2008 Ekim Anneleri

günaydın len millet lülülülülülü

özleriizz uleen sananee lülülülülülü

celen niee gitti yaa :çok üzgünüm:
uleeeee uykum geldiydi cıktım tam o ara gelmişin demeeeeekkk :a015:
kızlarr içeride kimse kalmasıınnnn kitliyorumm dükkanıı mirmirmirmir

anahtar malumm yerdee pas......altındaa :jeyyar: hehe çaktırmayınn lülülülülülü

bugunde gel ama erken gel :mymeka: ben bu saate kalsam salak gibi olurum butun güğn kafamçokkarıştı

herkese günaydın:sm_cool: bugün günler sonra sivasta güneşi gördük:1rolleyes::dance: azcık içim açıldı
gidip çay içeyim mügeyle dilbere azcık bakiiiim

herkese günaydın:sm_cool: bugün günler sonra sivasta güneşi gördük:1rolleyes::dance: azcık içim açıldı
gidip çay içeyim mügeyle dilbere azcık bakiiiim

dilber şişirdi gari içimmi verseler o kızı elime var yaaaaaaaaa kötükedihüso

günaydınnnnkaydirigubbakcemile2 üfff ne çok kaynatmışınız gene oku oku bitmedi arada bi de eray mızmızlandı ağız tadıyla geçmişi bikaydirigubbakcemile2lem okuyamıyom

tantuni tarifi arıyorum nette baktıım butun tarifler işe yaramaz.bööle tantunicelerde oluo ya içinde maydonoz domates falan.bunlar içine garnitür gibi koyduruo.evde yapan veya bilen varmı len aranızda

:1shok:tantuniicokacimcoook ben eskişehirde çok yerdim öğrencinin en ucuz ve en lezzetli yemeklerinden
öfff bi de eskişehirin çiğ bööreğine hastayım yok mu len aramızda eskişehirlicokacimcoook

geçimş olsun anacım bende dün yemek yaparken konserveden elimi kestim hala sızlıyıısenağlama
hee drydeniss link attı ya ordan ettim,

çok güzel olmuş len abajurunuz güle güle kullansın yuvarlasın parçalasın yusuf paşamısskaydirigubbakcemile3
puhahaaa gözümün önüne geldide muhahahaaaaa :roflol:
ya cemrede bir kavanoz miilupa sütlac yiyo.hergün.hepsini bitiriyo.dokunurmu acaba?
afiyet bal şeker olsun lüp lüp kilo olsun cemreme
ben yaarın diyete başlıom, acceyip hırslı gidicem bu sefer, pamuk balyası gibi gezmekten sıkıldım yav :çok üzgünüm:

hadi hayırlısı kuş biz de ankarada salmıştık kendimizi şimdik kaldığımız yerden devam ediyiz kepekli tostlarımı özlemişim

yaw bana akıl verin ule eşimle bi iş başvurusu yapmam konusunda karar kıldık ama ben pek üşeniim yarın ankaraya gitmem gerekiyo ama sıpayı napcam bilmiim

celen kız ben küçük oldu demedim di ki bi beden küçük olsaymış olmazmış dedim
görmedin mi resmi pek tatlu oldu

yaw bana akıl verin ule eşimle bi iş başvurusu yapmam konusunda karar kıldık ama ben pek üşeniim yarın ankaraya gitmem gerekiyo ama sıpayı napcam bilmiim

nasıl napcan len onuda götürcen tabe lülülülülülü

celen kız ben küçük oldu demedim di ki bi beden küçük olsaymış olmazmış dedim
görmedin mi resmi pek tatlu oldu

ayy gördüm kıııızzzzz Şeniz kocemede gösterttim cok tatlı len alkisalkisalkis tam ısırmalık cokacimcoook
ya tam olmus üstüne.buda küçük demek.2 ay sonra sığcekmi içine kafamçokkarıştı

sığar len zati 1 ay sonra yazlıkları giyerler giydiririm sıpacanıma

onu da götürürsem yanımda direk elenirim zatii hiç gitmeyim daha iyi
kocanda gitmicemi?e napcan?kaynanan gelsin baksın ozaman puhahahaa kaydirigubbakcemile3
sığar len zati 1 ay sonra yazlıkları giyerler giydiririm sıpacanıma

ohooo biz sizinkileri giydik hatta yıkadık bile.her gören asık oldu tekrar tekrar tesekkürler.Şeniz zevklerimiz birmiş :lepi:

gamzeeeeeeeeeeeeeeee sana istanbulda nereye gelcen die sordum tam 3 defaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…