bu 30 tl ye indirime girmiş mail geldide.nasıl olarmı?
bence çok güzel :lepi: arkası bant şeklinde olması çok iyi
sen al memnun kalırsan biz de alalım kaydirigubbakcemile3
valla ben memnun kalırımda bizim menepozlu napar onu bilmiim
şş şimdi size bişe daha göndercem bunu hepiniz kaydedin :lepi:
bende ocak doğumlu olsun istiom 2. olursa tabi...kova burcu olsun istiom benim gibi:asigim:
markası ne olaki bunun güselmiymiş dün dışarı çıkardığımda güneşe bakamadı gözlerini kıstı hep kerem de
bebişlerin ayak numaralarını öörenmek için..
olar kaydedek :1closedeyes:
ya edhak resim eklemiştin galiba ben göremedim onu cemreyle senin oğlanın resmiydi sanırım :dance:
aslında ocak ta mantıklı hem kovalar romantik olurmuş
beraber hamiş kalak dicem ama senin ipinle kyuya inilmez sen iki ay erken doğuruverirsin gene:roflol:
babybanzc ymiş
cemrede dün cok rahatsız oldu.aaşam bi babişe gösterem.hem arkadan bantlı olması da ii dbestin dediği gibi.kullanımı kolay olur.bunlar baby olanlar.0+2 yas.bide 2+ var onlarda kind mi ne :uhm:
gördn mü siliyoom bak kocacım geldi yemek hazırlıcam
celen sorım mı??:))
gördn mü siliyoom bak kocacım geldi yemek hazırlıcam
celen sorım mı??:))
ay aman bu defa normal zamanda olsun süpriz oluo baya çocuğn 40ı çıktı ben hala inanamamştım doğurduğumakaydirigubbakcemile3
hım bi araştıralım kendime de alcam gözlük normal gözlükçülerde bebeler için olur mu acep
ben geldım ule du bı gecmısı okııımmmm
tünaydın mirmirmirmir oofff basım gecmedi daha yaaa laelaelaelaelae aksi gibi 6 da kalkktı cadıı ne işi varsa :sm_confused:
puhahaaaa ay sabah sabah cok güldüm yaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
biz dün kocacımlan konustuk.allah izin verirse seneye subat ayında yine hamile kalmakya karar verdim.o doğuduğunda cemrede 2 yasında lucak e yeter zaten
alla allaaa fisfisfis diş mi gelcek ki :uhm: gerci su ana kadar cıkaran bebeklerin hepsi patdadanak cıkarıverdi dişlerinialkisalkisalkis
yok anam seni yıpratan ne biberon ne meme.seni yıpratan varsa yoksa kaka :lepi:
bende ocak doğumlu olsun istiom 2. olursa tabi...kova burcu olsun istiom benim gibi:asigim:
aslında ocak ta mantıklı hem kovalar romantik olurmuş
beraber hamiş kalak dicem ama senin ipinle kyuya inilmez sen iki ay erken doğuruverirsin gene:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?