ay ben onu yeriiiiim bu lülününçok akıllı bir ifadesi var
çok datlu abla olur ya
dbest gel anm şu işi halledek al sana oğlumun resmi
alıntı yapmayun emüüüü
saol canım
senin oğluş da çok cin bişey ya resmine bayıldım valla
adı neydi yavrunun :uhm:
biz arda ya söz verdik canım lülülülülülü
moralim çok ama çok bozuk bacılar :çok üzgünüm: dün az daha oğlum elimde kalıyodu dövecektim tövbe yarabbim sen koru sinirlerim çok bozuk biberon hiç almıyor 10 çeşit biberonumuz var hiç birini almıyor artık gündüzleri benide emmiyor mamada içmiyor napçam bilemiyorum inanın göğsümde bezeler çıktı ben de artık rahatsız olmaya başladım en çok canımı sıkan şeyde süt varken emmemesi uyumasını bekliyorum sabırla 2 saat ayağımda bekletiyorum uyur vaziyette deniyorum almıyor biberonu dün 45 ml mama içti o kadar sadece öğünlerini yiyor.dün gece tam 2 saat uğraştım içirmek için en sonunda patladım fırlattım biberonu bir kenara tabi korktu ağlamaya başladı ve sabaha kadar susmadı ya niye bunlar benim başıma geliyor ne emiyor ne mama içiyor akıl sağlığım gitmek üzere derdimiz bir türlü bitmedi en çok sinirlendiğim şey problemi neyse çözüyorum tam diorum ki hah artık içiyor yada emiyor birkaç gün sonra yine reddediyor ya bütün günüm ona acaba nasıl mama içirebilirim yada nasıl emzirebilirm derdiyle geçiyor tek tesellim öğünlerini yemesi senağlamasenağlamasenağlama
birde arkadaşlar günde kaç öğün yediriyorsunuz ve bu öğünlerin miktarı ne oluyor yani küçük kaseyle mi yoksa dolu bir çorba kasesi kadar mı yediriyorsunu arkasından yada önünden hemen emziriyormusunuz yada mama veriyomusunuz
canım anlıyorum ama bence çok üzerime gidiyorsun gibime geliyor.. annesi bebeğin daha ne yapsın öğünlerini yiyorsa. illaki mama alması gerekmiyorki ya da emmesi. ela da öğünlerini yiyor ve sadece geceleri emiyor. ama gayet iyi keyfi yerinde. sen bebeğinin üzerine gittikçe bak aksileşir. asabi yaparsın bebeği durduk yere.
sen de kendini bunalıma sokarsın canım. rahat ol. sağlığı yerinde de mi bebeişinin. maşallah. bunlar benim naçizane fikirlerim. ama tabii yine sen bilirsin :teselli:
saol canım
senin oğluş da çok cin bişey ya resmine bayıldım valla
adı neydi yavrunun :uhm:
biz arda ya söz verdik canım lülülülülülü
anaaa! sabah gelemedim diye gelinime gorucu cikmis.. lülü bizim kizdirmayin benicok guzel baska ekim kizlarimiz var.. ama lülü olmaz.. olamaz.. delikafadulden bu olayi da arda duymasin sakin. uzulur cocugum.. kaydirigubbakcemile3
bu arada ben resimleri goremedim :çok üzgünüm:
saol canım hatırladığım kadarıyla elada seni emmeyi bırakmıştı değilmi peki gün içinde ekstra mama yada meme almıyor öylemi peki kaç öğün veriyosun .evet dediğin gibi ben sinirlendikçe oda huysuzlanıyor
evet bıraktı sadece geceleri emiyor o da uyanırsa.. gündüzleride deniyorum bir iki kere emerse emiyor. emmezse zorlamıyrum.
canım biz 5 öğün alıyoruz.
sabah kahvaltı. kuşluk bir meyve. öğlen çorba kıymalı tavuklu yada etli. bazen sebze püresi. yada o gün aklıma ne gelirse. bugün kıymalı semizotu yaptım. birazda yoğurt ekleyip yedircem inşallah yer.
ikindi yoğurt.
akşam muhallebi.
gecede uyanırsa meme..a.sa.s
moralim çok ama çok bozuk bacılar :çok üzgünüm: dün az daha oğlum elimde kalıyodu dövecektim tövbe yarabbim sen koru sinirlerim çok bozuk biberon hiç almıyor 10 çeşit biberonumuz var hiç birini almıyor artık gündüzleri benide emmiyor mamada içmiyor napçam bilemiyorum inanın göğsümde bezeler çıktı ben de artık rahatsız olmaya başladım en çok canımı sıkan şeyde süt varken emmemesi uyumasını bekliyorum sabırla 2 saat ayağımda bekletiyorum uyur vaziyette deniyorum almıyor biberonu dün 45 ml mama içti o kadar sadece öğünlerini yiyor.dün gece tam 2 saat uğraştım içirmek için en sonunda patladım fırlattım biberonu bir kenara tabi korktu ağlamaya başladı ve sabaha kadar susmadı ya niye bunlar benim başıma geliyor ne emiyor ne mama içiyor akıl sağlığım gitmek üzere derdimiz bir türlü bitmedi en çok sinirlendiğim şey problemi neyse çözüyorum tam diorum ki hah artık içiyor yada emiyor birkaç gün sonra yine reddediyor ya bütün günüm ona acaba nasıl mama içirebilirim yada nasıl emzirebilirm derdiyle geçiyor tek tesellim öğünlerini yemesi senağlamasenağlamasenağlama
anaaa! sabah gelemedim diye gelinime gorucu cikmis.. lülü bizim kizdirmayin benicok guzel baska ekim kizlarimiz var.. ama lülü olmaz.. olamaz.. delikafadulden bu olayi da arda duymasin sakin. uzulur cocugum.. kaydirigubbakcemile3
taaam taaaam saa virdikkaydirigubbakcemile3
göstertmeyüz
ben hacere de talibim zatişutarafagitti
anladım canım aynı bizde sizin gibiyiz gündüz emerse 1 defa gecede 2 defa anca emiyor öğünlerini yiyor ama biberon da almıyo doktorumuz gece 1 defa ver demişti şimdi doktoru arayacağım almadığı için bizim yediğimiz şeylerin içinde hep devam maması oluyor muhallebisi yoğurt zaten mamadan kahvaltı mamadan bazen haşladığım sebzleri mamanın için eziyorum yani ama öbür türlü mama içmiyor işte
SELAM HERKESE AMMA KILLATMIŞINIZ HAklava:
ÖĞLE ARAM BİTTİ BANA KOLAY GELSİN SİZE DEkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?