yes anam bende 8 sene sonra kavustum meleğime.bu 8 senedede 7 bebek kaybettim.cemrem o yuzden benim ve tüm ailenin en kıymetlisidir..allah izin verirse onu kardeşsiz bırakmayada hiç ama hiç niyeti yok.ben evin tek cocuğuydum.bayramlarda falan cok güzel oluodu tabi.her istediğim alınırdı.bu bayramda kardeşine/ablana/abine alalım derdi olmadı.ama ne zaman evlendim işte ozaman bi abla/abi özlemi hissettim.şu 2. hamilelik işi beni de düşündürüyor:uhm:....malum yaş 35:1shok: ...sanırım forumun ablası benim...:lepi:ama oğlum çok korkuttu gözümüdoğumdan tırsmıyom da:1no2:ne bilem bacılar akıl verin:sm_confused:kardeşsiz olmasın istiyom..10 yıl sonra buldum oğlumu sanırım celen de ben kimin..:bbo:bu sefer mart nisan olsun doğum istiyomhihoyyyt
iboş sana yeni konu forumdakilerin yaşları taplooosu ahanda ilk ben
NİVA..............1974
he anam her rengü var mor yeşil turuncu mavi koyu mavi pembe koyu pembe vs..atiim sana msn den linki.özlemişin haaa:jeyyar:
bende benim kocişten önceki eks aşkımı facebookta gördüydüm daha doğrusu o beni eklemiş ama ben onu ekleyememiştim görünce elim ayağıma dolaştıydı kocişim görcek diye de korktum hani bakamadım bilem resmine çünkü kociş biliidi
yaw seninkinin ismini unuttum özelden atsana akşam gelince soriyim bi arkadaş tanıyomuş filan diim
he bende gözlük baktım ankaradan raayban ler filan 130 dediler:1shok: ucuzmuş hakkat bu korumalı da diyiniz hangi site bakeem erkek rengü de var mı:uhm:
benim kocişde terazi.kızımda terazi.biri 1 ekim diğeri 8 ekim doğumlu.bende ikizlerim.hep ikizler bi cocuğum olsun isterdim.acaip eğlenceli bir vurctur tavsiye edilir sengözlerimebaksanabyav benim oğlumda terazi eşimde aralarında kaldım ondan diyomkaydirigubbakcemile3
bana internet sitesinden mail geldi bızdıkım.chicco yu kendi mağazasından sordum.o sştede chicco yok.Slm Millet nabersiniz
Bende geçenlerde babasıyla kendimize gözlük aldık hediye olarak bebişe de alıyım dedim çok güzel bişi beğendim adam sadece üzerine 150 tl istedi güya hediye normal fiyatı 200 ün üstündeymiş bende vazgeçtim sonra bebeğimi getirip dener alırım dedim ama içmde kaldı şimdi sizin söylediğiniz fiyatlar çok iyi hem de Chicco falan da varmış nerden buldunuz bu fiyatları intten mi yoksa gözlükçüden mi?
ohh ne güzel mesaimin bitmesine 10 dakika kaldı
ben hepsinden tırsıyom ya 2. bebek yıkar beni ben zaten hiç bebek yapmayı düşünmüyodum kazara oldukaydirigubbakcemile3 zaten hamileliğimde riskliydi o yüzdende gözüm yıldı preklempsi yaşadım ve diğre gebeliklerimdede yaşabilirmişim bu sefer şanslıydık 37. haftaya dayandı
oğluşum biraz önce hayatının ilk makarnasını yedi içine kabak ve tavuk haşlayıp koydum çatalla edim zaten makarnada sebzeli çocuk makarnasıydı
önce bi öğürür gibi oldu sonra hapur hupur yedi:lepi:
katı işini aştık herhald:sm_cool:
afiyet bal şeker olsun yavruşunacokacimcoook inşallah iştahı hep böle açık olur.artık eylül hiç bişi yemiyosenağlamaağzını kilitliyo sanki açamıyorum.çok zor günler geçiriyoz valla.inşallah diştendir.:Saruboceq:
bende balığım yavruss.. ota moka ağlarım duygusallıktan..senağlamayok ben balıkım, hay burcuma mıçim hiç sevmiyom, her halta deprasoyna girerim :roflol::roflol: benim herüf boğa, inatttttttt, sinir ediyo beni, kavga bilem edemiyom ağız tadıylan yav kaydirigubbakcemile3
benim
bende evlendikten 1.5 sene sonra doğum yaptım.. yaş da 29 oldu.. bayada olmuşum bea.:bbo:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 len olm bende 8 sene sora doğurdum yav, du şunların tablolarını yapim müsait bi ara, yaş tablosuylan evlendikten ne zaman sora doğurdunuz tablosu kaydirigubbakcemile3
gözlük aslında burada daha da çok lazım olur..kafamçokkarıştınoliii la burda delikafadulden şşş bi de aklıma bunu sokmayın yaaa, gözlük mü alacaz bi de bebelere
iyi fikir ama.. ben babalar günüde dahil bu sene hiç bir özel günde bir şey almıycam.. yada alıp utandırsam mı..ben birazdan dışarı çıkıcim, şu sıpacan uyansın meyve ppüresini yidirim hemen çıkcam, herüfün cuma günü doom günü, bi siteden resim düzenlemesi ettiydim çok güzel olduydu, sağda ben solda herüfüm ortada da böcüğüümüz var, onu puzzle yaptırtciim fotoğrafçıya, 25 tale dediler, onu verip gelicim, bu puzzle olayını da adrianarda dediydi galiba, güzel bi süprüz olucik,
ibolyaaaaaaaaaaaaa kopya çektim he haberin ola bide içine sıcak bişeyu koyunca resim oluşan bardak var ben ondan alım diyom babalar gününe kızımla babasının resmi
yafrusu ben de 37+4 kene doğurdum şekerim vardı bir dahakinde de çıkma ihtimali var
yav benimki bugün ne versem almiii kusiii başa döndük maşallah kuzuna
yav al benden de o kadarÇok üzgünüm çoook
yoh yoh kardeşsiz olmaz alıştıriiiiiiiiiiiim gendümü:1no2:
bende balığım yavruss.. ota moka ağlarım duygusallıktan..senağlama
en erken ben yapmışım o zaman.. 35. haftada doğum yaptım..o yüzden de korkuyorum ikinciden. ya o da erken doğarsa..:çok üzgünüm:
6OCAK 2008 DE EVLENDİM
29AĞUSTOS 2008 DE ANNE OLDUM
HEMEN HAMİLE KALDIM BİDE ERKEN DOĞURDUM:icecream:
BUARADA 83LÜYÜM 26YIM SANIRSAM:uhm:
terken bu ikiside aynı uykuda bile biberon ağzında olduğunu anlıyodu almıyodu hep çöpe hep çöpe 10 tane var biberon almıy artık bende kaldırdım zaten tantanayla emiyozzzzz çıt ses gelsin bırakıyo ağlıyo almıyo azldı artık zaten 8e kadar gitmez bu emme işi
hay maşallah kıs eşin seni garantiye almak istemiş heraldekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?