2008 Ekim Anneleri

biraz biraz iyi teyzesi .ateşimiz düştü canım.ama hırıltıyı kesemiyorum.uyku uyuyamıyo bu yüzden.7 aydır eylül ilk kez ağzı açık uyudu.ama yavaş yavaş atlatacaz inşallah

biraz biraz iyi teyzesi .ateşimiz düştü canım.ama hırıltıyı kesemiyorum.uyku uyuyamıyo bu yüzden.7 aydır eylül ilk kez ağzı açık uyudu.ama yavaş yavaş atlatacaz inşallah

keşke bi dktora götürseydiniz.umursamadık biz aşağıya inmiş soğuk algınlığı dedi doktoru.allah korusun acil şifa versin :Saruboceq:

hatunlar ne yapınız hastaneydik kızım hastaneyi altına üstüne getirdi boynum ağrıyodu bi gözikim dedim aman o röntgen bu röntgen benimki yırttırdı varya emmedide zilli tavır yaptı uyuyo şimdiiii dahha beter hasta oldum yaaaaaaaaa

ya ben bişi sorcam, yusuf eymenin iki gözü de yaşlı bugün, ağlamış gibi sanki, daha önceden gözyaşı kanalımız tıkanıktı ya acaba o tamamen açıldı da onun için mi öle yksa başka bişi olabilirmi bilginiz varmı yaa

Terkencim canim uzulmee ya kendini helak ettin
Eylulcum gecmis olsun bugun bizimde hiriltimiz var ins gecicidir

hem niye karışmiim diyon ki Allah Allah bişeymi dedik

işte bi önceki mesacın için karışmiim dedim, hala onu yemiyo bunu yemiyo diyip duruyosun, ben de diyorumki bırak o talep etsin, sen zorlama, ama konuştuklarıımı okumuyosun herhalde ki öylesine yazmış oluorum ben, işte o yüzdenkarışmak istemiyorum, anladınmı

keşke bi dktora götürseydiniz.umursamadık biz aşağıya inmiş soğuk algınlığı dedi doktoru.allah korusun acil şifa versin :Saruboceq:

sağol canım ya.valla 2 haftadır böle.hacettepeye götürdük.genzinde ciğerlerde bişi yok dedi.öksürük şurubu vermedi.öksürükle atacak diye.ama bugün biraz daha iyi.ama gece hiç uyumuyo.anlamadım.sizin dişten naber.bişeyler hissettiriyo mu.valla bizim dişten daha bihaber anlamadım

selam millet ben geldim..:a015:
bebişimi aşıya götürdük çok ağladı kuzum içim ezildi:çok üzgünüm:utanmasam bende ağlıcaktım.senağlamakıyamam yawruma..Allahın izniyle 6 ay aşı yok acı yok..a.s
.geçmişe bi baktım şöle..
terkencim anlıorum bebeğin için endişeleniosun ama çok üstüne gitme..daha da bıktırırsın..ne güzel öğünlerini yiyiomuş her çocuk süt alcak die bişi yok be gülüm..bak benimkide meyve haricinde hiç bişi yemio yemeyi bırak ağzına sürmüo..doktora sordum bu gün ihtiyacı warsa yer annesi zorlama dedi...
bende artık öle yapıorum..elbet acıkınca yicek başka çaresimi var.annem anne olunca anlarsın derdi ..Annelik gerçekten zormuş...:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

iboşum 2 gün önce eylülün gözbebeğine kadar çapak oldu.hemen şu temizleyici gözdamlaları var ya ondan aldım damlattım sabaha hiç bişi kalmadı..inşallah sizinki de bizimki gibi olmaz.:1no2:

geçmiş olsun kaancımaa.hadi o da hayırlısıyla kurtuldu aşıdan.kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun yağmurcumm:çok üzgünüm:şimdi nasılsın

iboşum 2 gün önce eylülün gözbebeğine kadar çapak oldu.hemen şu temizleyici gözdamlaları var ya ondan aldım damlattım sabaha hiç bişi kalmadı..inşallah sizinki de bizimki gibi olmaz.:1no2:

inşallah olmaz, yavrum bizim sol gözde çapaklanm vardı, masaj yaptım süekli, geçti artık ara ara gözyaşı görüyorum gözünde, sanki ağlamış gibi, bugn de iki gözünde birden vardı, normal bişeymi yoksa gözyaşı kanalı tamamen açıldı yada kapandı da ondanmı oluo bilmiorum onu merakettimc CADIARZU
ben ağlamıştım vallaa senağlamasenağlama neyse hadi gelmiş geçmiş olsun, 6 ay aşı filan olmucek bu yönü iyi :dance: ateşini kontrol altında tut emi unutma

noldunuz herkes hüzünlü bugün effekan aşı olmuş hadin geçmiş ola ateşe 2 güün dikkat et canım
terken yeme kendini yeter benimki biberonda almı yemiyde ama o yemiy diye ben kafayı yiycem baktım zorlamıyom artık
ibolyam masaj yap sürekli çapak varsa

yo çapaklanma yok da gözyaşı var, ondan şettirdiydim, bu arada ben çk acıktım yaaaaaaaaaaa senağlamasenağlama

sağolun anam başım boynum ağrıy yatmıyki dinlenim 5,5ta dikiliyo 7ekadar sallıyok sonra kız hep ayakta gündüz toplam 2 saat

noldun kıss geçmiş olsun sen mi hasta oldun

yok doğuştan gözyaşı kanalı tıkalı olabiliyomuş bazı bebelerin, bizim sol gözümüz tıkanıktı çapaklanma falan oluodu, 1 yaşına kadar geçmesi gerekiyomuş, 1 aydan fazladır hiçbişiy yok gözünde, ara ara masj yapıyım diyorum hiçbişi çıkmıyo, işte bugün de baya bi dikkatimi çekti, daha önceden ağlayınca da gözyaşı akıyodu, ama bugün ağlamadan hiçbişey yokken gzyaşı akmış, galiba tıkanıklık açıldı diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…