evet evet epidural gerçekten iyi oluyo.beni tam ameliyat hameye alıyorlarken ,bi tırstım. hani şansım olsa kalkıp gidecektim. sonra bana bir sakinleştirici yaptılar, doğumda olduğumu bilem unutmuştum kaydirigubbakcemile3. benim oğluşum ağlıyo ben d ediyom, bu ses nereden geliyo diye kendi kendime:roflol: allahtan doktor dedi , bak bu senin oğlunun sesi diye. ahh o günler ahhh. o zman sanki kendimize daha fazla vakit ayırıyoduk.mahvetti bu sıpalar bizi :asigim:
ağrı hissi her vücudta farklı hisediliyormuş.ikinci umarım daha iyi olur.hepsi bir olcek değil ya.yusufumuz gardaşsız bırakma.
puhahaaaa ay sabah sabah cok güldüm yaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:delikafadulden benimde doğumdan sonra ağzım bi tarafta burnum bi taraftaydı ıyy hatırlamak bile istemiyorum ameliyathaneden çıkarken millete salak gibi Allah razı olsun diyodum
biz dün kocacımlan konustuk.allah izin verirse seneye subat ayında yine hamile kalmakya karar verdim.o doğuduğunda cemrede 2 yasında lucak e yeter zatenlen manyak ben çocuk bakmaktan kokmuom doğurmaktan korkuyom, ne hamilelik ne çocuk bakımı hiçbiri korkutmuyo beni, ona gücüm var da şu sezeryandan acayip tırsmışım, bi daa yimiyo ::
alla allaaa fisfisfis diş mi gelcek ki :uhm: gerci su ana kadar cıkaran bebeklerin hepsi patdadanak cıkarıverdi dişleriniiyi geceler sevgili analar. geçmişi okuyam dedim ama çok kaynatmışsınız yarıda bıraktım.
bizde bugün ablamın kızının doğum günü vardı oraya gittik.pasta fln yedik.ondan önce kocişim bizi gezdirdi. hem kendi işlerini halleti hemde bizi gezdirdi.2 işi bir arada yapmaya bayılır. brenim gibi kaydirigubbakcemile3.
ablamdan çıkmamız akaşm oldu. oradan alışveriş merkezine fln gittik.oğluşuma yazlık şapka baktım ama beğenemedim.
haft başında oğlum ne güzel bana hediyesini vermişti. böyle hhnneeee hhhnnneee diyordu.
dün gece anlamadım.emzirdim tam doydu bitti derken gözleri kapalı figan feryat bağırmaya başladı.ne olduğunu bend eanlayamadım.sabahın 4.buçuğu neyse ışığı fln açtım avunsun fln diye yok ne çağre, babamız uyandı o aldı biraz kucağına sakinleşsin diye, ama ne mümkün tam durulur gibi oluyor yine ses yükseliyor.sonra baktım olacak gibi değil aldım kucağıma uyutamaya çalıştım.sesi küçüldü biraz tam dalar gibi oluyor tekrar başlıyor ağlamaya böyle tam bir saat geçti.yatağınma bırakıyorum , tam bırakırken yine ağlıyor. sonra yine sil baştan uyutmaya çalışıyporum. 1 saat uyuduk uyumadık , yine ağlayarak uyandı.tekrar emzirmeye çalıştım.sakinleşir gibi oldu ,ama kucakta zar zor uyudu.tam yatağına bırakıyorum yine başlıyor ağlamaya.soydum bakım hiç bir yerinde görünür bişy yok.bir ara eşime verdim.o sakinleştirmye çalıştı fln.gün ışıdı zaten.
biraz uyumuşuz , bizim beyefendi sabah 8.30 gibi gülerek uyanıyor, sanki gec eo ağlamamışı gibi lülülülülülü .şimdi bu gece uyuturjken yine zor uyudu. bkalaım neye çıkacak bu işin sonu.:uhm:
yok anam seni yıpratan ne biberon ne meme.seni yıpratan varsa yoksa kaka :lepi:Allah iyiliiini versin kızım o acı en fazla bi kaç günlük ne korkuyon ben çocuk olayından tırstım ya yok biberon almadı yok meme almadı valla yıprattı beniiii
tünaydın mirmirmirmir oofff basım gecmedi daha yaaa laelaelaelaelae aksi gibi 6 da kalkktı cadıı ne işi varsa :sm_confused:
biz dün kocacımlan konustuk.allah izin verirse seneye subat ayında yine hamile kalmakya karar verdim.o doğuduğunda cemrede 2 yasında lucak e yeter zaten
:lepi:
biz dün kocacımlan konustuk.allah izin verirse seneye subat ayında yine hamile kalmakya karar verdim.o doğuduğunda cemrede 2 yasında lucak e yeter zaten
:
dbest burdamın len saa bişi göstertcem bak hele
ahahahahahaaaa :roflol: :roflol:heee burdayımmm
ne göstercen moklu bez mi
uyududa 1 saatı gecmez.ni bööle yapii bilmiim :sm_confused:he he gene ekim anası mı olcan lenkaydirigubbakcemile3
yok anam ben ekim ayını bi kez denedim hem evde herkes ekim doğumlu yok ikinciyi mart nisan bebesi yapmayı düşünüyom ben inş:jeyyar:
sabah 6 mıdelikafadulden namaza mı kalkmış cadı:roflol: hiç uyumadı mı bu saate kadar uyusaydın be kuş baş ağrının çoğu uykusuzluk yorgunluktantan dır
mersi bokuhadi ya alkisalkisalkis hadi bakalım kolay gelsin şimdiden cemreye kardeş gelecek :CüvCüv:
bana da göstert bana dadelikafaduldendelikafadulden
ahahahahahaaaa :roflol: :roflol:
uyududa 1 saatı gecmez.ni bööle yapii bilmiim :sm_confused:
he anam ekim anası olmayı istiim. :dance:
mersi boku
göstertem mi :jeyyar: şş baa bak gecende sordum ama okumadın zaar.sen o söölediğim kişiyi kocene sordun mu?
bana kalsa şuan 2.ye hamileydimsağlıklı olsun da hangi ay olursa olsun :asigim: siparişle oluyosa lülünün aynısından biberon ve emzik alanını bir adet sarınız lütfen
hangi kişiyi ya ben öle bişey okumadım delikafadulden korkutma nnennn ne istiyon bizdennn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?