2008 Ekim Anneleri

bence çok güzel :lepi: arkası bant şeklinde olması çok iyi
sen al memnun kalırsan biz de alalım kaydirigubbakcemile3

valla ben memnun kalırımda bizim menepozlu napar onu bilmiim
şş şimdi size bişe daha göndercem bunu hepiniz kaydedin :lepi:

valla ben memnun kalırımda bizim menepozlu napar onu bilmiim
şş şimdi size bişe daha göndercem bunu hepiniz kaydedin :lepi:

olar kaydedek :1closedeyes:
ya edhak resim eklemiştin galiba ben göremedim onu cemreyle senin oğlanın resmiydi sanırım :dance:

markası ne olaki bunun güselmiymiş dün dışarı çıkardığımda güneşe bakamadı gözlerini kıstı hep kerem de

babybanzc ymiş
cemrede dün cok rahatsız oldu.aaşam bi babişe gösterem.hem arkadan bantlı olması da ii dbestin dediği gibi.kullanımı kolay olur.bunlar baby olanlar.0+2 yas.bide 2+ var onlarda kind mi ne :uhm:

yaaa yazamıyom bi türlü hata veriyii
kız sen sorma dedin di ya nold merak mı ettin şimdik
sormadım valla soraam mı??

aslında ocak ta mantıklı hem kovalar romantik olurmuş
beraber hamiş kalak dicem ama senin ipinle kyuya inilmez sen iki ay erken doğuruverirsin gene:roflol:

ay aman bu defa normal zamanda olsun süpriz oluo baya çocuğn 40ı çıktı ben hala inanamamştım doğurduğumakaydirigubbakcemile3

babybanzc ymiş
cemrede dün cok rahatsız oldu.aaşam bi babişe gösterem.hem arkadan bantlı olması da ii dbestin dediği gibi.kullanımı kolay olur.bunlar baby olanlar.0+2 yas.bide 2+ var onlarda kind mi ne :uhm:

hım bi araştıralım kendime de alcam gözlük normal gözlükçülerde bebeler için olur mu acep

gördn mü siliyoom bak kocacım geldi yemek hazırlıcam
celen sorım mı??:))

ay ne biliim bugun de ruyamda gördüm allah hayra cıkarsın.çanasına kadar gördüm cok özledim die sarılıoz birbirimize.sor bakam taniimi?

he var.ama cok pahalı..bunlarda korumalı.ha nesi yok markasu yok ondan ucuz..chiccoda baktım 70 dedi lülülülülülü

ben geldım ule du bı gecmısı okııımmmm

gel len buraya :mymeka: senin yüzünden 10 sayfa okudum sabah sabah.ne kıllatmısın gece a-aaaaaaaaa :1shok: :enbuyukkk: ösledinömi beni sokullu memet paşa kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok: hamıle mı kalacan anaaaaaaaaa
bende ocak doğumlu olsun istiom 2. olursa tabi...kova burcu olsun istiom benim gibi:asigim:

amanın balıkla boğa olmasın da noolursa olsun kaydirigubbakcemile3 şahsen burcumdan çok çekiyom, bi de herüfün burcundan, aslan tercühümüzdür :lepi:
aslında ocak ta mantıklı hem kovalar romantik olurmuş
beraber hamiş kalak dicem ama senin ipinle kyuya inilmez sen iki ay erken doğuruverirsin gene:roflol:

:roflol::roflol::roflol: ay o zamanlarda erken doğdu mu doğcak mı die korkuoduk şimdik gırgırını yapıoz dimi len, hey gidi günler hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…