aile çok bilinçli ve ilgili anne lise öğretmeni baba mühendis ama çocuk şaşırtmışş yaw kafamçokkarıştıcok iyi bi egitim alirlarsa ne guzel ama yoksa zeka koreliyor be guzelim. ailenin de cok bilincli olmasi lazim.
kesinlikle haklısın canım a.sevet lisede okuyo ve her geçen gün okul başarısı düşüyo
yok canım neden şaşırıyosun.. esas bu çocuklara çok dikkat etmek lazım.. acaip dötleri kalkıyo..
bu sene kardeşim 3 ay okula gitmedi sırf canı istemediği için.. ne saçma düşünsene.. sıkılıyomuş
bu çocukları zaptetmek çok zor.. o yüzden şahsen ben zeki değil de zekasını full kullanabilen akıllı bir çocuğum ollmasını isterim.. boş boş zeki olmak biişe yaramıyo..
çok güzel olmuş nurcecim :içelim:bizde bol romantikli ve gezmeli biranalar günü geçirdik.bu sene ben anama lacağıa annem bize piamaakımı aldı.sizdeannesiniz iy.ama ben annemin doğum günün de aneler günün d ebi öpücük egezdirmeye hallettim.
babam şehir dışınada iş neeniyle.annee send egel eyip duruyor.kadın da orunları bırkamıyor.bende yazın nereye iserseniz gidin.kışın annem benim diyorum gülüyorlar.o da 12 haziranda izine çıkaak(senelik)kaydirigubbakcemile3
Ben geldimm huu huu gezmeye gitmistik ordan geldik zillosu uyuttum buraya damladim meran gelmis hos gelmis gecmise bakmadim herifinin anneler gunu icin hediyesini cok merak ediyom diyin hemen o 200 gulden sonra herhalde bi defa bu kamyon felan dir ee 2 cocuk anasi sonucta
kızlar ben yatıyom müsaadenizlen, bulaşıkları yıkadım bitti, artık güzel güzel uyumak istiyom, uykularımı almak istiyom, hergün uykusuz hergün uykusuz sıkıldım yaa, olabildiğince erken yatmaya çalışcam artık, bünye kaldırmiiihayde ben gittim beni özlemeyin anacım baaaaaaaaaayyyy
Merancim cok guzel olmus yaa nisanin annesii de cok tatlii masallah nisana zaten bayiliyomm
fotoğraf karesine sığamamak bile çokk güzell :asigim:
Anaa cok guzel yaa yerim ben o tosuncuguu allah mutluylugunuzu daim etsin esin hic sigmamis herhalde :)
eşim yoktu leylacım kaydirigubbakcemile3 olsaydıı sıkışmazdık böyle kaydirigubbakcemile3 çocuklarla birlikte fotoğraf çekcem die göbeğimm çatladıı kaydirigubbakcemile3 nisana elbise giydirmiştim sonra fotoğraf çekelim kızım dedim tişörtlerimizi giyelim hatun elbiseyi çıkarmıo elbisenin üzerine giydirdim hemen çıkarırız dedim ama zor ikna ettim cadıyıı kaydirigubbakcemile3 elbisenin üzerine tişört giyilmez dio
Herkes kacti bizde gidek bari
Merancim hadi sana iyi geceler tukkani sen kitle arada gel boyle ozluyok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?