anaaaa bebek mi yeniden mi.. :1shok: hadi bakalım hayırlısı.. ben epey bir süre düşünmüyom..tünaydın mirmirmirmir oofff basım gecmedi daha yaaa laelaelaelaelae aksi gibi 6 da kalkktı cadıı ne işi varsa :sm_confused:
puhahaaaa ay sabah sabah cok güldüm yaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
biz dün kocacımlan konustuk.allah izin verirse seneye subat ayında yine hamile kalmakya karar verdim.o doğuduğunda cemrede 2 yasında lucak e yeter zaten
alla allaaa fisfisfis diş mi gelcek ki :uhm: gerci su ana kadar cıkaran bebeklerin hepsi patdadanak cıkarıverdi dişlerinialkisalkisalkis
yok anam seni yıpratan ne biberon ne meme.seni yıpratan varsa yoksa kaka :lepi:
:1shok::1shok: hamıle mı kalacan anaaaaaaaaa
amanın balıkla boğa olmasın da noolursa olsun kaydirigubbakcemile3 şahsen burcumdan çok çekiyom, bi de herüfün burcundan, aslan tercühümüzdür :lepi:
:roflol::roflol::roflol: ay o zamanlarda erken doğdu mu doğcak mı die korkuoduk şimdik gırgırını yapıoz dimi len, hey gidi günler hey
iboş kıs yoksa sen boğamısınnnn
selam kızlar ben geldim..
anaaaa bebek mi yeniden mi.. :1shok: hadi bakalım hayırlısı.. ben epey bir süre düşünmüyom..
bacım balıklar iyidir aslında.. ne oldu kim balık..:uhm:
yok ben balıkım, hay burcuma mıçim hiç sevmiyom, her halta deprasoyna girerim :roflol::roflol: benim herüf boğa, inatttttttt, sinir ediyo beni, kavga bilem edemiyom ağız tadıylan yav kaydirigubbakcemile3
benim
şu 2. hamilelik işi beni de düşündürüyor:uhm:....malum yaş 35:1shok: ...sanırım forumun ablası benim...:lepi:ama oğlum çok korkuttu gözümüdoğumdan tırsmıyom da:1no2:ne bilem bacılar akıl verin:sm_confused:kardeşsiz olmasın istiyom..10 yıl sonra buldum oğlumu sanırım celen de ben kimin..:bbo:bu sefer mart nisan olsun doğum istiyomhihoyyyt
iboş sana yeni konu forumdakilerin yaşları taplooosu ahanda ilk ben
NİVA..............1974
neee sen mi balıksın hiç balık gibi durmuyon ordan sankim boğa gibi gösteriyon yani ben öyle elektürük aldum
şu 2. hamilelik işi beni de düşündürüyor:uhm:....malum yaş 35:1shok: ...sanırım forumun ablası benim...:lepi:ama oğlum çok korkuttu gözümüdoğumdan tırsmıyom da:1no2:ne bilem bacılar akıl verin:sm_confused:kardeşsiz olmasın istiyom..10 yıl sonra buldum oğlumu sanırım celen de ben kimin..:bbo:bu sefer mart nisan olsun doğum istiyomhihoyyyt
iboş sana yeni konu forumdakilerin yaşları taplooosu ahanda ilk ben
NİVA..............1974
sarı öküzün yanında duran ya huyundan ya tüyünden anam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıs öyle deme bee boğalar iyidir bende başağım şimdiye kadar hep boğa larla iyi anlaştım hep derdimki benim eşi herhalde boğa olur hep mıknatıs gibi çekerdim boğaları arkadaşlarımın çoğu annem babam hep boğaydı ama eşim terazi uyus-tatlicadiarzu-
ay ne biliim bugun de ruyamda gördüm allah hayra cıkarsın.çanasına kadar gördüm cok özledim die sarılıoz birbirimize.sor bakam taniimi?
he bende gözlük baktım ankaradan raayban ler filan 130 dediler:1shok: ucuzmuş hakkat bu korumalı da diyiniz hangi site bakeem erkek rengü de var mı:uhm:he var.ama cok pahalı..bunlarda korumalı.ha nesi yok markasu yok ondan ucuz..chiccoda baktım 70 dedi lülülülülülü
merhaba güzel anneler nasılsınız? ben işteyim malesef ve kızımı çok özledim maşallah hızınıza yetişemiyorumibolyacım balık erkekleri çok duygusal olur benim kocişimde balık ordan biliyorum
özlemişin haaa:jeyyar:
bende benim kocişten önceki eks aşkımı facebookta gördüydüm daha doğrusu o beni eklemiş ama ben onu ekleyememiştim görünce elim ayağıma dolaştıydı kocişim görcek diye de korktum hani bakamadım bilem resmine çünkü kociş biliidi
yaw seninkinin ismini unuttum özelden atsana akşam gelince soriyim bi arkadaş tanıyomuş filan diim
he bende gözlük baktım ankaradan raayban ler filan 130 dediler:1shok: ucuzmuş hakkat bu korumalı da diyiniz hangi site bakeem erkek rengü de var mı:uhm:
hoşgeldin anacım, yanluz ben irkek diiilim kaydirigubbakcemile3
noliii la burda delikafadulden şşş bi de aklıma bunu sokmayın yaaa, gözlük mü alacaz bi de bebelere
sen boğa burcu eşin balık değilmi? eşin için dedim yaww:)
oğluşum biraz önce hayatının ilk makarnasını yedi içine kabak ve tavuk haşlayıp koydum çatalla edim zaten makarnada sebzeli çocuk makarnasıydı
önce bi öğürür gibi oldu sonra hapur hupur yedi:lepi:
katı işini aştık herhald:sm_cool:
he gözlük alacazz bi onları eksik kaldıydı veletlerin bi yerleri şişmesin:roflol::roflol:
burcuma mıçim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yükselenim aslan azık ordan kurtarıyok yoksa hepten durumum vahim yani :roflol::roflol:heee ibolya tamam şimdi okudum sen balıkmışsın ben tam tersini söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?