ben geldim kızlar!sinirden öldüm.saat 11.30 dan beri elektrikler kesikkötükedihüso...daha da kötüsü bebişimin hareketleri çok azaldı.dün de öyleydi.akşam babasıyla neler yaptık 1 kere falan anca vurdu.bugünde öylesenağlama korkuyorum ya...eşim dr.umla konuştu.yarın gelsin demiş..önümüzdeki haftaydı kontrol.ya sizede oluyomu.benzer bişey yaşayan varmı?çok panik oldum şuan bensenağlama
Hadi ya geldi mi seninki sen de mi uyuyakaldın BIZDIK' ım
Yok bitanem yaa bende uyuyacak göz var mı iki gündür beklemişim meğer eşimde beni beklemiş ne zamandır ilk defa bu kadar arzulu istekli ve teklifliydi yaw ama daha işin başında karnıma bir ağrı saplandı olduğum yerde kalakaldım tabi finish verdik mok oldu herşeyacaba birilerinin bedduası mı tuttu ne kim o beddua eden len bana:mymeka:
uleennn bende hiç kımılmıyo sandın..oğlum vur şu anana benim için şöyle tam şeyine doğruda tuvalete zor gitsinnkaydirigubbakcemile
zamanla değişcek fatoşum sıklığı v e şiddetii..her bebeğinki farklıdır elbet ama benim oğlan maden suyu içtiğimde dondurma yediğimde sırt üstü yatarkene ve ablasının küçük sandalyesine otururkene çok furuyo dgamyoncuiremsu
KIRMIZI NOKTAnaniknanik
olum sabi sübyan var lenn detaylarını ne anlatıyonn
Yok bitanem yaa bende uyuyacak göz var mı iki gündür beklemişim meğer eşimde beni beklemiş ne zamandır ilk defa bu kadar arzulu istekli ve teklifliydi yaw ama daha işin başında karnıma bir ağrı saplandı olduğum yerde kalakaldım tabi finish verdik mok oldu herşeyacaba birilerinin bedduası mı tuttu ne kim o beddua eden len bana:mymeka:
bu arada ben çok kırılıyom ha dışlanmış gibi hissediyom kendimi bi gittim herkes yokluğumuz alışmış ne arayan var ne de soransenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?