2008 Ekim Anneleri

lülü guzel yedi mi bugun?
arda beni deli ediyo. kasikla verdigim seyi yutmamak icin agzini kapatmiyo. boyle agzi acik duruyo. cok da komik gorunuyo tabi. biz alexle yerlere yatiyoruz..

heee eylül de yapıyo.. doyduğunda ya da hiç yemek istemediğinde.. ben bidaha vermiyorum keyfi bilir

sabah gösterdiğim 32 lik güneş gözlüğünün aynısı baska sitede 27 haberiniz olsun.düşünenler.ben karar verdim alıyorum.mor undan.

darisi basima valla..

bizimki bi kapatiyo agzini kasigi gorunce. babasi gulduruyu accik, ben tikayim agzina diye. bu farkedince gene kaipyo agzi. kucukken bir iki uc KIM oynardik ya.. ayni o..

celencim iyi geceler canim..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya bak dbest dedidi, ağzını açmasını beklemiyomuş dbest, kağşığı tepiyomuş, sadece ağlarsa yada öğürürse vermiyomuş, ben de denedim o taktiği, işe yaradı, ama tabi seninki ağzına alıo ama yutmuyo, bu numara size sökmeyebilü

ben yaarın diyete başlıom, acceyip hırslı gidicem bu sefer, pamuk balyası gibi gezmekten sıkıldım yav :çok üzgünüm:

bende bugün doktora gittim endokrine kilo mevzusunuda konuştuk..hormon haplarını kullan bebek 1 yaşına gelen kadar da kilo vermek için uğraşma dedi delikafadulden çokk sevdim bu doktoruu yaww alkisalkisalkis

iboş kızz bu bebeler bizi alt edemez de mi kızzz lülülülülülü

bende bugün doktora gittim endokrine kilo mevzusunuda konuştuk..hormon haplarını kullan bebek 1 yaşına gelen kadar da kilo vermek için uğraşma dedi delikafadulden çokk sevdim bu doktoruu yaww alkisalkisalkis

hoşgeldinnn a.s.

bizi de sev bizi deeeeeeee delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hoşgeldin ule, Şeniz ay nerdeymiş o dr baaa da dese kilo vermek için uğraşma die :roflol::roflol:
basla sekerim..
zayiflayip yapcez 2.leri a.s

2,ler mii :1shok::1shok:

ya tikiyim tikmasina da, oyle bi kitliyo ki dudaklari kasik gecmiyo aradan. ben de acitcam diye korkuyorum.. :sm_confused:

sagol bitanem ya.. anneler gunu hediyesi yapti bana yaramazito a.s

sen nasilsin asil? tamer nasil? nisan nasil? ozledik aaa..

ben iyiyim bol bol kitap okuorum,yeni filmleri izliorum, geziorumm delikafadulden
tamer ve nisan iyilerr :sm_cool:
arda şaşırttı benii maşalllahhh kuzuyaa maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…