uleeeee uykum geldiydi cıktım tam o ara gelmişin demeeeeekkk :a015:özleriizz uleen sananee lülülülülülü
celen niee gitti yaa :çok üzgünüm:
kızlarr içeride kimse kalmasıınnnn kitliyorumm dükkanıı mirmirmirmir
anahtar malumm yerdee pas......altındaa :jeyyar: hehe çaktırmayınn lülülülülülü
kızlar resim ekledim
albüme ekledim şeker
herkese günaydın:sm_cool: bugün günler sonra sivasta güneşi gördük:1rolleyes::dance: azcık içim açıldı
gidip çay içeyim mügeyle dilbere azcık bakiiiim
tantuni tarifi arıyorum nette baktıım butun tarifler işe yaramaz.bööle tantunicelerde oluo ya içinde maydonoz domates falan.bunlar içine garnitür gibi koyduruo.evde yapan veya bilen varmı len aranızda
ben geldim ulen millet, elimi yaktım acii yaaa, o seebeplen alıntı yapamadım senağlama iklimlen ardanın 8. aylarının halayına barime katılimmmm, haydeeeeeeeeee nice 8. aylaraaaa :teytey::teytey: ıhhh aciiiiiiiiiiikafamçokkarıştı
hee drydeniss link attı ya ordan ettim,
afiyet bal şeker olsun lüp lüp kilo olsun cemremepuhahaaa gözümün önüne geldide muhahahaaaaa :roflol:
ya cemrede bir kavanoz miilupa sütlac yiyo.hergün.hepsini bitiriyo.dokunurmu acaba?
ben yaarın diyete başlıom, acceyip hırslı gidicem bu sefer, pamuk balyası gibi gezmekten sıkıldım yav :çok üzgünüm:
yaw bana akıl verin ule eşimle bi iş başvurusu yapmam konusunda karar kıldık ama ben pek üşeniim yarın ankaraya gitmem gerekiyo ama sıpayı napcam bilmiim
celen kız ben küçük oldu demedim di ki bi beden küçük olsaymış olmazmış dedim
görmedin mi resmi pek tatlu oldu
nasıl napcan len onuda götürcen tabe lülülülülülü
ayy gördüm kıııızzzzz Şeniz kocemede gösterttim cok tatlı len alkisalkisalkis tam ısırmalık cokacimcoook
ya tam olmus üstüne.buda küçük demek.2 ay sonra sığcekmi içine kafamçokkarıştı
kocanda gitmicemi?e napcan?kaynanan gelsin baksın ozaman puhahahaa kaydirigubbakcemile3onu da götürürsem yanımda direk elenirim zatii hiç gitmeyim daha iyi
sığar len zati 1 ay sonra yazlıkları giyerler giydiririm sıpacanıma
kocanda gitmicemi?e napcan?kaynanan gelsin baksın ozaman puhahahaa kaydirigubbakcemile3
kocam nası gelsin izin al evde otur çocuğa bak diyom zati sabah gider 4-5 gibi evde olurum diyorum
nası izin alıyım daha yeni geldim diyoo delü edecek beni hem git diyo hem de çocuğa bakmıyookafamçokkarıştı
valla izin almazsa gitmicem zati herhald
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?