niva sil kız alıntıyı alıntı yapmayın resmi siliyoomom
ya bu biberona koyduunuz süt dediğin sey devam sütleri dimi?ben onunla sabah kahvaltı gecede gece maması veriyorum.yine kasıkla.yetmezmiki sende bu kadar versen?
he baktun gördüm :dilcikar:
puhqahaaa kaldı len resim lülülülülülü oh ii oldu sen cemremi satısa getirirmisin :dilcikar:
kızlar bugun hacerde bi hırılt var ya neden olabilir ne yapmam gerek
yok anam bundan sonra ben resmi koyup kaldırıcam.daimi resim yok yasakkelime
ama dur anneler gününde cekildiğimizde koyam bitane.sonra silicem alıntı yapmayın emü
kızlar bugun hacerde bi hırılt var ya neden olabilir ne yapmam gerek
hemen koyda benim acık işimvar kalkacam
hırıltı derken CADIARZU
burun spreyiniz var mı evde.. burnunu temizle bakalım belki genzinden kaynaklanıyordur.. ona rağmen geçmezse ciğerlerden olabilir leylacım :çok üzgünüm:
sprey yokta serum fizyolojik damla var o olurmu korktum şimdi yaa gögsünü diniyom ses gelmiyo ama baı nefes alıp veris hırıltılı bogazan geliyo gibi balgammı var acaba ıhlamur verımmi
............................
buda ilk anneler günü resmimiz :asigim:
tamam bn gidip kızımla ilgileneyimm sagol canımmevet sf olur da nasıl sıkıcaksın burnuna :uhm:
balgam olabilir.. leylacım panik olma sakin ol hele dediğimi yap.. burnunu iyice temizle.. yalnız geniz akıntısı varsa kusabilir o yüzden dikkatli ol.. burnunu temizleyince hırıltı geçer diye düşünüyorum..
ayy masallah delikanlı olmuss cok tatllıı beyimizay ben onu yeriiiiim bu lülününçok akıllı bir ifadesi var
çok datlu abla olur ya
dbest gel anm şu işi halledek al sana oğlumun resmi
alıntı yapmayun emüüüü
[buda ilk anneler günü resmimiz :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?