aşkım askere gidiyo senağlama ben işe başlıyorum senağlama lülü biberon almıyo bütün gün süt içemicek senağlama
koy lenn oh hazır gelinlikli kız bulduk
celennnlülülülülülülülülülülülü
niva sil kız alıntıyı alıntı yapmayın resmi siliyoomom
[
ALINTI YAPMAYIN FURURUM HAAAAklava:
inşallah kocanın askerliği istanbula cıkar sende hatasonları gelip bizde kalırsın :Saruboceq: :jeyyar: lülülülülülü
yavrum biberon olayınıda kasma ya..kasıkla yesin artık mamasını.ben teslim oldum :enbuyukkk: herseyi kasıklan yiyi artık.hatta suyu suluğunda içmekte istemii bardaktada şstemii.benim su şişemden tek içiii kafamçokkarıştı ne cins cıktı kız bınlar laelaelaelaelae
peeey satısa baaakk :1shok: anam almiik demedim ki ii olan kazansın diim :enbuyukkk: hemi lülü kertik anacım ardaylan lülülülülülü
muhahaaa cok tatlı budaaaaaa cokacimcoook bunuda yiyicem beeeennn delikafadulden kız sana benzii bak bu cucuk diom saa
peeey satısa baaakk :1shok: anam almiik demedim ki ii olan kazansın diim :enbuyukkk: hemi lülü kertik anacım ardaylan lülülülülülü
günaydııııııııııııııınnnnnnnnnn ben geldim
nivaa alıntıyı silmeden nereye gittin kızz
hanii nerde ben görmedimm yaaa bana da gösterdtiiimmmmmmmmkötükedihüso
ayy eray pasayı şimdi gödüümmm yaa maşallah cok tatlı olmuşş benimde oglum olsun istiyomm yaaa
ya bu biberona koyduunuz süt dediğin sey devam sütleri dimi?ben onunla sabah kahvaltı gecede gece maması veriyorum.yine kasıkla.yetmezmiki sende bu kadar versen?ben sadece süt için biberon kullanıcam zaten..
herşeyi kaşıkla yiyor ve sorun çıkarmıyor okonuda
acaba sütün tadını mı beğenmiyo diye milupa, hipp, lactum verdim hiç beğenmedi.. bardağa koydum içmedi.. şimdi SMA diye bi mama var ya onu alıcam belki onu beğenir..
çünkü biberon almıyo değil ki.. su içiyo biberondan. ama süt içmiyo :çok üzgünüm:
he baktun gördüm :dilcikar:oyy yerim ben bu gelinlikli cadıyı pek tatlu maşallah...
ne o kıskandın hemenlülülülülülü merak etme biz öle başı bağlı kıza bakmayık blöf yaptıklülülülülülü
niva nın mesacında göremiyon musenağlama
göremiyosan senin için bi daha yüklerek ne de olsa kız anasısın:jeyyar::jeyyar:
nivaa alıntıyı silmeden nereye gittin kızz
niva nın mesacında göremiyon musenağlama
göremiyosan senin için bi daha yüklerek ne de olsa kız anasısın:jeyyar::jeyyar:
leennn dbesttt noluyoo len tüm resimleri silmissin avatar bile yok koy olm lülüyü özlüyokk aa celen sende cemreyi koyyy
yok anam bundan sonra ben resmi koyup kaldırıcam.daimi resim yok yasakkelime
ama dur anneler gününde cekildiğimizde koyam bitane.sonra silicem alıntı yapmayın emü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?