2008 Ekim Anneleri

Cnm benim korkma uyuyodur ya da gelsin bi baksınlar annem babam bana demiştir.Bak bu şeker mevzusu çıktı ya bende mesela dr' um bana 32.haftadan sonra her hafta seni göreceğim dedi şeker çıktı girdik riskli gebeliğe kızım kafaya taktım ama teselli yolu buldum kendime ne yapayım iyi tarafından bakacağız başka yolu yok diyorum ki kendi kendime olsun her hafta göreceğim napalım ALLAH hayırlısıyla sağlıklarıyla almayı nasip etsin kucaklarımıza hadi içini ferah tut şimdi iyi haberlerini de bekliyoruz

tamamen yok değil...1-2 saat hiç kımıldamıyo.sonra ufak bi vuruş.önceden böyle vurduğunda göbeğim dalgalanıyodu.2 gündür öyle değil.eşimin çalıştığı hastane(bende oraya gidiyorum sürekli) eve yakın zaten.hatta eşim bu gece nöbetçi..olmazsa giderim tabiki.ama arada cılızda olsa vurması rahatlatıyo beni..5 dk.lığınada olsa..

Miy teşekkür ederim canım.umarım öyledir.6-7 saat değil çok şükür.ben öyle pinpirikli biri değilim aslında ama korktum bi anda..

Hadi ya geldi mi seninki sen de mi uyuyakaldın BIZDIK' ım

Yok bitanem yaa bende uyuyacak göz var mı iki gündür beklemişim meğer eşimde beni beklemiş ne zamandır ilk defa bu kadar arzulu istekli ve teklifliydi yaw ama daha işin başında karnıma bir ağrı saplandı olduğum yerde kalakaldım tabi finish verdik mok oldu herşey acaba birilerinin bedduası mı tuttu ne kim o beddua eden len bana:mymeka:

uleennn bende hiç kımılmıyo sandın..oğlum vur şu anana benim için şöyle tam şeyine doğruda tuvalete zor gitsinnkaydirigubbakcemile

zamanla değişcek fatoşum sıklığı v e şiddetii..her bebeğinki farklıdır elbet ama benim oğlan maden suyu içtiğimde dondurma yediğimde sırt üstü yatarkene ve ablasının küçük sandalyesine otururkene çok furuyo dgamyoncuiremsu

KIRMIZI NOKTAnaniknanik
olum sabi sübyan var lenn detaylarını ne anlatıyonn

fatoşçum hiç telaş etme destina haklı hareketleri artık gün güne değişiyor bebişlerimizin.ama sen yarına kadar sabırla bekle canım. doktorun seni rahatlatır zaten. bebişini görünce onu bile unutucan ya. valla ben doktora gidince kızımı görünce herşeyi unutuyorum.

keşke destinacım..öyle kuvvetli vursada altıma işetse beni.herşeye razıyım yemin ederim..benim oğlanda aynı dediğin gibi maden suyunda,dondurmada,tatlıda,yatarken,meyve yediğimde falan hiç durmuyodu..ama iki gündür onlarada çok tepki vermedi...2 saatte cılız bi tekme diyim işte.normal o zaman.panik yapmayayım:çok üzgünüm:
ahh bu analık ne zor şeymiş ya..daha doğmadan çektiriyo velet..ben doğduğumda 1 haftaya yakın büyük tuvaletimi yapamamışım..annem üzüntüden kahrolmuş..neler yapmışlar da sonunda bu büyük işi başardığımda annem sevinçten oynamış..hep çok komik gelirdi anlattıklarında.ama şimdi anneciğimi daha iyi anlıyorumsenağlama

off çok duygusallaştım...birazcık bişeyler atıştırayım..kafam rahatlasın..birazdan gelirim yine
iyiki varsınız yaaŞeniz :1hug: :içelim:

KIRMIZI NOKTAnaniknanik
olum sabi sübyan var lenn detaylarını ne anlatıyonn

İlk atlayan sen olduğuna göre beddua eden sensin biliyodum zaten seni gaydırı guppak Cemile vay seni :mymeka:ya kızım sayenizde kasım anaları dün bugünde temmuz analarının kırkını okudum ne yapayım lan terbiyemizi bozan sizsiniz be demi Olcay bak şunlara ya parmak kadar çocuklara ne diyolarrrrrbenneyaptımki

Kıs BIZDIK' ım arasıra aklıma ne geliyo biliyonmu bizdeki bu performans iyi hasta içimi bi korku bürüdü valla acaba artık epeyi ilerledik bebişlere bi zararı olur mu ki gülüm dün akşam olanlar senin için iyi ki de işin başında olmuş belki de istenmiyen bişey olcaktıda kıramp felan girdi ay bana olumsuz bişey olcaksa kramp bi işaret olsun senin gb işin başında bişeyler olsun da sonra ALLAH KORUSUN üzülmeyelim ayyyyyyy korktum valla

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın. hepinizi öpüyorum. pazartesi görüşürüz.

bende çıkıyorum kızlar..moralim pek düzelmedi daha.yarın bebişimi görene kadar da pek düzelmicek galiba:1no2:.kociş de yok buakşam.gidip ablamda kalcambenneyaptımki
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

ya fatoşcum ben de aynı dertten muzdaribim.kendi kendime doğal doğal deyip duruyom.1 gün sadece 1 kaç kez hareket etti.eğer hareket tmezse dr a gidecem dedim o sabah hareket etti ama çokkk zayıf.önceden tişortümden görüyodum şimdi baştaki cılız hareketler gibi.bugün de hareketi aynı olursa dedim ama çook zayıf hareket ediyo.dediğin gibi karnım inip çıkıyodu 3 gün öncesine kadar.ne bileyim belki şekerli yemiyorum ondan olabilir salı günü kontrolüm var umarım bebişlerimiz iyidir

kızlar canınızı ımayın ya gebelik orgda yazıyo bundan sonra eskisi gibi hareket edemeyeceklermiş yerleri daralıyomuş nolur panik yok hareketleri takip ederken şiddetine bakmayacakmışız sadece sayısı önemli diyo hafifte olsa hareketi yetiyomuş

bu arada ben çok kırılıyom ha dışlanmış gibi hissediyom kendimi bi gittim herkes yokluğumuz alışmış ne arayan var ne de soransenağlama

dayanamıyom ki yazmayım diyom yok alıştık bi kere biz özlüyoz işte:a015:
neyse sitem yeter bu kadar ben çok yorulmuşum bugün kocişle bebeğin odası için çalışmalara başaladık bilgisayarı çıkardık boş bi odamız var oraya kurduk tabi yerleri süpür boş odanın dağınıklı da bin beter düzelt topla ee çekmeceleri falan da topladım biraz ee ben ce 1-2 hartaya kalmaz eğilemem ben artık sizce beşiği kurmak için erken mi dayanamıyoz ama biz hele eşim benden de hevesli çıktı haftaya ailesinin yanına gidiyo kısa ziyarete gitmeden herşeyi halledelim diyo bilmem siz ne dersiniz kigamyoncuiremsu

nisacım ben oda yapmıyom ama park yatak gelir gelmez eşim kurdu hemen içini ıvır zıvırla doldurduk valla.sen hangi park yatktan aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…