:roflol::roflol: şu topiclerden alıp gönderelim size:roflol: tu gibin serpersin çocuğun kafasına:roflol:
Anaa sendemi ekim bebesisin Hacer dr dedigine gore 30 ekimde dogacakti bizde hep 4 gun daha beklesede 4 kasim evlilik yildonumumuzde dogsa diyoduk ama zilli erken geldi 22 ekimde dogdu
yoksa keltosuz diye bizi hor mu goruyosun kaydirigubbakcemile3
maşallah kuzuya.. :teytey:kizlar selamm..
biz bugun 7 aylik olduk :teytey:
ay kizlar arda cok komik yuruyo bi gorseniz. topa vuruyoruz. cok heycanlaniyo. topun gittigi yere dogru yuruyo. yanina gelince yanlislikla topa vuruyo tabi top uzaklasiyo. bizimki herkül gibi kukreyup devam ediyo topun pesinden. hehe. tabi arada dengesini saglayamiyo. bize yaslaniyor. olan bize oluyo tabi. iki buklum onun yaninda yuruyoruz. ama olsun. cok dadlu yavrum..
maşallah kuzuya.. :teytey:
yaaa ne zamandır yürüyo.. maşallah çok sevindim..ne sevimlidir şimdi..Şeniz
attım len.msnden.orda gözlükler var.bakabülün.baby lere bakcen.len edha saa da attım.celennnnnnnnnnnnn banada at kızzzzzzzzzzz özelden
hee hatta doktoru geri gönderdiydi bu karıyı doğurmuyon diede az daha yolda doğurucuudu kaydirigubbakcemile3BENDE 35HAFTALIK DOĞURDUM KIZ HEMİ DE ANKARADAsenağlama
delikafadulden gönder gönder delikafadulden küçük mü kııııızzzzz :1shok: anam lülüye aldıımızda küçük yaaaaa :mymeka:celen kız bak ne dicektim sana unuttum sizin aldığınız o tulumu giydirdiydim benim sıpaya pek bi şeker oldu foto da çektiydim gönderirim msnden ama valla bi beden küçük alsaymışınız olmazmış tosunuma
teşekkür ederiz
ya bende yarın yeşil mercimek yapıcam sehriyeli.cemreye versem dokunurmu?hayden görüşürük pc açık kalmış kocem gelio kereme çorba yedirdim mercimeğinden
dedesi gezmeye götürmüştü getirdi helak olmuş adam -tatlicadiarzu- durmuo heryere saldırıo dio salıncakta keyif yapmş bide
:teytey: :teytey: :teytey: sağlıkla nice 7 senelere iiinnnşaaalllaaaahhh :Saruboceq:kizlar selamm..
biz bugun 7 aylik olduk :teytey:
kizlar yemek olaylari nedeniyle oturuma biraccik ara veriyorum. yine gelecegim diye umuyorum kaydirigubbakcemile3 hepinizi de opuyorum Şeniz
ay ne güsel ya maşallah adaşımıza ...ay kizlar arda cok komik yuruyo bi gorseniz. topa vuruyoruz. cok heycanlaniyo. topun gittigi yere dogru yuruyo. yanina gelince yanlislikla topa vuruyo tabi top uzaklasiyo. bizimki herkül gibi kukreyup devam ediyo topun pesinden. hehe. tabi arada dengesini saglayamiyo. bize yaslaniyor. olan bize oluyo tabi. iki buklum onun yaninda yuruyoruz. ama olsun. cok dadlu yavrum..
bizde keltoşuzsengözlerimebaksanab ama azıcık uzadı saçımız sarı diye belli olmuosositosositoyoksa keltosuz diye bizi hor mu goruyosun kaydirigubbakcemile3
ne tesadüf ya çok hoş olmuş cidden :CüvCüv:he he bende tam bir yıl sonra doğmuşum
benimkiler 19 ekim 83 te evlenmişler ben 19 ekim 84 te doğdum en güzel evlilik yıldönümü hediyesi bu olsa gerek:asigim:
iklimin yeni ayı kutlu mutlu olsun a.s.:teytey::teytey:ıklımı 7 ay halayına buyrunnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
attım len.msnden.orda gözlükler var.bakabülün.baby lere bakcen.len edha saa da attım.
hee hatta doktoru geri gönderdiydi bu karıyı doğurmuyon diede az daha yolda doğurucuudu kaydirigubbakcemile3
delikafadulden gönder gönder delikafadulden küçük mü kııııızzzzz :1shok: anam lülüye aldıımızda küçük yaaaaa :mymeka:
ya bende yarın yeşil mercimek yapıcam sehriyeli.cemreye versem dokunurmu?
:teytey: :teytey: :teytey: sağlıkla nice 7 senelere iiinnnşaaalllaaaahhh :Saruboceq:
gelemezkiiii lülülülülülü gelemezkiiiiii lülülülülülü
ıklımı 7 ay halayına buyrunnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
aleyküm selam bacumselamun aleyküm hanımlar.nasılsınız bakalım.feyza çok hareketlendi valla hiç bir iş yapamıyorum burayada bişey yazamıyorum.okuyup kaçıyorum.annem geldi canım annem öyle özlemişimki
ammmaaannn minik prensesimde 7. ayını doldurmuşşşc :teytey: sağlıklı yıllara inşallah iklimim annenle/babanla/kuzenlerinle ve tabiki teyzoşlarınla :dance:ıklımı 7 ay halayına buyrunnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
saol teezesi cokacimcoook yanlız tadını beğenirse az la yetinmez cadıcık kaydirigubbakcemile3ay ne güsel ya maşallah adaşımıza ...
bizde keltoşuzsengözlerimebaksanab ama azıcık uzadı saçımız sarı diye belli olmuosositososito
ne tesadüf ya çok hoş olmuş cidden :CüvCüv:
iklimin yeni ayı kutlu mutlu olsun a.s.:teytey::teytey:
arda nın da yeni ayı uğurlu olsun a.s.:teytey::teytey:
ne güsel iklim diş çıkardı arda yürüdü yeni ayları yeni süprizlerle geldi:teytey::teytey:
yeşil mercimek ben vermedim henüz ama vercem yakında az bişeyden bişey olmaz heralde afiyet olsun cemreye şimdiden cokacimcoook
biz yarın daktır teyzemize gitcez kontrole soradaaaa aşı olcez:çok üzgünüm:çok ağlıcak bebişim yaaaa:a015:
iklimi kontrole goturdum bugun..
400 gr almışş bu ay.
emdı uyudu az once..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?