2008 Ekim Anneleri

2 sormaya ne çabuk yoruldun len naniknanik maltepeden gircez nerden çıkarız bilmiom.. akraba ziyareti yapcaz 2-3 gün..elbet sana yakın bi yerlerede geliriz bacum..daha tam belirlemedik koordinatları.yerimseniben sölicem ben sana daha sora..

nasıl iii olmuşmu

harikasın iboşum çok güzel olmuş..:lepi::lepi: bende istedim yapmayı ama waktim yok:a015::a015:

yaw bana akıl verin ule eşimle bi iş başvurusu yapmam konusunda karar kıldık ama ben pek üşeniim yarın ankaraya gitmem gerekiyo ama sıpayı napcam bilmiim

bana bırak bana bırak ben bakarımdelikafaduldendelikafadulden

dilber şişirdi gari içimmi verseler o kızı elime var yaaaaaaaaa kötükedihüso
yfrusu cesaretini görüyonmu garının bir de pişkin ama o tür insanları güzellikle konuşturabilirsin...tabi seni zıvanadan çıkarmamışsa...aksi halde iyice işi yokuşa sürerler..bakışlarına bakın yalanı çıkınca nasıl öfkeli bakıyor..kin dolu.. :1no2:

he iiyi.bize yakın sayılır maltepe.hatta maltepede olcaylar oturuo.bizde sarıgazideyiz.ne zaman gelcenA?bak bekliyorum mutlaka

suratının nuru kalmamıs zaten klava:

hişşt oğluşumun dmatlıına bakı ule haftasonu aldık kız celen size de gelinlik alak mı:jeyyar:

sildim...

Son düzenleme:
he iiyi.bize yakın sayılır maltepe.hatta maltepede olcaylar oturuo.bizde sarıgazideyiz.ne zaman gelcenA?bak bekliyorum mutlaka

suratının nuru kalmamıs zaten klava:

tamam canım mutlaka haberleşiriz.. oraya kadar gelipte görüşmemek olmaz zaten..Allahın izniyle görüşürüz..olcaaaaaaaayyy senlede görüüşürüz kıııızzz:dance:

ki len bu dilber benim tw bozuldu 10 gündür izlemiom bişi...:sm_confused:

puhahahaaa ay cok tatlu olmus leeeennnnn valla cok ısırasım var...allahım yarebbim maşallah..almayın len talipleri bi toplayp sınavdan gecirek soora bakaruk

he hem efe kaan hem eray bomba olur herhald döndüğümde gamze uçmuş olur kesin:roflol::roflol:

olsun kızz kuzular eyi olsun da ee ben uçsamda olur artık..ama merak etme bu halimle heçbi bomba bana bişi yapamaz...:roflol::roflol: Allah korusun geri düştüğümü taaaaa ankaralardan duyarsında korkarsın muahaha:roflol:

anam damatlığınızda pek bi yakışmış...

edhak oğluşun pek datluuuu
benim lülünün de gelinliği varrrr :dilcikar: içine sığamıyo artık kaydirigubbakcemile3 resmini koyemmiiii

edhak oğluşun pek datluuuu
benim lülünün de gelinliği varrrr :dilcikar: içine sığamıyo artık kaydirigubbakcemile3 resmini koyemmiiii

koy lenn oh hazır gelinlikli kız bulduk
celennnlülülülülülülülülülülülü

niva sil kız alıntıyı alıntı yapmayın resmi siliyoomom

aşkım askere gidiyo senağlama ben işe başlıyorum senağlama lülü biberon almıyo bütün gün süt içemicek senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…