bebişi emzirmeden hemen önce sürüyodumm..kii bebişin sütede azbuçuk geçsin gazı olmasın diye..ilk zamanlar ıslak pamukla siliyodum canım emzirme sonrası ...
AYYYYYYYY bi de o iş var değil mi ya benim ilk 3 ay felaketti dokunamıyordum bile yani tamamına DESTİNA bir kaç gündür göğüslerimde bir sızlama sanki regl öncesi gb sızlıyor valla bi de uçları acıyo içinizde benzer sorunu olan varmı???Bi de z.yağı bebek içinde iyi geliyor he valla akıllısın vesselam başka kreme gerek yok o zaman yara mara olmadı yanimmmmmmmm öyle mi
slmmm kızlarr ya ben göbüşümün resmini nasıl ekliycem bir yardımcı olurmusunuz (çok alakasız oldu ama)
slmmm kızlarr ya ben göbüşümün resmini nasıl ekliycem bir yardımcı olurmusunuz (çok alakasız oldu ama)
destina , zeytinyağı derkennnnn saf z.yağı, yemeklik z.yağı, salatalarda kullandığımız z.yağı :1shok: farkeder mi acep, sen hangisini kullandın ki fisfisfis
aynen olcayım benim de öyle, geçenlerde özellikle çok sızladı uçları , baktım ki bi de ıslanmış , süt mü geldi acabaaa :sm_confused:
Ben burdayım
iç açacak bişey yapın ya
Bu arada Olcayım akşam hüsran yaşayanlardan biri de benim yalnız değilsin yaneeeeee
olcaycım o sıladığı dönem regl tarihine denk düşebilir benimde her ay regl olmam gereken tarihlarde sızlama ve sancı oluyoo..bide benden süt gelmeye başladı zatenn..inek gibi oldumm yaa..benneyaptımki
ben geldim kızlar!sinirden öldüm.saat 11.30 dan beri elektrikler kesikkötükedihüso...daha da kötüsü bebişimin hareketleri çok azaldı.dün de öyleydi.akşam babasıyla neler yaptık 1 kere falan anca vurdu.bugünde öylesenağlama korkuyorum ya...eşim dr.umla konuştu.yarın gelsin demiş..önümüzdeki haftaydı kontrol.ya sizede oluyomu.benzer bişey yaşayan varmı?çok panik oldum şuan bensenağlama
sakin ol canım olabilkir arada unutma bizim hissettiklerimiz sadece en güçlü olanlar yani aslında onlar daha fazla hareket ediyolar..hemm haftalar ilerledikçe hareketleri daha azalır içeriside daralıyoo..yarın gidip görücen rahatlarsınn..Şeniz
ben geldim kızlar!sinirden öldüm.saat 11.30 dan beri elektrikler kesikkötükedihüso...daha da kötüsü bebişimin hareketleri çok azaldı.dün de öyleydi.akşam babasıyla neler yaptık 1 kere falan anca vurdu.bugünde öylesenağlama korkuyorum ya...eşim dr.umla konuştu.yarın gelsin demiş..önümüzdeki haftaydı kontrol.ya sizede oluyomu.benzer bişey yaşayan varmı?çok panik oldum şuan bensenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?