2008 Ekim Anneleri

bence de olay budur

he onu bende duymuştum meran, öğretmemek gerekiyomuş, yoksa okula başlayınca kafaları karışıyomuş, bizim zamanımızda önce harfleri filan öğretirlerdi, cızık cızdırırlardı, soora heceleme yapardık, sora kelimeleri öğrenirdik, şimdik tersten öğretiyolarmış, önce kelimeler sora heceler sora harfler, şimdi siz bi türlü göstereceniz, sora okula başlıcak başka bi türlü gösterilcek bebenin kafası karışır yane öğretmeyin,
he yaaa kimi çocuklar öööleymiş yaaa, nasıl öğreniyolar kardreşim yaaa :1shok::1shok:

ay masallah ne ask yahu :asigim:

zeki bi çocuktu.. zaten zeka demek soyut düşünme, ezber, problem çözme yeteneği vs gibi zihinsel fonksiyonları ifade ediyor.. zeki çocuklarda da yaşıtlarına göre zihinsel süreçler daha erken gelişiyor ve güzel bir eğitim de alırlarsa şukella oluyor kaydirigubbakcemile3

zeka allah vergisi bişeyy, ona yapacak bişey yok.. ama yine de eğitimin etkisi çok çok fazla.. 20 yıl öncesine göre genel olrak insanların İQ su bilmem kaç puan artmış, ama EQ su da okadar azalmış..

kısacası allah akıllı fikirli evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin.. ailesine, kendine ve topluma yararlı bireyler olsunlar inşallah...

bence de olay budur
demi hayatıım Şeniz ne kadar az beklenti içerisinde olursun o kadar çok mutlu olursun :içelim:
evet canım şimdi tersten öğreniorlar doğru söylüorsun..bizim zamanımızda ki gibi değill yaw çok değiştii
ay masallah ne ask yahu :asigim:

sevioruummm uleynn :içelim: 6 yıl olduu wallahi 6 yıl öncekinden daha çok sevioruumm :içelim:

evet ya ben de hep onun icin dua ederim. ailesine vatanina milletine hayirli evlatlar olsun diye.. yillar sonra ekim bebeklerinin sectikleri meslekleri, yapabildiklerini ya da yapamadiklarini, evliliklerini falan da gorebilsek keske. ne guzel olur.

atatürk yazmışsın haa canım yaa Şeniz

1,5 yaşında alfabee haa :1shok:

evet canıım yaa anlatsam bitmezzz kardeşim acaip bi çocuktu kaydirigubbakcemile3
yine 2 yaşında yoktu bilgisayarı açmayı kapamayı cd yerleştirmeyi oyun açmayı biliyordu (şimdi çoğu ocuk yapıyo zaten ama bu dediğim 15 yıl öncesi :1shok:) ayrıca babamın cep nosunu falan bilirdi çok küçüktü daha.. mesela yolda arabaların plakalarını okurdu 2 yaşında yoktu ya reklamlarda gördüğü ünlü markaları dergide gazetede görünce tanıya tanıya harfleri kafasında birleştirip okumayı kendi kendine söktüğünü düşünüyorum çünkü mesela arçelik tabelasını görünce söylerdi hemen ve bunları hep 2 yaşından önce yaptı delikafadulden

amin canımm :Saruboceq:

eşimin kuzeni de 3,5 yaşında okuyup yazmaya başlamışş ve çok ümitlendik diordu annesi çok zeki bir çocuk olcak die....şimdi normal 4 yıllık bi üniv.kazandı öğretmenlik okuyo...

3,5 yaşında okuyup yazan bi çocuktan ben daha fazlasını beklerdim şaşırdım :1shok:

cok iyi bi egitim alirlarsa ne guzel ama yoksa zeka koreliyor be guzelim. ailenin de cok bilincli olmasi lazim.

masallah naapiyor simdi? bu lisedeki kardesin mi?

evet lisede okuyo ve her geçen gün okul başarısı düşüyo

yok canım neden şaşırıyosun.. esas bu çocuklara çok dikkat etmek lazım.. acaip dötleri kalkıyo..
bu sene kardeşim 3 ay okula gitmedi sırf canı istemediği için.. ne saçma düşünsene.. sıkılıyomuş

bu çocukları zaptetmek çok zor.. o yüzden şahsen ben zeki değil de zekasını full kullanabilen akıllı bir çocuğum ollmasını isterim.. boş boş zeki olmak biişe yaramıyo..

bizde bol romantikli ve gezmeli biranalar günü geçirdik.bu sene ben anama lacağıa annem bize piamaakımı aldı.sizdeannesiniz iy.ama ben annemin doğum günün de aneler günün d ebi öpücük egezdirmeye hallettim.
babam şehir dışınada iş neeniyle.annee send egel eyip duruyor.kadın da orunları bırkamıyor.bende yazın nereye iserseniz gidin.kışın annem benim diyorum gülüyorlar.o da 12 haziranda izine çıkaak(senelik)kaydirigubbakcemile3

Ben geldimm huu huu gezmeye gitmistik ordan geldik zillosu uyuttum buraya damladim meran gelmis hos gelmis gecmise bakmadim herifinin anneler gunu icin hediyesini cok merak ediyom diyin hemen o 200 gulden sonra herhalde bi defa bu kamyon felan dir ee 2 cocuk anasi sonucta

nisanda ilk reklam tabelasında kelebek yazıoo demi baba demişti biz şok olmuştuk tam 2 yaşındaydı...ondan beri tanıdığı yazıları söylüyor...görsel algısı iyi...
şimdi ne yapıo kardeşinn alkisalkisalkis

kızlar ben yatıyom müsaadenizlen, bulaşıkları yıkadım bitti, artık güzel güzel uyumak istiyom, uykularımı almak istiyom, hergün uykusuz hergün uykusuz sıkıldım yaa, olabildiğince erken yatmaya çalışcam artık, bünye kaldırmiii hayde ben gittim beni özlemeyin anacım baaaaaaaaaayyyy

valla psikiyatriye gittiler bu okula gitmeme olayı çok canımızı sıktı dr da üztün zekalı bi çocuk üstüne varmayın geçici bi dönem demiş ilaç vermiş azcık durulsun diye hiperaktivite olayı da vardı da biz de ondan çok farklı şeyler bekliyorduk ama şuan hep dua ediyorum normal sıradan bir hayatı olsun yeter :Saruboceq: lise 2 de şuan.. dr olmak istior.. ama pc bağımlısı.. ders çalışmıyor :çok üzgünüm: zeki olduğunun farkında olduğu için hep ben yaparım diyor, sınavlara 1 saat anca çalışıyodur.. acaip tembel oldu yaaa :çok üzgünüm: kısacası dötü kalkmış bilmiyom nasıl inecek :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…