2008 Ekim Anneleri

merhaba kızlar

gecmisi tam okuyamadim ama celen tebrik ederim cemreye kardes yapacamissin bende yapacam hemen ama cin takvimine gorew hamile kalacam belkim tutar bi oglan olur baska yapmam 1 kiz 1 erkek yeter

kaydirigubbakcemile3 ay alemsin yaaa
kız olsa daha iyi bence.. ben tek kızım ve bisürü erkek kardeşim var kaydirigubbakcemile3 annem de hep kız doğurmak için (bana kardeş olacak ya) niyetlenmiş hep der annecim keşke 4 kızım olsaydı diye kaydirigubbakcemile3 tabi ki erkek kardeşlerimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama kız olsalar eminim çok başka olurdu senağlama

ben 2. bebeğimin de kız olmasını çok isterim.. eylül için daha iyi olacağını düşünüyorum.. en iyi arkadaşı kardeşi olacak ve çok eğlenecekler kaydirigubbakcemile2 inşallah...

kizlar selamm..
biz bugun 7 aylik olduk :teytey:

ayyy maşallahhh 8. ayınız hayırlı uğurlu olsun canımmm

valla ben de ilk gece cocuguyum. bizimkiler 16 kasim 79da evlenmisler 16 agustos 80de ben dogmusum. ehiehi

puhahaha kaydirigubbakcemile3 hakkat tam 9 ay var heee CADIARZU kaydirigubbakcemile3

burdaki herkes ilk çocuk sanırım kaydirigubbakcemile3 ben 2 nomeroyummm kaydirigubbakcemile3

ıklımı 7 ay halayına buyrunnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:

hayırlı olsun çıtır alkisalkisalkis

ben de halaydayımmm teyteyyyy :teytey: :teytey:

yok kötü demedim de karekterlerimiz uyuşmuyo, eşim aslında ii bi insandır, boğalarla balıklar vasat anlaşırmış, biz de vasat geçiniyok zaten kaydirigubbakcemile3

benımkıde boğaa.cok ıyı bır es cok ıyı baba boğalar..tam ev kusu..ev erkekii :)
sakın ,huzur doludurlar...
ben esımın sakınliğine,huzur veren konusmasına asık oolmustum :)
okadar rahatlatıyordukı benı,,hala oyle:asigim:
amaaaaaaa ınadı tuttuğunda ya da sınırlendıgınde kacacak delık ara..:1ninca:

benımkınınde cmt gunu.
gecen yıl arkadaslaını toplamıstım ondan habersız.aksam eve geldı bı baktı arkadasları patır paır dokuluoar ...sasırmıstı cok...
bu yıl ne yapayım sızce kızlarrrr
guzel bısı yapayım dıyorum fıkır verın bağamm bana..
ondan 2 hafta sonrada benım dogum gunum varr 28 mayıss...

ıklım ılerde mayıs-hazıran aylarında krıze gırıcek hedıyedenn
mayıs bası...anneler gunu
16 mayıs.....babasının d.gunu
28 mayıs.....anasının
hazıran bası.......evlılık yıldonumuuzz
sonradaaaa babalarr gnuuu:roflol:

bakınız yukarıı 28 mayıss..
bende bır ıkızler karısıyımmalkisalkisalkis

kac kilo olmus şimdi :uhm:

7.900 du
8.300 olmus canum.

tantuni tarifi arıyorum nette baktıım butun tarifler işe yaramaz.bööle tantunicelerde oluo ya içinde maydonoz domates falan.bunlar içine garnitür gibi koyduruo.evde yapan veya bilen varmı len aranızda

ben cok duydum ama yemedım hıcc
merak edıyorum.bulursan bana da soletarıfıı yapalım baakalımmcokacimcoook

ben geldim ulen millet, elimi yaktım acii yaaa, o seebeplen alıntı yapamadım senağlama iklimlen ardanın 8. aylarının halayına barime katılimmmm, haydeeeeeeeeee nice 8. aylaraaaa :teytey::teytey: ıhhh aciiiiiiiiiiikafamçokkarıştı

ben cok duydum ama yemedım hıcc
merak edıyorum.bulursan bana da soletarıfıı yapalım baakalımmcokacimcoook
izmirde yok zaten bende bulamadım yapan.ben eskişehirde bide merzifonda yedim aman yarabbi o ne tat beeee cokacimcoook du bakam bi kaç tarif buldum.ama önce ben deniim sonra saa anlaturum

gecmiş olsun iboşnaparken yaktın :teselli:

