yok silikon tabancasııla diil, uğur böcesini yapıştırırkene silikon elime damladı böce de elime yapıştı kurtaramadım, kurtaran kadar da sıcaklık iiice işledi elime, cayır cayır yanıyo şindik, elimi sokcek yerler bulamadım valla dondrucudan donmuş yiceklerden birini çıkarttım ikide bi oraya sürtüp duruyom elimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şş bak aslında çok kolay buun yapımı, kışın 3 günde kuruyo dediydi drydeniss, güneş de görmüceymiş balon patlıyomuş, ben o kaliteli balolnlar var ya hane, paket lastiği filen oluo ucunda, onlan ettim, normel balon belki patlar ince gelir die, yoğurt kabına tutkalı boşalttım azık su ekledim, beim herüf ip yumağını bi yandan söktü bi yandan tutkala buladı, bi yandan eliyle tutkalı ipten sıyırdı, ben de balona doladım, biraz zor oluyo, baze n ip boşanıveriyo elinden yeniden dolamak zorunda kalıyon, ama zevkli, sıpanın salıncaanda 3 günden fazla beklettim ara ara kontrol ettim kurumuşmu diye, bu sabah da balonu patlattım, gerçi balon çürümüş tutkaldan, iğne sokuyom bom dicek diye bekliyom hiç bişe yok oray asokyuom yok buraya sokuyom yok, en son elimi bi soktum elim balonu parçaladı kaydirigubbakcemile3 yumurta kabuğu gibi kırıldı benim balonun bazı yerleri, belkim adi balon alınırsa patlayabilir ama ben dediğim gibi o kalın kaliteli balonlardan aldıydım patlamasın die
ibolya ne becerikli gacisin..
tebrük ederüm.. hec kiskanmadim :dilcikar:
kızlar gülbenin "giden günlerim oldu"parçasını dinlediniz mi hoşuma gitti dün albümünü indirdim.
he bizde o kaliteli balonlardan aldık emme biz olmustur die hemen ertesi günü patlattık.o da bomlamadı.sonra seninki gibin elimizi soktuk bu sefer ip yumusadı şekli şemail kaydı.bide biz tutkalı sulandırmadık :a015:
kızlar gülbenin "giden günlerim oldu"parçasını dinlediniz mi hoşuma gitti dün albümünü indirdim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olim senin ev asortiktir, bizim ev bi gariban locman, nerdeee böle avize filan, kendi avizemizi kendimiz yapıyok, kıskanma şu garibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he cok asortik benim ev, boyle avizeler neyin 24 ayar altin :1rolleyes: lülülülülülü biz de yillarca lojmanda oturduk yafrim.. en sevdigim yillardi valla.. hey gidi. bubam emekli olunca tasindik tabe..
nerden indiriyonus yafu albumleri..
ben geldim diye gittin di mi celen gicigi?? :dilcikar: iyki de ossledim didim... geri gel opüjem Şeniz
nerden indiriyonus yafu albumleri..
ben geldim diye gittin di mi celen gicigi?? :dilcikar: iyki de ossledim didim... geri gel opüjem Şeniz
]
ya nerden indiriyonuz yaaaa :uhm: bende indircem ama bizde müzik indirme programı yok.hemi koca albümümü indirdin leeenn?yol sarkılarımı ne albümün adı?bende indircem yaaa delikafadulden
limewiredan indiriom ben...önce bu programı kurmak gerekio sonra kolayca iniolar
önce dediğim gibi limewire ı kur sonrası kolay msnden anlatırım :1rolleyes:
bırdayıııımmmmmm delikafadulden şş heyecan bastımı leeeenn şafak 3 :dance:
benim limewire ım iboş :lepi: kaydirigubbakcemile3
he basti kiz basti.. heycanla bekliyorum.. isin guzeli sabah 10.35te burda.. butun gun beklemicem ha geldi ha gelcek diye hihoyyyt
limewire bende bi turlu calismiyo. bi ara cok guzel kullaniyodum.. :çok üzgünüm:
hee 24 ayar begenemedin mi ibolya gacisi :dilcikar: hem de boyle ucunda elmaslar sarkiyi kasikci elmasindan accik güccük.. :roflol: bana gelince kicini koycek yer bulamayi adam laelaelaelaelae
he basti kiz basti.. heycanla bekliyorum.. isin guzeli sabah 10.35te burda.. butun gun beklemicem ha geldi ha gelcek diye hihoyyyt
limewire bende bi turlu calismiyo. bi ara cok guzel kullaniyodum.. :çok üzgünüm:
hee 24 ayar begenemedin mi ibolya gacisi :dilcikar: hem de boyle ucunda elmaslar sarkiyi kasikci elmasindan accik güccük.. :roflol: bana gelince kicini koycek yer bulamayi adam laelaelaelaelae
ibos benim limewireim da olur musun anamm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?