2008 Ekim Anneleri

aa meran esin kitap mi yaziyo? ne tur? okumak isterim mutlaka.. sevdalinkayi da yuregim seni cok sevdiyi de okudum. ama canan tan bana biraz liseli kizlar icin yaziyo gibi geliyo..

ben kehaneti 2. denememde sinemada izledim kaydirigubbakcemile3 ilkinde sinamaya gitmem ve filmin başlamasından 15 dakka sonra annemin araması ve çabuk dön eylülü susturamıyorum demesi ile sonlandı :dilcikar: sonra kcoaişle gittik ama sinirlerim bozuldu yaaa senağlama

biz hafta sonlari sabah kahvaltidan once sicak ekmek aliyoruz. pazar gunu ben gitcem ekmek almaya dedi alex. kocaman bi buket cicekle geldi :asigim: süprüz yapcem diye ekmegi unutmus ama olsun.. sonra da oglumla kocisim beni dondurma yemege goturdu. tabi kaynanam da geldi klava:

anneler gününde özell bişee yaptınız mıı die sordum ama kimse bişe demedi yaaa

eşim şehir dışındaydı ama bana hediye almış pazar gecesi geldi verdi hediyesini ama değştirmeyi düşünüyorum nerdeyse asgari ücret tutarında kıyafet almış klava: ben çok kızarım böyle şeylere hiç almasın daha iyi günah yaw millet aç geziyo kötükedihüso

aa meran esin kitap mi yaziyo? ne tur? okumak isterim mutlaka.. sevdalinkayi da yuregim seni cok sevdiyi de okudum. ama canan tan bana biraz liseli kizlar icin yaziyo gibi geliyo..

yok hayatıımm eşim kitap yazmıo kaydirigubbakcemile3 onun okuduğu kitaplardan okudum ama yokk anacım beynimm dönüoo kafamçokkarıştı

e seviyomus adam kiyafet almayi.. hem de zevkli diyosun.. nerden almis ne almis soyle soyle delikafadulden

e seviyomus adam kiyafet almayi.. hem de zevkli diyosun.. nerden almis ne almis soyle soyle delikafadulden

vakko dan almış değiştircem mümkünse para iadesi istiyorum kötükedihüso

eylüle de 3 tane kıyafet bi de çok güzel ayakkabı almış delüüüü :asigim: :asigim:

vakko dan almış değiştircem mümkünse para iadesi istiyorum kötükedihüso

eylüle de 3 tane kıyafet bi de çok güzel ayakkabı almış delüüüü :asigim: :asigim:

para iadesi verirler mi ki? yahu ilk anneler gunun diye heves etmis ama ben olsam kuyum alirdim. kuyum delisi ben delikafadulden

nie sinirlerin bozulduu yaww :çok üzgünüm:

işin enteresan tarafı bende filmden etkilendim rüyamda nisan o kız olmuş tırnağı kanayana kadar yazı yazmıştı...
sabah kalktım eşime anlattım rüyamı nisanda bu konuşmadan birkaç saat sonra geldi elindeki kağıdı bana gösterio anne bak ne yazdım die :1shok: bizim isimlerimizi yazmış normalde kendi adını yazmasını bilior ama ama soyisimlerimizle yazmayı bilmiordu...ben daha önce yazmışım kağıda ondan kopya çekerek yazmış isim ve soyisimlerimizi...şaşırdım tabi..bugünde harfleri kendi kendine bulma çabası başladı...bizimde öğretmen bi arkadaş öğretmeyin demişti okul öncesinde öğrenmesin okuma ve yazmayı demişti ama üstünde azcık dursam öğrencek çok hevesli şaşırdım ne yapcamı laelaelaelaelae
wauw çokk güzell

boşver ya almış işte düşünmüşş güle gülee giyy Şeniz

para iadesi verirler mi ki? yahu ilk anneler gunun diye heves etmis ama ben olsam kuyum alirdim. kuyum delisi ben delikafadulden

ben de ona kızdım zaten.. bu parayla altın falan alsa tamam ama kıyafete bukadar para vermeyi doğru bulmuyorum içime sinmiyo ya bilmiyorum tamam biz de dandik giyinmiyoruz sonuçta ama bukadar da uçmak doğru değil bence..

benim küçük kardeşim çok zekidir.. 1,5 yaşında tüm alfabeyi öğretmiştim acaip kolay öğreniyor.. ama ben de doğru bulmadığım için okumayı öğretmedim.. 5 yaşında bigün gazeteyi alıp gözümün önünde okuyunca yaşadığım şoku ben bilirim :1shok: kendi kendine öğrenmiş :asigim:

anneler gününde naptınız ya dün giremedimm anneler gününüzü de kutlayamadıım a.s.

tenkyu anacım, seninde anneler günün kutlu olsun, gel öpiiiiim Şeniz biz anamgile gittik, benim hödük anamla baa aynı hediyeyi almış kaydirigubbakcemile3 bende düşünmüş garibi m diye ses etmedim artıkın, yanlız aklıma sen geldin acab dedim bu meranın koca ne aldı ki, ne aldı ule alkisalkisalkisalkisalkisalkis
korkma sekerim be.. alt edemez bu bizdiklar bizi demedin mi? baslarda zorlandin ama gecti gitti o gunler bak..

hee geçti sayılır şükür de ben onlardan korkmuyom, sezeryandan çok pis tırstım, ya rüyalarıma giriyodu ilk zamanlar, şimdi şimdi e tkisini üzerimden attım biraz, ondan çok korkuyom, belki ilerde cesarete gelirsem neden olmasın da ne taşıması ne bakması korkutmuyo sadece sezeryan yani anladınmı
oha lahmacın da yidirin bari, la herşeyden tattırılırmı, az sabredin yav, daha ne kadarcık bu sıpalar, yanlız tomatis verebiliyomuşuz duyduğuma göre, alerci yapmıyosa sorun olmuomuş, ama çilenki bilmiom tam,yaa ben karar verdim 10 kiloluk yağ tenikelerini boylamasına kesecim içine toprak dolduracım, balkona koyacım, içine de çilenkkk ekecimmmmmmm, sooora da taze taze sıpama yidirecimmmmmm kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
e yuh ne halt etmeye gelmiş yav :mymeka:
yavrum işte erkekler bu yönünü düşüneemeyebiliyolar bazen, sürekli türtüklemek gerekiyo, bu para mevzuunda benim herif çok pinti gerçi de genelleme para olayında biraz savruk oluo, benim herif bi parfinlen kandırıo beni yav :roflol::roflol: gerçi hakkını da yimemek lazım, doğmgünü hediyesi pc alıvermişti, soora künye aldı, soora bi daha künye aldı, sooora doğum hediyesi yüzük aldı, belki de hatırlamadığım daha çok almıştır, ama gerekli şeyler aldı, yoksa askeri ücret kadar kıyafet alsa bende kızarım, yav sen onu bunu boşver de o kıyafetleri deeştir battal beden kıyafet al baa yav, keycek bişiyim yok kaydirigubbakcemile3 bu arada ben benim herifin doom günü hediyesini 10 taleye malettim he:roflol::roflol:

ben bana sakın anneler günü için hediye falan alma süprizzzzz ben sana alayımm dedim :asigim: 2 tane dünyalar tatlısı kuzuumm var sen olmasan nasıl olurdu benim anneler günümü doya doya gülerek kuzularımla olmamı sen sağladın sana teşekkür ederim dedimm :asigim: eşim de bana teşekkür etti sarıldık tamamdır içim daha çok rahat edior böyle gerilimsiz harika birgün geçirdikk enn büyük hediye olan yavrularımızlaa :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…