2008 Ekim Anneleri

canım günde 500-750 ml arası süt alması lazım.. şimdi ben evdeyken bukadar alıyodur da.. ben işe başlayınca nasıl olcek :çok üzgünüm: o senin dediğin mama işini de sadece sabah veriyorum o da 4 ölçek yani.. gece mama vermiyorum ben..

kızlar bugun hacerde bi hırılt var ya neden olabilir ne yapmam gerek

hırıltı derken CADIARZU

burun spreyiniz var mı evde.. burnunu temizle bakalım belki genzinden kaynaklanıyordur.. ona rağmen geçmezse ciğerlerden olabilir leylacım :çok üzgünüm:

yok anam bundan sonra ben resmi koyup kaldırıcam.daimi resim yok yasakkelime
ama dur anneler gününde cekildiğimizde koyam bitane.sonra silicem alıntı yapmayın emü

hadi koy koyydelikafadulden
kızlar bugun hacerde bi hırılt var ya neden olabilir ne yapmam gerek

üşütmüş olabilir mi ki:uhm: eray da önce önce hırıltıyla başlamıştı şimdi burnu akıyoo geçmiş olsun
nane limon kaynat istersen:uhm:

hemen koyda benim acık işimvar kalkacam

bende çıkıcam öğlen tamamlamam gereken evraklar var öfffff....

........................................

Son düzenleme:
hırıltı derken CADIARZU

burun spreyiniz var mı evde.. burnunu temizle bakalım belki genzinden kaynaklanıyordur.. ona rağmen geçmezse ciğerlerden olabilir leylacım :çok üzgünüm:

sprey yokta serum fizyolojik damla var o olurmu korktum şimdi yaa gögsünü diniyom ses gelmiyo ama baı nefes alıp veris hırıltılı bogazan geliyo gibi balgammı var acaba ıhlamur verımmi

sprey yokta serum fizyolojik damla var o olurmu korktum şimdi yaa gögsünü diniyom ses gelmiyo ama baı nefes alıp veris hırıltılı bogazan geliyo gibi balgammı var acaba ıhlamur verımmi

evet sf olur da nasıl sıkıcaksın burnuna :uhm:

balgam olabilir.. leylacım panik olma sakin ol hele dediğimi yap.. burnunu iyice temizle.. yalnız geniz akıntısı varsa kusabilir o yüzden dikkatli ol.. burnunu temizleyince hırıltı geçer diye düşünüyorum..

ay ben onu yeriiiiim bu lülünün çok akıllı bir ifadesi var
çok datlu abla olur ya
dbest gel anm şu işi halledek al sana oğlumun resmi

alıntı yapmayun emüüüü

Son düzenleme:
tamam bn gidip kızımla ilgileneyimm sagol canımm
ay ben onu yeriiiiim bu lülünün çok akıllı bir ifadesi var
çok datlu abla olur ya
dbest gel anm şu işi halledek al sana oğlumun resmi

alıntı yapmayun emüüüü
ayy masallah delikanlı olmuss cok tatllıı beyimiz

ben kaçanzi aaşama mercimek yimee var :jeyyar: ama gercee kaydirigubbakcemile3
buarada mersi boku canımıniçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…