2008 Ekim Anneleri

ben iyiyim bol bol kitap okuorum,yeni filmleri izliorum, geziorumm delikafadulden
tamer ve nisan iyilerr :sm_cool:
arda şaşırttı benii maşalllahhh kuzuyaa maşallahh

bizi de sasirtti valla kaydirigubbakcemile3 hangi kitaplari okudun bakem??

2.leri tabi ibolya.. ben tek cocugum hic guzel bisi diil.. yalniz birakma yusuf eymeni. sana benden arkadas tavsiyesi olsun.. nacizane..

yok canım yımışak yımışak depükle kaşığı, ben bööle dudaklarının arasından bi sağ bi sol ettire ettire sokyuom kaşığı :roflol:

tamam len yapcem yarin. o da olmadi ac birakcam aglayana kadar. yetti valla.

bugun cilek muz gecirdim rondodan. onu bile yemedi sipa.. ben yedim alkisalkisalkis

tamam len yapcem yarin. o da olmadi ac birakcam aglayana kadar. yetti valla.

bugun cilek muz gecirdim rondodan. onu bile yemedi sipa.. ben yedim alkisalkisalkis

he yap anam, çok aç bıakma ama yemeği kendi talep edene kadar bekle bakam bi, belkim işe yarayabilir bu taktik, şş sen niye çilenk veriyon erkendiilmi:uhm: bu arada benim sıpa meye püresini hiç smiyo, sadece muz seiyo, onun da tadı yavan ya ondan yiyo, meyve pürlerinin içine muz ekliom tadı azık deişsin diye, kavga dövüş 2-3 kaşık yiyoz işte o kadar

bende ocak doğumlu olsun istiom 2. olursa tabi...kova burcu olsun istiom benim gibi:asigim:
bi kova daha buldum.özlemcim bende kovayım.eşim balık amam hiç depresyonlu halini görmedim.yükseleni kova.heral ordan anlaşık onunlakaydirigubbakcemile3
herkesler 2.lere hesap etmeye başlamış.aslında bend eyapıyom hesabını ya 2 yaş yada 4 yaş olsun araları istiyom.ama geöen gece ban oğluş ağlama numaralrı çekince 2.den tırstım.biraz büyüsünde oğluşum .sonra ne ederim ben ikisi birden ağlarsa:1shok:

bu 30 tl ye indirime girmiş mail geldide.nasıl olarmı?

aaaaaa çok hoşmuş bunun erkekinden bende istiommmmm:smiley-cool:

7.aylarıı kutlu olsun iklim ve ardanınnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

annen gelioo heee arda ananesini karşılamaya gitcekk yürüyerek aa bu da çokkk güzell yaaa :teytey: :teytey: :teytey:

bende benzetiorum bazen ya yeni fotoğraflarını eklicem bi ara inş... hihoyyyt

aaaaaa ardanın bugün halayı varmışşşşşşşşş :teytey::teytey:
yeni ayınız hayırlı olsunnnnn

erken diyo bazilari alerji yapabilir diye ama nen denemek icin verdim. daha once cilekli yogurt almistim. yaladi yuttu. zaten cok az seyi severek yiyo. onun icin pure yapip vereyim dedim ama yimedi..

bizim doktor cok fazla inek sutu vermeyin, bi de findik vermeyin dedi alerji yapabilir diye. digerlerini tattirabilirsiniz dedi. zaten iri arda da kaldirabilir gibi geliyo bana ama yemiyo iste,,

sen unuttun zati bizi.. :çok üzgünüm:
sen otur kitap oku. entel ve de dantel hatun kaydirigubbakcemile3

bazen ara vermek iyidir iyidirr :içelim: özlenmek özlemek gerekior bazen yerimseniben

yüreğim seni çok sevdi ve sevdalinkaya başladım bugün :lepi: ondan önce eşimin kitaplarından okudum beynimm bulandıııı bee bi daha okumicemm kafamçokkarıştı

evde bissürü film izledim kehaneti bile izledim yaniii o kadarr sinemaya gidemioruz ama koçişle hergün film keyfi yaptıkk iyide olduu :asigim: bugünde güneşin oğlunu izledik eğlenceliydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…