tantuni tarifi arıyorum nette baktıım butun tarifler işe yaramaz.bööle tantunicelerde oluo ya içinde maydonoz domates falan.bunlar içine garnitür gibi koyduruo.evde yapan veya bilen varmı len aranızda
ay süper yapıolar burda biyerde ...biara keremin krizli dönemlerinde yemek yapamıodum akşam gelirken almıştı kociş çok hoşuma gitmişti cokacimcoookhafif karabiberli ımmmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun yaw nasıl yaktın :çok üzgünüm:

bu sıpaya avize ettiydim de boncuklarını yapıştırırkene yandı elim:çok üzgünüm:
üüüfff silikon tabancasıyla mıııııı :1shok: cok gecmiş olsun :çok üzgünüm:
nasıl iii olmuşmu
zzzüüüüpppeeeerrr alkisalkisalkis
hee drydeniss link attı ya ordan ettim,

bizde ankaradayken görümcenlen denedik.baya uğrastrıdı ipleri tutkallamak.ertesi gün patlatalım dedik balon patlamadı :uhm: meğersem 3 gün falan kalması gerekiomus yani bizimki daha kurumamış.sen ne kadar beklettin?balon patladımı hemen?

tenkyu yafrim elimi yaktıııma deymişmi yanekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 belkim biraz daha süsleyebilirim, erkek çocuğu için olunca çok fazla cafcaflı yapamıyoz malesef

üstüne minik aarabalar yapıştırabilirsin.veya örümcek adam süperman falan gözel olur :lepi: ama böölede güzel emeğine saalık a.s.

tenkyu yafrim elimi yaktıııma deymişmi yanekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 belkim biraz daha süsleyebilirim, erkek çocuğu için olunca çok fazla cafcaflı yapamıyoz malesef

valla süper olmuş ellerine sağlık becerikli hatunsun valla:dilcikar:
burda gördüğüm sanki daha büyüktü sen balonu fazla şişirmedin mi:uhm:

yok silikon tabancasııla diil, uğur böcesini yapıştırırkene silikon elime damladı böce de elime yapıştı kurtaramadım, kurtaran kadar da sıcaklık iiice işledi elime, cayır cayır yanıyo şindik, elimi sokcek yerler bulamadım valla dondrucudan donmuş yiceklerden birini çıkarttım ikide bi oraya sürtüp duruyom elimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şş bak aslında çok kolay buun yapımı, kışın 3 günde kuruyo dediydi drydeniss, güneş de görmüceymiş balon patlıyomuş, ben o kaliteli balolnlar var ya hane, paket lastiği filen oluo ucunda, onlan ettim, normel balon belki patlar ince gelir die, yoğurt kabına tutkalı boşalttım azık su ekledim, beim herüf ip yumağını bi yandan söktü bi yandan tutkala buladı, bi yandan eliyle tutkalı ipten sıyırdı, ben de balona doladım, biraz zor oluyo, baze n ip boşanıveriyo elinden yeniden dolamak zorunda kalıyon, ama zevkli, sıpanın salıncaanda 3 günden fazla beklettim ara ara kontrol ettim kurumuşmu diye, bu sabah da balonu patlattım, gerçi balon çürümüş tutkaldan, iğne sokuyom bom dicek diye bekliyom hiç bişe yok oray asokyuom yok buraya sokuyom yok, en son elimi bi soktum elim balonu parçaladı kaydirigubbakcemile3 yumurta kabuğu gibi kırıldı benim balonun bazı yerleri, belkim adi balon alınırsa patlayabilir ama ben dediğim gibi o kalın kaliteli balonlardan aldıydım patlamasın die

üstüne minik aarabalar yapıştırabilirsin.veya örümcek adam süperman falan gözel olur :lepi: ama böölede güzel emeğine saalık a.s.

len olm zaten incik boncukçuda kafam karıştı yav, bunları alıp çıktığıma şükrettim, bazıları da benim tokaların bazıları da kolyemin boncukları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla süper olmuş ellerine sağlık becerikli hatunsun valla:dilcikar:
burda gördüğüm sanki daha büyüktü sen balonu fazla şişirmedin mi:uhm:

yok büyüklüğü gayet güzel aslında, daha büyük şişirirsem çirkin durur gibi geldi, belki de fotoğrafta azık küçük görünüyo olabilir bana normel gibi geldi bilmiom

kızlar gülbenin "giden günlerim oldu"parçasını dinlediniz mi hoşuma gitti dün albümünü indirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…