biraz biraz iyi teyzesi .ateşimiz düştü canım.ama hırıltıyı kesemiyorum.uyku uyuyamıyo bu yüzden.7 aydır eylül ilk kez ağzı açık uyudu.ama yavaş yavaş atlatacaz inşallah
terken karışmiim karışmiim diyom da gaz gaz diyon ama bulgur koydum diyon, neyse ben karışmicem dayanamadım yazdım :1closedeyes:
hem niye karışmiim diyon ki Allah Allah bişeymi dedik
keşke bi dktora götürseydiniz.umursamadık biz aşağıya inmiş soğuk algınlığı dedi doktoru.allah korusun acil şifa versin :Saruboceq:
ya ben bişi sorcam, yusuf eymenin iki gözü de yaşlı bugün, ağlamış gibi sanki, daha önceden gözyaşı kanalımız tıkanıktı ya acaba o tamamen açıldı da onun için mi öle yksa başka bişi olabilirmi bilginiz varmı yaa
selam millet ben geldim..:a015:
bebişimi aşıya götürdük çok ağladı kuzum içim ezildi.:çok üzgünüm:.utanmasam bende ağlıcaktım.:çok üzgünüm:..kıyamam yawruma..Allahın izniyle 6 ay aşı yok acı yok..a.s
.geçmişe bi baktım şöle..
terkencim anlıorum bebeğin için endişeleniosun ama çok üstüne gitme..daha da bıktırırsın..ne güzel öğünlerini yiyiomuş her çocuk süt alcak die bişi yok be gülüm..bak benimkide meyve haricinde hiç bişi yemio yemeyi bırak ağzına sürmüo..doktora sordum bu gün ihtiyacı warsa yer annesi zorlama dedi...
bende artık öle yapıorum..elbet acıkınca yicek başka çaresimi var.annem anne olunca anlarsın derdi ..Annelik gerçekten zormuş...:çok üzgünüm:
hatunlar ne yapınız hastaneydik kızım hastaneyi altına üstüne getirdi boynum ağrıyodu bi gözikim dedim aman o röntgen bu röntgen benimki yırttırdı varya emmedide zilli tavır yaptı uyuyo şimdiiii dahha beter hasta oldum yaaaaaaaaa
iboşum 2 gün önce eylülün gözbebeğine kadar çapak oldu.hemen şu temizleyici gözdamlaları var ya ondan aldım damlattım sabaha hiç bişi kalmadı..inşallah sizinki de bizimki gibi olmaz.:1no2:
selam millet ben geldim..:a015:
bebişimi aşıya götürdük çok ağladı kuzum içim ezildi:çok üzgünüm:utanmasam bende ağlıcaktım.senağlamakıyamam yawruma..Allahın izniyle 6 ay aşı yok acı yok..a.s
.geçmişe bi baktım şöle..
terkencim anlıorum bebeğin için endişeleniosun ama çok üstüne gitme..daha da bıktırırsın..ne güzel öğünlerini yiyiomuş her çocuk süt alcak die bişi yok be gülüm..bak benimkide meyve haricinde hiç bişi yemio yemeyi bırak ağzına sürmüo..doktora sordum bu gün ihtiyacı warsa yer annesi zorlama dedi...
bende artık öle yapıorum..elbet acıkınca yicek başka çaresimi var.annem anne olunca anlarsın derdi ..Annelik gerçekten zormuş...:çok üzgünüm:
noldunuz herkes hüzünlü bugün effekan aşı olmuş hadin geçmiş ola ateşe 2 güün dikkat et canım
terken yeme kendini yeter benimki biberonda almı yemiyde ama o yemiy diye ben kafayı yiycem baktım zorlamıyom artık
ibolyam masaj yap sürekli çapak varsa
sağolun anam başım boynum ağrıy yatmıyki dinlenim 5,5ta dikiliyo 7ekadar sallıyok sonra kız hep ayakta gündüz toplam 2 saat
inşallah olmaz, yavrum bizim sol gözde çapaklanm vardı, masaj yaptım süekli, geçti artık ara ara gözyaşı görüyorum gözünde, sanki ağlamış gibi, bugn de iki gözünde birden vardı, normal bişeymi yoksa gözyaşı kanalı tamamen açıldı yada kapandı da ondanmı oluo bilmiorum onu merakettimc CADIARZU
nası yani göz yaşı kanalımı tıkanıktı Allah Allah neden olduki
terkeeeeeennn bunalım gördüm bacım senisende haklısın bi anne olarak oğlunun en ii şekilde beslenmesini ve büyümesini istiyorsun.yanlız ne kadar cok üstüne düşersen o kadar tersine gider hersey..tersine gittikce sen daha cok üstüne düşersin bööle bir kördüğüm olur.tatlım kızlarında dediği gibi oluruna bırak.benden sana tavsiye khvaltıdan 2 saat sonra elma püresi ver.2 saat bekle yoğurduna karıstırdığın corbasını ver.elma acıktırıo kusum.
bide emmesede lur artık.ha emseydi daha iiydi ama önemli olan 6 ayını bitirdi.zorlama.demekki emrenin boğazı bööle olucak.buna kendini alıstır.önemli olan kendini i hissetsin.mutlu bir bebeklik gecirsin.gelecekteki hayatını beslenme kadar bunlarda cok etkiler.
saol bacım Allah razı olsun deneyeceğim şu elma olayını ben herşeyini çok kafaya takıyorum elimde olmuyor[/I]
biraz biraz iyi teyzesi .ateşimiz düştü canım.ama hırıltıyı kesemiyorum.uyku uyuyamıyo bu yüzden.7 aydır eylül ilk kez ağzı açık uyudu.ama yavaş yavaş atlatacaz inşallah
uf bu aşılar bizde bile ateş yaptı normalde hiç ateşlenmezdik zor herkes zor atlattı nşu aşı olayını geçmiş olsunnnn
markete gittiydim pc açık kalmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?