terken teraziler uyuzmu oluyo yaw benim kızım terazi ammaa
kızlar size bişey sorayım benim kız 3 gecedir gece uykusuna zor dalıyo gözleri kapalı ağlıyoda ağlıyo omzuma yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum sizinkilerde bu sıkıntısı olan varmı?
ibolyaaaaaaaaaaaaa kopya çektim he haberin ola bide içine sıcak bişeyu koyunca resim oluşan bardak var ben ondan alım diyom babalar gününe kızımla babasının resmi
kızlar size bişey sorayım benim kız 3 gecedir gece uykusuna zor dalıyo gözleri kapalı ağlıyoda ağlıyo omzuma yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum sizinkilerde bu sıkıntısı olan varmı?
ben birazdan dışarı çıkıcim, şu sıpacan uyansın meyve ppüresini yidirim hemen çıkcam, herüfün cuma günü doom günü, bi siteden resim düzenlemesi ettiydim çok güzel olduydu, sağda ben solda herüfüm ortada da böcüğüümüz var, onu puzzle yaptırtciim fotoğrafçıya, 25 tale dediler, onu verip gelicim, bu puzzle olayını da adrianarda dediydi galiba, güzel bi süprüz olucik,
kocişinle nice mutlu yıllara iboşum.puzzle işini tuttum.ekim analarının toplu sürpriz fikri olsun anacım:roflol:kim kocasına hedaye almak isterse yaptırıversin bi puzzele olsun bitsinkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
yavrum ya huy değiştiriyo ya da diş çıkartıyo, bebelerin bi günü bi gününe tutmuyo malesef, bi süre sora geçer belki, olmazsa dra bi sor
öf valla hergün başka bişey çıkartıyo geçen hafta da ana kucağında oturuyodu bi baktım iki çorabınıda ağzına sokmuş :) ulen diyorum nasıl yapıyosun bunu ne bulursa ağzında dişleri çıktı o değil korkuyorum dişine bişey yapacak diye doktora götürecem en kısa zamanda saol canım
oğluşum biraz önce hayatının ilk makarnasını yedi içine kabak ve tavuk haşlayıp koydum çatalla edim zaten makarnada sebzeli çocuk makarnasıydı
önce bi öğürür gibi oldu sonra hapur hupur yedi:lepi:
katı işini aştık herhald:sm_cool:
muhjeom canım aynı detten muzdaribiz.valla 3 gecedir ateş ateş yanıyo çocuk.gece kalkıyo,ağlıyo,ama bağıra bağıra ağlıyo.her şeyi dişe bağlıyorum ama daha dişten eser yok anlamadımsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?