2008 Ekim Anneleri

he bizde o kaliteli balonlardan aldık emme biz olmustur die hemen ertesi günü patlattık.o da bomlamadı.sonra seninki gibin elimizi soktuk bu sefer ip yumusadı şekli şemail kaydı.bide biz tutkalı sulandırmadık :a015:

ibolya ne becerikli gacisin..
tebrük ederüm.. hec kiskanmadim :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olim senin ev asortiktir, bizim ev bi gariban locman, nerdeee böle avize filan, kendi avizemizi kendimiz yapıyok, kıskanma şu garibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heeeeee siz kurumadan etmişiniz, 3 gün filan bekletceyniz anam, ben ara sıra elimlen yokladım kurumuşmu sert mi diye, öööle hemen yaparsan olmaz tabi
kızlar gülbenin "giden günlerim oldu"parçasını dinlediniz mi hoşuma gitti dün albümünü indirdim.

ben pek hazzetmiyom o karıdan yaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olim senin ev asortiktir, bizim ev bi gariban locman, nerdeee böle avize filan, kendi avizemizi kendimiz yapıyok, kıskanma şu garibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he cok asortik benim ev, boyle avizeler neyin 24 ayar altin :1rolleyes: lülülülülülü biz de yillarca lojmanda oturduk yafrim.. en sevdigim yillardi valla.. hey gidi. bubam emekli olunca tasindik tabe..

]

kızlar gülbenin "giden günlerim oldu"parçasını dinlediniz mi hoşuma gitti dün albümünü indirdim.

ya nerden indiriyonuz yaaaa :uhm: bende indircem ama bizde müzik indirme programı yok.hemi koca albümümü indirdin leeenn?yol sarkılarımı ne albümün adı?bende indircem yaaa delikafadulden

]

ya nerden indiriyonuz yaaaa :uhm: bende indircem ama bizde müzik indirme programı yok.hemi koca albümümü indirdin leeenn?yol sarkılarımı ne albümün adı?bende indircem yaaa delikafadulden

önce dediğim gibi limewire ı kur sonrası kolay msnden anlatırım :1rolleyes:

bırdayıııımmmmmm delikafadulden şş heyecan bastımı leeeenn şafak 3 :dance:

he basti kiz basti.. heycanla bekliyorum.. isin guzeli sabah 10.35te burda.. butun gun beklemicem ha geldi ha gelcek diye hihoyyyt

limewire bende bi turlu calismiyo. bi ara cok guzel kullaniyodum.. :çok üzgünüm:

hee 24 ayar begenemedin mi ibolya gacisi :dilcikar: hem de boyle ucunda elmaslar sarkiyi kasikci elmasindan accik güccük.. :roflol: bana gelince kicini koycek yer bulamayi adam laelaelaelaelae

hmm nerden bincek?

:roflol::roflol::roflol:yoh canım niye beenmiiim, şş bak benden söölemesi bu limevire bearshare gibi proroğramlar fürüs yayar sölüüüümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…