evet tehlikeli olablir ama ben yeni regl oldum biliyosun.. bu ay hamiş kalsam lülü 1,5 yaşındayken olcaktı 2... valla çok isterdimmmmm :1ninca:
annem persembe gunu alamanya saati ile 10.35te burda hihoyyyt
e hayde hayırlısıylan kavuşun inşallahalkisalkisalkis
lülü guzel yedi mi bugun?
arda beni deli ediyo. kasikla verdigim seyi yutmamak icin agzini kapatmiyo. boyle agzi acik duruyo. cok da komik gorunuyo tabi. biz alexle yerlere yatiyoruz..
lülü guzel yedi mi bugun?
arda beni deli ediyo. kasikla verdigim seyi yutmamak icin agzini kapatmiyo. boyle agzi acik duruyo. cok da komik gorunuyo tabi. biz alexle yerlere yatiyoruz..
hee o mnzarayı biliorum, ağzını çanak gibi açı p beklio dimi :roflol::roflol:
puhahaaa gözümün önüne geldide muhahahaaaaa :roflol:
ya cemrede bir kavanoz miilupa sütlac yiyo.hergün.hepsini bitiriyo.dokunurmu acaba?
ha bu arada dbest ben tahlil sonuclarimi aldim. sen demir ignesi cok yakar demistin ya zaten olamiyomusum cunku bende demir eksikligi anemisi yokmus. zaten de igneden korkmustum ehiehi..
valla ben de dun yarim kavanoz cicibebeli mama verdim. icinde belli oranda sut varmis. alerji falan yapmadi.
geçmiş olsun canım..
len valla bugun sen geldin aklima ibolya. dedim kiz o kadar dert yaniyodu ama yusuf eymen bile sonunda alisti kasiga, benimki oyle bekliyi agzi acik ayran delisi kibin cildircam delikafadulden
he bundada var.süt pirinç ve seker kamısı.mmmm cokta güzel tadı beeeee cokacimcoook acıktım gene haaaa cokacimcoook
he bundada var.süt pirinç ve seker kamısı.mmmm cokta güzel tadı beeeee cokacimcoook acıktım gene haaaa cokacimcoook
ben kaçar bacılar.teee sabah 6 da kalktık.uamrım bu sabah normal saatinde uyur.hatta gece hiç uyanmaz :Saruboceq:
hepinize bol ykulu bir gece diliyorum.çok öpenzi hepücüünüzü :a015:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dimii dimiii, yaa alıştık şükür de ara sıra yine aynı haltı yapıyo, istemediği bişi yedirmeye kalkınca da ağzını kapatıyo dudaklarını öne getiriyo mmmm yapıyo gözüümün içine bakıo, nolur verme der gibi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?