2008 Ekim Anneleri

deli manyag yaaaa la ben senin için sadece limevireden mi ibaretim yane :dilcikar:

yok o sadece bi özelliğin.sen benm herseyimsin iboşuuuummmmm Şeniz kocem bile bilii artık seni.denizlideki dedim mi temem dii kaydirigubbakcemile3 ayrıca sen benm sokullu memet paşamsın kaydirigubbakcemile3 hamırını yediimsin e daha nolsun dimi

hmm nerden bincek?

ankaradan. istanbul aktarmali. bizim istlla bi baglantimiz yok celencim. annemi de tek basina istanbula yollamak istemiyoruz. havaalanina gitsin gelsin bagajla. babam da cok yogun calisiyor. annemi birakacak vakti yok. ankaradan oluna da bilet biraz tuzlu oluyo ama en azindan dayim birakiyo havaalanina, donunce de aliyor. kaydirigubbakcemile hehe kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:deli manyağ yaaaaaa, du ben bi tüttüriiim

heeeee CADIARZU sağsalim gelsinde :Saruboceq:

ya benim ayak basparmaklarım uyusuyo 1 haftadır?neden olabülüüüü?

anaa cemre de 3 gun once 7.ayini bitirmis. simdi gordum halayina katilamadim kuzumun. :teytey: gec de olsa..

yes 3 gün önce 8. ayımıza girdik alkisalkisalkis koca kız oldu gari everecem evde yer acılsın bak seneye 2. gelii
ayy cok merak ediyorum acaba 2. bebek haberikimden gelicek aramızdaaaa delikafadulden

amanın ne çok kıllatıınız looo.yetişemedim bir türlü.ibooş kız ne güzel olmuş avize.onu nasıl takacan şimdi ben onu anlamadım.yapılışını senin buraya yazdığın linkten görmüştüm

ben de merak ediyorum 2.kimden gelecek.. ben arayi acmayi pek dusunmuyorum ama nerden baksan arda 2,5-3 olacak.. once doktora tezi, is arama bulma ve 6 ay calisma plani var maalesef..

yes 3 gün önce 8. ayımıza girdik alkisalkisalkis koca kız oldu gari everecem evde yer acılsın bak seneye 2. gelii
ayy cok merak ediyorum acaba 2. bebek haberikimden gelicek aramızdaaaa delikafadulden

valla beni biliyorsun celencim iş güç olmasa şuan 2.ye hamiştim :çok üzgünüm: bisürü bebeğim olsunnnn :Saruboceq:

ya benim ayak basparmaklarım uyusuyo 1 haftadır?neden olabülüüüü?

niye acaba CADIARZU
alla alla hic de oyle bisi duymadim..

bu arada ben senin resmini gordum. edhak koymustu. ne seker seymissin kiz sen a.s

se n onu bi de bana sor :roflol::roflol::roflol: şşş len alexa anan ne zaman geliodu len

benden gelmez herhal :roflol::roflol:
tişkür anam, o avizeyi etcem diye elimi yaktım yakaydirigubbakcemile3 yaa şindik bizim normel florosan tipi ampüller takılı, babaama yaptırırım herhal, azbuçuk anlar, bende anlarım da hemi boy yetişmez hemi de bu sıpacanla olmaz, herif yardım etsin desem o hiç anlamaz başıma iş alarım, babamın geldiği bi ara taktırıcem, duyu söktürcem ööle, bol gelerse de iplen bağlaruk kaydirigubbakcemile3

ha bu arada dbest ben tahlil sonuclarimi aldim. sen demir ignesi cok yakar demistin ya zaten olamiyomusum cunku bende demir eksikligi anemisi yokmus. zaten de igneden korkmustum ehiehi..

geçmiş olsun celencimm

vitamin B12 düzeyi baktırsana..
ondanmıdır?beslenmemdemi yanlıs yaptım acaba.bak 1 saatir uyusuk hala
valla beni biliyorsun celencim iş güç olmasa şuan 2.ye hamiştim :çok üzgünüm: bisürü bebeğim olsunnnn :Saruboceq:

valla bende kilodan kurtulsaydım 6. ayda baslardım calısmaya.ama bu kilonun üstüne bi daha hamiş kalırsam literatüre gecerim kaydirigubbakcemile3 o yuzden seneye yine subat ayında hamile kalayım.cemre 2. yasına geldiğinde kardeşi olsun.ama önce olmayanlara versin allahım :Saruboceq:

benim de benim de bi suru bebegim olsun delikafadulden
ya hemen nasi dogururdun?? burdaki doktor bana sezeryanla dogurdun, 1 sene hamile kalma dedi.. :sm_confused:

evet tehlikeli olablir ama ben yeni regl oldum biliyosun.. bu ay hamiş kalsam lülü 1,5 yaşındayken olcaktı 2... valla çok isterdimmmmm :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…