2008 Ekim Anneleri

cok iyi bi egitim alirlarsa ne guzel ama yoksa zeka koreliyor be guzelim. ailenin de cok bilincli olmasi lazim.
aile çok bilinçli ve ilgili anne lise öğretmeni baba mühendis ama çocuk şaşırtmışş yaw kafamçokkarıştı
kesinlikle haklısın canım a.s
ben çok zeki çocuk istememmm bunu daha öncede söylemiştim normal ve sağlıklı olsun çocuğum başka birşey istemem :Saruboceq:
çok güzel olmuş nurcecim :içelim:

hoşgeldin nen Şeniz
yok bu sefer 200 gül olmaz dedim kaydirigubbakcemile3 2 tır gül almışş lülülülülülü

özleriizz uleen sananee lülülülülülü

celen niee gitti yaa :çok üzgünüm:

kolejde burslu okuyo şuanda ama bilmiyom ben pek parlak göremiyorum geleceğini ve çok üzülüyorum inşallah aklını başına toplar..
hergün 1 saat ders çalışsa istediği yeri kazanır çünkü zeki bi çocuk ama ona bir saat oturup ders çalışmak ölüm geliyo pis tembel :çok üzgünüm:

...............
nisanla okulda yaptık cicilerimizi anneler günü içinn hihoyyyt

Son düzenleme:
Anaa cok guzel yaa yerim ben o tosuncuguu allah mutluylugunuzu daim etsin esin hic sigmamis herhalde :)

eşim yoktu leylacım kaydirigubbakcemile3 olsaydıı sıkışmazdık böyle kaydirigubbakcemile3 çocuklarla birlikte fotoğraf çekcem die göbeğimm çatladıı kaydirigubbakcemile3 nisana elbise giydirmiştim sonra fotoğraf çekelim kızım dedim tişörtlerimizi giyelim hatun elbiseyi çıkarmıo elbisenin üzerine giydirdim hemen çıkarırız dedim ama zor ikna ettim cadıyıı kaydirigubbakcemile3 elbisenin üzerine tişört giyilmez dio

Olsun guzel bi poz olmus bende fotograf cekilmeye cekmeye ve fotograflara bakmaya bayilirimm haceri bol bol cektim ben bebeklik fotugrafima bakinca cok mutlu oluyorum eminin oda severr bi ara guzellerini secip cikarttiriyim da album yapiyim hep pc de duruyoo

Gormustum canim nisanla olan fotoyu ama bu fotoyu gormemistim cok tatlisiniz allah bozmasin nisan babasina mi benziyo sanami hic cikaramadim ama tameri sana benzetiyorum biraz

günaydın millet.. bugün tükkanı ben açıom...meran gelmiş ama kaçırdım...
hawa bu gün çok güzel..onun için moralimde çok iyi her nekadar sabehın 2 sinden beri ayakta olsakta...:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…