2008 Ekim Anneleri

selam kızlar ben geldim..

anaaaa bebek mi yeniden mi.. :1shok: hadi bakalım hayırlısı.. ben epey bir süre düşünmüyom..

bacım balıklar iyidir aslında.. ne oldu kim balık..:uhm:

şu 2. hamilelik işi beni de düşündürüyor:uhm:....malum yaş 35:1shok: ...sanırım forumun ablası benim...:lepi:ama oğlum çok korkuttu gözümüdoğumdan tırsmıyom da:1no2:ne bilem bacılar akıl verin:sm_confused:kardeşsiz olmasın istiyom..10 yıl sonra buldum oğlumu sanırım celen de ben kimin..:bbo:bu sefer mart nisan olsun doğum istiyomhihoyyyt
iboş sana yeni konu forumdakilerin yaşları taplooosu ahanda ilk ben

NİVA..............1974

iboş kıs yoksa sen boğamısınnnn

yok ben balıkım, hay burcuma mıçim hiç sevmiyom, her halta deprasoyna girerim :roflol::roflol: benim herüf boğa, inatttttttt, sinir ediyo beni, kavga bilem edemiyom ağız tadıylan yav kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben geldim..

anaaaa bebek mi yeniden mi.. :1shok: hadi bakalım hayırlısı.. ben epey bir süre düşünmüyom..

bacım balıklar iyidir aslında.. ne oldu kim balık..:uhm:

benim

yok ben balıkım, hay burcuma mıçim hiç sevmiyom, her halta deprasoyna girerim :roflol::roflol: benim herüf boğa, inatttttttt, sinir ediyo beni, kavga bilem edemiyom ağız tadıylan yav kaydirigubbakcemile3

benim

neee sen mi balıksın hiç balık gibi durmuyon ordan sankim boğa gibi gösteriyon yani ben öyle elektürük aldum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 len olm bende 8 sene sora doğurdum yav, du şunların tablolarını yapim müsait bi ara, yaş tablosuylan evlendikten ne zaman sora doğurdunuz tablosu kaydirigubbakcemile3

ben hepsinden tırsıyom ya 2. bebek yıkar beni ben zaten hiç bebek yapmayı düşünmüyodum kazara oldukaydirigubbakcemile3 zaten hamileliğimde riskliydi o yüzdende gözüm yıldı preklempsi yaşadım ve diğre gebeliklerimdede yaşabilirmişim bu sefer şanslıydık 37. haftaya dayandı

sarı öküzün yanında duran ya huyundan ya tüyünden anam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs öyle deme bee boğalar iyidir bende başağım şimdiye kadar hep boğa larla iyi anlaştım hep derdimki benim eşi herhalde boğa olur hep mıknatıs gibi çekerdim boğaları arkadaşlarımın çoğu annem babam hep boğaydı ama eşim terazi uyus-tatlicadiarzu-

yok kötü demedim de karekterlerimiz uyuşmuyo, eşim aslında ii bi insandır, boğalarla balıklar vasat anlaşırmış, biz de vasat geçiniyok zaten kaydirigubbakcemile3

merhaba güzel anneler nasılsınız? ben işteyim malesef ve kızımı çok özledim maşallah hızınıza yetişemiyorum ibolyacım balık erkekleri çok duygusal olur benim kocişimde balık ordan biliyorum

ay ne biliim bugun de ruyamda gördüm allah hayra cıkarsın.çanasına kadar gördüm cok özledim die sarılıoz birbirimize.sor bakam taniimi?

özlemişin haaa:jeyyar:
bende benim kocişten önceki eks aşkımı facebookta gördüydüm daha doğrusu o beni eklemiş ama ben onu ekleyememiştim görünce elim ayağıma dolaştıydı kocişim görcek diye de korktum hani bakamadım bilem resmine çünkü kociş biliidi
yaw seninkinin ismini unuttum özelden atsana akşam gelince soriyim bi arkadaş tanıyomuş filan diim
he var.ama cok pahalı..bunlarda korumalı.ha nesi yok markasu yok ondan ucuz..chiccoda baktım 70 dedi lülülülülülü
he bende gözlük baktım ankaradan raayban ler filan 130 dediler:1shok: ucuzmuş hakkat bu korumalı da diyiniz hangi site bakeem erkek rengü de var mı:uhm:

merhaba güzel anneler nasılsınız? ben işteyim malesef ve kızımı çok özledim maşallah hızınıza yetişemiyorum ibolyacım balık erkekleri çok duygusal olur benim kocişimde balık ordan biliyorum

hoşgeldin anacım, yanluz ben irkek diiilim kaydirigubbakcemile3

noliii la burda delikafadulden şşş bi de aklıma bunu sokmayın yaaa, gözlük mü alacaz bi de bebelere

oğluşum biraz önce hayatının ilk makarnasını yedi içine kabak ve tavuk haşlayıp koydum çatalla edim zaten makarnada sebzeli çocuk makarnasıydı
önce bi öğürür gibi oldu sonra hapur hupur yedi:lepi:
katı işini aştık herhald:sm_cool:

sen boğa burcu eşin balık değilmi? eşin için dedim yaww:)

yuk tam tersi kaydirigubbakcemile3
oooovvv maşşallah eray beye lan, katı olayını da aştınız ha, biz henüz yumuşak pııtırları yiyoz, katı pıtır denemedim kaydirigubbakcemile3 şş çorbanın içine ekmek ufalıyoz ya o yumuşak pütür sayılıyo dimi
he gözlük alacazz bi onları eksik kaldıydı veletlerin bi yerleri şişmesin:roflol::roflol:

eyi anam alak, herüf benim ağzıma mıççek az kaldı söliiim bak, bana bişi olursa sorumlusu sizsiniz :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…