2008 Ekim Anneleri

kız kaçlık yapıyolar puzzle ı 1000 lik filan yaptırma da kafayı yedirtme kocişine:bbo:
ama güzel hediye şimdiden iyi yaşlar

teşkür canım yiyen bebeğe bakmak daha kolay oluyo valla hepimize bl iştahlı bol uykulu günler:Saruboceq:

naptiniz ulee sabah beri temizlik yapiyom simdide utu yapacam bensiz resim koymayinn emii

üfff sorma leyluş bende tatil sonrası sendromu yaşıyom geldim iş bitmiyii toz aldım camları sildim şu anda halihazırda tül yıkıyom bu kıllı karıların muhabbetti bitmiyi

yok ya tamamen kaza oldu bizimki iyiki de olmuş çıktı aradan çocuk da büyüdü bile bişey anlamadan

korungaçsızlar sizi:roflol::roflol:

celen kız bak ne dicektim sana unuttum sizin aldığınız o tulumu giydirdiydim benim sıpaya pek bi şeker oldu foto da çektiydim gönderirim msnden ama valla bi beden küçük alsaymışınız olmazmış tosunuma
teşekkür ederiz

hayden görüşürük pc açık kalmış kocem gelio kereme çorba yedirdim mercimeğinden
dedesi gezmeye götürmüştü getirdi helak olmuş adam -tatlicadiarzu- durmuo heryere saldırıo dio salıncakta keyif yapmş bide

Özlos benim bi arkadasim evlendi gerdek gecesi hamile kalmiss surekli uyumoymus hamilelikten dolayi tabi eside uykucu saniyomus normal hayattada oyle uyusuk uykulu halsiz sanarmis hep ilk gunlerimizi hic dolu dolu yasiyamadik derdi simdi 2.yi buyutuyo

Canim zor ama bu kadar uzulme karni ac olsa nasil yerr daha acikmdan doyurmaya kalkiyoz tabi bebeler itiraz ediyoo ben yemiyosa zorlamiyom valla biktim biraz sonra tekrar yedirmeye calisiyom cocugu hepten istahsiz edrsin bak kaciyo diyonn bi dene bakalim verdiginde emmiyosa zorlama bekle ne kadar yemeden duracak sonra verdiginde alacakmi

valla ben de ilk gece cocuguyum. bizimkiler 16 kasim 79da evlenmisler 16 agustos 80de ben dogmusum. ehiehi

he he bende tam bir yıl sonra doğmuşum
benimkiler 19 ekim 83 te evlenmişler ben 19 ekim 84 te doğdum en güzel evlilik yıldönümü hediyesi bu olsa gerek:asigim:

Neyse ben yemek yapmaya kacar is bitmiyo sipacan bugun sabrimi sinadi zaten besigine koydum koydum uyumadi artik ayagimda salladim uyuttum zirlayip duruyo suyuda doktu kanepeye zaten basima is acti zilloss

benimde annem evlendikten 2 ay sonra hamile kalmış yani bana

ya bacım 5 saatte acıkmazmı bi çocuk acıkıyo ama bibedron istemiyor değilse öğün olrak verdiklerimi 2 saatte bir de versem maşallah götürüyo kaşığa alıştı buu suyu bile kaşıkla yudum yudum içiyoruz yada bardakla dün mamasını bardakla içirmek zorunda kaldım oda döke saça

he he bende tam bir yıl sonra doğmuşum
benimkiler 19 ekim 83 te evlenmişler ben 19 ekim 84 te doğdum en güzel evlilik yıldönümü hediyesi bu olsa gerek:asigim:

Anaa sendemi ekim bebesisin Hacer dr dedigine gore 30 ekimde dogacakti bizde hep 4 gun daha beklesede 4 kasim evlilik yildonumumuzde dogsa diyoduk ama zilli erken geldi 22 ekimde dogdu

su doktu diyince, ben de laptopin ustune su doktum bugun. aklim cikti. alexin yeniyil hediyesiydi. hemen kurutma makinasiyla kuruttum. bisi olmadi cok sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…