2008 Ekim Anneleri

gecmisi tam okuyamadim ama celen tebrik ederim cemreye kardes yapacamissin bende yapacam hemen ama cin takvimine gorew hamile kalacam belkim tutar bi oglan olur baska yapmam 1 kiz 1 erkek yeter

yes anam bende 8 sene sonra kavustum meleğime.bu 8 senedede 7 bebek kaybettim.cemrem o yuzden benim ve tüm ailenin en kıymetlisidir..allah izin verirse onu kardeşsiz bırakmayada hiç ama hiç niyeti yok.ben evin tek cocuğuydum.bayramlarda falan cok güzel oluodu tabi.her istediğim alınırdı.bu bayramda kardeşine/ablana/abine alalım derdi olmadı.ama ne zaman evlendim işte ozaman bi abla/abi özlemi hissettim.
he anam her rengü var mor yeşil turuncu mavi koyu mavi pembe koyu pembe vs..atiim sana msn den linki.
yav benim oğlumda terazi eşimde aralarında kaldım ondan diyomkaydirigubbakcemile3
benim kocişde terazi.kızımda terazi.biri 1 ekim diğeri 8 ekim doğumlu.bende ikizlerim.hep ikizler bi cocuğum olsun isterdim.acaip eğlenceli bir vurctur tavsiye edilir sengözlerimebaksanab
bana internet sitesinden mail geldi bızdıkım.chicco yu kendi mağazasından sordum.o sştede chicco yok.
ohh ne güzel mesaimin bitmesine 10 dakika kaldı

bizim mesai bir ömür boyu :1no2: :asigim:

yafrusu ben de 37+4 kene doğurdum şekerim vardı bir dahakinde de çıkma ihtimali var

yav benimki bugün ne versem almiii kusiii başa döndük maşallah kuzuna

yav al benden de o kadarÇok üzgünüm çoook

yoh yoh kardeşsiz olmaz alıştıriiiiiiiiiiiim gendümü:1no2:

yok ben balıkım, hay burcuma mıçim hiç sevmiyom, her halta deprasoyna girerim :roflol::roflol: benim herüf boğa, inatttttttt, sinir ediyo beni, kavga bilem edemiyom ağız tadıylan yav kaydirigubbakcemile3

benim
bende balığım yavruss.. ota moka ağlarım duygusallıktan..senağlama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 len olm bende 8 sene sora doğurdum yav, du şunların tablolarını yapim müsait bi ara, yaş tablosuylan evlendikten ne zaman sora doğurdunuz tablosu kaydirigubbakcemile3
bende evlendikten 1.5 sene sonra doğum yaptım.. yaş da 29 oldu.. bayada olmuşum bea.:bbo:
noliii la burda delikafadulden şşş bi de aklıma bunu sokmayın yaaa, gözlük mü alacaz bi de bebelere
gözlük aslında burada daha da çok lazım olur..kafamçokkarıştı
iyi fikir ama.. ben babalar günüde dahil bu sene hiç bir özel günde bir şey almıycam.. yada alıp utandırsam mı..
ibolyaaaaaaaaaaaaa kopya çektim he haberin ola bide içine sıcak bişeyu koyunca resim oluşan bardak var ben ondan alım diyom babalar gününe kızımla babasının resmi

en erken ben yapmışım o zaman.. 35. haftada doğum yaptım..o yüzden de korkuyorum ikinciden. ya o da erken doğarsa..:çok üzgünüm:

sabah sabah gittim 2 tane daha biberon aldım biri alıştırma bardağı suluk diye geçiyor evde 10 tane biberon oldu nuk chicco nuby dr brown wee bebedor eşeğin sıpası birini almıyor uyus oluyorum ya meme almıyor artık iyicene bıraktı e mamada içmiyo nolcek halimiz valla bilmiyom ya benimle aynı durumda olanınız varmı

selam millet..pc bozuldu gelemedim kaç gündür...merrak ettim hepinizi..geçmişide okumaya fırsatım yok umarım herkes iyidir...kaydirigubbakcemile3

BENDE 35HAFTALIK DOĞURDUM KIZ HEMİ DE ANKARADAsenağlama

6OCAK 2008 DE EVLENDİM
29AĞUSTOS 2008 DE ANNE OLDUM
HEMEN HAMİLE KALDIM BİDE ERKEN DOĞURDUM:icecream:
BUARADA 83LÜYÜM 26YIM SANIRSAM:uhm:

HERÜFÜ BEKLEDİM GEÇ KALDM YA GÜYA 4GİBİ GEÇECEKTİ BENİ ALCAKTI ŞİMDİ EVE GİDİNCE KEREM BEYDEN AZAR İŞİTCEMMMdelikafadulden

terken bu ikiside aynı uykuda bile biberon ağzında olduğunu anlıyodu almıyodu hep çöpe hep çöpe 10 tane var biberon almıy artık bende kaldırdım zaten tantanayla emiyozzzzz çıt ses gelsin bırakıyo ağlıyo almıyo azldı artık zaten 8e kadar gitmez bu emme işi

Ayy az once utu yapiyodum hacer utu suyunu kanepeye doktu yaa sinir odlum 3gun kurumaz hali yikamayla cektirdim ama yas yaa uff

sorma bacım ya ben çare buluyorum o alt ediyo her çözüme bi problem buluyo yani biz kaşıkla bişeyler yemeye başladığımızdan beri biberon almıyos biberonu gösteriyorum babasının göğsüne kaçıyor ağlıyor düşman belledi mamayla memeyi gece bile 2-3 defa çekiyo göğüslerimde bezeler oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…