :asigim: siparişle oluyosa lülünün aynısından biberon ve emzik alanını bir adet sarınız lütfen

he bende cemrenin aynısından yukarıdaki özellikleri tasıyan bir bebek ariim varmidur delikafadulden

hangi kişiyi ya ben öle bişey okumadım delikafadulden korkutma nnennn ne istiyon bizdennn kaydirigubbakcemile3

he acan taktım peşinize.şimdilik bir kişinin üstünde duruyok sonra sıra sizede geliceeeeeekkk kötükedihüso :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…