deli manyag yaaaa la ben senin için sadece limevireden mi ibaretim yane :dilcikar:
hmm nerden bincek?
yok o sadece bi özelliğin.sen benm herseyimsin iboşuuuummmmm Şeniz kocem bile bilii artık seni.denizlideki dedim mi temem dii kaydirigubbakcemile3 ayrıca sen benm sokullu memet paşamsın kaydirigubbakcemile3 hamırını yediimsin e daha nolsun dimi
bearsharen oliiim anammm :roflol::roflol:
ankaradan. istanbul aktarmali. bizim istlla bi baglantimiz yok celencim. annemi de tek basina istanbula yollamak istemiyoruz. havaalanina gitsin gelsin bagajla. babam da cok yogun calisiyor. annemi birakacak vakti yok. ankaradan oluna da bilet biraz tuzlu oluyo ama en azindan dayim birakiyo havaalanina, donunce de aliyor. kaydirigubbakcemile hehe kaydirigubbakcemile3
ya benim ayak basparmaklarım uyusuyo 1 haftadır?neden olabülüüüü?
anaa cemre de 3 gun once 7.ayini bitirmis. simdi gordum halayina katilamadim kuzumun. :teytey: gec de olsa..
yes 3 gün önce 8. ayımıza girdik alkisalkisalkis koca kız oldu gari everecemevde yer acılsın bak seneye 2. gelii
ayy cok merak ediyorum acaba 2. bebek haberikimden gelicek aramızdaaaa delikafadulden
alla alla hic de oyle bisi duymadim..
bu arada ben senin resmini gordum. edhak koymustu. ne seker seymissin kiz sen a.s
valla beni biliyorsun celencim iş güç olmasa şuan 2.ye hamiştim :çok üzgünüm: bisürü bebeğim olsunnnn :Saruboceq:
alla alla hic de oyle bisi duymadim..
bu arada ben senin resmini gordum. edhak koymustu. ne seker seymissin kiz sen a.s
yes 3 gün önce 8. ayımıza girdik alkisalkisalkis koca kız oldu gari everecemevde yer acılsın bak seneye 2. gelii
ayy cok merak ediyorum acaba 2. bebek haberikimden gelicek aramızdaaaa delikafadulden
amanın ne çok kıllatıınız looo.yetişemedim bir türlü.ibooş kız ne güzel olmuş avize.onu nasıl takacan şimdi ben onu anlamadım.yapılışını senin buraya yazdığın linkten görmüştüm
ondanmıdır?beslenmemdemi yanlıs yaptım acaba.bak 1 saatir uyusuk halageçmiş olsun celencimm
vitamin B12 düzeyi baktırsana..
valla beni biliyorsun celencim iş güç olmasa şuan 2.ye hamiştim :çok üzgünüm: bisürü bebeğim olsunnnn :Saruboceq:
benim de benim de bi suru bebegim olsun delikafadulden
ya hemen nasi dogururdun?? burdaki doktor bana sezeryanla dogurdun, 1 sene hamile kalma dedi.. :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?