2008 Ekim Anneleri

ben birazdan dışarı çıkıcim, şu sıpacan uyansın meyve ppüresini yidirim hemen çıkcam, herüfün cuma günü doom günü, bi siteden resim düzenlemesi ettiydim çok güzel olduydu, sağda ben solda herüfüm ortada da böcüğüümüz var, onu puzzle yaptırtciim fotoğrafçıya, 25 tale dediler, onu verip gelicim, bu puzzle olayını da adrianarda dediydi galiba, güzel bi süprüz olucik,

Slm Millet nabersiniz
Bende geçenlerde babasıyla kendimize gözlük aldık hediye olarak bebişe de alıyım dedim çok güzel bişi beğendim adam sadece üzerine 150 tl istedi güya hediye normal fiyatı 200 ün üstündeymiş bende vazgeçtim sonra bebeğimi getirip dener alırım dedim ama içmde kaldı şimdi sizin söylediğiniz fiyatlar çok iyi hem de Chicco falan da varmış nerden buldunuz bu fiyatları intten mi yoksa gözlükçüden mi?

yaw arkadaşlar benim kız gözünde onu tutmaz atar yere sonrada al başına belayı valla içim gider yani :)gözünde tutacağını bilsem feda olsunda tutmaz anam tutmazzzzzzz

ibolyaaaaaaaaaaaaa kopya çektim he haberin ola bide içine sıcak bişeyu koyunca resim oluşan bardak var ben ondan alım diyom babalar gününe kızımla babasının resmi

kızlar size bişey sorayım benim kız 3 gecedir gece uykusuna zor dalıyo gözleri kapalı ağlıyoda ağlıyo omzuma yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum sizinkilerde bu sıkıntısı olan varmı?

kızlar size bişey sorayım benim kız 3 gecedir gece uykusuna zor dalıyo gözleri kapalı ağlıyoda ağlıyo omzuma yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum sizinkilerde bu sıkıntısı olan varmı?

Dişleri çıkıyodur doktorumuz öyle söyledi bizimde öyle bir garip kimi zaman erkenden yatıyor kimi zaman yatmak bilmiyor ateşleniyor ama bi türlü diş çıkmıyor çıkacak gibi de görünmüyor neden ki acaba?

canım ya ama bizim kızın dişleri çıktı işte onun için gazmı oluyo diyorum ama gündüzleri uykusunda hiç böyle yapmıyo anlamadım vallahi ya bu çocukları anlamaya zaten bir ömür yetmez

ibolyaaaaaaaaaaaaa kopya çektim he haberin ola bide içine sıcak bişeyu koyunca resim oluşan bardak var ben ondan alım diyom babalar gününe kızımla babasının resmi

çek anam çek, yanlız bu benim fikrim diildi, yanlış hatırlamıosam adrianarda dediydi bunu, bende ondan kopya çektim kaydirigubbakcemile3

yavrum ya huy değiştiriyo ya da diş çıkartıyo, bebelerin bi günü bi gününe tutmuyo malesef, bi süre sora geçer belki, olmazsa dra bi sor

kocişinle nice mutlu yıllara iboşum.puzzle işini tuttum.ekim analarının toplu sürpriz fikri olsun anacım:roflol:kim kocasına hedaye almak isterse yaptırıversin bi puzzele olsun bitsinkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

muhjeom canım aynı detten muzdaribiz.valla 3 gecedir ateş ateş yanıyo çocuk.gece kalkıyo,ağlıyo,ama bağıra bağıra ağlıyo.her şeyi dişe bağlıyorum ama daha dişten eser yok anlamadımsenağlama

yavrum ya huy değiştiriyo ya da diş çıkartıyo, bebelerin bi günü bi gününe tutmuyo malesef, bi süre sora geçer belki, olmazsa dra bi sor

öf valla hergün başka bişey çıkartıyo geçen hafta da ana kucağında oturuyodu bi baktım iki çorabınıda ağzına sokmuş :) ulen diyorum nasıl yapıyosun bunu ne bulursa ağzında dişleri çıktı o değil korkuyorum dişine bişey yapacak diye doktora götürecem en kısa zamanda saol canım

gün gün deişcekler yavrum napcen, biz de öleymişizzdir zamanında, öğrencekler onlar da, sağlıkları yerinde olsun da geriisi önemlidiil

afiyet bal şeker olsun yavruşunacokacimcoook inşallah iştahı hep böle açık olur.artık eylül hiç bişi yemiyosenağlamaağzını kilitliyo sanki açamıyorum.çok zor günler geçiriyoz valla.inşallah diştendir.:Saruboceq:

canım Allah yardımcımız olsun yaa dişten olsa benim kızın iki dişi çıktı benim bildiğim huysuzluk diş çıkana kadar olmuyomu yaa? sanırım huy değiştiriyo bizimkini görsen varya gözler kapalı uyuyo ağlayarak uyuyo 2 aylık haline geri döndük ilk zamanlar omzumda evin içinde dolanarak uyutuyordum sonra baktık böyle olmayacak çingen salıncağı kurduk :) onda uyumaya başladı tam ne güzel düzene girdi dedim şimdi 3 gündür beni bunaltıyo ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…