gecmisi tam okuyamadim ama celen tebrik ederim cemreye kardes yapacamissin bende yapacam hemen ama cin takvimine gorew hamile kalacam belkim tutar bi oglan olur baska yapmam 1 kiz 1 erkek yeter
kizlar selamm..
biz bugun 7 aylik olduk :teytey:
valla ben de ilk gece cocuguyum. bizimkiler 16 kasim 79da evlenmisler 16 agustos 80de ben dogmusum. ehiehi
ıklımı 7 ay halayına buyrunnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
yok kötü demedim de karekterlerimiz uyuşmuyo, eşim aslında ii bi insandır, boğalarla balıklar vasat anlaşırmış, biz de vasat geçiniyok zaten kaydirigubbakcemile3
ben birazdan dışarı çıkıcim, şu sıpacan uyansın meyve ppüresini yidirim hemen çıkcam, herüfün cuma günü doom günü, bi siteden resim düzenlemesi ettiydim çok güzel olduydu, sağda ben solda herüfüm ortada da böcüğüümüz var, onu puzzle yaptırtciim fotoğrafçıya, 25 tale dediler, onu verip gelicim, bu puzzle olayını da adrianarda dediydi galiba, güzel bi süprüz olucik,
yes anam bende 8 sene sonra kavustum meleğime.bu 8 senedede 7 bebek kaybettim.cemrem o yuzden benim ve tüm ailenin en kıymetlisidir..allah izin verirse onu kardeşsiz bırakmayada hiç ama hiç niyeti yok.ben evin tek cocuğuydum.bayramlarda falan cok güzel oluodu tabi.her istediğim alınırdı.bu bayramda kardeşine/ablana/abine alalım derdi olmadı.ama ne zaman evlendim işte ozaman bi abla/abi özlemi hissettim.
he anam her rengü var mor yeşil turuncu mavi koyu mavi pembe koyu pembe vs..atiim sana msn den linki.
benim kocişde terazi.kızımda terazi.biri 1 ekim diğeri 8 ekim doğumlu.bende ikizlerim.hep ikizler bi cocuğum olsun isterdim.acaip eğlenceli bir vurctur tavsiye edilir sengözlerimebaksanab
bana internet sitesinden mail geldi bızdıkım.chicco yu kendi mağazasından sordum.o sştede chicco yok.
bizim mesai bir ömür boyu:1no2: :asigim:
kac kilo olmus şimdi :uhm:
tantuni tarifi arıyorum nette baktıım butun tarifler işe yaramaz.bööle tantunicelerde oluo ya içinde maydonoz domates falan.bunlar içine garnitür gibi koyduruo.evde yapan veya bilen varmı len aranızda
izmirde yok zaten bende bulamadım yapan.ben eskişehirde bide merzifonda yedim aman yarabbi o ne tat beeee cokacimcoook du bakam bi kaç tarif buldum.ama önce ben deniim sonra saa anlaturumben cok duydum ama yemedım hıcc
merak edıyorum.bulursan bana da soletarıfıı yapalım baakalımmcokacimcoook
ben geldim ulen millet, elimi yaktım acii yaaa, o seebeplen alıntı yapamadım senağlama iklimlen ardanın 8. aylarının halayına barime katılimmmm, haydeeeeeeeeee nice 8. aylaraaaa :teytey::teytey: ıhhh aciiiiiiiiiiikafamçokkarıştı
ay süper yapıolar burda biyerde ...biara keremin krizli dönemlerinde yemek yapamıodum akşam gelirken almıştı kociş çok hoşuma gitmişti cokacimcoookhafif karabiberli ımmmmmmmmmmmmmmtantuni tarifi arıyorum nette baktıım butun tarifler işe yaramaz.bööle tantunicelerde oluo ya içinde maydonoz domates falan.bunlar içine garnitür gibi koyduruo.evde yapan veya bilen varmı len aranızda
ben geldim ulen millet, elimi yaktım acii yaaa, o seebeplen alıntı yapamadım senağlama iklimlen ardanın 8. aylarının halayına barime katılimmmm, haydeeeeeeeeee nice 8. aylaraaaa :teytey::teytey: ıhhh aciiiiiiiiiiikafamçokkarıştı
bu sıpaya avize ettiydim de boncuklarını yapıştırırkene yandı elim:çok üzgünüm:
burdaki balonlu avizeden mi yaptın kız nasıl oldu güselmi çok güsel görünüodu alkisalkisalkis
çok güsellll
üüüfff silikon tabancasıyla mıııııı :1shok: cok gecmiş olsun :çok üzgünüm:bu sıpaya avize ettiydim de boncuklarını yapıştırırkene yandı elim:çok üzgünüm:
zzzüüüüpppeeeerrr alkisalkisalkis
hee drydeniss link attı ya ordan ettim,
tenkyu yafrim elimi yaktıııma deymişmi yanekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 belkim biraz daha süsleyebilirim, erkek çocuğu için olunca çok fazla cafcaflı yapamıyoz malesef
tenkyu yafrim elimi yaktıııma deymişmi yanekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 belkim biraz daha süsleyebilirim, erkek çocuğu için olunca çok fazla cafcaflı yapamıyoz malesef
üüüfff silikon tabancasıyla mıııııı :1shok: cok gecmiş olsun :çok üzgünüm:
zzzüüüüpppeeeerrr alkisalkisalkis
bizde ankaradayken görümcenlen denedik.baya uğrastrıdı ipleri tutkallamak.ertesi gün patlatalım dedik balon patlamadı :uhm: meğersem 3 gün falan kalması gerekiomus yani bizimki daha kurumamış.sen ne kadar beklettin?balon patladımı hemen?
üstüne minik aarabalar yapıştırabilirsin.veya örümcek adam süperman falan gözel olur :lepi: ama böölede güzel emeğine saalık a.s.
valla süper olmuş ellerine sağlık becerikli hatunsun valla:dilcikar:
burda gördüğüm sanki daha büyüktü sen balonu fazla şişirmedin mi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?