2008 Ekim Anneleri

destina , zeytinyağı derkennnnn saf z.yağı, yemeklik z.yağı, salatalarda kullandığımız z.yağı :1shok: farkeder mi acep, sen hangisini kullandın ki fisfisfis

bebişi emzirmeden hemen önce sürüyodumm..kii bebişin sütede azbuçuk geçsin gazı olmasın diye..ilk zamanlar ıslak pamukla siliyodum canım emzirme sonrası ...

AYYYYYYYY bi de o iş var değil mi ya benim ilk 3 ay felaketti dokunamıyordum bile yani tamamına DESTİNA bir kaç gündür göğüslerimde bir sızlama sanki regl öncesi gb sızlıyor valla bi de uçları acıyo içinizde benzer sorunu olan varmı???Bi de z.yağı bebek içinde iyi geliyor he valla akıllısın vesselam başka kreme gerek yok o zaman yara mara olmadı yanimmmmmmmm öyle mi

slmmm kızlarr ya ben göbüşümün resmini nasıl ekliycem bir yardımcı olurmusunuz (çok alakasız oldu ama)

aynen olcayım benim de öyle, geçenlerde özellikle çok sızladı uçları , baktım ki bi de ıslanmış , süt mü geldi acabaaa :sm_confused:

valla ö.sonraları hiç çekilmiyorsunuz herbiriniz çil yavrusu gb dağılıyorsunuz bi yerlere bul getir de milleti mümkünse sohbet et

slmmm kızlarr ya ben göbüşümün resmini nasıl ekliycem bir yardımcı olurmusunuz (çok alakasız oldu ama)

yadecim imageshack.us sitesine giriyorsun, gözat'a tıklıyorsun, yüklmek istediğin resmi seçip host it yapıyorsun.......................... sonra açılan sayfada yazılı linki ( ben forum 1 mi ne yazıyor ya onu seçiyorum mesela ) kopyalayıp burada mesaj yazdığın bölüme yapıştırıyorsun o kadar

bebişlere alınanların fotoğrafları buraya yazılı başlığımız var ya onun ilk iki sayfasında yazıyor belki ben doğru anlatamamışımdır

yadecim

linke tıklayıp gözattan pc deki resmi yükle host it yap en altaki direc mesagge yazan satırı kopyala mesaj yaz boardunun üstünde dağ resmi varya işte o araya reim ekle butonu onla yapıştırr-tatlicadiarzu-

destina , zeytinyağı derkennnnn saf z.yağı, yemeklik z.yağı, salatalarda kullandığımız z.yağı :1shok: farkeder mi acep, sen hangisini kullandın ki fisfisfis

canım zeytinyağının cennetinden size bi sır verimm her zaman saf sızma zeytinyağı kullanın yemeklerdede salatalardada çünkü riviera yağ sızma yağ alıntıktan sonra altta kalan yağın işlenmiş halidir yani ikinci kalite yağdır göğsümede saf zeytinyağı sürüyodumm..

aynen olcayım benim de öyle, geçenlerde özellikle çok sızladı uçları , baktım ki bi de ıslanmış , süt mü geldi acabaaa :sm_confused:

Ya zaten dün bi arkadaşım sordu banada ıslaklık varmı arasıra dikkat et diye daha ben de yok ama uçları dediğim gb acayip hassalastı.Arkadaşım 10 yaşında bir kız annesi demek oluyo ÇAKILIM vaktimiz yaklaşıyor...Bu arada sen temizliği bitirdin galiba iyi ki varsın gene herkesler dağıldı baksana

Ben burdayım
iç açacak bişey yapın ya
Bu arada Olcayım akşam hüsran yaşayanlardan biri de benim yalnız değilsin yaneeeeee

olcaycım o sıladığı dönem regl tarihine denk düşebilir benimde her ay regl olmam gereken tarihlarde sızlama ve sancı oluyoo..bide benden süt gelmeye başladı zatenn..inek gibi oldumm yaa..benneyaptımki

ben geldim kızlar!sinirden öldüm.saat 11.30 dan beri elektrikler kesikkötükedihüso...daha da kötüsü bebişimin hareketleri çok azaldı.dün de öyleydi.akşam babasıyla neler yaptık 1 kere falan anca vurdu.bugünde öylesenağlama korkuyorum ya...eşim dr.umla konuştu.yarın gelsin demiş..önümüzdeki haftaydı kontrol.ya sizede oluyomu.benzer bişey yaşayan varmı?çok panik oldum şuan bensenağlama

olcaycım o sıladığı dönem regl tarihine denk düşebilir benimde her ay regl olmam gereken tarihlarde sızlama ve sancı oluyoo..bide benden süt gelmeye başladı zatenn..inek gibi oldumm yaa..benneyaptımki

O zaman şeker bizim haftalarımızda yakın senle dünde arkadaş dedi bana benden de gelecek o zaman süt desene bu onun belirtisi yoksa regl zamanım değil o ayın 26 ' sı gibiydi...Şeniz

sakin ol canım olabilkir arada unutma bizim hissettiklerimiz sadece en güçlü olanlar yani aslında onlar daha fazla hareket ediyolar..hemm haftalar ilerledikçe hareketleri daha azalır içeriside daralıyoo..yarın gidip görücen rahatlarsınn..Şeniz

canım benim inşallah dediğin gibidir.tamam normalde de çok hareketli değildi ama bu kadar saatlerce bekletmiyodu beni:çok üzgünüm:valla elim ağayım kesildi...elektrikler de yoktu..size soracam..deli oldum ya.daha önceki kontrolümde dr.bebeğimin ters döndüğünü söylediğinde,bu suyunun fazla olduğunu gösterir demişti.suyun bolki rahat hareket ediyo..şimdi de aklıma suyum falanmı azaldı acaba gibi şüpheler geliyo..öyle durup dururken azalmaz herhalde ya..çok sağol cvp verdiğin içina.s.

Fatoşçum en iyisini sen bilirsin eskiden çok fazlaydı da şimdi tamamen yok gibiyse bence orda bulunan bir özel hastane yada devlet hastanelerinin kadın doğum falan hemen ultrasona girip sağlıklı olduğunu söyleyebilecek bir doktor bulup baktır yarını bekleme doktorun kalsın demiş ama valla ben dayanamam git ve rahatla

dur hemen panikleme,korkma
6-7 saat hicbir kıpırdama dahi hissetmessen biseyler ters gidiyor demektir.ama arada hafif kimildamalar oluyoırsa sorun yoktur.her zaman gumbur gumbur hareket etmiyorlarki,onlarda uyuyorlar icerde,doktorun muayene ettiginde nasilsa icin rahatlayacak ama yarina kadar sende rahat olmalısın..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…