oooovvvv minik efeeeeeee :çok üzgünüm: ben sana kıyamam yavrus inşallah cok acımaz.bizim kollarımız acısın onların acımasın yaaa :Saruboceq: kontrolden sonra yaz len ne dedi doktorunuz.şş bide ne tarafa gelceniz istanbulda?gecende sorduydum bi daha sorduruyon bak yordun beni :mymeka:
yaw bana akıl verin ule eşimle bi iş başvurusu yapmam konusunda karar kıldık ama ben pek üşeniim yarın ankaraya gitmem gerekiyo ama sıpayı napcam bilmiim
yfrusu cesaretini görüyonmu garının bir de pişkin ama o tür insanları güzellikle konuşturabilirsin...tabi seni zıvanadan çıkarmamışsa...aksi halde iyice işi yokuşa sürerler..bakışlarına bakın yalanı çıkınca nasıl öfkeli bakıyor..kin dolu.. :1no2:dilber şişirdi gari içimmiverseler o kızı elime var yaaaaaaaaa kötükedihüso
gamzeeeeeeeeeeeeeeee sana istanbulda nereye gelcen die sordum tam 3 defaaaa
he iiyi.bize yakın sayılır maltepe.hatta maltepede olcaylar oturuo.bizde sarıgazideyiz.ne zaman gelcenA?bak bekliyorum mutlaka2 sormaya ne çabuk yoruldun len naniknanik maltepeden gircez nerden çıkarız bilmiom.. akraba ziyareti yapcaz 2-3 gün..elbet sana yakın bi yerlerede geliriz bacum..daha tam belirlemedik koordinatları.yerimseniben sölicem ben sana daha sora..
harikasın iboşum çok güzel olmuş..:lepi::lepi: bende istedim yapmayı ama waktim yok:a015::a015:
bana bırak bana bırak ben bakarımdelikafaduldendelikafadulden
yfrusu cesaretini görüyonmu garının bir de pişkin ama o tür insanları güzellikle konuşturabilirsin...tabi seni zıvanadan çıkarmamışsa...aksi halde iyice işi yokuşa sürerler..bakışlarına bakın yalanı çıkınca nasıl öfkeli bakıyor..kin dolu.. :1no2:
2 s
bana bırak bana bırak ben bakarımdelikafaduldendelikafadulden
canım sıkılıyo
he iiyi.bize yakın sayılır maltepe.hatta maltepede olcaylar oturuo.bizde sarıgazideyiz.ne zaman gelcenA?bak bekliyorum mutlaka
suratının nuru kalmamıs zatenklava:
canım sıkılıyo
puhahahaaa ay cok tatlu olmus leeeennnnn valla cok ısırasım var...allahım yarebbim maşallah..almayın len talipleri bi toplayp sınavdan gecirek soora bakaruk
hişşt oğluşumun dmatlıına bakı ule haftasonu aldık kız celen size de gelinlik alak mı:jeyyar:
maaşallah ne de güzel oturuyor paşam
dbest noldu kuzusu biz alışkın değiliz öyle senin sıkkın olmanacanım sıkılıyo
he hem efe kaan hem eray bomba olur herhald döndüğümde gamze uçmuş olur kesin:roflol::roflol:
aa noldu kız işe başlıcan diye mi sıkılyon bak bende iş başvurusu yapacam ama çok sıkılıyom pek alıştım böle rahatlığa
edhak oğluşun pek datluuuu
benim lülünün de gelinliği varrrr :dilcikar: içine sığamıyo artık kaydirigubbakcemile3 resmini koyemmiiii
aşkım askere gidiyo senağlama ben işe başlıyorum senağlama lülü biberon almıyo bütün gün süt içemicek senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?