2008 Ekim Anneleri

lülü guzel yedi mi bugun?
arda beni deli ediyo. kasikla verdigim seyi yutmamak icin agzini kapatmiyo. boyle agzi acik duruyo. cok da komik gorunuyo tabi. biz alexle yerlere yatiyoruz..

lülü guzel yedi mi bugun?
arda beni deli ediyo. kasikla verdigim seyi yutmamak icin agzini kapatmiyo. boyle agzi acik duruyo. cok da komik gorunuyo tabi. biz alexle yerlere yatiyoruz..

puhahaaa gözümün önüne geldide muhahahaaaaa :roflol:
ya cemrede bir kavanoz miilupa sütlac yiyo.hergün.hepsini bitiriyo.dokunurmu acaba?

len valla bugun sen geldin aklima ibolya. dedim kiz o kadar dert yaniyodu ama yusuf eymen bile sonunda alisti kasiga, benimki oyle bekliyi agzi acik ayran delisi kibin cildircam delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dimii dimiii, yaa alıştık şükür de ara sıra yine aynı haltı yapıyo, istemediği bişi yedirmeye kalkınca da ağzını kapatıyo dudaklarını öne getiriyo mmmm yapıyo gözüümün içine bakıo, nolur verme der gibi kaydirigubbakcemile3

ben kaçar bacılar.teee sabah 6 da kalktık.uamrım bu sabah normal saatinde uyanır.hatta gece hiç uyanmaz :Saruboceq:
hepinize bol ykulu bir gece diliyorum.çok öpenzi hepücüünüzü :a015:

iyi akşamlar.
banyo keyfimizi yaptık .uyuttum geldim.oğluşumu tek başıma yıkadığım için fileyi kullanıyorum yıkarken.bazen anneanneye gittiğimzde suyun içinde yıkıyorum.oradaki küvetin tabanı düz.benimki oturmalı.ama birkaç seferdir.benim küvette oğluşumu filede yıkattıktan sonra suyun içine bırakıp oturtuyorum.bu akşamki banyoda da yıkadıktan sonra fileyi çıkarttım ve oturtum.eliyle suyu yakalamaya fln çalıştı, böyle baktı baktı , sonrada başladı aykalrını çırmaya.tabiii hertaraf da su oldu.kaydirigubbakcemile3

mrb kızlarr :sm_cool:
arda yürüomuşşş haberlerini aldımm :hooray: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: gözünn aydınn olsunnn alexaa :teytey: :teytey: :teytey:

ben kaçar bacılar.teee sabah 6 da kalktık.uamrım bu sabah normal saatinde uyur.hatta gece hiç uyanmaz :Saruboceq:
hepinize bol ykulu bir gece diliyorum.çok öpenzi hepücüünüzü :a015:

güle güle yavrım, ben de yatacim, bulanşıklar var onları yıkiycim ama üşeniyom.bi de bu sıpaya yoğurt mayalıycim, amannn her gece her gece gınaa geldi yaaa kafamçokkarıştı

darisi basima valla..

bizimki bi kapatiyo agzini kasigi gorunce. babasi gulduruyu accik, ben tikayim agzina diye. bu farkedince gene kaipyo agzi. kucukken bir iki uc KIM oynardik ya.. ayni o..

celencim iyi geceler canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…