ben iyiyim bol bol kitap okuorum,yeni filmleri izliorum, geziorumm delikafadulden
tamer ve nisan iyilerr :sm_cool:
arda şaşırttı benii maşalllahhh kuzuyaa maşallahh
:roflol:
yok canım yımışak yımışak depükle kaşığı, ben bööle dudaklarının arasından bi sağ bi sol ettire ettire sokyuom kaşığı :roflol:
bizi de sasirtti valla kaydirigubbakcemile3 hangi kitaplari okudun bakem??
2.leri tabi ibolya.. ben tek cocugum hic guzel bisi diil.. yalniz birakma yusuf eymeni. sana benden arkadas tavsiyesi olsun.. nacizane..
leylaa nerdeee :uhm:
başka haber varmı ulee :dance:
tamam len yapcem yarin. o da olmadi ac birakcam aglayana kadar. yetti valla.
bugun cilek muz gecirdim rondodan. onu bile yemedi sipa.. ben yedim alkisalkisalkis
anneler gününde naptınız ya dün giremedimm anneler gününüzü de kutlayamadıım a.s.
bi kova daha buldum.özlemcim bende kovayım.eşim balık amam hiç depresyonlu halini görmedim.yükseleni kova.heral ordan anlaşık onunlakaydirigubbakcemile3bende ocak doğumlu olsun istiom 2. olursa tabi...kova burcu olsun istiom benim gibi:asigim:
yyaaa gönlüm istio da ben çok korkuyom yaaaa senağlama
asil haber: annem geliyo annem hihoyyyt persembe gunu hihoyyyt
bi de iklimle arda bugun 7 aylik oldu..
bi de gecen tamerin resimlerini alexe gosterdim o da benzetti ardaya.. bi kac resimde ayni arda yahu.. beyaz ten, acik tombis kaydirigubbakcemile3
he yap anam, çok aç bıakma ama yemeği kendi talep edene kadar bekle bakam bi, belkim işe yarayabilir bu taktik, şş sen niye çilenk veriyon erkendiilmi:uhm: bu arada benim sıpa meye püresini hiç smiyo, sadece muz seiyo, onun da tadı yavan ya ondan yiyo, meyve pürlerinin içine muz ekliom tadı azık deişsin diye, kavga dövüş 2-3 kaşık yiyoz işte o kadar
sen unuttun zati bizi.. :çok üzgünüm:
sen otur kitap oku. entel ve de dantel hatunkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?